Leonid111 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Η ένταση στα ηχεία είναι ικανοποιητική; Ρωτάω γιατί στο gsmarena test τη βγάζει αρκετά χαμηλή: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_pro_10_1-review-1044p6.php Βασικά αναφέρομαι στη 10.1'' LTE έκδοση, για την 8.4'' δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα, σύμφωνα με το gsmarena. Θα έλεγα ότι είναι και αρκετά δυνατή στο 8,4 που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ευχαριστώ - βέβαια και στο gsmarena αναφέρει ότι το 8.4 είναι ok, το 10.1 έχει - υποτίθεται - θεματάκι. Κάποιος με το 10.1 να μας πει για την ένταση των ηχείων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Τι εννοεί αυτός; Ότι το Tab Pro 8.4" θα ξαναμπεί σε γραμμή παραγωγής; http://techblog.gr/tablet/amsung-galaxy-tab-pro-8-4-iris-scanner-7301/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 ΟΚ, έδωσαν lolipop για το κουτσό Tab 4 κι εμείς ακόμα περιμένουμε.. Καλό καλοκαίρι μας βλέπω :D Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 ΟΚ, έδωσαν lolipop για το κουτσό Tab 4 κι εμείς ακόμα περιμένουμε.. Καλό καλοκαίρι μας βλέπω :D Καλό Σετεμβριο καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Εγώ παλι μας βλέπω να μην το παίρνουμε καθόλου Edited May 11, 2015 by Eddy_Gordo Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroschios Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καλησπερα Εδω και 3 μηνες στην πανω αριστερή γωνία του tab pro 8.4 μεσα στο digitizer αφης εμφανίσθηκαν κατι φυσσαλιδες. Το παρακολουθώ και έχουν αρχίσει να μετάκινούνται προς τα κατω σαν δάκρυ. Δεν είναι πολύ ενοχλητικό αλλά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί. Λογικά θα το στειλω στο σερβισ τις επομενες ημερες. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι. Μήπως λογω αστοχίας υλικού πηρε αερα? Ευχαριστώ Σήμερα το παρέλαβα από τη smartec. To έστειλα την Παρασκευή από Χίο και συνολικά έκανε 6 μερες να πάει και να γυρίσει με σκ. Μου άλλαξαν την οθόνη και το τάμπλετ γύρισε σαν καινούριο. Το μόνο που πλήρωσα ήταν τα μεταφορικά για να το στείλω όχι της επιστροφής. Η γενικότερη αντιμετώπιση που είχα ήταν η καλύτερη και τα παιδιά ήταν προθυμα να με βοηθήσουν σε ότι απορία είχα μέσω e-mail. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Γι αυτό και όλα τα τηλέφωνα που παίρνω είναι ή Samsung ή LG. Εχουν με διαφορά τις καλύτερες αντιπροσωπίες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Πράγματι έχουν καλό service αλλά συγκεκριμένα με το tab 8.4 ειμασταν πολλοί που το χειρουργησαμε μόνοι μας για να λυθεί το bug με τη μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Πράγματι έχουν καλό service αλλά συγκεκριμένα με το tab 8.4 ειμασταν πολλοί που το χειρουργησαμε μόνοι μας για να λυθεί το bug με τη μπαταρία.... Αν θέλει κάποιος ας μου πει σχετικά με το bug της μπαταρίας που λέτε για να καταλάβω; Εγώ ας πούμε με σχεδόν τρείς μέρες αναμονή, βγάζει περίπου πέντε ώρες οθόνη και σε αυτό το χρονικό διάστημα η χρήση είναι σερφάρισμα, παιχνίδια τα παιδιά, βιντεάκια από youtube και άλλα σχετικά, μου πάει από το 100% στο 10% περίπου και πιο κάτω. Πιστεύω ότι είναι καλά, κάνω λάθος; Το έχουμε 1,5 μήνα περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Leonid111 άμα είχες το πρόβλημα θα το είχες παρατηρήσει ήδη , δεν φορτιζε το ταμπλετ μέχρι 100% όσες ώρες και να το αφηνες στο ρεύμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Leonid111 άμα είχες το πρόβλημα θα το είχες παρατηρήσει ήδη , δεν φορτιζε το ταμπλετ μέχρι 100% όσες ώρες και να το αφηνες στο ρεύμα. Οκ. Άρα από ότι φαίνεται είμαι εντάξει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irinio70 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Γειά σας! Άρχισε να κολλάει απίστευτα, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Ελεύθερο χορό έχει 9 GB ακόμα. Δεν ξέρω τι να του κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Γειά σας! Άρχισε να κολλάει απίστευτα, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Ελεύθερο χορό έχει 9 GB ακόμα. Δεν ξέρω τι να του κάνω! Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για αρχή.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOSVRS Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ξερει κανενας αν θα παρουμε λολιποπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ξερει κανενας αν θα παρουμε λολιποπ; Ναι , αλλά με τους ρυθμούς που πάει η σαμσουνγκ, υπολόγιζε προς το τέλος του χρόνου με αρχές της επόμενης χρονιάς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Με τα τόσα bug που έχει η lollipop δεν χρειάζεται αναβάθμιση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Με τα τόσα bug που έχει η lollipop δεν χρειάζεται αναβάθμιση ;) Συμφωνώ και επαυξάνω++++++1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εγω πάντως δεν το πειράζω αν δεν σιγουρευτώ για την σωστή λειτουργια της lollipop (οταν την βγάλουν). Με sot 7+ εως 8 ώρες δεν πας γυρεύοντας! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOSVRS Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Στο galaxy s4 παντός που έχω την λοιπόν δουλεύει μια χαρά! !! Όπως και να χει ξέρουμε αν θα την παρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Λογικά πρέπει! Αλλά Σαμμυ είναι αυτή! Και στο s5 μου πάει καλά αλλά δεν νομιζω οτι αυτό λέει και τίποτα! Σαν σύνολο είναι εξαιρετικό το ταμπλετακι. Τόσο που φοβάμαι οτι θα το χειροτερεψουν αντί για το αναποδο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_lin Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλημέρα σας έχω ενα Samsung galaxy Tablet T-520 και δεν μπορει να παίξει τα βίντεο στο facebook... μου λεει οτι λείπει ο flash player αλλα δεν μπορεί να τον εγκαταστήσει οταν παω στη σελίδα του flash player Χρειάζεται καποιο codec? Σας έχει τύχει? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Το flash δεν υποστηρίζεται στις τελευταίες εκδόσεις του Android. Δεν είναι δηλαδή πρόβλημα του tablet σου. Δοκίμασε τον dolphin browser - αν δεις υπάρχουν λεπτομέρειες σε διάφορα topics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλημέρα σας έχω ενα Samsung galaxy Tablet T-520 και δεν μπορει να παίξει τα βίντεο στο facebook... μου λεει οτι λείπει ο flash player αλλα δεν μπορεί να τον εγκαταστήσει οταν παω στη σελίδα του flash player Χρειάζεται καποιο codec? Σας έχει τύχει? Σας ευχαριστώ κανε εγκατάσταση το dolphin browser και αυτο https://www.dropbox.com/s/tto7bp7kd11z247/Adobe%20Flash%20Player%2011.1_11.1.115.81.apk?dl=0 ..έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_lin Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια ... θα το εγκαταστησω Το κατεβασα αλλα παλι τα ιδια... εκανα κατι λαθος; Edited May 31, 2015 by truckman συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts