efmakis Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ειχα 4 παραγγελιες μεσα στις γιορτες τους απο 3 διαφορετικα μαγαζια σταλθηκαν οι 3 παραγγελιες κ δικαιολογημενα εμεινε η μια πισω απο το μαγαζι που ειχα 2 το παραξενο ειναι οτι αυτο που στειλανε πριν 3 μερες εχει κανονικα τρ .ν. ενω αυτο που εφυγε πριν 10 δεν φαινεται πουθενα πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο δεν ειναι μεγαλα ποσα (παπουτσια)αλλα ανησυχω γιατι ο πωλητης με καθησυχασε οτι το τρ ν δουλευει κ το βλεπει τυφλος δεν ειμαι αλλα στο 183.intmail.com δεν βλεπω τιποτα RC020118406CN μπορω να κανω τρ αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Συγγνωμη εαν το ειπες ήδη και δεν το ειδα αλλα επικοινώνησες μαζι τους? Ειμαι σε μια παρόμοια θέση με εσενα. Τους ρωτησα τι γινεται και δεν βλέπω καμμια κίνηση στο tracking και μου ειπαν ότι η συσκευή δεν ειναι σε στοκ κλπ. Τους ειπα ότι κακώς μου εδωσαν tracking number και να μου πούν πότε θα ειναι σε θέση να το στειλουν τελικά. Τέλος του ειπα οτι σε περιπτωση που δεν μπορουν να ανταποκριθουν να ακυρωσουν την παραγγελία και να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Σημερα μου εστειλαν μηνυμα ζητώντας μου ενα λογαριασμό paypal για να μου βάλουν το πόσο. Ελπιζω να το κανουν συντομα! Δυστυχώς τα ίδια ακριβώς άκουσα κι εγώ από αυτούς. Το πιο αστείο είναι ότι μου φάνηκε σα να μην ήθελαν να αποκαλύψουν ότι το κινητό (ένα Z5s mini) δεν είναι σε stock και να τους ξέφυγε. Κι εγώ παραπονέθηκα για το tracking number, αλλά δυστυχώς δε μου πρότειναν (ακόμα) να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Εσύ ποιο κινητό παρήγγειλες; Πώς το πλήρωσες; Μου κάνει εντύπωση που επιστρέφουν τα χρήματα μέσω Paypal κι όχι μέσω του Aliexpress. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εντάξει μην αγχώνεσαι, έχεις σηκώσει το dispute και η γραμμή σου θα είναι οτι ενώ λέει ships within 2-3 days εσύ Χ μέρες μετά δεν έχεις απόδειξη οτι έχει σταλεί... παρακολούθα και τις σελίδες τρακιγκ, μην εκπλαγείς αν ανέβει π.χ. αύριο ένα status που να λεει οτι έφυγε ήδη! Επίσης πρόσεξε τους χρόνους απάντησης στο dispute και όλες οι επικοινωνίες να γίνονται μέσα από την πλατφόρμα... Ευχαριστώ πολύ! Σε ένα άλλο μέλος του forum που είχε αντίστοιχα προβλήματα με το ET, τελικά του έδωσαν άλλο tracking number. Για να είμαι ειλικρινής, μετά από όλα αυτά, νομίζω ότι προτιμώ να μου επιστρέψουν τα χρήματα και να αγοράσω το κινητό από αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Δυστυχώς τα ίδια ακριβώς άκουσα κι εγώ από αυτούς. Το πιο αστείο είναι ότι μου φάνηκε σα να μην ήθελαν να αποκαλύψουν ότι το κινητό (ένα Z5s mini) δεν είναι σε stock και να τους ξέφυγε. Κι εγώ παραπονέθηκα για το tracking number, αλλά δυστυχώς δε μου πρότειναν (ακόμα) να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Εσύ ποιο κινητό παρήγγειλες; Πώς το πλήρωσες; Μου κάνει εντύπωση που επιστρέφουν τα χρήματα μέσω Paypal κι όχι μέσω του Aliexpress. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ! Σε ένα άλλο μέλος του forum που είχε αντίστοιχα προβλήματα με το ET, τελικά του έδωσαν άλλο tracking number. Για να είμαι ειλικρινής, μετά από όλα αυτά, νομίζω ότι προτιμώ να μου επιστρέψουν τα χρήματα και να αγοράσω το κινητό από αλλού. Εγω ειχα παραγγήλει ενα ZTE 975 Geek. Και εγώ τώρα ετοιμάζομαι να το παραγγείλω απο το TO2C. Ελπιζω να ολοκληρώσουν την διαδικασία συντομα. Εχεις δικιο για το paypal και εμενα μου έκανε εντυπωση αλλά καθώς με βολευει για να το παραγγείλω εκτός Ali δεν έκανα τον δυσκολο. Κατσε βεβαια να προχωρήσουν και να το κανουν αυτό που είπαν! Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Σημερα μου εστειλαν μηνυμα ζητώντας μου ενα λογαριασμό paypal για να μου βάλουν το πόσο. Ελπιζω να το κανουν συντομα! Αυτό το κάνουν για να κλείσεις εσύ την παραγγελία και να μην μπορεί στη μέση το Aliexpress μου το έχουν κάνει και εμένα αυτό και σε μια μέρα είχα τα χρήματα πίσω στο PayPal αυτές τις μέρες που είχαν τις γιορτές έκαναν πολλές πατάτες γενικά όλα τα κινεζομαγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μόλις έλεγξα ξανά το tracking κι επιτέλους εμφανίστηκε το πολυπόθητο μήνυμα (Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)). Τουλάχιστον δεν είναι ψεύτικο το tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μόλις έλεγξα ξανά το tracking κι επιτέλους εμφανίστηκε το πολυπόθητο μήνυμα (Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)). Τουλάχιστον δεν είναι ψεύτικο το tracking number. αυτο δεν λεει τιποτα,κι ενα αλλο εστελνε τρακινγκ και μετα εκλεισε και δεν ελαβε κανεις τιποτα,πηραν επιστροφη απο πεηπαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μόλις έλεγξα ξανά το tracking κι επιτέλους εμφανίστηκε το πολυπόθητο μήνυμα (Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)). Τουλάχιστον δεν είναι ψεύτικο το tracking number. καλά νέα, άλλωστε αν θυμάμαι είσαι με singapore post το οποίο είναι σαφώς πιό αξιόπιστο από china post. Τώρα περιμένεις το ..dispatched to overseas... σε 3-4 μέρες και σε κανένα 10ήμερο θεωρητικά θα το κάνεις τρακ και από ΕΛΤΑ. Αυτή είναι η καλή περίπτωση. Αν όντως ο κωδικός είναι μούφα για να κερδίσουν χρόνο λόγο μη διαθεσιμότητας τότε δεν θα προχωρήσει σε dispatched, οπότε στέλνεις προειδοποίηση στο ΕΤ οτι θα κάνεις escalate το dispute και θα το κάνεις ζητώντας full refund, και μόλις σου πουν sorry dear να σου ξαναστείλουμε θα τους πεις sorry dear full refund - όταν κάτι στραβώσει στην αρχή δύσκολα ισιώνει. @manolisg: ναι η λύση του paypal είνια για να κλείσεις εσύ το dispute θετικά, οτι βρήκατε συμβιβαστική λύση, ώστε να μην έχει επίπτωση στο record του πωλητή, μου το είχε πει ειλικρινώς ένας πωλητής που μου έστειλε λάθος θήκη των 3,5$ και δεν έλεγε να την στείλω πίσω ή να μου στείλει άλλη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ειπα να δοκιμάσω το aliexpres. Πριν μια βδομαδα έκανα δύο αγορές, ένα φορτιστή και μια μπαταρία για το τηλέφωνο απο διαφορετικούς πωλητές. Για το φορτιστή πήρα αριθμό αναζήτησης την επομενη μέρα της παραγγελίας ενώ για την μπαταρία μετα απο 7 ημέρες αλλά μεσα στα όρια που είχε ο πωλητής (8 ημέρες). Οι αριθμοί αναζήτησης δουλευουν και οι δύο και τώρα περιμένω. Πάντως μου αρέσει το συστημα του aliexpres που στο status της παραγγελίας δειχνει σε αντιστροφη μέτρηση το χρόνο που έχει όριο ο πωλητής για να στειλει το αντικείμενο, και μόλις το στείλει πάλι δειχνει σε αντιστροφη μέτρηση το χρόνο που που προβλέπεται για την παραλαβή εχοντας δίπλα και το κουμπί για dispute. Επίσης κατι που πρέπει να προσέξει κανείς ειναι ότι οι χρόνοι για αποστολή-παραλαβή αλλάζουν απο πωλητή σε πωλητή, και ακόμα αλλάζει και η πολιτική επιστροφών και εγγύησης. Mακάρι να ισχύουν οι κανόνες τους και να ειναι δίκαιοι με τις αγορές σε περιπτωση προβλήματος. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ευχαριατώ πολύ για τις συμβουλές. Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα, όπου με ενημέρωναν ότι το tracking ενημερώθηκε και με παρότρυναν να κλείσω το dispute, αλλά τους απάντησα ότι δεν προτίθεμαι να το κλείσω πριν την παραλαβή του κινητού. Μου απάντησαν ευχόμενοι ταχεία παραλαβή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά εφεξής, γιατί και σε μένα φαίνεται συμπαθητική η όλη πλατφόρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 γεια σας!εκανα ενα payment στο aliexpress για ενα κινητο αλλα κατι παιχτηκε και ο πωλητης μου ειπε να κανω cancel order οπως εκανε και αυτος οπως με ενημερωσαν στο live chat..εχουν περασει 2 μερες και στο transaction μου λεει fund processing...τι γινεται?πληρωσα με προπληρωμενη της πειραιως..εχει συμβει κατι αναλογο σε καποιον?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 γεια σας!εκανα ενα payment στο aliexpress για ενα κινητο αλλα κατι παιχτηκε και ο πωλητης μου ειπε να κανω cancel order οπως εκανε και αυτος οπως με ενημερωσαν στο live chat..εχουν περασει 2 μερες και στο transaction μου λεει fund processing...τι γινεται?πληρωσα με προπληρωμενη της πειραιως..εχει συμβει κατι αναλογο σε καποιον?? Θα περιμένεις να γίνει κλοους η αγορά και μετά 2-3 ημέρες θα έχεις τα χρήματα στην κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Θα περιμένεις να γίνει κλοους η αγορά και μετά 2-3 ημέρες θα έχεις τα χρήματα στην κάρτα ξερεις ποσο κανει να γινει closed η αγορα μετα απο cancel order? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ξερεις ποσο κανει να γινει closed η αγορα μετα απο cancel order? Το πολύ μια με δύο ημέρες αν συμφωνεί και ο πωλητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Το πολύ μια με δύο ημέρες αν συμφωνεί και ο πωλητης εχει συμφωνησει ο πωλητης μου ειπαν στο alipay live chat,επισης μου ειπαν οτι θα κανει περιπου 7-14μερες να μπουν τα λεφτα στην καρτα...καθυστερει τοσο πολυ??εχουν περασει 3μερες απο το cancel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 εχει συμφωνησει ο πωλητης μου ειπαν στο alipay live chat,επισης μου ειπαν οτι θα κανει περιπου 7-14μερες να μπουν τα λεφτα στην καρτα...καθυστερει τοσο πολυ??εχουν περασει 3μερες απο το cancel... Όχι δεν καθυστερεί τόσο εμένα έχουν κάνει σε δύο περιπτώσεις 1 και 3 μέρες αντίστοιχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Όχι δεν καθυστερεί τόσο εμένα έχουν κάνει σε δύο περιπτώσεις 1 και 3 μέρες αντίστοιχα ευχαριστω για τις απαντησεις,ειμαι στην τριτη μερα...για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Όχι δεν καθυστερεί τόσο εμένα έχουν κάνει σε δύο περιπτώσεις 1 και 3 μέρες αντίστοιχα ρε συ μην τα εχουν βαλει τα λεφτα..για δες: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ρε συ μην τα εχουν βαλει τα λεφτα..για δες: Το aliexpress σου τα έχει γυρίσει από τις 16/2 σίγουρα είναι στην κάρτα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Το aliexpress σου τα έχει γυρίσει από τις 16/2 σίγουρα είναι στην κάρτα σου καλα εγω ειμαι ασχετος...αυτοι στο chat τι κανουν και μου λενε σε 7-14μερες κ τους ειχα δωσει κ τον αριθμο τις παραγγελιας...ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 καλα εγω ειμαι ασχετος...αυτοι στο chat τι κανουν και μου λενε σε 7-14μερες κ τους ειχα δωσει κ τον αριθμο τις παραγγελιας...ευχαριστω φιλε! συνήθως θέλει 3-5 μέρες αλλά στη δική σου περίπτωση επειδή το refund δόθηκε μόλις μια μέρα μετά τη χρέωση προφανώς κάνανε reverse charge και πιστώθηκε αμέσως, τυχερούλη! Μην καλομάθεις όμως, θέλουν όντως 3-5 μέρες αυτοί και άλλο τόσο η τράπεζά σου.... και άμα είναι και καμμιά πρωην τράπεζα που απορροφήθηκε, μπορεί και 10 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 συνήθως θέλει 3-5 μέρες αλλά στη δική σου περίπτωση επειδή το refund δόθηκε μόλις μια μέρα μετά τη χρέωση προφανώς κάνανε reverse charge και πιστώθηκε αμέσως, τυχερούλη! Μην καλομάθεις όμως, θέλουν όντως 3-5 μέρες αυτοί και άλλο τόσο η τράπεζά σου.... και άμα είναι και καμμιά πρωην τράπεζα που απορροφήθηκε, μπορεί και 10 μέρες... προπληρωμενη πειραιως ειναι...παιχτηκε τετοια φαση...μπραβο..εδω να δειτε,ευχαριστω για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Αν και το Eternal Team υποσχόταν την επιστροφή των χρημάτων μέσω paypal σε 24 ώρες, άρχισαν τις δικαιολογίες. Οτι τα έχουν στείλει και να κανω υπομονή να φανουν στο paypal!!!! Μονο που στο paypal οι συναλλαγές εμφανίζονται αμέσως! Μου υποσχεθηκαν να στείλουν και την απόδειξη της αποστολής αλλά ακόμη την περιμένω! Έτσι λοιπον ανοιξα dispute. Μονο που πρέπει απο ότο βλέπω να περιμένω 4 ημέρες να το αποδεχθεί ο πωλητής. Συνεπώς μπορουν να το καθυστερήσουν και άλλο. Τα αναφερω απλά για να την γενικότερη ενημέρωση και άλλων φίλων εαν τυχόν τους προκύψει καποια παρόμοια περίπτωση στο Aliexpress. Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Αν και το Eternal Team υποσχόταν την επιστροφή των χρημάτων μέσω paypal σε 24 ώρες, άρχισαν τις δικαιολογίες. Οτι τα έχουν στείλει και να κανω υπομονή να φανουν στο paypal!!!! Μονο που στο paypal οι συναλλαγές εμφανίζονται αμέσως! Μου υποσχεθηκαν να στείλουν και την απόδειξη της αποστολής αλλά ακόμη την περιμένω! Έτσι λοιπον ανοιξα dispute. Μονο που πρέπει απο ότο βλέπω να περιμένω 4 ημέρες να το αποδεχθεί ο πωλητής. Συνεπώς μπορουν να το καθυστερήσουν και άλλο. Τα αναφερω απλά για να την γενικότερη ενημέρωση και άλλων φίλων εαν τυχόν τους προκύψει καποια παρόμοια περίπτωση στο Aliexpress. για το geek και εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 για το geek και εσυ? Ακριβώς! Εχω παραγγείλει και εξτρα μπαταρίες οι οποίες μάλιστα έρχονται! :) Τώρα σκέπτομαι εαν θα το παραγγείλω απο το TO2C το οποίο εμπιστευομαι αρκετά και το έχει μαζί με θήκες κλπ ή εαν θα δώσω κάτι παραπάνω να παω για το Z5S mini. ΥΓ Εαν κάποιος ενδιαφερεται για εξτρα μπαταριες για το Geek του μπορει να μου στείλει pm Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ακριβώς! Εχω παραγγείλει και εξτρα μπαταρίες οι οποίες μάλιστα έρχονται! :) Τώρα σκέπτομαι εαν θα το παραγγείλω απο το TO2C το οποίο εμπιστευομαι αρκετά και το έχει μαζί με θήκες κλπ ή εαν θα δώσω κάτι παραπάνω να παω για το Z5S mini. ΥΓ Εαν κάποιος ενδιαφερεται για εξτρα μπαταριες για το Geek του μπορει να μου στείλει pm και εγω στο ιδιο διλημμα ειμαι..to2c η z5s mini απο eternal team με 188.88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts