geotzia Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το κατεβασα αλλα παλι τα ιδια... εκανα κατι λαθος; Δοκίμασε και με αυτήν την εφαρμογή,αντί facebook πολύ πιό ελαφριά και πολύ πιό ασφαλής από το fb. (Tinfoil for Facebook) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danvelazco.fbwrapper&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Καλημέρα σας έχω ενα Samsung galaxy Tablet T-520 και δεν μπορει να παίξει τα βίντεο στο facebook... μου λεει οτι λείπει ο flash player αλλα δεν μπορεί να τον εγκαταστήσει οταν παω στη σελίδα του flash player Χρειάζεται καποιο codec? Σας έχει τύχει? Σας ευχαριστώ Δοκίμασε τον puffin browser και πες μου αν δούλεψε Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Καλημέρα σας έχω ενα Samsung galaxy Tablet T-520 και δεν μπορει να παίξει τα βίντεο στο facebook... μου λεει οτι λείπει ο flash player αλλα δεν μπορεί να τον εγκαταστήσει οταν παω στη σελίδα του flash player Χρειάζεται καποιο codec? Σας έχει τύχει? Σας ευχαριστώ Αν χρησιμοποιεις Chrome απλά άνοιξε το βίντεο σε νέα καρτέλα αλλά αντί για www. βάλε m. ώστε να το ανοίξει σαν σελίδα κινητού. Εγώ έτσι κάνω και δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_lin Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 We're Sorry This content requires Adobe Flash Player, which is not supported by your device. This content can be viewed on a desktop computer or on mobile devices that support Flash Player. εκανα την εγκατασταση του dolphin ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστός φίλε μου... σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλημερα παιδια. Σημερα πηρα αναβαθμηση στο κινητο την lolipop (lg). Και θυμηθηκα το ταμπλετ μας, εχουμε κανα νεο για την lolipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλημερα παιδια. Σημερα πηρα αναβαθμηση στο κινητο την lolipop (lg). Και θυμηθηκα το ταμπλετ μας, εχουμε κανα νεο για την lolipop? Προφανώς όπως καταλαβαίνεις άλλο το ένα και άλλο το άλλο.! :p Για το tablet θα περιμένουμε και μάλλον από φθινόπωρο όπως το πάει η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOSVRS Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Πηγα να βαλω μεβρανη στο ταμπλετ και μου πηρε μεσα απο την οθονη οινοπνευμα και φαινεται ξερει κανεις πως μπορω να το βγαλω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ε λογικά θα εξατμιστεί μόνο του. Αλλά γενικά μην βαζεις οινόπνευμα ένα απλο πανάκι αρκεί. Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOSVRS Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ε λογικά θα εξατμιστεί μόνο του. Αλλά γενικά μην βαζεις οινόπνευμα ένα απλο πανάκι αρκεί. Υπάρχει περιπτωση να αφησει στιγματα; Το εχω βαλει μεσα σε ρυζι τωρα για να εξατμιστει πιο γρηγορα. Ποσο να το αφησω μεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με τη φόρτιση του τάμπλετ. Ενώ το έχω στην πρίζα κανονικά δεν φορτίζει πάνω από το 50%, όση ώρα και να το αφήσω. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με τη φόρτιση του τάμπλετ. Ενώ το έχω στην πρίζα κανονικά δεν φορτίζει πάνω από το 50%, όση ώρα και να το αφήσω. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Κατά 99% είναι το γνωστό bug που αντιμετωπισαμε πολλοί στο παρελθόν. Η λύση είναι αφαίρεση της μπαταρίας και επανατοποθετηση της. Αν είσαι Αθήνα πετάξου μέχρι το service στο Χαϊδάρι και ζήτα ακριβώς αυτό ,αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις τα κατάλληλα εργαλεία σε 5 λεπτά το κάνεις και μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Κατά 99% είναι το γνωστό bug που αντιμετωπισαμε πολλοί στο παρελθόν. Η λύση είναι αφαίρεση της μπαταρίας και επανατοποθετηση της. Αν είσαι Αθήνα πετάξου μέχρι το service στο Χαϊδάρι και ζήτα ακριβώς αυτό ,αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις τα κατάλληλα εργαλεία σε 5 λεπτά το κάνεις και μόνος σου. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Αν το στείλω στο σέρβις δεν παίζει να πληρώσω κάτι, έτσι; Είναι εντός εγγύησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Είμαι από Θεσσαλονίκη. Αν το στείλω στο σέρβις δεν παίζει να πληρώσω κάτι, έτσι; Είναι εντός εγγύησης; Ναι, δεν πληρώνεις τίποτα. Το έχω κάνει και εγώ. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Μου ήρθε ενημέρωση στο 10αρι. Νόμιζα οτι ήταν lollipop μα ήταν μόνο 65mb και παρέμεινε σε kitkat. Δεν έχω καταλάβει διαφορές ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καλησπερα και παλι παιδια. Θελω να κανω μια ερωτηση για το tab pro μου. Λοιπον δεν φορτιζει πανω απο 80% και πεφτει σχετικα γρηγορα η μπαταρια. Επισεις υπαρχει περιπτωση να παιζω και να παει η μπαταρια απο 30% στο 8% μεσα σε λιγα λεπτα και οταν το κλεισω και το ξανανοιξω να δω οτι ειναι στο 25-30 %. Παιζει να εχει χαλασει η μπαταρια? Δεν το εχω ομως πολυ καιρο το ταμπλετ 9 μηνες ειναι. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ετσι οπως τα λες όμως κατι τετοιο δειχνει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπερα και παλι παιδια. Θελω να κανω μια ερωτηση για το tab pro μου. Λοιπον δεν φορτιζει πανω απο 80% και πεφτει σχετικα γρηγορα η μπαταρια. Επισεις υπαρχει περιπτωση να παιζω και να παει η μπαταρια απο 30% στο 8% μεσα σε λιγα λεπτα και οταν το κλεισω και το ξανανοιξω να δω οτι ειναι στο 25-30 %. Παιζει να εχει χαλασει η μπαταρια? Δεν το εχω ομως πολυ καιρο το ταμπλετ 9 μηνες ειναι. Ευχαριστω προκαταβολικα. Να το πας στο services να σου ανοίξουν το καπάκι και να ξεκουμπώσουν το βύσμα της μπαταρίας και μετά να το κουμπωσουν και είσαι οκ είναι bug του tablet το ίδιο έκανα εγώ και από τον Αύγουστο δεν ξανά είχα θέμα άμα μπορείς καντο εσύ δεν είναι κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Υπάρχουν καλές custom roms για το tab pro 10.1 wifi (exynos) ? Δεν με πειράζει αν γράψει ο knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του 10.1(χωρις να το περιμενω μιας και μου το εφεραν) ... Μεχρι στιγμης ολα καλα... Για flash palyer τι λυσεις υπαρχουν; Απο οτι ειδα η τελευταια εκδοση ειναι η κιτκατ. Το μονο που με χαλαει ειναι το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του 10.1(χωρις να το περιμενω μιας και μου το εφεραν) ... Μεχρι στιγμης ολα καλα... Για flash palyer τι λυσεις υπαρχουν; Απο οτι ειδα η τελευταια εκδοση ειναι η κιτκατ. Το μονο που με χαλαει ειναι το knox. κανε εγκατάσταση αυτήν την έκδοση https://www.dropbox.com/s/tto7bp7kd11z247/Adobe%20Flash%20Player%2011.1_11.1.115.81.apk?dl=0 + https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser και είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Παιδια ποση ωρα φορτιζει το ταμπλετ; το εχω 3 ωρες και ειναι στο 60%... Edit. Ειδα οτι ο φορτιστης δινει 2Α αρα θελει κοντα στις 5 ωρες..... Edited June 12, 2015 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroschios Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Πριν λίγο διάβασα αυτό για lollipop http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-TabPRO-Series-Official-Android-5-0-2-Lollipop-Update-is-coming-by-Early-Q3-2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Πριν λίγο διάβασα αυτό για lollipop http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-TabPRO-Series-Official-Android-5-0-2-Lollipop-Update-is-coming-by-Early-Q3-2015 Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα την περασω αν δεν διαβασω reviews... Η λολιποπ σε καποιες συσκευες εκανε καλο και σε καποιες οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Ομοίως! Προσωπικά δεν βλεπω κανένα μα κανενα λόγο ν' αναβαθμίσω. Η ταμπλετα δουλεύει άψογα. Οι χρόνοι sot ειναι εξαιρετικοί για τα δικα μου μέτρα, δεν υπάρχει κατι που να με κάνει να βιάζομαι! Ας βγει και βλέπουμε! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Σας ανεβαζει και εσας πολυ υψηλες θερμομρασιες επανω δεξια στην οθονη αν το ζορισετε με καποιο βαρυ παιχνιδι; Ελεγα για το g3 αλλα το tab ειναι ακομα πιο ζεστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts