cmvr Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Η προσφορά ισχύει και για φοιτητές 2ου έτους; Δεν νομίζω ότι έχει όριο σε ποιο έτος είσαι. Αρκεί να έχεις κάρτα φοιτητική. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Δεν νομίζω ότι έχει όριο σε ποιο έτος είσαι. Αρκεί να έχεις κάρτα φοιτητική. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβως,πανε βγαλε φοιτητικο.Για μενα ειναι vfm και ας εχει 25 μερες χωρια οτι εχεις ελευθερη περιαγωγη στην Ε.Ε. και δεν χρειαζεται να παρεις μη φοιτητικο πακετο ή να μεινεις χωρις περιαγωγη οπως στις αλλες 2. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Υπάρχει περίπτωση να βρω στην Πάτρα που βρίσκομαι τέτοιο νούμερο; (Με 1500+1500) Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Υπάρχει περίπτωση να βρω στην Πάτρα που βρίσκομαι τέτοιο νούμερο; (Με 1500+1500) Ναι υπάρχει. Εμένα από την Πάτρα μου το είχαν στείλει με κουριερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Ομονοια σημερα σταση μετρο πηρα ενα νουμερακι με την ειδικη προσφορα ευκολα και γρηγορα στο ονομα μου μονο με την ταυτοτητα μου.καλη φαση Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Ομονοια σημερα σταση μετρο πηρα ενα νουμερακι με την ειδικη προσφορα ευκολα και γρηγορα στο ονομα μου μονο με την ταυτοτητα μου.καλη φαση Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί είχα την εντύπωση ότι είχες νουμερακι τέτοιο φίλε μου ; :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Δεν ειχα παρει τελικα την προηγουμενη φορα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Ομονοια σημερα σταση μετρο πηρα ενα νουμερακι με την ειδικη προσφορα ευκολα και γρηγορα στο ονομα μου μονο με την ταυτοτητα μου.καλη φαση Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι,και εγω εχω ενα τετοιο νουμερο.Αξιζει απειρα και το σημα ηταν ο λογος που το εβαλα στην ακρη.Γενικως συμφερει απειρα σε σχεση με οτιδηποτε καρτοκινητο υπαρχει εξω.Αν συγκρινουμε με τα αλλα φοιτητικα,ειναι οκ αλλα οι αλλες εχουν περισσοτερα mb πλεον.Αν εδινε η Wind 1Gb οπως ηταν μεχρι περυσι θα συμφερε περισσοτερο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Ρε παιδιά πολύ μπερδεμένα μας τα λέει η Wind Αν παραγγείλεις πακέτο απ' το site, αν δεν είσαι φοιτητής δεν έχει την προσφορά. Στα Public τις προάλλες μου έδωσαν μια SIM καινούρια, δεν είμαι φοιτητής και την προσφορά το νούμερο την έχει κανονικά. Πώς γίνεται; Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν δε γίνεται κάτι τέτοιο. Και πώς το ενεργοποιώ εγώ τότε; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Ρε παιδιά πολύ μπερδεμένα μας τα λέει η Wind Αν παραγγείλεις πακέτο απ' το site, αν δεν είσαι φοιτητής δεν έχει την προσφορά. Στα Public τις προάλλες μου έδωσαν μια SIM καινούρια, δεν είμαι φοιτητής και την προσφορά το νούμερο την έχει κανονικά. Πώς γίνεται; Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν δε γίνεται κάτι τέτοιο. Και πώς το ενεργοποιώ εγώ τότε; Απλά στέλνεις το μήνυμα 1000 στο 1264 αν θυμάμαι καλά και είσαι έτοιμος.Σε λίγο σου έρχεται μήνυμα ότι έχεις 1500 προς όλους 1.5γιγα ίντερνετ συν τα δωρα. Εννοείται ότι υπάρχουν χρήματα μεσα . Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Απλά στέλνεις το μήνυμα 1000 στο 1264 αν θυμάμαι καλά και είσαι έτοιμος.Σε λίγο σου έρχεται μήνυμα ότι έχεις 1500 προς όλους 1.5γιγα ίντερνετ συν τα δωρα. Εννοείται ότι υπάρχουν χρήματα μεσα . Ναι το ξέρω. Υποτίθεται αυτή η προσφορά είναι μόνο για φοιτητικά νούμερα. Εμένα το Public μου έδωσε ένα νούμερο στο οποίο δήλωσα μόνο ΑΔΤ και τίποτα άλλο και έχω κανονικά την προσφορά. Πώς γίνεται αυτό χωρίς πάσο; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Ναι το ξέρω. Υποτίθεται αυτή η προσφορά είναι μόνο για φοιτητικά νούμερα. Εμένα το Public μου έδωσε ένα νούμερο στο οποίο δήλωσα μόνο ΑΔΤ και τίποτα άλλο και έχω κανονικά την προσφορά. Πώς γίνεται αυτό χωρίς πάσο; Γιατί το ονομάζει και ειδική προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 (edited) Γεια σε όλους! Έχω ένα νουμεράκι Q ειδικής προσφοράς, εδώ και ένα μήνα περίπου. Σήμερα διαπίστωσα τυχαία, ότι το πακέτο με τα 1500'+1500 MB, ενεργοποιείται πλέον και μέσω κλήσης στο 12200, αντί για το SMS στο 12410. Ελέγξτε το και εσείς για το φοιτητικό F2G, μήπως ενεργοποιείται και μέσω κλήσης στο 1265, αντί για το SMS στο 1264. Ίσως βολεύει κάποιους καλύτερα να κάνουν κλήση, παρά να στέλνουν μήνυμα. Μακάρι να το βάλουν και στο site και στην εφαρμογή. Edited July 19, 2017 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Γιατί το ονομάζει και ειδική προσφορά. Ωραία, άρα αν πάρω online πακέτο από τη Wind, αυτό που λέει ειδικό πακέτο φοιτητικής προσφοράς, δε θα πρέπει να έχω την προσφορά διαθέσιμη χωρίς πάσο; Επειδή στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δε θα την έχω. Παρήγγειλα το πακέτο, με κάλεσαν, με ρώτησαν αν είμαι φοιτητής και όταν είπα όχι, είπαν ότι δε μπορώ να έχω την προσφορά. Τότε στο νούμερο απ' τα Public πώς την έχω; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 (edited) Το ίδιο πακέτο με το φοιτητικό,η εταιρεία το δίνει (ανεπίσημα) και σε μη φοιτητές με ονομασία "ειδική προσφορά" (εξ'ου και ο τίτλος του θέματος). Γι'αυτό το έχεις στο πακέτο του public. Από την σελίδα που προσπαθείς να το παραγγείλεις (online) το δίνουν μόνο σε φοιτητές (με πάσο).Ας πούμε οτι κακώς αναφέρεται η ονομασία ειδικό πακέτο σύνδεσης εκει. Την ειδική προσφορά μπορείς να την πάρεις από promotion (μοιράζουν νέα νούμερα στο δρόμο ή και τηλεφωνικά) ή αν σου έρθει ανάλογο μήνυμα σε υπάρχον αριθμό. Edited July 19, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Ωραία, άρα αν πάρω online πακέτο από τη Wind, αυτό που λέει ειδικό πακέτο φοιτητικής προσφοράς, δε θα πρέπει να έχω την προσφορά διαθέσιμη χωρίς πάσο; Επειδή στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δε θα την έχω. Παρήγγειλα το πακέτο, με κάλεσαν, με ρώτησαν αν είμαι φοιτητής και όταν είπα όχι, είπαν ότι δε μπορώ να έχω την προσφορά. Τότε στο νούμερο απ' τα Public πώς την έχω; Eγώ το έχω πάρει απο συνεργάτη της πάντως.Επίσης απο το παμπλικ έχει την ειδική προσφορά και όχι το φοιτητικό,δεν ειναι Γιάννης είναι Γιαννάκης :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Eγώ το έχω πάρει απο συνεργάτη της πάντως.Επίσης απο το παμπλικ έχει την ειδική προσφορά και όχι το φοιτητικό,δεν ειναι Γιάννης είναι Γιαννάκης :lol: Δεν είχα ιδέα ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εμένα μου είχαν πει ότι η Wind όταν λέει ειδική προσφορά, εννοεί φοιτητική προσφορά και το αντίστροφο και ότι για να την εκμεταλλευτεί κανείς χρειάζεται φοιτητική ιδιότητα. Και μου φάνηκε περίεργο που την είχα σε νούμερο χωρίς πάσο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Τώρα που άρχισε και η κοσμοτε το ίδιο πακέτο με 30 μέρες και όχι 25 και για κάποιους πολύ καλύτερο σήμα να δω τι θα κάνει η wind. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Μακάρι ότι γίνεται να είναι υπέρ τον καταναλωτών :D Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Καλησπέρα με πείρε μια κοπέλα κ μου είπε αν θέλω να μου στείλει φοιτητικα πακετάκια πείρα 2 με 18 ευρό το ένα κ μέσα είχαν 10 ευρό χρόνο ομιλίας! το φοιτητικό ήταν στο όνομα ξαδέρφης μου ο στόχο τα καινούρια τα δήλος αν κανονικά σε μένα κ χωρίς να έχω πάσο! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Καλησπέρα με πείρε μια κοπέλα κ μου είπε αν θέλω να μου στείλει φοιτητικα πακετάκια πείρα 2 με 18 ευρό το ένα κ μέσα είχαν 10 ευρό χρόνο ομιλίας! το φοιτητικό ήταν στο όνομα ξαδέρφης μου ο στόχο τα καινούρια τα δήλος αν κανονικά σε μένα κ χωρίς να έχω πάσο! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακριβά τα πλήρωσες. 10 € για χρόνο ομιλίας και 5€ για το κουριερ πλήρωσα.Αν έπαιρνα πχ 3 πακέτα θα πλήρωνα 30€ για τον χρόνο ομιλίας τους και πάλι μόνο 5€ για κούριερ. Οπως και να έχει καλομίλητα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Τώρα που άρχισε και η κοσμοτε το ίδιο πακέτο με 30 μέρες και όχι 25 και για κάποιους πολύ καλύτερο σήμα να δω τι θα κάνει η wind. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι προσφέρει; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 (edited) Τι προσφέρει; Εβγαλε η Whats Up 1,500 προς ολους και 1,5GB με 8,5€ για 30 μερες.Σε Νεα νουμερα μονο ομως και τα βρισκεις απο πωλητες στο δρομο. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως και να έχει είναι σε καλό δρόμο όσο ξεκινάει αυτός ο ανταγωνισμός. Κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι πρέπει να μειώσουν τις τιμές όλοι και να δώσουν απεριόριστα με κανένα 30αρι τον μήνα με cap στα 30gb δεδομένα. Το περίεργο είναι ότι η Cosmote κινείτε πολύ επιθετικά προς τα πακέτα της wind που σημαίνει ότι της δάγκωσε αρκετό κόσμο πάρα το υποδεέστερο δίκτυο στην επαρχία ιδιαίτερα. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Ο θειος μου που εχει χρονια whats up,πηρε φοιτητικο Wind και ησυχασε. Δεν τελειωνουν ποτε τα λεπτα και εβαλε τη καρτα στην ακρη. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα που άρχισε και η κοσμοτε το ίδιο πακέτο με 30 μέρες και όχι 25 και για κάποιους πολύ καλύτερο σήμα να δω τι θα κάνει η wind. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και με 1.200Mb απο ονλαιν ανανεωση ή σε καταστημα με το reload που εχει η κοσμοτε και το παρε μοιρασε...εχεις 1,5GB ακομα τζαμπα.Με τη Wind φτανεις τα 2,5GB αν βαζεις καθε 25ημερο και στο 5μηνο(150 μερες)θα εχεις βαλει 60€ ενω στην κοσμοτε 50€.Για μενα να αλλαξει την διαρκεια στις 30 μερες και 1Gb με την ανανεωση σε ολο το F2G. Edited July 19, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Εβγαλε η Whats Up 1,500 προς ολους και 1,5GB με 8,5€ για 30 μερες.Σε Νεα νουμερα μονο ομως και τα βρισκεις απο πωλητες στο δρομο. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο θειος μου που εχει χρονια whats up,πηρε φοιτητικο Wind και ησυχασε. Δεν τελειωνουν ποτε τα λεπτα και εβαλε τη καρτα στην ακρη. Πάντως αν μου έδιναν το αντίστοιχο σε cosmote με το φοιτητικό θα το άλλαζα χαλαρά μέχρι να κλείσουν οι τρύπες κάλυψης στην wind Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Πάντως αν μου έδιναν το αντίστοιχο σε cosmote με το φοιτητικό θα το άλλαζα χαλαρά μέχρι να κλείσουν οι τρύπες κάλυψης στην wind Πολυς κοσμος...αν και Ημαθια πηρε αδειες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts