Jump to content

red

Members
  • Δημοσιεύσεις

    179
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by red

  1. Εχω το 8900 κ μου επεσε και η μιση οθονη ειναι λευκη. μαλλον θα έσπασε η εσωτερικη οθονη υγρων κρυσταλλων. Ξερει κανενας ποσο κοστιζει για αλλαγη? ποιο ειναι το service? το εχω αγορασει απο vodafone!!
  2. το δουλευω με το iphone και κανενας δεν μου εχει παραπονεθει μεχρι σημερα. κρατάει 2 ημέρες είναι ανάλογα την χρήση που του κάνεις! παρόλο που ειναι ακριβο ειναι πολυ καλο και αυτο με την θηκη του ειναι πολυ καλο!!
  3. Καλημέρα εχω το Plantronics 925 και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!
  4. red

    iPhone 3G / 3GS

    θα το δοκιμάσω αλλα δεν πρεπει να παιζει διότι το A gps βρίσκει την κοντινοτερη κυψελη με την SIM!
  5. red

    iPhone 3G / 3GS

    μάλλον φίλε μου κάνεις λάθος. ήμουνα ιταλία και είχα το navigon, sygic europe Και όταν έκλεινα το τηλέφωνο για την τηλεφωνική γραμμή (plane mode) το βελάκι παγωνε και δεν έκανε τιποτα σε οποιοδήποτε προγραμμα απο αυτα που σου εγραψα παραπανω. χωρις sim δεν δουλευει!! το δοκίμασα. το AGPS η ουσία του είναι οτι επικοινωνει με τις τηλεφωνικές κυψέλες εάν το τηλέφωνο δεν ειναι ανοιχτό δεν λειτουργει το AGPS....
  6. ok δεν θα κανω τιποτα.....παντως δεν μου εχει πεσει ποτε και το φυλαω σαν τα ματια μου!κριμα ομως σε 2 μηνες να εχει ρωγμες!!
  7. εχω iphone 3gs ακριβώς 2 μήνες δουλεύει άψογα χωρις κίτρινη οθόνη και όλα τα παραπάνω απλά το μονο έχει μια μικρή ρωγμή στο volume button. να παω στην κοσμοτε θα μου το αλλάξουν?
  8. χτες αγόρασα το Plan 925 Και μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλο μαζι και με την θηκη...πιστευω θα κανεις την δουλεια σου. απλα απο οτι ειδα εχει ελλειψει στην αγορα εγω το ειχα παραγγειλει!!
  9. επειδή μιλάω αρκετές ώρες, θα ήθελα να μου πεις εάν πιστεύεις ότι κρατάει η μπαταρία σχετικά αρκετά? και επίσης, εάν δεν αποσυνδέεται συχνα?
  10. θέλω να αγοράσω το plantronics 925 για το iphone? εντυπωσεις κανεις?
  11. θελω να ρωτησω κατι εγω πηγα στο εξωτειρκο και χρησιμοποιησα το navigon & sygmobile εάν δεν ειχα την συνδεση ενεργη, δεν έκανε τίποτα!! πως γίνεται αυτό?
  12. εβαλα το τελευταιο ναβιγκον 1.1 και δεν εχει επιλογη για γλωσσα ελληνικη! μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
  13. τελικα αξιζει to igo περισσοτερο απο το navigon?
  14. τελικα μπορει να μου πει καποιος μεταξυ navigon & igo 2009 ποιο ειναι το καλυτερο για τo 3gs??
  15. εχω το navigon και θελω να βαλω να μιλαει σε ελληνικη γλώσσα.ξερει κανεις απο που?
  16. παιδια εχω το ασπρο και η οθονη του ειναι σαν γαλα!!
  17. εγω αγορασα το 3gs και το βαζω διπλα σε ipod touch και ειναι μια χαρα.
  18. phobos και εγω ψαχνω μια στηριξη βασης αλλα δεν βρισκω κατι
  19. το κρατησα στο σκληρο μου αλλά οταν κάνω browse Απο redsnow ο φακελος αυτός ανοιγει και πρεπει να διαλεξω κατι μεσα απο ολα αυτα τα αρχεία. εσύ έκανες αυτόν το ν φάκελο όλο feed απο το browse?
  20. το κατεβασα το file ipsw_iphone 2.1, 3.0 restore αλλά όταν κάνω ξεκιναω και κανω browse απο το redsnow εχει δυο φακελους το firmware & .fseventsd οι οποίοι όταν προσπαθώ να τους ανοίξω μέσω του προγραμματος redsnow ειναι κενοί αλλά οταν πάω απο στο σκληρό μου δίσκο τότε μου δείχνει οτι εχει περιεχόμενα.
  21. σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Εχω το 3.0.1. παίζει ρόλο αυτό ή να επιστρέψω στην παλιά την 3.0?
  22. εχω αγορασει το 3gs και εκανα απο το itunes την αναβαθμιση σε 3.0.1 εχω δοκιμάσει να κανω jailbreak με purplera Και δεν μπορει να κανει reboot. Να σημειωσω οτι την SIM την εχω μεσα στο κινητο.μπορει να ξερει κανεις τι φταίει?
  23. red

    iPhone 3G / 3GS

    δηλαδη εάν δεν εχεις πακέτο data plan με GPRS δεν συνδέεσαι και εάν ναι απο που το βλέπεις? επίσης, εκανα register στο itunes με πιστωτικη καρτα φαντάζομαι να μην αρχισουν χρεωσεις χωρις να το ξερω και ελπιζω να ειναι αξιοπιστο απο θεμα να μην κλεψει καποιος τα στοιχεια της καρτας μου?
×
×
  • Create New...