Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.αν εκανες μια παραγγελια και την περιμενεις αλλα μετανιωσες...πως μπορεις να την ακυρωσεις και να παρεις τα χρηματα πισω;

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια.αν εκανες μια παραγγελια και την περιμενεις αλλα μετανιωσες...πως μπορεις να την ακυρωσεις και να παρεις τα χρηματα πισω;

Δε μπορείς.

Ίσως κάποια συνεννόηση με το κατάστημα, αν το δεχτεί φυσικά.

Έχω κάνει μια παραγγελία και μετά από 45 μέρες που δεν έχω παραλάβει ακόμα και το tracking number είναι ανενεργό, έκανα dispute.τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια , ξέρει κάποιος να με ενημερώσει ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα ο πωλητής θα σου ζητήσει να περιμένεις λίγο ακόμα και είτε θα σου επεκτείνει τον χρόνο αναμονής σας πρόταση λύσης είτε θα βάλει κανά άλλο tracking ότι τάχα μου μπερδεύτηκε και σου χε δώσει λάθος tracking. Πολύ πιθανόν να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω απλά θα φας την καθυστέρηση.

Έχω κάνει μια παραγγελία και μετά από 45 μέρες που δεν έχω παραλάβει ακόμα και το tracking number είναι ανενεργό, έκανα dispute.τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια , ξέρει κάποιος να με ενημερώσει ?

Άδικα το κανες. 1 μήνα τα δέματα καθονται στο αεροδρόμιο, το μονο που μπορεις να κανεις είναι να περιμένεις και να ζητήσεις αν χρειάζεται απ τον πωλητή επέκταση του χρόνου προστασίας κάτι που θα κανει από μονος του το πιθανότερο.

Αν τα θες στο παυπαλ, τοτε καλως. Αλλιώς μεσω αλι

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

δεν θελω στο paypal.αρα καλυτερα νανοιξω dispute?

Παιδια γεια' σας.

Παρηγγειλα ενα κινητο από aliexpress, στις 23 Ιουνιου, αξιας 90ευρω.

πότε περιπου να το περιμενω ? λογικα χωρις τελωνειο έτσι ?

το track.number μου ειναι:

RB267542088SG

από ποιο site να παρακολουθω την πορεία του καλυτερα?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

πότε περιπου να το περιμενω ?

Ένα μήνα, κατά μέσο όρο.

λογικα χωρις τελωνειο έτσι ?

Πιθανότατα χωρίς, αλλά δεν είναι και απίθανο.

Ένα μήνα, κατά μέσο όρο.

Πιθανότατα χωρίς, αλλά δεν είναι και απίθανο.

πάντως η μια σελιδα tracking, μου βγαζει εκτιμηση παραλαβης, για 9-15 Ιουλιου. για να δουμε τι θα ισχυσει...

Ποιά σελίδα?

track24.net

https://track24.net/service/ALIEXP/tracking/RB267542088SG

πάντως η μια σελιδα tracking, μου βγαζει εκτιμηση παραλαβης, για 9-15 Ιουλιου. για να δουμε τι θα ισχυσει...

9-15 Ιουλίου θα φτάσει στην Ελλάδα. Πότε θα το παραλάβεις εσύ, είναι άλλο θέμα :p

9-15 Ιουλίου θα φτάσει στην Ελλάδα. Πότε θα το παραλάβεις εσύ, είναι άλλο θέμα :p

για να δουμε...

1η φορα τολμησα παραγγελια ολοκληρου κινητου από aliexpress, ελπιζω να φανω τυχερος και χωρις απροοπτα.

(το GRETEL GT6000 παρηγγειλα, για το οποιο επισης ελπιζω να εχει led notification (σε ενα site ανεφερε "enevt indicator: YES")

To Track24 πάντως δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο. Έβαλα τον αριθμό αποστολής ενος πακέτου που έκλεισε απο ΚΑΤ Αεροδρομίου και μου βγάζει μήνυμα "Probably, the parcel has not been shipped." :rolleyes:

Αγορα απο aliexpess ενα air mouse παρελαβα (f10 deluxe )αλλα το προιον δεν λειτουργει κανονικα (δεν εμφανιζει τον κερσορα) το ειπα στο πωλητη αυτος επιμενει οτι δεν κανω σωστα το καλιμπραρισμα.θελω να ανοιξω dispute .Στιν εφαρμογη λεει οτι σε 15 ωρες τελειωνει το purchase protection .(παραγγελια 22/5/17)

Α)πρωτα πρεπει να επιβεβαιωσω οτι παρελαβα κι μετα να ανοιξω dispute η το αντιστροφο?

Β)Αν ληξει ο χρονος purchase protection μπορω να aνοιξω dispute?

Γ)Να ανοιξω dispute or dispute and retern (ξερετε για εξοδα επιστροφης 200γρ βαρος)

Αγορα απο aliexpess ενα air mouse παρελαβα (f10 deluxe )αλλα το προιον δεν λειτουργει κανονικα (δεν εμφανιζει τον κερσορα) το ειπα στο πωλητη αυτος επιμενει οτι δεν κανω σωστα το καλιμπραρισμα.θελω να ανοιξω dispute .Στιν εφαρμογη λεει οτι σε 15 ωρες τελειωνει το purchase protection .(παραγγελια 22/5/17)

Α)πρωτα πρεπει να επιβεβαιωσω οτι παρελαβα κι μετα να ανοιξω dispute η το αντιστροφο?

Β)Αν ληξει ο χρονος purchase protection μπορω να aνοιξω dispute?

Γ)Να ανοιξω dispute or dispute and retern (ξερετε για εξοδα επιστροφης 200γρ βαρος)

κατ'αρχάς μπορεις να αποδειξεις οτι το προιον ειναι ελλατωματικο η χαλασμενο ? και με πιο τροπο ? Αν μπορεις τοτε προχωρα αλλιως οποιο dispute και να κανεις θα αποριφθει

κατ'αρχάς μπορεις να αποδειξεις οτι το προιον ειναι ελλατωματικο η χαλασμενο ? και με πιο τροπο ? Αν μπορεις τοτε προχωρα αλλιως οποιο dispute και να κανεις θα αποριφθει

Εαν δεν εμφανιζετε ο κερσορας στην οθονη της tv μετα απο οσα μου ειπε ν κανω για καλιμπραρισμα του air mouse, ο πωλητης?

Και αυτα φαινονται κι σε βιντεο ?

Αλλα ακομη κι αν παρω partial refound στην τελικη paypal κι παλι paypal .Το ali ειναι καλο για ψιλολογια αλλα αν σου κατση στραβη αντε πληρωνε κερατιατικα για επιστροφη ( το paypal σου πληρωνει τα εξοδα επιστροφης)

Καταστημα στο Αλι, μαλλον κατα λαθος, εβαλε τιμη συσκευης για λιγη ωρα περι τα 30 Ντολαρ πιο χαμηλα. Εκανα αμεσως την αγορα,:happy: αλλα οταν το ειδαν μου εστειλαν μαιλ να ακυρωσω, οτι ηταν λαθος του υπαλληλου, δεν θα το ξανακανουν, θα ειναι καλα παιδια ατο μέλλον και θα μου δωσουν μπονους 5 ντολαρ αν το παραγγειλω στην κανονικη τιμη.

Εγω τους απαντησα σκασιλα μου , δικο σας λαθος, στειλτε μου την συσκευη που αγορασα.

Μου ξαναπαντησαν οτι σορυ κλπ... και θα απολύσουμε τον υπαλληλο που το εκανε .

Τι λετε? Να επιμεινω μπας και και τα καταφερω να μου στειλουν την συσκευη η δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουν?

Βεβαια φοβαμαι μηπως μου στειλουν και καμμια απο επισκευη και μετα θα τρεχω....

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Καταστημα στο Αλι, μαλλον κατα λαθος, εβαλε τιμη συσκευης για λιγη ωρα περι τα 30 Ντολαρ πιο χαμηλα. Εκανα αμεσως την αγορα,:happy: αλλα οταν το ειδαν μου εστειλαν μαιλ να ακυρωσω, οτι ηταν λαθος του υπαλληλου, δεν θα το ξανακανουν, θα ειναι καλα παιδια ατο μέλλον και θα μου δωσουν μπονους 5 ντολαρ αν το παραγγειλω στην κανονικη τιμη.

Εγω τους απαντησα σκασιλα μου , δικο σας λαθος, στειλτε μου την συσκευη που αγορασα.

Μου ξαναπαντησαν οτι σορυ κλπ... και θα απολύσουμε τον υπαλληλο που το εκανε .

Τι λετε? Να επιμεινω μπας και και τα καταφερω να μου στειλουν την συσκευη η δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουν?

Βεβαια φοβαμαι μηπως μου στειλουν και καμμια απο επισκευη και μετα θα τρεχω....

Κάνε ότι καταλαβαίνεις, αλλά να ξέρεις συσκευή σωστή δεν θα πάρεις.

Κάνανε λάθος και εσύ παραγγειλες ενώ ήξερες ότι έγινε λαλακια.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάνε ότι καταλαβαίνεις, αλλά να ξέρεις συσκευή σωστή δεν θα πάρεις.

Κάνανε λάθος και εσύ παραγγειλες ενώ ήξερες ότι έγινε λαλακια.

Βρε καλα τα λες εσυ. Δικιο εχεις. Λαλακια εγινε εκ μερους τους το ξερω. Αλλα ως γνωστον αυτες ... πληρωνονται! Εγω αγορασα βασει της τιμης που ειδα. Εχει ξαναγινει πολλες φορες με κερδισμενους εμας τους πελατες (θυμιζω υποθεση CUBOT 200S, UMI κλπ)

Απλα γνωμη ζητησα.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.