virginia285 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 παιδιά,σήμερα έκανα προπαραγγελία..ισχύει οτι η βοντα το κρατάει για 3 μέρες; θα μπορώ να το πάρω χωρίς σύνδεση; παιδια ξέρετε αν το κατάστημα της αγίας παρασκευής (Αγ. Ιωάννου όχι Μεσογείων) είναι franchise; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 παιδια ξέρετε αν το κατάστημα της αγίας παρασκευής (Αγ. Ιωάννου όχι Μεσογείων) είναι franchise; Δε γνωρίζω αν είναι franchise πάντως απο εκεί είχα πάρει το 3G μου :p Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Δε γνωρίζω αν είναι franchise πάντως απο εκεί είχα πάρει το 3G μου :p με σύνδεση; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 παιδια ξέρετε αν το κατάστημα της αγίας παρασκευής (Αγ. Ιωάννου όχι Μεσογείων) είναι franchise; Αυτο ειναι στα μερη μου (:p) Ναι ειναι franchise :) Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ακριβώς επειδή είναι και στα δικά μου,έκανα προπαραγγελία εκεί..δε νομίζω να μου κάνουν νούμερα για το "συσκευή χωρίς σύνδεση"; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ακριβώς επειδή είναι και στα δικά μου,έκανα προπαραγγελία εκεί..δε νομίζω να μου κάνουν νούμερα για το "συσκευή χωρίς σύνδεση"; αν κ μικροτερο απο αυτο της μεσογειων περσυ θυμαμαι δεν εχε προβλημα για διαθεση συσκευων χωρις συνδεση. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 δε πήγα στη Μεσογείων,γιατί είναι τεράστιο,το χρησιμοποιεί η βοντα στις διαφημίσεις της,και λέω μάλλον της ανήκει κιόλας ;) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ναι οντος.παντος αυτη την αλλαγη πολιτικης τοτε με τις κρατησεις χωρις συνδεση την ειχαν υιοθετησει ενα μηνα μετα νομιζω ... Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Αυτο ειναι στα μερη μου (:p) Ναι ειναι franchise :) Τι έγινε ρε παιδιά πολλοί μαζευτήκαμε εκεί πέρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Αξίζει να πάρει κανένας το 32gb? εσείς για ποιό σκέφτεστε το 16 ή το 32gb? Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Εγώ προσωπικά και το 16GB υπερβολικό το βλέπω.. Κάποιοι όμως θέλουν να βάζουν όλη τους τη μουσική και ίσως ταινίες κτλ. οπότε δεν τους φτάνει το 16GB. Είναι καθαρά θέμα του τί χρειάζεσαι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 συμφώνω μαζί σου. σε ευχαριστώ πολύ!:) Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 με σύνδεση; Mε ανανέωση συμβολαίου το είχα πάρει τότε. Δεν ήταν με το που κυκλοφόρησε βέβαια, αλλά ήρθε σε όσες μέρες μου είχαν πει! Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Εγώ προσωπικά και το 16GB υπερβολικό το βλέπω.. Κάποιοι όμως θέλουν να βάζουν όλη τους τη μουσική και ίσως ταινίες κτλ. οπότε δεν τους φτάνει το 16GB. Είναι καθαρά θέμα του τί χρειάζεσαι... ;) Επειδή όμως "τρώγοντας έρχεται η όρεξη" και η μνήμη δεν επεκτείνεται στη συνέχεια ... μήπως τα 32 δίνουν πιο πολλή άνεση ακόμη και αν δεν είναι άμεσα ορατή η ανάγκη; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 31 Iουλιου Ερχεται απο vodafone! Λογικα κ απο Cosmote... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 31 Iουλιου Ερχεται απο vodafone! Λογικα κ απο Cosmote... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=6981 :):D Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Στην ιστοσελίδα τους η Vodafone και η Cosmote ενημερώνουν για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής iPhone 3GS, στις 31 Ιουλίου 2009. http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/res12058.jpg Μάθετε περισσότερα (Vodafone) Μάθετε περισσότερα (Cosmote) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 τιμη θα μας πουνε??? η μα τις κρατανε εκπληξη Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 καπου στα 520€ νομιζω ειδα σε αλλο τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superboy Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 καπου στα 520€ νομιζω ειδα σε αλλο τοπικ. μπα δε νομίζω... ίδιες τιμές με τις ιταλίας θα έχει αν είμαστε τυχεροί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 ΜΑΚΑΡΙ,να μην είναι αυτές οι τιμές,γιατί αν είναι έτσι εγώ δε πρόκειται να το πάρω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=15653&ref=pathfinder http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=15651&ref=pathfinder Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Δεν θα είναι αυτές. Αυτοί εκμεταλεύονται το ότι δεν έχει έρθει officially στην Ελλάδα ακόμη και πάνε για τα χοντρά :lol: 99,9% θα είναι ακριβώς οι ίδιες τιμές με το 3G... To 16άρι όσο το 8άρι και το 32άρι όσο το 16άρι 3GS και 3G αντίστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 και εγώ αυτό πιστεύω.αυτές πρέπει να`ναι παραεισαγωγές σαν της Κύπρου Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 το πλαίσιο μήπως παίζει να το φέρει νωρίτερα ή κανένας άλλος? Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghelakis Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 τα συγκεκριμενα link γιατι δεν ανοιγουν? παντωσ 31 ιουλιου οι περισσοτεροι θα ξεκινανε διακοπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts