virginia285 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 σε ενα κατάστημα κοσμοτέ,μου είπαν για 20 Ιουλίου Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Κρίμα,που δεν θα το φέρει και η Wind.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 δε σκέφτεσαι καθόλου τη φορητότητα ή την αγορά χωρίς σύνδεση; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Παντως κατι ακουσα οτι μεσα στη βδομαδα που ρχεται θα ειναι διαθεσιμο σε καποια μαγαζια και πιθανως σε κόστος κατω των 600 ευρω.Για το 32gb λέω. Τωρα για Cosmote και Vodafone δεν γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Κρίμα,που δεν θα το φέρει και η Wind.:( Η Vodafone έχει πίσω το Vodafone Group (220εκ. συνδρομητές), η Cosmote την T-Mobile, η WIND ποιόν έχει να την βοηθήσει να διαπραγματευτεί με την Apple; :) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Η Vodafone έχει πίσω το Vodafone Group (220εκ. συνδρομητές), η Cosmote την T-Mobile, η WIND ποιόν έχει να την βοηθήσει να διαπραγματευτεί με την Apple; :) wind gr, wind it, orascom. Weather Investments S.p.A. is a leading international telecommunications company offering mobile, fixed, Internet and international communication services to over 90 million subscribers in Algeria, Bangladesh, Egypt, Greece, Italy, Pakistan, and Tunisia and has acquired in early 2008 a license to operate mobile services in North Korea. Weather Investments operates through its subsidiaries Orascom Telecom Holding S.A.E., Wind Telecomunicazioni S.p.A. and Wind Hellas S.A Kανένα απολύτως. Επίσης έχετε υπόψιν ότι στη Vodafone, όταν ακολουθήθηκε η διαδικασία αυτή πέρσι ίσχυαν τα εξής: 2. Όσοι είχαν προπαραγγείλει το κινητό από κατάστημα ή από την εξυπηρέτηση πελατών (κάτι που δεν γίνεται στη Cosmote, αν κάνω λάθος διορθώστε με) μέσα στξ πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του iPhone έλαβαν sms το οποίο ανέφερε πως υπήρχε δεσμευμένη συσκευή στο κατάστημα για 3 ημέρες. Και φυσικά δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα αν την αγόραζες με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχες δηλώσει στη προπαραγγελία (π.χ νέα σύνδεση αντί για σκέτη συσκευή). Ίσα ίσα που αν πρόκειται για σύνδεση θα σπεύσουν να εξυπηρετήσουν. Φυσικά υπήρχε τεράστιο πρόβλημα, και για να ακριβολογούμε ακατάβλητο, ΜΟΝΟ βέβαια στην περίπτωση που είχες δηλώσει ενδιαφέρον αγοράς με συμβόλαιο και μετά ζητούσες σκέτη συσκευή. Τότε σου άρχιζαν τις ιστορίες ότι το ΙΜΕΙ της συσκευής που σου κράτησαν είναι συνδεδεμένο με το σύστημα τους και φαίνεται ότι ανήκει σε πρόγραμμα συμβολαίου και διάφορες άλλες μπούρδες. Το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να το πάρεις με συμβόλαιο ή να μπεις ξανά σε λίστα αναμονής και θα έπαιρνες Iphone όταν είχαν εξυπηρετηθεί όλες οι αιτήσεις για συμβόλαια. Φυσικά αφού μου κάνανε αυτό και μετά από ένα μήνα αναμονής για σκέτη συσκευή, έκανα προ-παραγγελία για συσκευή+συμβόλαιο (παράλληλα με αυτή για σκέτη συσκευή). Ως δια μαγείας είχαν διαθέσιμο iphone την επόμενη μέρα. Το ωραίο ήταν όταν άρχισε να μου δείχνει τα προγράμματα συμβολαίου με data plans (ελάχιστο πάγιο 30 ευρώ), και της έδειξα με το δάχτυλο στην καρτέλα που είχε μπροστά της το πρόγραμμα με το μηδενικό πάγιο. Αμέσως έτρεξε σε κάποιον παλιότερο να ρωτήσει "αν γίνεται" να πάρω το iphone με αυτό το πρόγραμμα. Μετά από ένα καυγαδάκι το πήρα στο μηδενικό πάγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 δεν νομιζω να κανει το 32αρι κατω απο 600Ε... για να μην πω 650... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Λογικά θα έχουν όσο ακριβώς είχε το 3G μόνο που 8GB 3G = 16GB 3GS και 16GB 3G = 32GB 3GS Τουλάχιστον έτσι κάνουν χρόνια τώρα στην Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 εδω ελλάντα :p τα καλά της Ιταλίας θα`χουμε Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Φυσικά υπήρχε τεράστιο πρόβλημα, και για να ακριβολογούμε ακατάβλητο, ΜΟΝΟ βέβαια στην περίπτωση που είχες δηλώσει ενδιαφέρον αγοράς με συμβόλαιο και μετά ζητούσες σκέτη συσκευή. Τότε σου άρχιζαν τις ιστορίες ότι το ΙΜΕΙ της συσκευής που σου κράτησαν είναι συνδεδεμένο με το σύστημα τους και φαίνεται ότι ανήκει σε πρόγραμμα συμβολαίου και διάφορες άλλες μπούρδες. Το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να το πάρεις με συμβόλαιο ή να μπεις ξανά σε λίστα αναμονής και θα έπαιρνες Iphone όταν είχαν εξυπηρετηθεί όλες οι αιτήσεις για συμβόλαια. Φυσικά αφού μου κάνανε αυτό και μετά από ένα μήνα αναμονής για σκέτη συσκευή, έκανα προ-παραγγελία για συσκευή+συμβόλαιο (παράλληλα με αυτή για σκέτη συσκευή). Ως δια μαγείας είχαν διαθέσιμο iphone την επόμενη μέρα. Το ωραίο ήταν όταν άρχισε να μου δείχνει τα προγράμματα συμβολαίου με data plans (ελάχιστο πάγιο 30 ευρώ), και της έδειξα με το δάχτυλο στην καρτέλα που είχε μπροστά της το πρόγραμμα με το μηδενικό πάγιο. Αμέσως έτρεξε σε κάποιον παλιότερο να ρωτήσει "αν γίνεται" να πάρω το iphone με αυτό το πρόγραμμα. Μετά από ένα καυγαδάκι το πήρα στο μηδενικό πάγιο... Δεν νομίζω αυτό να έγινε τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Η πολιτική αυτη άρχισε να ακολουθείται από τέλη Σεπτεμβρίου. Τουλάχιστον τον Αύγουστο γνωρίζω 4 άτομα που το πήραν ως σκέτη συσκευή, οπότε μάλλον έπεσες στη περίπτωση. Μετά έχεις απόλυτο δίκιο, γενικεύτηκε η συγκεκριμένη πολιτική, και πάλι όμως έβρισκες καταστήματα που το έδιναν σκέτο. Επίσης τώρα δεν τους παίρνει γιατι υπάρχει και η Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 βασικά,αν ήταν franchise είχε κέρδος απο τη σκέτη συσκευή,έτσι την πούλησε..ένα κατάστημα που ανήκει στην εταιρία,δεν εχει σχεδόν καθόλου κέρφος...το κέρδος του ειναι τα συμβόλαια ;-) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 βασικά,αν ήταν franchise είχε κέρδος απο τη σκέτη συσκευή,έτσι την πούλησε..ένα κατάστημα που ανήκει στην εταιρία,δεν εχει σχεδόν καθόλου κέρφος...το κέρδος του ειναι τα συμβόλαια ;-) Kαι τα franchise έχουν κέρδος από τα συμβόλαια. Πολύ περισσότερο μάλιστα από το να πουλήσουν μια σκέτη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 ενδεχομένως να ισχύει..επειδ΄δε ξέρω τα ποσοστά κέρδους ακριβώς δε μπορώ να συμφωνήσω/διαφωνήσω :) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Δεν νομίζω αυτό να έγινε τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Η πολιτική αυτη άρχισε να ακολουθείται από τέλη Σεπτεμβρίου. Τουλάχιστον τον Αύγουστο γνωρίζω 4 άτομα που το πήραν ως σκέτη συσκευή, οπότε μάλλον έπεσες στη περίπτωση. Μετά έχεις απόλυτο δίκιο, γενικεύτηκε η συγκεκριμένη πολιτική, και πάλι όμως έβρισκες καταστήματα που το έδιναν σκέτο. Επίσης τώρα δεν τους παίρνει γιατι υπάρχει και η Cosmote. Αύγουστο έγινε αυτό που αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Αύγουστο έγινε αυτό που αναφέρω. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι τον Αύγουστο τα περισσότερα καταστήματα έδιναν κανονικά και σκέτες συσκευές. Προφανώς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ήθελε να σου πουλήσει και σύνδεση, άλλο αυτό. Η γενική γραμμή της εταιρείας να το δίνουν μόνο με συμβόλαιο από όσο γνωρίζω ξεκίνησε από τέλη Σεπτεμβρίου (ένα μήνα μετά) όταν σταμάτησαν να το σίνουν σκέτο και από το site τους. Τώρα δεν νομίζω ότι τους παίρνει και πολύ, τουλάχιστον στην αρχή. Εξάλλου αποκλείεται να μην βρεις ένα κατάστημα μιας απο τις δύο που να το δίνει σκέτο. Όπως και να'χει η ερώτηση της virginia στην οποία απαντησα είχε να κάνει με το τι θα γίνει αν δηλώσει στη προπαραγγελία αναβάθμιση και τελικά κάνει νέα σύνδεση. Εκεί πραγματικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitas123 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Προχτες Παρασκευη 14.55 Κηφισιας και Πανόρμου, 2 opel astra μαυρα με γερμανικες πινακιδες και αυτοκολητα google, σταματησα δεξια και τα φωτογραφισα , και πρεπει να ειναι τα ιδια γιατι και στη φωτο που εχει το παιδι πιο πανω τα πρωτα 4 νουμερα ειναι ιδια http://i224.photobucket.com/albums/dd315/homer669/google_.jpg οι πινακιδες ειναι ιταλικες I για italia, φενετε καθαρα στην αλλη φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Αξίζει κάποιος να πάρει το 16 ή το 32GB και τελικά σε άσπρο αξίζει ή θα αλλάξει χρώμα το καπάκι του που έχω διαβάσει? Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Αξίζει κάποιος να πάρει το 16 ή το 32GB και τελικά σε άσπρο αξίζει ή θα αλλάξει χρώμα το καπάκι του που έχω διαβάσει? Λευκό είναι μόνο το πίσω μέρος. Γιαποιό καπάκι μιλάς? :) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 ναι διάβασα πως ξεθωριάζει? και γίνεται καφέ... Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 αν δεις παραπάνω,φάνηκε τελικά οτι το καφέ έγινε απο κακής ποιότητας θήκη..τώρα για τη χωρητικότητα εσύ ξέρεις.. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kary Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 δεν γραφω στο σωστο topic,το ξερω και sorry, αλλα θα ηθελα μια απαντηση γιατι με το iphone δεν ειχα καμια επαφη.λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξης. επειδη τον επομενο μηνα θα παω Αμερικη μπορω να αγορασω απο εκει το iphone και να γλυτωσω καποιες εκατονταδες euro?γνωριζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το δικτυο και οτι υπαρχει μια διαδικασια ξεκλειδωματος. απλα θελω να με διαβεβαιωσει καποιος οτι ολα θα ειναι οκ μετα. ευχαριστω και παλι συγγνωμη για το spamming. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 δεν γραφω στο σωστο topic,το ξερω και sorry, αλλα θα ηθελα μια απαντηση γιατι με το iphone δεν ειχα καμια επαφη.λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξης. επειδη τον επομενο μηνα θα παω Αμερικη μπορω να αγορασω απο εκει το iphone και να γλυτωσω καποιες εκατονταδες euro?γνωριζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το δικτυο και οτι υπαρχει μια διαδικασια ξεκλειδωματος. απλα θελω να με διαβεβαιωσει καποιος οτι ολα θα ειναι οκ μετα. ευχαριστω και παλι συγγνωμη για το spamming. :) Διάβασε εδώ Apple iPhone: Ανεπίσημη αγορά από Ελλάδα ή εξωτερικό τις τελευταίες 3-4 σελίδες. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 http://img199.imageshack.us/img199/3197/imag0157p.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Υπάρχει μια φημολογία για Cosmote στις 31 Ιουλίου. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Υπάρχει μια φημολογία για Cosmote στις 31 Ιουλίου. Λογικά η διάθεση θα ξεκινήσει την ίδια μέρα και από Vodafone και από Cosmote (τουλάχιστον έτσι γίνεται σε όλες τις χώρες που το δίνουν περισσότερες από μια εταιρείες). Το αν αυτή θα είναι η 31η Ιουλίου δεν το γνωρίζω. Πάντως παίζει και η 17η όμως ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts