kmpatra Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 να το ζητησεις ως ειδικη προσφορα με τα 1500' και 1,5 γιγα για το νουμερο σου,αν το ζητησεις ως φοιτητικο ενδεχομενα να σου πουν να πας σε καταστημα για να παρεις νεο νουμερο με το πασο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 εγω ετσι το ζητησα και εφαγα ακυρο.εννοω σαν ''ειδικη προσφορα με τα 1500' και 1,5 γιγα για το νουμερο σου''. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Δεν θα ειχες καλυτερη τυχη αν το ζηταγες σαν φοιτητικο (αν εννοείς αυτο) απλα δεν ηθελαν να στο δωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Καλημέρα, πως μπορεί κάποιος να το αποκτήσει σε υπάρχον νούμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Δεν θα ειχες καλυτερη τυχη αν το ζηταγες σαν φοιτητικο (αν εννοείς αυτο) απλα δεν ηθελαν να στο δωσουν. Οχι δεν εννοούσα αυτό. Ήθελα να πω έμμεσα οτι απο τα... κεφια τους εξαρτάται. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Γνώμη μου μετά της τελευταίες αλλαγές ότι δεν αξίζει... 25 μέρες και 10€ απλά δεν λέει για εμένα... Βέβαια περί ορέξεως.... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Γνώμη μου μετά της τελευταίες αλλαγές ότι δεν αξίζει... 25 μέρες και 10€ απλά δεν λέει για εμένα... Βέβαια περί ορέξεως.... Μόνο αν δεν έχεις άλλη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Kαι βέβαια αξίζει, παρά τον περιορισμό των 25 ημερών, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με τα magic numbers και με τα εβδομαδιαία log & win. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 (edited) Kαι βέβαια αξίζει, παρά τον περιορισμό των 25 ημερών, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με τα magic numbers και με τα εβδομαδιαία log & win.Εάν δεν έχεις άλλες επιλογές από της άλλες και εάν πραγματικά χρειάζεται κάποιος τα όλα λεπτά κάτι λέει σαν τελευταία επιλογή... Και μόνο σαν τελευταία έτσι όπως το κατάντησαν Γιατί απλά εάν έχεις άλλες επιλογές από της άλλες μόνο χαζός η τρελός θα πρέπει να είναι κάποιος για να θέλει αυτό το πακέτο. Mην ξεχνάμε το ακριβότερο πακέτο10€ που σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις ανανέωση 12€σε λίγο καιρό με της λιγότερες μέρες (25) το έστειλαν αδιάβαστο το πακέτο. Edited September 8, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Μια χαρά είναι το πακέτο αν δεν είσαι φοιτητής ή αν δεν έχεις το αντίστοιχο ειδικό πακέτο της cosmote. Ειδικά για όσους έχουν το πακέτο σε υπάρχον νούμερο είναι πολύ καλή επιλογή. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Μια χαρά είναι το πακέτο αν δεν είσαι φοιτητής ή αν δεν έχεις το αντίστοιχο ειδικό πακέτο της cosmote. Ειδικά για όσους έχουν το πακέτο σε υπάρχον νούμερο είναι πολύ καλή επιλογή. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε σύγκριση με τα υπόλοιπα φοιτητικά είναι το χειρότερο, σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά ναι συμφέρει. Αν όμως έχεις την επιλογή να πας στα άλλα δίκτυα θεωρώ ότι είναι μονόδρομος. Η Wind μάλλον δεν θέλει να κρατήσει τους πραγματικούς φοιτητές σαν πελάτες. Εγώ οσονούπω πάω Cosmote. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Με πηραν σημερα για προσφορα επειδη εχω και vdsl 50αρι μου δινουν με 49ε το μηνα για 2 χρονια το vdsl που εχω και να μετατρεψω το καρτοκινητο σε 600 λεπτα + 70sms +2 gb το μηνα +δωρο το redmi 5 ή το Υ6 2016 Νομιζω δεν αξιζει τα 5ε παραπανω το μηνα και τα κινητα αυτα ειναι σαπια Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Με πηραν σημερα για προσφορα επειδη εχω και vdsl 50αρι μου δινουν με 49ε το μηνα για 2 χρονια το vdsl που εχω και να μετατρεψω το καρτοκινητο σε 600 λεπτα + 70sms +2 gb το μηνα +δωρο το redmi 5 ή το Υ6 2016 Νομιζω δεν αξιζει τα 5ε παραπανω το μηνα και τα κινητα αυτα ειναι σαπια Εννοείται ότι δεν αξίζει. Αυτό ακριβώς επιδιώκει η Wind, να σε ωθήσει να απαρνηθείς το φοιτητικό και να πας στο συμβόλαιο. Μετά, ξέρει καλά αυτή τι θα σου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Και εμενα με κάλεσαν και μου δίνουν 600 προς όλους 1000 wind 100 sms προσ όλους και 11 gb!! Internet με 13.50 το μήνα και τα 8 μενουν υπόλοιπο στην καρτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) Και εμενα με κάλεσαν και μου δίνουν 600 προς όλους 1000 wind 100 sms προσ όλους και 11 gb!! Internet με 13.50 το μήνα και τα 8 μενουν υπόλοιπο στην καρτα.... Εμένα με 11 ευρώ 1600 λεπτά προς όλους, 600 προς wind/q, 3.5gb internet, 100 sms προς όλους και η τύπισσα μιλούσε με το ζόρι ελληνικά ίσα ίσα που την καταλάβαινα. Μου φαίνεται ότι λένε ότι να είναι σε όλους α και τα 8 ευρώ μένουν μέσα και καλά. Κάνανε την μ$λ$κια με το φοιτητικό και τώρα κυνηγάνε με το πιστόλι τους πελάτες. Καλά να πάθουν οι άπληστοι. Edited September 15, 2018 by Altrouistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Όποιος έχει ειδική προσφορά F2G αν και το χειρότερο από όλα στην αγορά από θέμα τιμής σε σχέση με του ανταγωνισμού αν κάνει την βλακεία και πάει σε αυτό το κάρτοσυμβόλαιο μετά την διετία θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Απλά επειδή ο κόσμος την έκανε για άλλα προσπαθούν με τέτοια κόλπα να τον φέρουν πίσω. Εγώ το ταΐζω ένα 5 ευρώ το δίμηνο και το αφήνω να κάθεται αχρείαστο να είναι άλλα ποτέ δεν ξέρεις αν γίνει καμία στραβή με το προνομιακό του wu. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Όποιος έχει ειδική προσφορά F2G αν και το χειρότερο από όλα στην αγορά από θέμα τιμής σε σχέση με του ανταγωνισμού αν κάνει την βλακεία και πάει σε αυτό το κάρτοσυμβόλαιο μετά την διετία θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Απλά επειδή ο κόσμος την έκανε για άλλα προσπαθούν με τέτοια κόλπα να τον φέρουν πίσω. Εγώ το ταΐζω ένα 5 ευρώ το δίμηνο και το αφήνω να κάθεται αχρείαστο να είναι άλλα ποτέ δεν ξέρεις αν γίνει καμία στραβή με το προνομιακό του wu. Συμφωνω Εγω έκανα την μετατροπή του προνομιακού σε καρτοσυμβολαιο αλλά εγώ 2 προνομιακα που δουλεύω και το ένα θα το διατηρήσω όπως και να χει. Στα 2 νούμερα ενεργοποιουσα το πακέτο εναλλάξ ανά μήνα. Τώρα θα έχω το ένα ως καρτοσυμβολαιο (ήταν δελεαστική η προσφορά) και στο άλλο θα βάζω 5€ ανά 2μηνο (σε αυτό εχω και 120 λεπτά το μήνα λόγο σταθερού). Όσο και να το έχουν χαλάσει το προνομιακό συνεχίζει να είναι η φθηνότερη λύση. Ερώτηση γιατί οι απόψεις διίστανται και έχω μπερδευτεί. Στο προνομιακό που κάθε 2 μήνες θα βάζω 5€ για να διατηρείται το χρηματικό ποσό που έχει μέσα αλλά και για να συνεχίσω να έχω τα 120 λεπτά τον μήνα λόγο σταθερού, κάθε πότε πρέπει να ενεργοποιώ το πακέτο ώστε να μην χαθεί το προνομιακό πακέτο και να μην γίνει απλό free2go; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Συμφωνω Εγω έκανα την μετατροπή του προνομιακού σε καρτοσυμβολαιο αλλά εγώ 2 προνομιακα που δουλεύω και το ένα θα το διατηρήσω όπως και να χει. Στα 2 νούμερα ενεργοποιουσα το πακέτο εναλλάξ ανά μήνα. Τώρα θα έχω το ένα ως καρτοσυμβολαιο (ήταν δελεαστική η προσφορά) και στο άλλο θα βάζω 5€ ανά 2μηνο (σε αυτό εχω και 120 λεπτά το μήνα λόγο σταθερού). Όσο και να το έχουν χαλάσει το προνομιακό συνεχίζει να είναι η φθηνότερη λύση. Ερώτηση γιατί οι απόψεις διίστανται και έχω μπερδευτεί. Στο προνομιακό που κάθε 2 μήνες θα βάζω 5€ για να διατηρείται το χρηματικό ποσό που έχει μέσα αλλά και για να συνεχίσω να έχω τα 120 λεπτά τον μήνα λόγο σταθερού, κάθε πότε πρέπει να ενεργοποιώ το πακέτο ώστε να μην χαθεί το προνομιακό πακέτο και να μην γίνει απλό free2go;Ανα 6 μήνες λένε θέλει ενεργοποίηση μια φορά. Οπότε με τα 30 ευρω που μαζεύονται απο την συντήρηση του αριθμού και θα θέλει 20 ευρω μια χαρά διατηρείτε και το προνομιακό πακέτο μέσα στο ετήσιο κόστος. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Εχω ενεργοποιήσει εδώ και 1 1/2 μήνα το προνομιακό της cote που είχα στην άκρη εδώ και κάνα χρόνο.. Με σήμα καλύτερο και πλεον με καλύτερη τιμή.. σαφώς καλυτερη επιλογή.. Η λογική της wind να βάλω όσους περισσότερους μπορώ (δεν θυμαμε πόσα τηλ με έχουν πάρει ενω έχω 3 προνομιακα) και μετά με μικρές αυξήσεις να κερδίζω απ αυτούς που θα μείνουν... είναι Κουτοπονηρη.... και με εκνεύρισε.. μετα από σχεδόν 15 χρόνια... συνεχή σύνδεση μαζί τους.... λεω να το διατηρήσω λίγο διάστημα για την μετάβαση από το ένα νούμερο στο άλλο... (θεωρώ ότι πάντα σχεδόν θα υπάρχει προνομιακό... ισως με άλλη τιμή.. και το βρίσκεις πανεύκολα) 5ευρω κάθε 4μηνο θέλει για τις εισερχόμενες? έρχεται μνμ υπενθύμισης? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 πάντως αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί στο φουλ τα 1,5Gb και 1500' του φοιτητικού (και με τιμές στα 8,57 και απο 1η Νοεμβρίου στα 10€ για 25 μέρες) έβαλα για πρώτη φορά στο παιχνίδι το "NEW Talk to All & Data" που για 8,5€ για 30 μέρες δίνει (μαζί με τα bonus) 350' προς όλους + 250' προς Wind/Q 750ΜΒ 35 SMS προς όλους .. και έχεις και τα log'n'win να συμπληρώνεις αν κάτι τελειώσει νωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Για να μείνουν 10 ευρώ στην κάρτα ώστε να αγοράσω το φοιτητικο πακέτο μετά τις αυξήσεις πόσα χρήματα θα πρέπει να ειναι η ανανέωση? Και κάτι ακόμα.. Σε περιαγωγη ποιο ειναι το πακέτο που συμφέρει περισσότερο (φαντάζομαι το φοιτητικο συνεχίζει να μην ισχύει) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Για να μείνουν 10 ευρώ στην κάρτα ώστε να αγοράσω το φοιτητικο πακέτο μετά τις αυξήσεις πόσα χρήματα θα πρέπει να ειναι η ανανέωση? Και κάτι ακόμα.. Σε περιαγωγη ποιο ειναι το πακέτο που συμφέρει περισσότερο (φαντάζομαι το φοιτητικο συνεχίζει να μην ισχύει) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το πρώτο ερώτημα, αν δεν έχεις καθόλου υπόλοιπο, τότε θα πρέπει να βάλεις τουλάχιστον 12 ευρώ, ώστε να σου μείνουν 10,41. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 πάντως αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί στο φουλ τα 1,5Gb και 1500' του φοιτητικού (και με τιμές στα 8,57 και απο 1η Νοεμβρίου στα 10€ για 25 μέρες) έβαλα για πρώτη φορά στο παιχνίδι το "NEW Talk to All & Data" που για 8,5€ για 30 μέρες δίνει (μαζί με τα bonus) 350' προς όλους + 250' προς Wind/Q 750ΜΒ 35 SMS προς όλους .. και έχεις και τα log'n'win να συμπληρώνεις αν κάτι τελειώσει νωρίς.Το συγκεκριμένο πακέτο ισχύει για ομιλια, ίντερνετ κλπ σε περιαγωγη? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Ότι δεν είναι μπονους και ισχύουν τα λεπτά προς όλους Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Εξακολουθεί να παίζει η ομιλία και τα data απο το "φοιτητικό" πακέτο και στην Ευρώπη? Περισσότερο για data στην Ευρωπαϊκή Ένωση ποιό πακέτο συμφέρει? Ανάμεσα στα καρτοκινητά των 3 εταιρειών ποιό συμφέρει? Θα κοιτάξω και τα ντόπια της κάθε χώρας αλλά έχω χρήματα που θέλω να τα τελειώσω πριν γίνει καμιά στραβή και τα χάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts