Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το ξέρουμε ακόμα,δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση απο Sony.

Σε ευχαριστώ.. Οπότε αναμένουμε να μάθουμε

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Αναγκαστικά θα θέλει downgrade στην .55 το ρουτ μιας και στην .402 διορθώσανε το exploit.

Είναι σπαστικό σαν διαδικασία το downgrade μεν αλλά είναι αρκετά σημαντικό κυρίως για backup του TA partition, μετά ρουτάρεις όποτε θες οποιαδήποτε ρομ με ένα απλό unlock/root/relock.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσον αφορά το αναμενόμενο .438 firmware, λόγω έκδοσης υποθέτω θα είναι εντελώς minor bug fixing upgrade, μερικά .apk δηλαδή

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Σαν κάτοχος του Ζ2 και εγώ να πω την γνώμη μου για τους φίλους που ρωτάνε για εντυπώσεις.. Είναι απόλυτα ικανοποιημενος.. Το κινητό πάει σφαίρα και η κάμερα αρκετά καλή!! Γενικά δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Ρωτήστε και εσείς ότι θέλετε

Η κάμερα του Ζ2 προσφέρει την ίδια ποιότητα και επιδόσεις με μια πραγματική ψηφιακή κάμερα μικρού μεγέθους . Ισχύει αυτό που λένε αρκετοί ?

Καλησπέρα,

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53422105&postcount=22 - Εδώ κάποιος περιγράφει πως μπορεί να γίνει full root με την .402 . Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, επειδή περιμένω το replacement unit από Amazon, μήπως το δοκίμασε κάποιος άλλος;

ΥΓ

Ενώ εδώ θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες: http://www.xperiablog.net/2014/06/15/root-your-xperia-z2-with-locked-bootloader-guide/ αν και με την 2η μέθοδο θα πρέπει να φλασάρετε παλιότερη έκδοση.

Edited by lanc3lot

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Δεν γίνεται ρουτ στη .402. Το πρώτο βήμα που περιγράφει ο τύπος είναι downgrade στην .55/.69.

Δοκίμασε κάνεις αυτή την μέθοδο για ρουτ?

http://towelroot.com/

Στο δικό μου πάντως δεν δούλεψε

Παιδιά δεν δουλεύει στο Ζ2 προς το παρών

Εδώ είναι το λινκ από τους xda

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783157

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"
Παναγιωτης

Δεν γίνεται ρουτ στη .402. Το πρώτο βήμα που περιγράφει ο τύπος είναι downgrade στην .55/.69.

Με την λύση που προτείνεται για την .402, flashareis μεν την παλιότερη ρομ, ροοτάρεις και μετά επανέρχεσαι με την .402, που πλέον θα δουλεύει ρουταρισμένη.

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Ναι, εννοούσα ότι δεν γίνεται απευθείας μιας και στην 402 πατσαρανε το exploit. Ουσιαστικά κανεις downgrade για να ρουταρεις και να σωσεις το ΤΑ partition.

Αν έχει κανείς σωσμενο το ΤΑ backup του κινητού του, τότε ρουταρει άνετα κάθε έκδοση firmware με το που βγει, μένοντας κλειδωμένος (το ίδιο γινόταν και στο Ζ και Ζ1)

παιδια τι διαφορες εχει το Ζ1 μει το Ζ2 εμενα μου φενονται ιδια κινητα

παιδια τι διαφορες εχει το Ζ1 μει το Ζ2 εμενα μου φενονται ιδια κινητα

Καμιά σχέση, το Ζ1 το έχει η γυναίκα μου και το 2 το έχω εγώ, μεγάλη διαφορά στην οθόνη, 13mp κάμερα με 20.7, 2γιγα ράμ 3 το άλλο 3000 μπαταρία. 3200 το άλλο, καλύτερος επεξεργαστής, θέλεις και άλλα ????ξέχασα 5 ίντσες οθόνη το ένα. 5.2 το άλλο

Edited by pafimal
Παναγιωτης

Καμιά σχέση, το Ζ1 το έχει η γυναίκα μου και το 2 το έχω εγώ, μεγάλη διαφορά στην οθόνη, 13mp κάμερα με 20.7, 2γιγα ράμ 3 το άλλο 3000 μπαταρία. 3200 το άλλο, καλύτερος επεξεργαστής, θέλεις και άλλα ????ξέχασα 5 ίντσες οθόνη το ένα. 5.2 το άλλο

μου φενεται κανεις καποιο λαθος η καμερα στο Ζ1 Ζ2 ειναι 20,7m τι σχεση εχει το Ζ το δικο μου

Αν εχεις Ζ1 δν αξιζει η αναβαθμιση σε Ζ2.. Σιγα το μπαμ ρε παιδες. Ο πολυς κοσμος το 1 γκιγκα ραμ παραπανω το θεωρει περιττο. Θεμα μαρκετινγκ ολα.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Αν εχεις Ζ1 δν αξιζει η αναβαθμιση σε Ζ2.. Σιγα το μπαμ ρε παιδες. Ο πολυς κοσμος το 1 γκιγκα ραμ παραπανω το θεωρει περιττο. Θεμα μαρκετινγκ ολα.

Σε βάθος χρόνου, το 1GB παραπάνω είναι τρελό + . Αν έχεις το Ζ1, και άρα το πήρες τους τελευταίους μήνες δίνοντας αρκετά χρήματα, δεν αξίζει να πας για το Ζ2. Αν έχεις το Ζ, αξίζει και με το παραπάνω.

Βέβαια εξαρτάται και τι ψάχνεις. Το Ζ3 λένε θα είναι 5.5+ ίντσες, άρα για μένα θα γίνει μετά phablet.

---------------

+ πεδόμετρο, βαρόμετρο, λοιπούς σένσορες, στερεοφωνικά ηχεία, και λοιπές λεπτομέρειες.

Less is more...

Σε βάθος χρόνου, το 1GB παραπάνω είναι τρελό + . Αν έχεις το Ζ1, και άρα το πήρες τους τελευταίους μήνες δίνοντας αρκετά χρήματα, δεν αξίζει να πας για το Ζ2. Αν έχεις το Ζ, αξίζει και με το παραπάνω.

Βέβαια εξαρτάται και τι ψάχνεις. Το Ζ3 λένε θα είναι 5.5+ ίντσες, άρα για μένα θα γίνει μετά phablet.

Ακριβώς έτσι το z2 ειναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση μακραν της Sony ever.

Για το z3 δεν το συζητάω ήδη άκυρο παίρνει πριν καν κυκλοφορήσει εφόσον 5.5 ιντςες οθόνη εχει(έτσι κι αλλιώς εγώ ποτέ δεν αγοράζω συσκευη της Sony τον Σεπτέμβριο που ανακοινώνει)

Θα περιμένουμε το z4 εφόσον εχει τον 810 και ριζική αλλαγή στο ντιζάιν και βλέπουμε μην ειναι παλι καμία βραχονησίδα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Η κάμερα του Ζ2 προσφέρει την ίδια ποιότητα και επιδόσεις με μια πραγματική ψηφιακή κάμερα μικρού μεγέθους . Ισχύει αυτό που λένε αρκετοί ?

Και φυσικά δεν ισχύει και θα αργήσουμε πολύ να δουμε smartphone να έχει καλύτερη κάμερα από ψηφιακή φωτογραφική.

Επειδή έχω ταυτόχρονα και z2 και s5 με βεβαιότητα σου λέω ότι κάμερα του s5 είναι κλάσεις ανώτερη σε όλα.

Η sony έχει κάνει κάποιες διορθώσεις αλλά υπολείπεται ακόμα

Καλημέρα, παιδιά κακά τα ψέματα το +1 γιγα ράμ στην πορεία θα φανεί, για μένα προσωπικά η μεγάλη διαφορά έγινε στην οθόνη πολύ πιο ζεστά χρώματα πιο καλές γωνίες θέασης
Παναγιωτης

Καλημέρα, παιδιά κακά τα ψέματα το +1 γιγα ράμ στην πορεία θα φανεί, για μένα προσωπικά η μεγάλη διαφορά έγινε στην οθόνη πολύ πιο ζεστά χρώματα πιο καλές γωνίες θέασης

+1 φιλε μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Σήμερα χρησιμοποίησα πρώτη φόρα το κινητό...για τρέξιμο ;-) Αγόρασα πρόσφατα ένα Armband της Quadlock και μαζί με μια θήκη Spigen που μου πρότειναν, κατέβηκα να τρέξω σε κάποιο γήπεδο εδώ. Πηγαίνοντας στο γήπεδο, ανακάλυψα πως είχαν αποφασίσει να φτιάξουν κάτι χόρτα που έχει γύρω γύρω και ο θόρυβος ήταν αρκετά μεγάλος. Στερέωσα το κινητό (πολύ σταθερό, δεν κουνιέται ίντσα, αν σας ενδιαφέρει το σπορ το Armband της Quadlock είναι πολύ καλό) και έβαλα τα ακουστικά Noise Cancelling....Τα πάντα εξαφανίστηκαν!!! Μιλάμε ακουγόταν μόνο η μουσική, δεν το περίμενα κάτι τέτοιο. Πολύ σημαντικό feature για μένα, που τελικά κάνει και σωστή δουλειά.

---------------

Καλησπέρα,

Σήμερα χρησιμοποίησα πρώτη φόρα το κινητό...για τρέξιμο ;-) Αγόρασα πρόσφατα ένα Armband της Quadlock και μαζί με μια θήκη Spigen που μου πρότειναν, κατέβηκα να τρέξω σε κάποιο γήπεδο εδώ. Πηγαίνοντας στο γήπεδο, ανακάλυψα πως είχαν αποφασίσει να φτιάξουν κάτι χόρτα που έχει γύρω γύρω και ο θόρυβος ήταν αρκετά μεγάλος. Στερέωσα το κινητό (πολύ σταθερό, δεν κουνιέται ίντσα, αν σας ενδιαφέρει το σπορ το Armband της Quadlock είναι πολύ καλό) και έβαλα τα ακουστικά Noise Cancelling....Τα πάντα εξαφανίστηκαν!!! Μιλάμε ακουγόταν μόνο η μουσική, δεν το περίμενα κάτι τέτοιο. Πολύ σημαντικό feature για μένα, που τελικά κάνει και σωστή δουλειά.

και αντε να σε κυνηγαει κανενας με κανα αλυσοπριονο, να τρεχει κανα σκυλι πισω σου και εσυ να εισαι noise cancelled..

καλα ολα αυτα και τα σπαει, αλλα επειδη εχω αθληθει πολυ εξω, και ειδικα με ποδηλατο που ειναι ακομα πιο επικινδυνο, θεωρω οτι ισως γινουν αιτια για πολλα ατυχηματα..θελει προσοχη παιδες!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

και αντε να σε κυνηγαει κανενας με κανα αλυσοπριονο, να τρεχει κανα σκυλι πισω σου και εσυ να εισαι noise cancelled..

καλα ολα αυτα και τα σπαει, αλλα επειδη εχω αθληθει πολυ εξω, και ειδικα με ποδηλατο που ειναι ακομα πιο επικινδυνο, θεωρω οτι ισως γινουν αιτια για πολλα ατυχηματα..θελει προσοχη παιδες!

Ο φίλος έκανε τρέξιμο σε γήπεδο που οι συνθήκες είναι πιο ελεγχόμενες. Σε ανοιχτό χώρο θα συμφωνήσω μαζί σου, θέλει προσοχή. Εμάς εδώ γίνεται χαμός με τα αδέσποτα, είναι και οι καιροί πονηροί με την εγκληματικότητα κλπ, οπότε η πλήρης απομόνωση δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ο φίλος έκανε τρέξιμο σε γήπεδο που οι συνθήκες είναι πιο ελεγχόμενες. Σε ανοιχτό χώρο θα συμφωνήσω μαζί σου, θέλει προσοχή. Εμάς εδώ γίνεται χαμός με τα αδέσποτα, είναι και οι καιροί πονηροί με την εγκληματικότητα κλπ, οπότε η πλήρης απομόνωση δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. ;)

φιλε Πανο, και εγω σε γηπεδο ημουν και σκασανε 3 πανεμορφα σκυλακια και μας πηραν στο κυνηγι, αστο...θελει απλα προσοχη..εξαλλου το ιδιο ευκολα μπορει να στην κανει καποιος απο πισω με κανα μαχαιρακι και να ψαχνεσαι..γενικα δε λεω να μην ευχαριστιομαστε πραγματα που κανουμε, αλλα το να μην ακους απολυτως τιποτα απεξω το θεωρω επικινδυνο..Το λεω απλα για να ειπωθει εδω στους φιλους, οχι για να κατηγορησω τα ακουστικα ή την εξελιξη..καθαρα φιλικη συμβουλη ειναι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Sony Xperia Z2