Jump to content

stavroschios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stavroschios

  1. Το Τab Pro 8.4 ξεκινησε από 4.4.2 που φοραει και τώρα
  2. Τόσο καιρό έλεγε pending και τώρα testing που νομίζω πως είναι το προηγούμενο στάδιο του pending. Φοβάμαι πως θα ανακοινωθεί από τη Samsung αποτυχία όπως στο note 2 και να το ακυρώσουν τελικά. Μου αρέσει που περιμέναμε ότι θα πέρναμε την lollipop τα προηγούμενα Χριστούγεννα. Το καλό πάντως είναι ότι και με την κιτκατ πάει καλά το τάμπλετ.
  3. Πριν λίγο διάβασα αυτό για lollipop http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-TabPRO-Series-Official-Android-5-0-2-Lollipop-Update-is-coming-by-Early-Q3-2015
  4. Σήμερα το παρέλαβα από τη smartec. To έστειλα την Παρασκευή από Χίο και συνολικά έκανε 6 μερες να πάει και να γυρίσει με σκ. Μου άλλαξαν την οθόνη και το τάμπλετ γύρισε σαν καινούριο. Το μόνο που πλήρωσα ήταν τα μεταφορικά για να το στείλω όχι της επιστροφής. Η γενικότερη αντιμετώπιση που είχα ήταν η καλύτερη και τα παιδιά ήταν προθυμα να με βοηθήσουν σε ότι απορία είχα μέσω e-mail. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
  5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κάπως έτσι είναι. Ξεκίνησε από 4 φυσσαλιδες στο τέλος του Γενάρη και σήμερα το πρωί είναι όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Εμφάνισε 2 φυσσαλιδες και στο πάνω μέρος αλλα εξαφανιστηκαν. Γενικά το προσέχω πολύ και δεν θυμάμαι να το έβαλα τουλάχιστον μέχρι τότε σε ζεστό σημείο. Τώρα βέβαια τρώει λίγη ζέστη. Το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι όπως φταίει η θήκη που είναι μαγνητική.
  6. Καλησπερα Εδω και 3 μηνες στην πανω αριστερή γωνία του tab pro 8.4 μεσα στο digitizer αφης εμφανίσθηκαν κατι φυσσαλιδες. Το παρακολουθώ και έχουν αρχίσει να μετάκινούνται προς τα κατω σαν δάκρυ. Δεν είναι πολύ ενοχλητικό αλλά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί. Λογικά θα το στειλω στο σερβισ τις επομενες ημερες. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι. Μήπως λογω αστοχίας υλικού πηρε αερα? Ευχαριστώ
  7. Αυτο με την μπαταρια που λες ειναι πολυ συνηθες οχι μονο στη σαμσουνγκ αλλα και σε αλλες εταιριες. Αν δεις τις προηγουμενες σελιδες καποιοι ειχαν σοβαροτερο προβλημα δηλαδη να κολλαει σε ενα ποσοστο στη φορτιση και να μην ανεβαινει η ξαφνικα να φτασει στο 100 %. Εμενα στο 8.4 συνηθως απο 96 παει στο 100 και οταν κανω επανεκιννηση πεφτει στο 99. Αυτο λυνεται οταν ανοιξεις το πισω καπακι και βγαλεις και ξαναβαλεις την μπαταρια οπως επισης αναφέρουν τα παιδια σε προηγουμενες σελιδες, εγω δεν το δοκιμασα. Οσο για τη διάρκεια δες μηπως εχεις ενεργοποίησει κανενα συγχρονισμο με facebook google η samsung για παραδειγμα. Επισης κατι αλλο που ειναι προφανες αυτη την εποχη ειναι οτι οσο καλοκαιριαζει και αυξανει η ηλιοφανεια ανεβαζεις πολυ τη φωτεινότητα εις βαρος της μπαταρίας.
×
×
  • Create New...