giachtas Δημ. February 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Για 21/2 είμαι μέσα και εγώ. Δουλεύω πρωί, οπότε το απόγευμα μπορώ να έρθω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Και εγώ λογικά μέσα είμαι... 21/2 λοιπόν... Counting Members: prioxxx[/member] tpal[/member] al3x1k0[/member] giachtas[/member] alex_gate_7[/member] gnkgr[/member] nikoskokos[/member] jimavagianos_[/member] Bill Mathioudaki[/member] spirospatra[/member] astrovasilis[/member] nnik_1969[/member] Karthan7[/member] alexyari[/member] rotsikas[/member] Edited February 18, 2016 by truckman Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλημέρα!Μέσα,εκτός απροόπτου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Μπορώ κι εγώ 21/2, αρκεί να γίνει μετά τις 6:00 το απόγευμα. Μπορώ και το πρωί μέχρι την 1:00 το μεσημέρι... για καφέ! Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Απόγευμα θα γίνει σίγουρα για να μπορούμε όλοι. Οπότε μετά τις 5 πιστεύω είναι καλα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Μέσα και εγώ εκτός απροόπτου, πάντα! Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Θα προσπαθησω και εγω να ερθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μάλλον θα είμαι και εγώ. Τουλάχιστον θα προσπαθήσω. ...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Το μεσημερι ειναι η παρουσιαση του G5 και μετα του S7 φανταζομαι. Αρα θα πρεπει να κανονισετε μετα τις 6. Θελετε να παρω τη πρωτοβουλια να παω να ρωτησω στο εντελβαις ποσο κανει μια βασιλοπιττα με φωτογραφια πανω του G5; Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 21 μέσα και εγώ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Το μεσημερι ειναι η παρουσιαση του G5 και μετα του S7 φανταζομαι. Αρα θα πρεπει να κανονισετε μετα τις 6. Θελετε να παρω τη πρωτοβουλια να παω να ρωτησω στο εντελβαις ποσο κανει μια βασιλοπιττα με φωτογραφια πανω του G5; Γύρω στις 5,6 θα κανονιστεί. Όποιος θέλει να το δει live ας έρθει αργότερα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Αλεξη αν μπορεις ανανεωσε την λιστα με τα παιδια για να δω ποσοι ειμαστε και να κανονισω την πιτα. Αν γινοταν και να μπει κ νεο τοπικ στην αρχικη σελιδα του myphone δεν μας χαλαει επισης Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Συμφωνώ με τον Δημήτρη να οργανωθεί ωραία ή κοπή της πίτας. Όσοι και να είμαστε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Θα ερθω και εγω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδιά σόρυ αλλά δεν έχω δικαιώματα επεξεργασίας μετά από λίγες μέρες... θα ανέβει στην κετνρική και θα σας ειδοποιήσω να δηλώσετε εκεί συμμετοχή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδιά σόρυ αλλά δεν έχω δικαιώματα επεξεργασίας μετά από λίγες μέρες... θα ανέβει στην κετνρική και θα σας ειδοποιήσω να δηλώσετε εκεί συμμετοχή... Ωραιος ρε ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδιά σόρυ αλλά δεν έχω δικαιώματα επεξεργασίας μετά από λίγες μέρες... Και στον truckman :p γιατί δώσαμε δικαιώματα διαχείρισης στο chat&fun για να κάθεται; :O Τον ενημερώνεις άμεσα για οτιδήποτε χρειαστείς. ;) :lol: :devil: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Η λίστα έχει ανανεωθεί. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Να πούμε 6 όπως την τελευταία φορά; Δημήτρη (prioxxx) κανόνισες την πίτα; Ας βάλουμε κάτι σαν myphone.gr 2016. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ναι 6 ειναι καλα. Η πιτα εχει γινει παραγγελια, οποτε θα ειμαστε ετοιμοι. Το κοστος θα το γραψω μεχρι το σαββατο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Παιδιά το κόστος της πίτας το αναλαμβάνει το myphone και εννοείται πως θα υπάρχει και δωράκι :up: Τα υπόλοιπα από κοντά... Edited February 18, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλημερα! Αν ειναι στις 21/02, λογικα θα παρευρεθω κι εγω, για πρωτη φορα στα χρονικα!!!:D Επειδη δε θυμαμαι, σε ποιο μερος θα γινει η συναντηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παρών κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλημερα! Αν ειναι στις 21/02, λογικα θα παρευρεθω κι εγω, για πρωτη φορα στα χρονικα!!!:D Επειδη δε θυμαμαι, σε ποιο μερος θα γινει η συναντηση?? Η καφετέρια που έχουμε κάνει τις περισσότερες συναντήσεις μέχρι τώρα, λέγεται Daboos και είναι απέναντι σχεδόν από τον Λάγιο (Μαρίνα). Εκεί δεν θα κάνουμε και την κοπή της πίτας; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Η καφετέρια που έχουμε κάνει τις περισσότερες συναντήσεις μέχρι τώρα, λέγεται Daboos και είναι απέναντι σχεδόν από τον Λάγιο (Μαρίνα). Εκεί δεν θα κάνουμε και την κοπή της πίτας; Δεν έχουμε συζητήσει για αλλαγή μαγαζιού οπότε συνεχίζουμε daboos όπως πάντα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts