Jump to content

doc_lin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About doc_lin

  • Ημ. Γέννησης 09/03/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

doc_lin's Achievements

  1. Καλημέρα. Κι εγώ πιστεύω ότι ειναι θέμα του android 12 γτ πριν δεν υπήρχε... Είναι όντως εκνευριστικό να πρέπει να κλείσεις το ρολόι για να μιλήσεις στο bluetooth του αυτοκινήτου ή να επιλέξεις ανάλογα από το κινητό ενώ οδηγείς. Όσον αφορά το πορτοφόλι πριν 2 εβδομάδες περίπου είχε δυνατότητα προσθήκης καρτών ανταμοιβής για μερικές μέρες και μετά εξαφανίστηκε.
  2. Καλημέρα από Σκύδρα Ν. Πέλλας. έχω 50αρα γραμμη Cosmote. Μέχρι πριν 6 μήνες δεν έιχα κανένα πρόβλημα. Ξαφνικά άρχισε να κάνει επανεκιννήσεις το ρούτερ συγκεκριμένες ώρες κάθε μερα... δλδ 11 το βραδυ για μιση ωρα πχ.. Μίλησα με αυτους και κλασικά ήρθε τεχνικός τους και μετά από έλεγχο της γραμμής εξω απο το σπίτι μου ειπε οτι αυτοί ειναι οκ κι εχω πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση (σε μια μονοκατοικία 5-6 ετών) . Άλλαξα το ρούτερ τους κι αγορασα fritz με το οποίο έιχα σταθερή ταχύτητα στο 30 (αφού κλασικά μου κλείδωσαν την ταχύτητα στο 32 λόγω επανεκκινήσεων ) αλλα πάλι τα ίδια... Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα με cosmote? ή αλλη εταιρεία? να χρησιμοποίησω την καινούργια τους υπηρεσία για διόρθωση προβλημάτων στο ιντερνετ?
  3. το δικο μου ειναι samsung s21 ultra
  4. εχω παρόμοιο πρόβλημα στο αυτοκίνητο. όταν εχω συνδεδεμενο το 3pro και καλεσω καποιον ερχεται ο ηχος στο κινητο κι οχι στο αυτοκινητο, Όταν με καλουν δεν συμβαινει κατι τετοιο. Μπορει καποιος να δωσει μια λυση?
  5. ναι δουλεύει φίλε Αν εννοείς ότι μπορείς πια να προσθέσεις κάρτες αφοσίωσης ναι ισχύει...
  6. Ζητώ συγνώμη. Huawei watch 3 pro Υπομονή λίγο φίλε μου θα έρθει και curve για ανέπαφες συναλλαγές με μελλοντικό update..... Σήμερα δουλεύει κ το πορτοφόλι για να βάζεις κάρτες με qr Δουλεύει το πορτοφόλι στο 3?
  7. Καλημέρα σας. Κι εγώ κάτοχος εδω κι ενα δίμηνο περίπου του gt 3pro . Η μπαταρία με όλα ανοιχτά διαρκεί 5-6 ημέρες (είναι κλειστό το βράδυ). Πριν ήμουν κάτοχος ενός gt2 στο οποίο είχα μπαταρία πάνω απο 2 εβδομάδες.... 👿 Αγόρασα το νέο smartwatch για το nfc αλλα δεν βλέπω φως.... Ως και η garmin έχει wallet... Έλεος ... Γνωρίζετε αν θα επιτραπεί σε μελλοντικό update?
  8. Πολύ καλό κινητό!! καλή επιτυχία σε όλους!!
  9. Μετά από 3 χρόνια χρήσης του S8 αγόρασα το S10... Μεγάλες οι διαφορές στην ποιοτητα της φωτογραφίας,με τη χρήση του υπερευρυγώνιου φακού και τις νυχτερινές λήψεις... η μπαταρία διαρκεί ανάλογα με τη χρήση του κινητού.. το δακτυλικό λειτουργει πολύ καλά... στο s8 δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου γτ δεν λειτουργούσε καλά..
  10. Ευχαριστώ πολύ για τις γρηγορες απαντησεις!! ναι θα το ψαξω
  11. Πόσες μέρες καθυστερούν συνηθως για την αποφαση?
  12. Καλημέρα φιλοι μου Χρόνιος χρήστης samsung κινητων αποφάσισα να αγοράσω το S10. Βλέπω οτι στα σκρουτζομάγαζα η τιμή πέφτει κατακόρυφα καθημερινά... Δύο ερωτήσεις 1)Ποιά η διαφορά του G973F απο το G973? και ποιο προτείνετε να προτιμήσω? 2)Θέλω να το αγοράσω με έκδοση τιμολογίου με απαλλαγή ΦΠΑ (ΠΟΛ1150). Πρώτα στέλνω τα δικαιολογητικά και αν τα δεχτούν και μετά κάνω την αγορά? η όλα μαζί? Σορρυ αν σας ζάλισα
  13. Καλή χρονιά!! Καλή επιτυχία σε όλους!!
×
×
  • Create New...