cmvr Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 3 X 600 = 1800 3X 500 = 1500Αναφερόμουν σε αυτούς που έχουν τα 1500 + 300. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Ζητω συγνωμη αν εχει απαντηθει στο παρελθον , αλλα αυτες οι αγγελιες που υποσχονται "φοιτητικα" πακετα σε γνωστα σαιτ αγγελιων η ακομη και στο fb , ειναι αξιοπιστες ;;; ρωτω γιατι μου προταθηκε απο φιλο να στειλω φωτοτυπια ταυτοτητας για να μου κανουν απλο νουερο τηλ σε φοιτητικο και εχω καποιες επιφυλαξεις.... Εχει κανεις κανει τετοια κινηση ;;;; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Συνήθως είναι αξιόπιστες. Αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ για όλες . Αλλά η ταυτοποίηση κινητού είναι υποχρεωτική από τον νόμο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Ζητω συγνωμη αν εχει απαντηθει στο παρελθον , αλλα αυτες οι αγγελιες που υποσχονται "φοιτητικα" πακετα σε γνωστα σαιτ αγγελιων η ακομη και στο fb , ειναι αξιοπιστες ;;; ρωτω γιατι μου προταθηκε απο φιλο να στειλω φωτοτυπια ταυτοτητας για να μου κανουν απλο νουερο τηλ σε φοιτητικο και εχω καποιες επιφυλαξεις.... Εχει κανεις κανει τετοια κινηση ;;;;με καποιο τροπο(κομπινα) βγαλανε φοιτητικα πακετα και τα πουλανε.συνηθ ς ειναι και δηλωμενα καπου αυτα τα πακετα οποτε δεν χρειαζεται αποστολη στοιχειων. γνωμη μου ειναι μην στειλεις τιποτα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 με καποιο τροπο(κομπινα) βγαλανε φοιτητικα πακετα και τα πουλανε.συνηθ ς ειναι και δηλωμενα καπου αυτα τα πακετα οποτε δεν χρειαζεται αποστολη στοιχειων. γνωμη μου ειναι μην στειλεις τιποτα. Φανταζομαι δεν θα γνωριζουν και αν και για ποσο θα ισχυουν ως "φοιτητικα";;;;; Ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε μου!!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Η ίδια προσφορά δίνεται και ως "ειδικό" πακέτο σε μη φοιτητές,οπότε οσον αφορά το θέμα φοιτητής ή όχι,δεν υπάρχει ζήτημα κομπίνας. Για το θέμα ταυτοποίησης όμως,δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 ναι εχει δικιο ο φιλος.η wind εχει κανει τετοια πακετα χωρις την αναγκη αποδεικτικού φοιτησης αρα και "εφ'ορου" ζωης.για τις αλλες δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο.αν ειναι "φοιτητικο" μονο η εταιρια γνωριζει,ποτε θα σταματησει να ανεχεται αυτα τα φοιτητικα. αν το κοστος ειναι μικρο παρε το πακετο.πες οτι πηγες ενα σινεμα στην τελικη.αυτο ομως με την αποστολη στοιχειων σου με φοβισε .αν δεν.βαριεσαι κοιτα και στο θεμα της wind αν θυμαμαι καλα παιρνουν πακετα καρτας απο public και καποια απο αυτα παιρνουν αυτο το "ειδικο" πακετο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Μπορεί να το πάρει από τηλεφωνική προώθηση,από παιδιά που το μοιράζουν στο δρόμο,ή και σε υπάρχον νούμερο να του στείλουν το ανάλογο μήνυμα. Πιο δύσκολο το τελευταίο βέβαια. Σε κάθε περίπτωση το κόστος είναι χαμηλότερο και πιο ασφαλές από το να το πάρεις από τέτοια αγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Σας ευχαριστω πολυ!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Σας ευχαριστω πολυ!!Έχεις pm. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) ρωτω γιατι μου προταθηκε απο φιλο να στειλω φωτοτυπια ταυτοτητας για να μου κανουν απλο νουερο τηλ σε φοιτητικο και εχω καποιες επιφυλαξεις.... Εχει κανεις κανει τετοια κινηση ;;;; Θα ενιωθα αβολα να χορηγησω φωτοαντιγραφο νομιμοποιητικων εγγραφων ταυτοποιησης (πχ υπηρεσιακης, αστυνομικης , διαβατηριο κτλ) σε αταυτοποιητα φυσικα η' νομικα προσωπα. Edited August 19, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Ρωτήστε εδώ παιδιά. Κανονικό μαγαζι είναι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Επειδή έχω ασχοληθεί και εγώ με το θέμα της ειδικής/φοιτητικής προσφοράς, είναι νούμερα ειδικής προσφοράς, 100% μεταβιβάσιμα ή δηλώνονται απευθείας στο όνομά σας και δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης της προσφοράς (η wind π.χ. μπορεί να μην την σταματήσει ποτέ αλλά μπορεί και αύριο, σε 1 μήνα, σε 1 χρόνο κ.ο.κ.). Το θέμα της αποστολής προσωπικών δεδομένων είναι ένα ρίσκο αλλά το ζυγίζεται λαμβάνοντας υπόψιν και με ποιον έχετε να κάνετε. Πολλοί σε αυτό το φόρουμ έχουμε κάνει συναλλαγές είτε ως αγοραστές, είτε ως πωλητές και έχουμε κριθεί γι αυτό και έχουμε μια Α αξιοπιστία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) Υπάρχον νούμερο να μετατραπει φοιτητικό δεν γίνεται. Το φοιτητικό δίνεται μόνο σε φοιτητές με νέο νούμερο και αντίστοιχα η ειδικη προσφορά με τις ίδιες παροχές σε νέα νούμερα. Μόνο η εταιρεία μπορεί να στείλει (όπως εχει γινει κατα καιρούς) το μήνυμα της προσφοράς σε υπάρχοντα νούμερα και έτσι να το εχει κάποιος που είναι ήδη συνδρομητής. Όποιος λοιπόν λέει οτι θα μετατρέψει το νουμερο σας σε οτιδήποτε στη wind ή δεν ξέρει και θα πέσει σε τοίχο ή άλλο σκοπό έχει... Edited August 19, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) Εγώ το έχω στο υπάρχον μου νούμερο από το 2013 πάντως μετά από αίτημα που είχα κάνει τότε μέσω μειλ. Αρχικά με απέρριψαν αλλά αφού επέμεινα τα κατάφερα :p Edited August 19, 2017 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) ησουν φοιτητης τοτε? τα ειδικα πακετα για μη φοιτητες παντως αρχισαν να μοιραζονται λιγο αργοτερα νομιζω.Ισως και να επεσες σε περιοδο που εστελναν το μηνυμα σε υπαρχοντα νουμερα.Στην περιπτωση του αδελφου μου παντως,που ηταν απο την πρωτη φουρνια που επαιρναν το μηνυμα σε παλια νουμερα,υπηρχε η υποψια οτι το εστελναν σε ατομα που ειχαν δηλωσει επαγγελμα φοιτητες στην ταυτοποιηση.Αν και τοτε που πηρε το μηνυμα ο αδελφος μου,δεν ηταν πλεον,στα στοιχεια του στο συστημα ειχε μεινει ετσι περασμενο (λογικο καθοτι στο επαγγελμα περνανε οτι δηλωνει ο συνδρομητης και δεν το αλλαζουν ποτε). Edited August 19, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Ήμουν φοιτητής ναι και τους είχα πει ότι θέλω να κρατήσω τον αριθμό μου. Όμως δεν μου ζήτησαν πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Υπάρχον νούμερο να μετατραπει φοιτητικό δεν γίνεται. Το φοιτητικό δίνεται μόνο σε φοιτητές με νέο νούμερο και αντίστοιχα η ειδικη προσφορά με τις ίδιες παροχές σε νέα νούμερα. Μόνο η εταιρεία μπορεί να στείλει (όπως εχει γινει κατα καιρούς) το μήνυμα της προσφοράς σε υπάρχοντα νούμερα και έτσι να το εχει κάποιος που είναι ήδη συνδρομητής. Όποιος λοιπόν λέει οτι θα μετατρέψει το νουμερο σας σε οτιδήποτε στη wind ή δεν ξέρει και θα πέσει σε τοίχο ή άλλο σκοπό έχει... Σε αυτό συμφωνώ και το επιβεβαιώνω στο 100%. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Δεν συμφωνώ, φίλη φοιτήτρια παρακάλεσε με ένα μήνυμα να της κάνουν το νούμερο της φοιτητικό και... απλά το κάνανε! Αυτό προ διετίας. Αντίστοιχα στην Q... Μην είστε απόλυτοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) δεν προσεξες τι εγραψα ακριβως.Αυτο που ειπα και παρεθεσε ο al3x1k0, απαντουσε σε προηγουμενο μηνυμα μελους που ελεγε οτι αγγελια ή φίλος του υποσχεται οτι μετατρεπει υπαρχοντα νουμερα σε φοιτητικα/ειδικης προσφορας. Το οτι η εταιρια αν ζητησεις σου στελνει το αναλογο μηνυμα (οχι παντα,αλλα με πιεση γινεται) δεν το αμφισβητω,το εγραψα πιο πανω,και το εχω εμπειρια προσωπικη στο νουμερο μου προσφατα.Αν το ζητησεις εσυ στην εταιρια απο την φορμα γινεται,να στο μετατρεψει σε ειδικο/φοιτητικο, καποιος τριτος να το κανει,οχι.Τουλαχιστον οχι με καποιον προφανη και νομιμο τροπο. Ακομα και φοιτητικο να το κανει,πρεπει να δηλωσει καποιο πασο,και σε αυτη την περιπτωση δεν θα ειναι στο ονομα σου,πιθανον να χρειαστει να γινει πρωτα μεταβιβαση. Edited August 19, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 δεν προσεξες τι εγραψα ακριβως.Αυτο που ειπα και παρεθεσε ο al3x1k0, απαντουσε σε προηγουμενο μηνυμα μελους που ελεγε οτι αγγελια ή φίλος του υποσχεται οτι μετατρεπει υπαρχοντα νουμερα σε φοιτητικα/ειδικης προσφορας. Το οτι η εταιρια αν ζητησεις σου στελνει το αναλογο μηνυμα (οχι παντα,αλλα με πιεση γινεται) δεν το αμφισβητω,το εγραψα πιο πανω,και το εχω εμπειρια προσωπικη στο νουμερο μου προσφατα.Αν το ζητησεις εσυ στην εταιρια απο την φορμα γινεται,να στο μετατρεψει σε ειδικο/φοιτητικο, καποιος τριτος να το κανει,οχι.Τουλαχιστον οχι με καποιον προφανη και νομιμο τροπο. Ακομα και φοιτητικο να το κανει,πρεπει να δηλωσει καποιο πασο,και σε αυτη την περιπτωση δεν θα ειναι στο ονομα σου,πιθανον να χρειαστει να γινει πρωτα μεταβιβαση. Ούτε το "κανονικό" φοιτητικό βγαίνει επίσημα σε υπάρχον νούμερο. Άρα όποιος το υπόσχεται, ή έχει γερό δόντι στην εταιρία ή κοροϊδεύει τον κόσμο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Οποιοδήποτε παλιό νούμερο πας με πάσο από την σχολή στο κάνουν φοιτητικό αμέσως. Ένας φοιτητής μπορεί να έχει μέχρι 3 φοιτητικά νούμερα ένα σε κάθε εταιρεία. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Οποιοδήποτε παλιό νούμερο πας με πάσο από την σχολή στο κάνουν φοιτητικό αμέσως. Ένας φοιτητής μπορεί να έχει μέχρι 3 φοιτητικά νούμερα ένα σε κάθε εταιρεία. Send From Note 3 With S8 Port Rom Στη Wind με νεα αριθμοδοτηση μπορεις να παρεις 2.Το εκανε ο πατερας μου περυσι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Οποιοδήποτε παλιό νούμερο πας με πάσο από την σχολή στο κάνουν φοιτητικό αμέσως. Ένας φοιτητής μπορεί να έχει μέχρι 3 φοιτητικά νούμερα ένα σε κάθε εταιρεία. Send From Note 3 With S8 Port Rom Αυτό που το έχεις δει να γίνεται επίσημα; Μου κάνει τρομερή εντύπωση που επιμένετε κάποιοι και περιμένω να δω που αναφέρεται. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Αυτό που το έχεις δει να γίνεται επίσημα; Μου κάνει τρομερή εντύπωση που επιμένετε κάποιοι και περιμένω να δω που αναφέρεται. Δεν γνωρίζω για επίσημα αλλά το έχει κάνει η αδερφή μου και κράτησε τον ίδιο αριθμό και το έκαναν φοιτητικό χωρίς θέμα. Και έχω δει αρκετούς να έχουν κινητά με 2 sim με cosmote wind η Vodafone φοιτητικά και τα 2. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts