lyr13 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ξεχασα να αναφερω το πιο σημαντικο. Δεν χρησιμοποιω paypal...Δηλαδη εχω ενα λογαριασμο αλλα εχει μπλοκαρει και μεχρι να φτιαξω αλλο κτλ κτλ ψαχνω για αλλες επιλογες μεσω aliexpress αφου εχει προστασια! Καποια αλλη προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλησπερα απο το ebay αρχισαν δειλα δειλα να ψωνιζουν κανενα νεο απο aliexpress εχουμε η ακομα τιποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλησπερα απο το ebay αρχισαν δειλα δειλα να ψωνιζουν κανενα νεο απο aliexpress εχουμε η ακομα τιποτε Εχθές και σήμερα δοκιμάζω μα δεν γίνεται.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) καλησπερα απο το ebay αρχισαν δειλα δειλα να ψωνιζουν κανενα νεο απο aliexpress εχουμε η ακομα τιποτε Τι εννοείς «δειλα-δειλα»;Xωρίς το balance? edit: και ΄γω έκανα αγορά με pp πριν λίγο... Edited September 16, 2015 by BASSstarlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Τι εννοείς «δειλα-δειλα»;Xωρίς το balance? edit: και ΄γω έκανα αγορά με pp πριν λίγο... καλημέρα! εννοεις χωρις balance? με τι καρτα και τραπεζα? τελικα απο ali κανεις δεν μπορει να αγορασει να υποθεσω? το ξερετε οτι μπορειτε να ρωτησετε πωλητη αν εχει Paypal να σας το δωσει να πληρωσετε αλλιως ακυρωνετε την παραγγελια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Nαι, χωρίς το balance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Nαι, χωρίς το balance. με τι καρτα και ποιας τραπεζας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 prepaid της eurobank. Τώρα όμως προσπάθησα ξανά για αγορά από δυο καταστήματα, και απορρίφθηκε η πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 πιστευω οτι εχει να κανει με το ημερισιο οριο καθε τραπεζας, μαλλον πλακωνονται ολοι και καποια στιγμη τελος.....αν δοκιμασεις νωρις το πρωι πριν ανοιξουν ολες οι επιχειρησεις ή αργα το βραδυ μετα τις 0:00 σιγουρα θα πετυχαινει, αν ειναι ετσι αυτο φταιει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 πιστευω οτι εχει να κανει με το ημερισιο οριο καθε τραπεζας, μαλλον πλακωνονται ολοι και καποια στιγμη τελος.....αν δοκιμασεις νωρις το πρωι πριν ανοιξουν ολες οι επιχειρησεις ή αργα το βραδυ μετα τις 0:00 σιγουρα θα πετυχαινει, αν ειναι ετσι αυτο φταιει! :) Μπά, δεν βλέπω να παίζει τίποτα τέτοιο. Η κατάσταση είναι τελείως λοταρία Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εγω πάντως θα εχω στειλει πανω απο 10-15 μηνύματα σε πωλητες του aliexpress για να πληρώσω με PayPal και τρώω απο ολους πόρτα. Υπαρχει καποιος ειδικός τρόπος να τους το λες ; Πως το καταφέρνουν κάποιοι και τους πληρώνουν με PayPal. Και ακύρωση παραγγελίας πήγα να κανω, και μηνύματα στέλνω οτι δεν μπορω να πληρώσω αλλιως εκτος απο PayPal και τιποτα...ολοι την ιδια απάντηση : sorry dear can't accept PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλημέρα! μου είχε πει φιλος οτι αγοραζε απο καποιον και δεχοταν, μπορει αυτος να ηταν ενας, να ηταν εξαιρεση! και εγω δοκιμασα χτες και εφαγα ακυρο με eurobank visa, αγορασα απο ebay αυτο που ηθελα 6 ευρω ποιο ακριβα και παλι με send money σε αλλον λογαριασμο για να εχω balance. Οσο εχουμε C.C το ξεχναμε το ali, δεν εχω δει καποιον να καταφερε να αγορασει κατι, εγω 2 φορες προλαβα και αγορασα πριν τα C.C επειδη ειχα βρει τα ιδια με καλυτερες τιμες απο οτι στο ebay. Τωρα ebay και banggood που δουλευει και με απευθειας καρτα και την δεχετε, εχει αρκετα απο αυτα που εχει και το ali. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. September 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εγω πάντως θα εχω στειλει πανω απο 10-15 μηνύματα σε πωλητες του aliexpress για να πληρώσω με PayPal και τρώω απο ολους πόρτα. Υπαρχει καποιος ειδικός τρόπος να τους το λες ; Πως το καταφέρνουν κάποιοι και τους πληρώνουν με PayPal. Και ακύρωση παραγγελίας πήγα να κανω, και μηνύματα στέλνω οτι δεν μπορω να πληρώσω αλλιως εκτος απο PayPal και τιποτα...ολοι την ιδια απάντηση : sorry dear can't accept PayPal. Το 1ο το παρελαβα και το 2ο ειναι καθόδον http://i.imgur.com/s4BldFF.jpg http://i.imgur.com/vgHmROi.jpg Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα! εκανα δοκιμη χτες στο ali και εφαγα πορτα.... τελικα αυτο που ηθελα το βρηκα στο ebay 6 ευρω ποιο ακριβα και το πηρα μεσω balance που ειχα. Ναι μερικοι δεχονται με paypal αλλα πρεπει να καθεσε να ρωτας. Οπως ειπα εχω φιλο που υποστηριζει οτι ετσι τωρα αγοραζει απο το ali αλλα απο συγκεκριμενους που εχει ψωνισει και ξερει οτι δεχονται. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Καλημέρα! μου είχε πει φιλος οτι αγοραζε απο καποιον και δεχοταν, μπορει αυτος να ηταν ενας, να ηταν εξαιρεση! και εγω δοκιμασα χτες και εφαγα ακυρο με eurobank visa, αγορασα απο ebay αυτο που ηθελα 6 ευρω ποιο ακριβα και παλι με send money σε αλλον λογαριασμο για να εχω balance. Οσο εχουμε C.C το ξεχναμε το ali, δεν εχω δει καποιον να καταφερε να αγορασει κατι, εγω 2 φορες προλαβα και αγορασα πριν τα C.C επειδη ειχα βρει τα ιδια με καλυτερες τιμες απο οτι στο ebay. Τωρα ebay και banggood που δουλευει και με απευθειας καρτα και την δεχετε, εχει αρκετα απο αυτα που εχει και το ali. :) Εγώ έβγαλα τη skrill για το aliexpress. 10€ το χρόνο η συνδρομή αλλά αξίζει τον κόπο και θα την κρατήσω τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του cc. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εγώ έβγαλα τη skrill για το aliexpress. 10€ το χρόνο η συνδρομή αλλά αξίζει τον κόπο και θα την κρατήσω τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του cc. Για πες μας λεπτομέρειες,που,πως,πόσο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Για πες μας λεπτομέρειες,που,πως,πόσο...:D http://www.foxbet.gr/1173/ewallets-skrill Επειδη δεν την εχω ξανακούσει, ποσο ασφαλής ειναι αυτη η συναλλαγή; Γενικότερα ειναι γνωστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Καταφερε κανενας τελικα να κανει αγορα αυτες τις μερες?? Το skrill κραταει προμηθεια, εχει κοστος αγορας; Μπορουμε το φορτισουμε με ελληνικες καρτες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 http://www.foxbet.gr/1173/ewallets-skrill Επειδη δεν την εχω ξανακούσει, ποσο ασφαλής ειναι αυτη η συναλλαγή; Γενικότερα ειναι γνωστή; Ασφαλής και γνωστή είναι, αλλά το aliexpress δε βλέπω να βγάζει skrill στις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής :confused: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ασφαλής και γνωστή είναι, αλλά το aliexpress δε βλέπω να βγάζει skrill στις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής :confused: Αναφέρεται σε αυτό φαντάζομαι "Kάρτα Μoneybookers Mastercard Μέσω της φυσικής (πλαστικής) κάρτας Moneybookers Mastercard, η Skrill σας δίνει επιπλέον δυνατότητες. Μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές σε όλα τα ηλεκτρονικά και επίγεια καταστήματα που δέχονται κάρτες Mastercard (πλέον δέχονται όλα), ακόμα και εάν δεν φέρουν την ένδειξη «Skrill». Η κάρτα είναι προπληρωμένη, δηλαδή συνδέεται απ’ευθείας με το λογαριασμό σας και θα πρέπει να έχετε επαρκές υπόλοιπο για να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε. Επομένως δεν κινδυνεύετε από τόκους υπερημερίας. Επιπλέον, μπορείτε να αναλήψετε χρήματα από κάθε ΑΤΜ παγκοσμίως, αρκεί να φέρει την ένδειξη Mastercard (πλέον δέχονται όλα)." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leniaxngl Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Θέλω να αγοράσω κάτι από aliexpress, που δεν δέχεται paypal... έψαξα τα ίδια σε ebay και σε άλλα που δέχονται paypal αλλά δεν υπάρχουν ή είναι πολύ πιο ακριβά. Υπάρχει κάποια λύση ή ξέρουμε περίπου πότε θα επιτραπεί? Δεν δέχονται [μέχρι χθες τουλάχιστον] την prepaid μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Θέλω να αγοράσω κάτι από aliexpress, που δεν δέχεται paypal... έψαξα τα ίδια σε ebay και σε άλλα που δέχονται paypal αλλά δεν υπάρχουν ή είναι πολύ πιο ακριβά. Υπάρχει κάποια λύση ή ξέρουμε περίπου πότε θα επιτραπεί? Δεν δέχονται [μέχρι χθες τουλάχιστον] την prepaid μου. Με Alpha bonus world αγόρασα κανονικά από Αλι πριν μια βδομάδα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Μια χαρά ασφαλής είναι η skrill. Επειδή η paypal αποφάσισε να μην ασχολείται με online betting/gambling δημιουργήθηκε ένα κενό που κάλυψε η skrill και η neteller. Πρόσφατα μάλιστα την εξαγόρασε και είναι ουσιαστικά μια εταιρεία. Το θέμα είναι πως θα ανεβάσετε χρήματα στον λογαριασμό σας; (υπόψιν +1,9%) Η έδρα της είναι στο uk άρα ισχύουν οι περιορισμοί. Καλή η κάρτα αλλά αν είναι άδειο το υπόλοιπό σου, τι να την κάνεις; Εκτός κι αν δουλεύει το αντίστοιχο κόλπο του paypal, send-receive money. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Δοκιμασα πολλακις με webuy (prepaid) και visa της πειραιως και δεν τις δεχεται το aliexpress...Eχει καταφερει κανενας να κανει συναλλαγη! Εγω εκνευριστει με την βλακεια! :mad: Ο αδερφος μου εχει μια καινουργια mastercard της Εθνικης (δεν την εχει ενεργοποιησει)...Περναει αυτη αμα ειναι να του πω να παει να την ενεργοποιησει?? Με βλεπω να δοκιμαζω ολες τις καρτε του σογιου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 καλημερα! δεν εχω ακουσει καποιον να αγορασε απο ali....προτεινω να δεις στο banggood αν εχει αυτο που θες ή στο ebay....αυτο εκανα και τα βρηκα ολα και βολευτηκα. Αλλα αγορασα μεσω send money κτλ οχι απευθειας στο ebay μονο στο banggood απευθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts