ovelix5 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλημέρα σας Έχει πρόβλημα στην εφαρμογή η on line ανανέωση (με paylal) ;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Θελω να κανω την καρτα μου nano Ειχα παρει την καρτα απο την Ομονοια με το γνωστο τροπο και ουτε καν γνωριζω αν εχει γυρισει στο ονομα μου κλπ Υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησουν προβλημα ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Αν δεν είναι στο όνομά σου μάλλον θα έχεις πρόβλημα. Εγώ θα πήγαινα να ζητήσω αλλαγή. Στην περίπτωση που μου έλεγαν ότι δεν είναι στο όνομά μου, θα έλεγα "μα αφού το πήρα από συνεργάτη σας που μου πήρε τα στοιχεία". Αν έχεις και κανένα χαρτί που τυχόν σου είχε δώσει να πάρεις μαζί, ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Αν δεν είναι στο όνομά σου μάλλον θα έχεις πρόβλημα. Εγώ θα πήγαινα να ζητήσω αλλαγή. Στην περίπτωση που μου έλεγαν ότι δεν είναι στο όνομά μου, θα έλεγα "μα αφού το πήρα από συνεργάτη σας που μου πήρε τα στοιχεία". Αν έχεις και κανένα χαρτί που τυχόν σου είχε δώσει να πάρεις μαζί, ακόμα καλύτερα. Σου το γυρίζουν στο όνομα σου αν τους πεις έτσι και το παίξεις και λίγο τρέλα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο γενικά. Αλλά αν όταν πήρες το νούμερο σου υποσχέθηκαν ότι θα πάει στο όνομά σου, ή υπέγραψες κάποια υπεύθυνη δήλωση, ίσως αν κάνεις κάποια σχετική φασαρία να υπάρξει πιθανότητα για να γίνει κάτι. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Είδα και εγώ από το FB την προσφορά και έσπευσα να κάνω on line παραγγελία αλλά ο σύνδεσμος που είχε προηγούμενος συμφορουμήτης δεν λειτουργούσε (μνμ ότι η προσφορά εξαντλήθηκε) Έκανα post στη WIND και μου έστειλαν καινούργιο link για on line παραγγελία.. https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/?345&accept=1&refer=http%253A%252F%252Fm.facebook.com%252F Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Το φοιτητικό της wind δεν γίνεται να γίνει φορητότητα?Πρεπει αναγκαστικά ν αλλάξει νουμερο? Ένας φίλος μου που είναι φοιτητής έχει cosmokarta και πλεον ψάχνει τα φοιτητικά πακέτα των εταιρειών. Η cosmote (whats up) και η vodafone (cu) δέχονται φορητότητα και δίνουν καλες προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Το φοιτητικό της wind δεν γίνεται να γίνει φορητότητα?Πρεπει αναγκαστικά ν αλλάξει νουμερο? Ένας φίλος μου που είναι φοιτητής έχει cosmokarta και πλεον ψάχνει τα φοιτητικά πακέτα των εταιρειών. Η cosmote (whats up) και η vodafone (cu) δέχονται φορητότητα και δίνουν καλες προσφορές. Όχι φίλε δυστυχώς δεν γίνεται. Μόνο νέους αριθμούς. Στη wind δικαιούσε 2 αριθμούς ανά πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Όχι φίλε δυστυχώς δεν γίνεται. Μόνο νέους αριθμούς. Στη wind δικαιούσε 2 αριθμούς ανά πάσο. Σ ευχαριστω για την αμεση ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Μία απορία: Φοιτητής που έχει ήδη φοιτητικό πακέτο Whatsup, φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποιο "ασυμβίβαστο" να κάνει αίτηση και να πάρει και Wind F2G φοιτητικό έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Όχι. Ένας φοιτητής μπορεί να πάρει με το ποσό του 2 φοιτητικά από wind και ένα από κάθε μια από τις άλλες 2 εταιρείες. 4 στο σύνολο. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Μπορει καποιος να βαλει πχ 50€ (5 καρτες των 10€ δλδ) και καθε 25 μερες που λειγει ο χρονος του να στελνει το sms και να του αφαιρει το αναλογο ποσο;; Προφανως γινετε αλλα ρωταω για σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Μπορεί, αλλά καλύτερα 40€ γιατί έχουν ισχύ πλέον για 90 μέρες. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 πως γίνεται διότι εγώ πήγα να το κάνω στην voda αλλά απλά μου έτρωγε χρήματα... φαντάζομαι ο φίλος εννοεί να τραβά τα χρήματα μεν το σύστημα....αλλά να ενεργοποιεί και το φοιτητικό πακέτο. πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Μπορεί, αλλά καλύτερα 40€ γιατί έχουν ισχύ πλέον για 90 μέρες. Sent from my XT1562 Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Αυτόματα δεν γίνεται. Ειδικά στο φοιτητικό της wind που δεν ενεργοποιείται μέσω της εφαρμογής, ο μόνος τρόπος είναι με αποστολή του σχετικού sms από το ίδιο το τηλέφωνο. Sent from my XT1524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Εγώ το έχω κάνει αυτόματο με το textra. Προγραμματίζω να φύγει το μήνυμα την μέρα που θέλω Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 καλή σκέψη. η εφαρμογή είναι εύχρηστη? Εγώ το έχω κάνει αυτόματο με το textra. Προγραμματίζω να φύγει το μήνυμα την μέρα που θέλω Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 καλή σκέψη. η εφαρμογή είναι εύχρηστη? Ναι πολύ εύχρηστη, πολύ καλό πακέτο ρε παιδιά το φοιτιτικό Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 καλή σκέψη. η εφαρμογή είναι εύχρηστη? Οταν γράφεις το 1000 πατάς αριστερά ενα + και επιλέγεις χρόνο αποστολής. Επίσης κάνει και για χρόνια πολλά για να μην ξεχάσεις και αν εχεις πακέτο με μπόλικα sms στέλνεις και στον εαυτό σου κάτι που δεν πρέπει να ξεχάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) Γεια σας έχω έναν αριθμό της wind με τα στοιχεία της μάνας μου μπορώ να το γυρίσω στο όνομα μου και να βάλω το πακέτο ή μπα ? Edited October 30, 2016 by lefossax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Μπορείς να το γυρίσεις στο όνομα σου, αλλά δεν μπορείς να βάλεις το φοιτητικό. Μόνο σε νέο αριθμό το δίνουν, αν και έχουν αναφερθεί εξαιρέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Εγώ το έχω κάνει αυτόματο με το textra. Προγραμματίζω να φύγει το μήνυμα την μέρα που θέλω Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ωραία εφαρμογή :D thanx Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Μπορει καποιος να βαλει πχ 50€ (5 καρτες των 10€ δλδ) και καθε 25 μερες που λειγει ο χρονος του να στελνει το sms και να του αφαιρει το αναλογο ποσο;; Προφανως γινετε αλλα ρωταω για σιγουρα. Γίνεται...είναι βολικό γιατί δεν ασχολείσαι ....αλλά....έτσι θα χάνεις κάθε μήνα το 1 gb δώρο data που δίνει το κατάστημα ή η olline ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Γίνεται...είναι βολικό γιατί δεν ασχολείσαι ....αλλά....έτσι θα χάνεις κάθε μήνα το 1 gb δώρο data που δίνει το κατάστημα ή η olline ανανέωση. Σωστός, γιατί το 1GB το μήνα είναι για μένα τουλάχιστον σωτήριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts