phonez Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ο τρόπος που επιδρά στον εγκέφαλο όμως είναι ίδια. Μετά είναι θέμα αυτοσυγκράτησης. Προσωπικά πιστεύω οτι είμαστε σαν τους απεξαρτημένους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 8 χρονια καπνισμα 2-2μιση πακετα την ημερα. Σε καμια περιπτωση δεν μπορουσα να φανταστω την ζωη μου χωρις τσιγαρο. Προσπαθουσα να το κοψω αλλα δεν γινοταν γιατι απλα ΔΕΝ ηθελα (και το γνωριζα φυσικα). 6 μηνες χωρις τσιγαρο ,πλεον ειμαι ατμιστης (δεν θα χρησιμοποιησω την λεξη "ηλεκτρονικο τσιγαρο", γιατι δεν εχει καμια σχεση ο καπνος με τον ατμο. Και η λεξη τσιγαρο ειναι που κανει αρκετους να λενε διαφορες αηδιες οπως "ειναι χειροτερο" κλπ). Η διαφορα κανει μπαμ, δε χρειαζεται καν να μεινω σε αυτο. Δεν μου λειπει κατι. Το τσιγαρο δεν μπορω ουτε να το μυριζω απο τα 5 μετρα. Νιωθω να με πνιγει οπως οταν δεν καπνιζα μικρος. Οποιος λοιπον ΘΕΛΕΙ να το κοψει χωρις να νιωσει τιποτα, δινει ενα πενηνταρικο (δυο σετ για ατμοποιητες/μπαταριες & δυο υγρα της επιλογης του) και μπαινει στο e-kapnisma.gr Τοσο απλα :) Ευχαριστούμε πολύ για την δική σας ιστορία, να ρωτήσω θα μπορούσατε να εγκαταλήψετε και το άτμισμα; Παρότι δεν είναι επιβλαβές για την υγεία, είναι όμως ακόμη ένα ειδος εξάρτησης, αυτό της ψυχολογικής εξαρτησης, όπου στατιστικά είναι το 70% του εθισμού στις κινήσεις του καπνίσματος. Επίσης να σημειώσω πως όπως προαναφέρθηκε δεν λειτουργούν όλοι κατά τον ίδιο τρόπο. Είχα δοκιμάσει κι εγω το ηλεκτρονικό τσιγάρο τότε που επιχειρούσα να το σταματήσω, και με βοηθούσε να ατμίζω τα διαστήματα μεταξύ των τσιγάρων και φυσικά συνέχισα να καπνίζω σταματώντας το άτμισμα :) Καλή επιτυχία σας εύχομαι και δοκιμάστε να το αφήσετε το άτμισμα για μία ημέρα. Θεωρώ πως θα είναι ευκολότερο από ότι το να σταματάς απότομα το κάπνισμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Αρκετοι δε μπορούν να δεχτούν/καταλάβουν ότι το ηλεκτρονικό μπορεί να αντικαταστήσει το κανονικό. Είναι αντίθετοι εξ αρχής και δύσκολα τους αλλάζεις γνώμη. Προσπάθησα κάνα δυο φορές σε κάποια άτομα και η απάντηση που πήρα ήταν ότι αν θες να το κόψεις το κόβεις τελείως. Είμαι αντίθετος σε αυτό βέβαια. Το μόνο που με λείπει είναι η τελετουργία του στριψιματος. Μόνο αυτό. Το οποιο το κάνω που και που σε φίλους και συγγενείς :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Καπνιστής εδώ και οχτώ χρόνια. Πάει καιρός που σκέφτομαι να το κόψω. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να το κόψω γιατί πάντα ήθελα ότι όταν θα το προσπαθήσω να είναι η πρώτη και η τελευταία προσπάθεια. Μόλις διάβασα και το βιβλίο που ανέφεραν τα παιδιά πιο πάνω. Πριν αρχίσω να γράφω αυτό το μήνυμα έσβησα το τσιγάρο μου και ελπίζω να είναι το τελευταίο. Θα ενημερώνω για την πορεία μου όχι για κάποιον άλλον λόγο αλλά μόνο και μόνο για να είναι το συγκεκριμένο θέμα κάτι σαν μικρό "προσωπικό" ημερολόγιο. Άντε λοιπόν και καλή μου αρχή. (Ναι έχω άγχος καθώς σαν κλασικός εγωιστής δεν θέλω να αποτύχω. :p:):( ) Να υποθέσω πως συνεχίζετε ακόμη; Αρκετοι δε μπορούν να δεχτούν/καταλάβουν ότι το ηλεκτρονικό μπορεί να αντικαταστήσει το κανονικό. Είναι αντίθετοι εξ αρχής και δύσκολα τους αλλάζεις γνώμη. Προσπάθησα κάνα δυο φορές σε κάποια άτομα και η απάντηση που πήρα ήταν ότι αν θες να το κόψεις το κόβεις τελείως. Είμαι αντίθετος σε αυτό βέβαια. Το μόνο που με λείπει είναι η τελετουργία του στριψιματος. Μόνο αυτό. Το οποιο το κάνω που και που σε φίλους και συγγενείς :D Εάν κάποιος δεν μπορεί να δεχθεί πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να αντικαταστήσει το κανονικό, δεν θα μπορέσετε να τον πείσετε, πως μάλλον να καταφέρει να σταματήσει το κάπνισμα με αυτή τη μέθοδο. Περιμένουμε κι άλλες ιστορίες ανθρώπων που κατάφεραν να σταματήσουν το κάπνισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Να υποθέσω πως συνεχίζετε ακόμη; Παρακαλώ πολύ στον ενικό, εάν γίνεται. :) Νιώθω μεγάλος έτσι, lol. Συνεχίζω ακόμα. Με πολύ μεγάλη προσπάθεια, αν και το περίμενα μα είναι έτσι. Μακάρι να τα καταφέρω. Ομολογώ ότι αρκετές ήταν οι φορές που ήμουν στο τσακ. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ευχαριστούμε πολύ για την δική σας ιστορία, να ρωτήσω θα μπορούσατε να εγκαταλήψετε και το άτμισμα; Παρότι δεν είναι επιβλαβές για την υγεία, είναι όμως ακόμη ένα ειδος εξάρτησης, αυτό της ψυχολογικής εξαρτησης, όπου στατιστικά είναι το 70% του εθισμού στις κινήσεις του καπνίσματος. Επίσης να σημειώσω πως όπως προαναφέρθηκε δεν λειτουργούν όλοι κατά τον ίδιο τρόπο. Είχα δοκιμάσει κι εγω το ηλεκτρονικό τσιγάρο τότε που επιχειρούσα να το σταματήσω, και με βοηθούσε να ατμίζω τα διαστήματα μεταξύ των τσιγάρων και φυσικά συνέχισα να καπνίζω σταματώντας το άτμισμα :) Καλή επιτυχία σας εύχομαι και δοκιμάστε να το αφήσετε το άτμισμα για μία ημέρα. Θεωρώ πως θα είναι ευκολότερο από ότι το να σταματάς απότομα το κάπνισμα! Πολυ καλη ερωτηση. Αυτο ειναι ενα σημαντικο κομματι που ξεχασα να αναφερω πριν. Ο εθισμος που ειχα με το τσιγαρο ηταν απλα τραγικος.. Το πρωι εκανα δυο τσιγαρα στο αμεσα μολις ξυπνουσα και ετοιμαζα ακομα τον καφε. Πριν και μετα το φαγητο το ιδιο. Στο δρομο, με τον καφε και γενικα με τα παντα. Το πρωτο και το τελευταιο πραγμα που εκανα ηταν τσιγαρο. Δεν εβλεπα αξια στον καφε εξω και αλλα τρελα αν σκεφτομουν οτι δεν θα καπνιζα. Πιο παρανοικος πεθαινεις. Με το μοντακι μου και το ζουμακκ μου (ατμιζω μονο σκετη γλυκερινη πλεον) πλεον δεν εχω τετοια θεματα. Τρωω το πρωι, ετοιμαζω καφε, πινω και αρχιζω τον ατμο. Πριν εκτος του οτι αρχιζα με δυο τσιγαρα οπως ειπα, δεν ετρωγα καν πρωινο. Το ιδιο και για μετα το φαγητο και ολα τα υπολοιπα. Δεν εχω την αναγκη να εχω συνεχεια τον ατμο στα πνευμονια μου οπως με το τσιγαρο!! Οταν ημουν ακομη νεος στο ατμισμα ετυχε να μεινω απο μπαταριες γιατι αργησε μια παραγγελια μου και δεν ειχα καβατζα (λαθος μεγαλο). Ετσι για 2 εβδομαδες περιπου δεν ειχα δικη μου συσκευη. Για λιγο την μπαταρια ενος φιλου, για λιγο του αλλου.. Χονδρικα, ημουν το 90% της μερας χωρις ατμο ενω ακομα καλα δεν ειχα κλεισει μηνα χωρις τσιγαρο. ΔΕΝ εκανα κανονικο τσιγαρο, ΔΕΝ ζηλευα καθολου απο τους υπολοιπους και απο τοτε αρχιζε να με ενοχλει και ο καπνος του τσιγαρου και παλι. Και μονο που δεν ειμαι κρεμασμενος απο τον ατμο οπως ημουν με το τσιγαρο για μενα ειναι ακρετο! mol εχεις δικιο σε αυτο φιλε μου. μετα απο μενα (η απο μενα :p) αρχισανε περιπου 10 15 ατομα το ατμισμα. Αρκετοι απο αυτους ειχαν δει διαφορα και λατρεψαν οπως εγω τον ατμο. Τελικα μετα απο 6 μηνες, μονο εγω και αλλα δυο ατομα μειναμε σε αυτον και μονο.. Και να φανταστεις πως μετα απο τοσους μηνες μονο με ατμο, ειναι ΖΟΡΙ να καπνισεις ξανα. Πραγματικα τα πνευμονια δεν αντεχουν, σαν να καπνιζεις πρωτη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Οταν ημουν ακομη νεος στο ατμισμα ετυχε να μεινω απο μπαταριες γιατι αργησε μια παραγγελια μου και δεν ειχα καβατζα (λαθος μεγαλο). Ετσι για 2 εβδομαδες περιπου δεν ειχα δικη μου συσκευη. Για λιγο την μπαταρια ενος φιλου, για λιγο του αλλου.. Χονδρικα, ημουν το 90% της μερας χωρις ατμο ενω ακομα καλα δεν ειχα κλεισει μηνα χωρις τσιγαρο. Σίγουρα ο εθισμός του τσιγάρου και η έλληψή του είναι οδυνηρή αλλά και το παραπάνω παράδειγμά σου, "τράκα" δεξιά κι αριστερά μου θυμίζει. Φυσικά περί ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 με την γυμναστικη δοκιμάσατε? ο εγκεφαλος θελει ενα καινουριο ''κολλημα'' ,μια καινουρια συνηθεια που να ειναι δημιουργικη η' κατι να ξεδινει.κατι που να τον ''απασχολει''.αν αυτο ειναι και μια στροφη προς την υγιεινη ζωη και διατροφη ακομα καλυτερα. αν ειστε συνεχεια μεσα στους καφεδες και τα ουζα δεν βλεπω να ξεκολλατε:lol: βρειτε ενα νεο χομπι ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 εχω φιλο που ενω εκανε ηλεκτρονικο, το γυρισε σε πακετο, οταν ακριβως ξεκινησε γυμναστηριο. τραγικο αλλα τι νΑ κανουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σίγουρα ο εθισμός του τσιγάρου και η έλληψή του είναι οδυνηρή αλλά και το παραπάνω παράδειγμά σου, "τράκα" δεξιά κι αριστερά μου θυμίζει. Φυσικά περί ορέξεως... Μπα. Απλα ηταν όλοι γύρο μου ατμιστες και είχαν μπαταρίες μαζί. με την γυμναστικη δοκιμάσατε? ο εγκεφαλος θελει ενα καινουριο ''κολλημα'' ,μια καινουρια συνηθεια που να ειναι δημιουργικη η' κατι να ξεδινει.κατι που να τον ''απασχολει''.αν αυτο ειναι και μια στροφη προς την υγιεινη ζωη και διατροφη ακομα καλυτερα. αν ειστε συνεχεια μεσα στους καφεδες και τα ουζα δεν βλεπω να ξεκολλατε:lol: βρειτε ενα νεο χομπι ρε παιδια Χόμπι πολλά, χρόνο για όλα ποιος έχει;;! Εγώ μετά το γυμναστήριο περίμενα βασανισμένος ένα μισάωρο για να ανάψω τσιγάρο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Χόμπι πολλά, χρόνο για όλα ποιος έχει;;! Εγώ μετά το γυμναστήριο περίμενα βασανισμένος ένα μισάωρο για να ανάψω τσιγάρο...! Περίμενες μισή ώρα για τσιγάρο ε; εγω δυστυχώς καθόλου, με το που έβγαινα από το γυμναστήριο τις καλές εποχές, άναβα τσιγάρο.. και γέμιζα τα πνευμόνια πίσσα και νικοτίνη ήταν απόλαυση έλεγα τότε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μετά κόπων και βασάνων το μισάωρο.. Και πάλι όμως, η ζημιά ήταν μεγάλη. Ένα 2ωρο έπρεπε αλλά αυτά δεν γίνονται με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ήταν απόλαυση έλεγα τότε :( ο στουρνος εγω που αθλουμουν με τσιγαρο παραλληλα;;;;:blink: και το ενιωθα να καθεται ολο μεσα!! τι ωραια αισθηση ελεγα...:!: ευτυχως εβαλα μυαλο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 ο στουρνος εγω που αθλουμουν με τσιγαρο παραλληλα;;;;:blink: και το ενιωθα να καθεται ολο μεσα!! τι ωραια αισθηση ελεγα...:!: ευτυχως εβαλα μυαλο:O Είναι σημαντικό που αρκετοί από εμάς είτε έτσι ειτε αλλιώς πήραμε μαθήματα και σταματήσαμε το κάπνισμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pda_expert Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εγώ αποφάσισα να το κόψω ένα φεγγάρι, δοκίμασα τσίχλες, ηλεκτρονικό αλλά όση δύναμη θέλησης και να έβαζα τα νεύρα μου είχαν γίνει χορδές βιολοντσέλο... Κάποια φάση μάλιστα βάρεσα κρίσεις πανικού από σύνδρομο στέρησης και τελικά υπέκυψα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καπνιζα 1 1/2 - 2 πακετα καθημερινα για σχεδον 15 χρονια και τον τελευταιο 1 1/2 χρονο ειμαι "καθαρος". Σιγουρα ο καθενας μας αντιδρα διαφορετικα σε τετοιου ειδους αλλαγες, αλλα η προσωπικη μου εμπειρια ειναι πως η διαδικασια τελικα ειναι πολυ πιο ευκολη απο οτι φαινεται. Οι πρωτες ημερες (αντε εβδομαδες) ειναι λιγο ζορι αλλα μετα δεν το σκεφτεσαι καν. Επισης βοηθαει αρκετα αν ταυτοχρονα ξεκινησεις και καποια αλλη δραστηριοτητα (ειδικα αθλητικη). Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Έχω αντικαταστήσει το κανονικό τσιγάρο εδώ και 2 χρόνια με το ηλεκτρονικό.Πριν το δοκιμάσω το χλεύαζα, όμως το δοκίμασα και άλλαξα γνώμη αμέσως! Κάπνιζα έναν καπνό 25 γραμμαρίων τη μέρα και η μετάβαση ήταν πανεύκολη.Μου φάνηκε απίστευτο αλλά ήταν αληθινό. Τώρα έχω στο μυαλό μου να το κόψω και αυτό να τελειώνουμε με τις εξαρτήσεις και πιστεύω πως δεν θα είναι πολύ δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κάπνιζα καπνό επί δεκαετία και κατάφερα να το κόψω σε 3 μήνες μέσα. «Βοήθησε» και μία ασθένεια που είχα εκείνη την περίοδο και έμμεσα μου έκανε καλό, με ώθησε να το κόψω. Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Τώρα έχω στο μυαλό μου να το κόψω και αυτό να τελειώνουμε με τις εξαρτήσεις και πιστεύω πως δεν θα είναι πολύ δύσκολο. καθολου δυσκολο πλεον! αρκει να το θελεις πραγματικα! εχω κοψει και το ηλεκτρονικο εδω και 30κατι μερες... :ninja: στερηση καμια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 καθολου δυσκολο πλεον! αρκει να το θελεις πραγματικα! εχω κοψει και το ηλεκτρονικο εδω και 30κατι μερες... :ninja: στερηση καμια! Κάνετε πολύ καλό στον εαυτό σας με την αντικαταάσταση, η δυσκολία αρχίζει με την αποχή από όλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Κάπνιζα 25 χρόνια. Εδώ και δύο μήνες περίπου είμαι άκαπνος. Από 13 Φεβρουαρίου 2014. Πήγα σε πνευμονολόγο και με την βοήθεια του champix κατάφερα και το έκοψα μαχαίρι. Το φάρμακο πήρα μόνο ένα μήνα περίπου. Κάτι η τσουχτερή τιμή του κάτι οι παρενέργειες διέκοψα την αγωγή νωρίς. Όπως είπαν και άλλοι to champix έχει κάποιες μικρές παρενέργειες (κυρίως όνειρα - εφιάλτες ότι κάπνισα). Τώρα δεν μπορώ να πω ότι έχω απεξαρτοποιηθεί τελείως. Το σκέφτομαι που και που. Αλλά βαστάω γερά. Θα συμφωνήσω με όλα όσα είπαν οι προλαλήσαντες σχετικά με την γεύση την οσμή και τα απλά πράγματα τις ζωής που εμείς οι καπνιστές χρόνια ολόκληρα τα χάναμε. Κίνητρο για μένα ήταν τα παιδιά μου όπου η μικρή μου η κόρη όταν με έβλεπε να βγαίνω στο μπαλκόνι για τσιγάρο μου έλεγε με παραπονιάρικο ύφος: Μπαμπά πάλι πας να τσιγαρίσεις Ήθελα να τους κάνω ένα δώρο και πιστεύω ότι μεγαλύτερο δώρο να μας έχουν κοντά τους όσον το δυνατόν περισσότερα χρόνια. Ευελπιστώ και άλλοι συμφορουμίτες/τισσες να καταφέρουν να κόψουν μια για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Κάπνιζα 25 χρόνια. Εδώ και δύο μήνες περίπου είμαι άκαπνος. Από 13 Φεβρουαρίου 2014. Πήγα σε πνευμονολόγο και με την βοήθεια του champix κατάφερα και το έκοψα μαχαίρι. Το φάρμακο πήρα μόνο ένα μήνα περίπου. Κάτι η τσουχτερή τιμή του κάτι οι παρενέργειες διέκοψα την αγωγή νωρίς. Όπως είπαν και άλλοι to champix έχει κάποιες μικρές παρενέργειες (κυρίως όνειρα - εφιάλτες ότι κάπνισα). Τώρα δεν μπορώ να πω ότι έχω απεξαρτοποιηθεί τελείως. Το σκέφτομαι που και που. Αλλά βαστάω γερά. Θα συμφωνήσω με όλα όσα είπαν οι προλαλήσαντες σχετικά με την γεύση την οσμή και τα απλά πράγματα τις ζωής που εμείς οι καπνιστές χρόνια ολόκληρα τα χάναμε. Κίνητρο για μένα ήταν τα παιδιά μου όπου η μικρή μου η κόρη όταν με έβλεπε να βγαίνω στο μπαλκόνι για τσιγάρο μου έλεγε με παραπονιάρικο ύφος: Μπαμπά πάλι πας να τσιγαρίσεις Ήθελα να τους κάνω ένα δώρο και πιστεύω ότι μεγαλύτερο δώρο να μας έχουν κοντά τους όσον το δυνατόν περισσότερα χρόνια. Ευελπιστώ και άλλοι συμφορουμίτες/τισσες να καταφέρουν να κόψουν μια για πάντα. Μπράβο σου όπως και να ´χει! Το δύσκολο κομμάτι της οργανικής εξάρτησης με τα στερητικά σύνδρομα, νεύρα, κλπ το ξεπέρασες, τώρα έχεις το εύκολο κομμάτι της αντίστασης αλλά το πιο μακροχρόνιο. Σε έναν μήνα κλείνω 3 χρόνια κι ακόμη αντιστέκομαι. Σύμμαχος σε αυτό θα είναι και το στενό περιβάλλον (οικογένεια, φίλοι), ιδιαίτερα εάν δεν καπνίζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Μπράβο σου όπως και να ´χει! Το δύσκολο κομμάτι της οργανικής εξάρτησης με τα στερητικά σύνδρομα, νεύρα, κλπ το ξεπέρασες, τώρα έχεις το εύκολο κομμάτι της αντίστασης αλλά το πιο μακροχρόνιο. Σε έναν μήνα κλείνω 3 χρόνια κι ακόμη αντιστέκομαι. Σύμμαχος σε αυτό θα είναι και το στενό περιβάλλον (οικογένεια, φίλοι), ιδιαίτερα εάν δεν καπνίζει :) Ευτυχώς σε αυτό είμαι τυχερός. Η σύζυγος δεν καπνίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ευτυχώς σε αυτό είμαι τυχερός. Η σύζυγος δεν καπνίζει. Και φαντάζομαι νωρίτερα είχες οικογενειακή γκρινια! Σημαντικό για την επιτυχία σου, είναι να πείσεις τον εαυτό σου πως εάν αποφασίσεις να κάνεις έστω και μισό τσιγάρο, είναι προτιμότερο να πάρεις πάκετο, καθώς αυτό θα κάνεις τις επομένες ημέρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Και φαντάζομαι νωρίτερα είχες οικογενειακή γκρινια! Σημαντικό για την επιτυχία σου, είναι να πείσεις τον εαυτό σου πως εάν αποφασίσεις να κάνεις έστω και μισό τσιγάρο, είναι προτιμότερο να πάρεις πάκετο, καθώς αυτό θα κάνεις τις επομένες ημέρες :) Αυτό να λέγεται :). Να πάρω πακέτο τις επόμενες μέρες!!!! Θέλεις να βλέπω πάλι εφιάλτες στον ύπνο μου.:lol: Αφού δεν το έκανα το Πάσχα, με τόσους καπνιστές τριγύρω μου δεν θα το κάνω τώρα. Και συμφωνώ μαζί σου ότι αν είναι να κάνεις ένα τσιγάρο καλύτερα πάρε πακέτο. Έπειτα είναι πρόκληση για μένα να δω τα όρια μου. Να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Αυτό και "το τσιγάρισμα" της μικρής μου κόρης που ανέφερα παραπάνω μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts