Jump to content

ghelakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ghelakis

  1. το προβλημα λυθηκε !!! το τηλεφωνο ειναι προγραματισμενο να συνδεεται με το new pcstudio ( και όχι το pc studio 3) το οποίο φυσικά ανεβηκε στο site της samsung πριν κανα 2-3 μερες...
  2. ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση!!! ηδη αρχισα να κατεβαζω να του τα κανω δωρο!!!!!!!
  3. Δεν γνωριζω την περιπτωση του παιδιου η ερωτηση μου αφορα για τον συναδελφο μου Λογικο ειναι με χρηση 2 εβδομαδων οτι τον καλυπτει η εγγυηση και θα πρεπει να ζητησει το δικιο του!!!και φυσικο ειναι αλλο θεμα αυτο σε σχεση με την ερωτηση που εκανα εγω!!!
  4. μου εχουν κλεψει το τηλεφωνο πριν 1 χρονο και με ενδιαφερει το θεμα και θελω να ρωτησω αν η VOdafone μπορει να μπλοκαρει την συσκευη? λογικα δεν θα μπορει να βρει και ποια sim ειχε μεσα? Οταν το ειχα πει εγω στον αστυνομο στην καταθεση μου τοτε μειδιασε...και με εγραψε κανονικοτατα!!!!
  5. Ειναι σιγουρο οτι θα το αλλαξουν λογω των ρωγμων? εχω ενα συναδελφο που το δικο του iphone εχει ρωγμες διαγωνιες γυρω απο το κουμπi σιγασης!! μπορει στο σερβις να ισχυριστουν οτι ειναι απο την χρηση?
  6. μια και τα αγγλικα δεν ειναι το φορτε μου με απλα λογια θα ερθει to tom tom για iphone και αν ναι περιπου ποτε? και ποσο θα στοιχιζει? μια και το navigon με 100 ευρω το θεωρω κοροιδια για την ελλδα χωρις ελληνικη φωνητικη καθοδηγηση!!!
  7. υπαρχει καποιο site να κατεβασει κανεισ θεματα για το συγκεκριμενο τηλεφωνο?
  8. τοτε τοση φασαρια για μια στατικη εικονα ενος σημειου δεν το καταλαβαινω ... την στιγμη μαλιστα που θα μπορουσε καλλιστα με καταλληλη επεξεργασια να αφαιρεθουν αυτα που εμπιπτουν σε προσωπικα δεδομενα...
  9. καλα μην μου πειτε τωρα με τοσα που αποκαλυπτονται με τις συμοριεσ κτλ κτλ οτι δεν ειναι δυνατη η παρακολουθηση των κινητων...
  10. εχω παρε προσφατα το Samsung GT-B2100 σαν δευτερο και εχω το εξης προβλημα δεν το αναγνωριζει το pc studio μηπως ξερει καποιος τι παιζει με αυτο? δεδομενου οτι ενα παλιοτερο που εχω το D 900 το βλεπει κανονικα και εχω κανει και update στο pc studio
  11. ενταξει δεν εχει καμια σχεση η ερευνα για το iphone με το app store .Το Ιphone πωλητε και εχει κερδη το μηλαρακι απο την πωληση!!!!!!
  12. οταν και αν λειτουργησει θα εχει "ζωντανη" μεταδωση η βιντεο απο δρομους?
  13. Συγνωμη να ρωτησω γιατι το μολισ 45 εκκατομμυρια... ειναι λιγα? σε τι τζιρο εγιναν?
  14. Να κανω μια ερωτηση κατα ποσο ειναι ασφαλες να κανω ξεκλιδωμα της συσκευης στην εκδοση 3(μια και ειχα κανει στην 2) μια και ολο διαβαζω για προβληματα(θελω εδω να πω οτι δεν ειμαι και ειδικοσ σε αυτα και για αυτο κρατω μια επιφυλακτικοτητα) η θα ειναι καλλυτερο να το αφησω για αργοτερα οταν θα διορθωθουν τα οποια προβληματα?
  15. τελικα υπαρχει αυτη η υπηρεσια για την ελλαδα? παντωσ το αυοκινητο ειναι ευκολα αναγνωρισιμο..
  16. ωραια ημερομηνια.... οι περισσοτεροι θα φευγουν διακοπες....
  17. τα συγκεκριμενα link γιατι δεν ανοιγουν? παντωσ 31 ιουλιου οι περισσοτεροι θα ξεκινανε διακοπες...
  18. Ναι τα εχω κανει ολα αυτα!!!! το usb δεν νομιζω να εχει προβλημα μια και αλλα κινητα samsung τα βλεπει μια χαρα... για να το ξανατσεκαρω παλι να δω ...
  19. Πηρα σημερα το συγκεκριμενο κινητο σαν δευτερο και εχω το εξης προβλημα δεν το αναγνωριζει το pc studio μηπως ξερει καποιος τι παιζει με αυτο?
  20. Είμαι κάτοχος τηλέφωνου συνδεδεμένο μετά από την 28/02/2008 αίτηση μου στο Δίκτυο της hellas online (HOL) Από την Παρασκευή 23 Μάιου 2008 και ενώ είχα το πρωί της ίδιας μέρας είχα κάνει κλήσεις διαπίστωσα προς το μεσημέρι ότι το τηλέφωνο ήταν νεκρό . Επικοινώνησα με το τμήμα βλαβών της εταιρείας όπου και έκανα γνωστό το πρόβλημα μου και με διαβεβαίωσαν ότι το πρόβλημα θα λυθεί το συντομότερο δυνατό. Την άλλη μέρα και ενώ το πρόβλημα παρέμενε επικοινώνησε μαζί μου συγγενικό πρόσωπο και μου είπε ότι με κάλεσε στο σταθερό μου νούμερο και απάντησε κάποιος άλλος κύριος. Επικοινώνησα πάλι με το τμήμα βλαβών και τους ενημέρωσα ότι στο τηλέφωνο μου απαντά κάποιος άλλος και να δουν το πρόβλημα δεδομένου ότι σε ένα προσωπικό τηλέφωνο το όποιο αφόρα εμένα και την οικογένεια μου δεν είναι δυνατόν να απαντούν άλλα άτομα(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ). Μου απάντησαν το ευτράπελο ότι δεν μπορούν λόγω του ότι ο κύριος αυτός μπαίνει ανώνυμα στο διαδίκτυο και δεν μπορούν να τον εντοπίσουν. Αναγκάστηκα εγώ να πάρω τηλέφωνο το δικό μου νούμερο το σήκωσε ο κύριος αυτός πήρα τα στοιχειά του και τους τα έδωσα μπας και ξεκολλήσει η διαδικασία (αυτό έγινε την τρίτη 27/05/2008 ). Τηλεφωνώ καθημερινά με το τμήμα βλαβών και συνεχώς μου λένε ότι το δίνουν ως επείγον αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Το απαράδεκτο είναι ότι δεν γίνεται καμία περαιτέρω ενημέρωση σε ποια φάση βρίσκεται η επίλυση του προβλήματος πέρα από το ξύλινο (θα δώσω το πρόβλημα σας ως επείγον στο τμήμα βλαβών) .Πριν λίγο και ενω εχω στειλει φαξ και τουσ καταγγελω τα γεγονοτα δεησαν και με πηραν τηλ απο το 13844 και με ρωτησαν αν είμαι σπίτι να κάνουμε κάποιες δοκιμες να διαπιστώσουν αν ειναι δικό τους προβλημα ή του ΟΤΕ . Αν έιναι δυνατο μετα από τοσες μερες...... να μην εχουν τσεκαρει το αυτονοητο!!!!!! ένα εχω να πω!!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HOL αν σου τυχει κάποιο προβλημα δεν έχουν τις διαδικασίες να λύσουν προβλήματα ( ιδίως για να λύσουν ένα μπλέξιμο στα όρια όπως το λένε μπλεκουν τα μπουτια τους) !!!!
  21. Και το δικο μου ειναι Vodafone live.. και στην αναβαθμιση που πηγα να κανω εδειξε οτι ειναι ενημερωμενο και δεν χρειαζεται...και ρωτω το Vlive εχει αλλη εκδοση ? και αν ναι σε τι υπολειπετε απο την κανονικη?
  22. ευχαριστω πολυ για την προθυμία των απαντησεων!!! θα το κανω αλλα θα ειναι αυθεντικο το Garmin θα πεσει σπασιμο...
  23. ειναι αυθεντικο το garmin αυτο ειναι που με κολαει... το θεμα με τα αρχεια το ελυσα επρεπε να βρω την καταλληλη θυρα στο μενου τησ τηλεορασης ευχαριστω για την απαντηση σου θα δω με το τηλ σε κατασταση μετα φορασ δεδομενων τι γινετε.
  24. μια απλοικη ερωτηση την οποια εκανα και στο χωρο συζητησης για το Ν95 .. πως μπαινει το αυθεντικό garmin mobile xt στο NOKIA N95 8G μια και δεν εχει υποδοχη καρτας? και αυτο το ρημαδι το garmin ειναι πανω σε καρτα? ΥΓ αν εχει απαντηθει παρακαλω ποσταρετε την απαντηση μια και οσο κοιταξα δεν ειδα κατι μονο πονοκεφαλο απεκτησα λογω του αστιγματισμου..
  25. Καλησπέρα πηρα πριν λιγες ημερες το Ν95 8G και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα τουσ φίλους που το εχουν στην κατοχη τους και τους εχουν παιδεψει ισως αρκετα απο αυτα που παιδευουν και μενα οποιος θελει να βοηθησει τον ευχαριστώ προκαταβολικα!!! ερωτηση πρωτη λοιπον πως μπαινει το garmin mobile XT αφου δεν υπάρχει υποδοχη καρτας? δευτερη το βιντεο το αποθηκεύει σε μορφη mp4 ή mpeg4 κατι τετοιο ειναι μπορει να του αλλαζει μορφη και να το αποθηκευει σε avi η mpeg κατι αλλο που να μπορει να το αναγνωριζει η τηλεοραση μου απευθειας..
×
×
  • Create New...