thansof_7 Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Ξέρουμε αν πήρε παράταση τα απεριόριστα data με 9.90€ όπως στις άλλες δύο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Και κάτι ακόμα.. Όσοι δεν χρησιμοποιείτε συστηματικά το "φοιτητικό" f2g βάζετε κανονικά κάθε δύο μήνες κάρτα για να μην χαθεί το ποσό ή έχει τύχει να μην βάλετε κ να παραμείνει;; Δλδ αν δεν βάλεις λεφτά στο δίμηνο είναι στάνταρ ότι θα μηδενιστεί το υπόλοιπο σε χρήματα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOUM Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Τα λεπτά ομιλίας και data του φοιτητικού, μπορουν να χρησιμοποιηθούν στην περιαγωγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 On 2/9/2021 at 4:58 ΜΜ, thansof_7 said: Και κάτι ακόμα.. Όσοι δεν χρησιμοποιείτε συστηματικά το "φοιτητικό" f2g βάζετε κανονικά κάθε δύο μήνες κάρτα για να μην χαθεί το ποσό ή έχει τύχει να μην βάλετε κ να παραμείνει;; Δλδ αν δεν βάλεις λεφτά στο δίμηνο είναι στάνταρ ότι θα μηδενιστεί το υπόλοιπο σε χρήματα;; εγω βαζω τα τελευταια 2 χρονια, καθε 6 μηνες (παρα κατι μερες) και το πακετο το φοιτητικο παραμενει. βασικα εχω το προνομιακο. ειναι ιδιο με το φοιτητικο απλα δε ληγει ποτε. μου το χαν πει και απο τη wind οτι αν βαζω μια φορα το εξαμηνο δεν εχω θεμα. βεβαια στην ελλαδα ειμαστε, μην παρω κανεναν στο κεφαλι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Νέα πακέτα unlimited....ομιλίας και data ....μάλλον έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό με τα νέα πακέτα μετά από μια γρήγορη ματιά !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 51 minutes ago, smetcfu said: Νέα πακέτα unlimited....ομιλίας και data ....μάλλον έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό με τα νέα πακέτα μετά από μια γρήγορη ματιά !!!! Για ποια πακετα μιλας ακριβως Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 1 minute ago, therock said: Για ποια πακετα μιλας ακριβως Έχει 3 νέα πακέτα , με απεριόριστη ομιλία και κάποια GB internet....μου φαίνονται αρκετά δυνατά πακέτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Εννοεις στην εφαρμογη στις καρτελες Unlimtied talk και Unlimtied data? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 1 minute ago, therock said: Εννοεις στην εφαρμογη στις καρτελες Unlimtied talk και Unlimtied data? Ναι επιπλέον στο προνομιακό/φοιτητικό ένα επιπλέον με απεριόριστη ομιλία και 3GB 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 (edited) Έχει κ τα παλιά προγράμματα ......τα βρηκα Edited February 4, 2022 by mobile_34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 To unlimited data η ειναι οντως απεριοριστα η εχει 2/5/10/20/30 gb φερειπην σα πολιτικη ορθης χρησης? Αν δεν εχει κοφτη, και το διατηρησουν και δεν ειναι καποια προωθητικη ενεργεια των καιρων για αυτο το μηνα τοτε αυτο θα ειναι φοβερο Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 On 3/2/2022 at 2:10 ΜΜ, smetcfu said: Ναι επιπλέον στο προνομιακό/φοιτητικό ένα επιπλέον με απεριόριστη ομιλία και 3GB ποιο πακετο ενωεις φιλε γιατι εχω το φοιτητικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 4 minutes ago, kostascbr said: ποιο πακετο ενωεις φιλε γιατι εχω το φοιτητικο Ένα με απεριόριστη ομιλία ...3 GB ,με 12,90€ αλλά μάλλον δεν συμφέρει αφού στα στάνταρ πακέτα υπάρχει ένα με απεριόριστη ομιλία , 200sms , και 2GB στα ίδια χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 10 minutes ago, smetcfu said: Ένα με απεριόριστη ομιλία ...3 GB ,με 12,90€ αλλά μάλλον δεν συμφέρει αφού στα στάνταρ πακέτα υπάρχει ένα με απεριόριστη ομιλία , 200sms , και 2GB στα ίδια χρήματα εμενα και 200 λεπτα ομηλια και περιπου 3 γιγα και χωρις σμσ μου κανει ποιο πακετο απο αυτα ειναι ποιο κοντα σε αυτο που θελω φιλε; και φτηνωτερα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 3 minutes ago, kostascbr said: εμενα και 200 λεπτα ομηλια και περιπου 3 γιγα και χωρις σμσ μου κανει ποιο πακετο απο αυτα ειναι ποιο κοντα σε αυτο που θελω φιλε; και φτηνωτερα ευχαριστω Αν έχεις φοιτητικό /προνομιακό wind νομίζω αυτό το κλασσικό με 10,40€ (1500 λεπτά , 2 GB ) αλλά για 25 μέρες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 4 minutes ago, smetcfu said: Αν έχεις φοιτητικό /προνομιακό wind νομίζω αυτό το κλασσικό με 10,40€ (1500 λεπτά , 2 GB ) αλλά για 25 μέρες . τελικα μαλλον αυτο με συμφερη... σε ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Ξέρει κανείς αν έχει ακόμη περιαγωγή δεδομένων το φοιτητικό/ειδικό πακέτο; Στους όρους λέει εδώ και καιρό πως δεν έχει αλλά κάπου είχα διαβάσει πως στην πράξη δεν το είχαν κόψει. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 Ξέρουμε αν θα ως Nova f2g θα βγουν αντίστοιχα φοιτητικά πακέτα σαν του CU και του What's Up;Κακά τα ψέματα αλλά δεν έχει καλό φοιτητικό πακέτο. Ούτε sms δεν περιλαμβάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 Πανάκριβη ακόμα η κινητή. Όταν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με 9 ευρώ πάνω κάτω έχεις απεριόριστα και 4gb internet τουλάχιστον,εδώ σου ακυρώνουν την κάρτα ανανέωσης σε 2- 3 μήνες. Μα κανείς να μην παραπονείται γι'αυτό; Όλα καλά δηλαδή? Τι να πω . 1 Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 (edited) Όταν λέτε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ποιες ακριβώς εννοείται; Πάντως είναι γνωστό ότι οι τιμές δεν είναι ίδιες σε όλες της χώρες της Ε. Ε. όπως ούτε και οι μισθοί. Edited May 22, 2022 by Vasileios 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 Παράδειγμα https://www.alditalk.de/?wt_mc=de.sea.bra_onl_google.SIM_BRAND.Only_BR_Aldi_Talk_+aldi_talk&wt_cc3=kid=4940854_bid=15234800&_pmclid=b_15234800_wp_3916435_k_4940854&gclid=EAIaIQobChMI5PzgzMbz9wIVjuJ3Ch10CAGaEAAYASAAEgIKxPD_BwE https://starmobile.de/checkout/warenkorb Φυσικά ανάλογα το μισθό είναι υπερβολικά αυξημένες εδώ στην Ελλάδα. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 3 ώρες πριν, neo24gr said: Μα κανείς να μην παραπονείται γι'αυτό; Όλα καλά δηλαδή? Τι να πω . ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 καλησπερα παιδια. επειδη πεταω για πραγα μεθαυριο, μπορει καποιος να μου θυμησει, σε περιαγωγη, τι ισχυει απο το φοιτητικο πακετο? δεδομενα ή χρονος ομιλιας? για να ξερω τι πακετο να βαλω. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2022 On 17/6/2022 at 3:49 ΠΜ, BURNIN_AMBITION said: καλησπερα παιδια. επειδη πεταω για πραγα μεθαυριο, μπορει καποιος να μου θυμησει, σε περιαγωγη, τι ισχυει απο το φοιτητικο πακετο? δεδομενα ή χρονος ομιλιας? για να ξερω τι πακετο να βαλω. ευχαριστω Αν πατήσεις το i δεξιά πάνω από το πακέτο στην εφαρμογή γράφει ότι το πακέτο ισχύει για χρήση στην ευρωπαϊκή ένωση. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2022 Εδώ και λίγη ώρα υπάρχει πρόβλημα στην απόδοση των δώρων του tap & get it. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι το γνωρίζουν και ότι θα αποκατασταθεί πολύ σύντομα. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts