foxsierra Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Πηρα την εκδοση B116 πριν απο λιγο , μου ελυσε το προβλημα με το google maps ! Καλημέρα, πως γίνετε αυτό ? με το U10 που έχω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 ψαξε στην αναβαθμιση εκδοσης απ το κινητο με ανοιχτο ιντερνετ η αλλιως μεσω pc με το hisuite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis_Huawei Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Ενημερωση συνδεδεμενος στο ιντερνετ, κι εγω u10 εχω Edited December 22, 2014 by Akis_Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 καλησπερα.Σημερα επεσε στα χερια μου ενα 750 ενος φιλου και μπορεσα να το δοκιμασω λιγο.Σφαιρατο κινητο,δυστυχως το λεντ ομως απογοητευση.ψοφιο τελειως...μου θυμισε τα ερικσον...καμια σχεση με των galaxy που κυριολεκτικα στραβωνουν.....κριμα και μου αρεσε το κινητακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 το λεντ των ειδοποιησεων εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) καλησπερα.Σημερα επεσε στα χερια μου ενα 750 ενος φιλου και μπορεσα να το δοκιμασω λιγο.Σφαιρατο κινητο,δυστυχως το λεντ ομως απογοητευση.ψοφιο τελειως...μου θυμισε τα ερικσον...καμια σχεση με των galaxy που κυριολεκτικα στραβωνουν.....κριμα και μου αρεσε το κινητακι... Eγώ που το 'χω δει σε φίλο μου είναι πολύ ικανοποιητικό...αναβοσβήνει πράσινο φωτάκι μια χαρά. Τώρα αν θες να είσαι σε άλλο δωμάτιο και να φωτίζεται από μέσα το δωμάτιο..ε δεν το κάνει:( Και μία ερώτηση και συγγνώμη αν έχει ήδη συζητηθεί...internet μπαίνει και στις 2 κάρτες ή μόνο στη sim1 ? ευχαριστώ... Edited December 23, 2014 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxsierra Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Internet μπαίνει και στις δύο κάρτες αλλά όχι ταυτόχρονα. Τώρα όταν έχεις δύο κάρτες στο κινητό πάντα μόνο η SIM 1 είναι 3G, όταν τώρα βάλεις μόνο μια SIM στην θέση 2, τότε θα έχει εκεί 3G . ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τώρα κατάλαβα στο τέλος όταν γράφει b116 Ευχαριστώ !!! ψαξε στην αναβαθμιση εκδοσης απ το κινητο με ανοιχτο ιντερνετ η αλλιως μεσω pc με το hisuite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Τελικά έβαλε κανεις την ψευτο stable που έχουν στο επίσημο σιτε? Εφαρμογές όπως alpha bank δουλεύουν, lock 3g έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxsierra Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Παιδιά μια ερώτηση, Πάνω δεξιά βρίσκεται το led των ειδοποιήσεων..... ΟΚ ! Ακριβώς δίπλα, εκεί που είναι ο αισθητήρας φωτεινότητας , μερικές φορές μου ανάβει ένα κόκκινο led αχνό, Και όχι πάντα. Ξέρει κανείς τι είναι ? Ευχαριστώ για όλη την βοήθειά σας μέχρι τώρα. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Είναι ο proximity sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxsierra Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Είναι ο proximity sensor. Τι ακριβώς κάνει ? Είναι φυσιολογικό να ανάβει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Τι ακριβώς κάνει ? "Proximity Sensor" γενικά είναι ο "αισθητήρας εγγύτητας" δηλαδή ο αισθητήρας που αντιλαμβάνεται αν υπάρχει κάποιο αντικείμενο και σε πόση απόσταση, κοντά στην μπροστινή επιφάνεια του κινητού http://en.wikipedia.org/wiki/Proximity_sensor Είναι φυσιολογικό να ανάβει ? Ναι, είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καμια φορά κολλαει αυτός ο αισθητήρας και μένει μόνιμα αναμμένο το κοκκινο λαμπάκι. Θέλει restart το κινητό για να ισιωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxsierra Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καμια φορά κολλαει αυτός ο αισθητήρας και μένει μόνιμα αναμμένο το κοκκινο λαμπάκι. Θέλει restart το κινητό για να ισιωσει Ναι έχεις δίκιο. Από τότε που έβαλα θήκη με καπάκι και παραθυράκι μου άρχισε τα κόλπα. Μενέι αναμένω Επίσης παρατήρησα ότι όταν μένει αναμένω, και ο φωτισμός είναι στο αυτόματο, τότε η φωτεινότητα πάει μόνιμα στο ελάχιστο ακόμα κι αν είσαι στη λιακάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ο χρήστης Huawei Device Greece σχολίασε τη δική σας δημοσίευση. Huawei Device Greece 23 Δεκεμβρίου στις 10:49 π.μ. Καλημέρα Akis, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την αναβάθμιση του Huawei Honor. Αν υπάρξει κάτι νεότερο, θα ενημερωθείτε από τη σελίδα μας. Φιλικά, η ομάδα της Huawei καλησπερα και χρονια πολλα καθυστερημενο αλλα ελειπα και τωρα θυμηθηκα να το ποσταρω . ειναι η απαντηση σε ερωτηση μου αν θα αναβαθμισουν το u10 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ο χρήστης Huawei Device Greece σχολίασε τη δική σας δημοσίευση. Huawei Device Greece 23 Δεκεμβρίου στις 10:49 π.μ. Καλημέρα Akis, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την αναβάθμιση του Huawei Honor. Αν υπάρξει κάτι νεότερο, θα ενημερωθείτε από τη σελίδα μας. Φιλικά, η ομάδα της Huawei καλησπερα και χρονια πολλα καθυστερημενο αλλα ελειπα και τωρα θυμηθηκα να το ποσταρω . ειναι η απαντηση σε ερωτηση μου αν θα αναβαθμισουν το u10 :mad: Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα απο σεπτεμβριο που ρωτησα την ιδια απαντηση δινουν για αυτο και εγω δεν περιμενα αλλο και το εκανα την μετατροπη σε Τ00 εχω βαλει κιτ κατ και συνεχιζω καθε μηνα και καινουρια βελτιωμενη ρομ αναβαθμιζω. Απο οτι εχω καταβει η ιδια η huawei βγαζει συνεχως αναβαθμισεις για το κινεζικο μοντελο το λιγοτερο μια καθε μηνα αλλα στο ευρωπαικο μοντελο για την αναβαθμιση ευθυνεται θυγατρικη η οποια το κωλοβαραει. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_matsias Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα huawei. Δεν έχει κάποιο logo της wind η κάτι που να δηλώνει πως έχει βάλει άλλος το χέρι του στη rom. Ίσως το u 10 μην πούλησε όσο θα θέλανε ώστε να το υποστηρίξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis_Huawei Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλημερα παιδια ! Το κινητο μεχρι στιγμης παρα πολυ καλο , σφαιρατο . Αυτο που με απογοητευει ειναι η καμερα ομως ... ακους 13 mp και περιμενεις αλλα πραγματα .Αργει να εστιασει , το φλας ειναι μετριο και γενικα δεν με ικανοποιει. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Το προηγουμενο κινητο μου ηταν 5 mp και η διαφορα στην ποιοτητα ειναι παρα πολυ μικρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Νομιζω το hardware της καμερας ειναι καλο, δεν εχει διαφορα απο πολλα xperia ,της σονυ ειναι αλλωστε. Εγω θεωρω οτι εστιαζει και φωτογραφιζει αρκετα γρηγορα, επισης αποθηκευει γρηγορα, το λεω γιατί πολλα κινητα με ενα γιγα ραμ ζοριζονται σε αυτο. Το software της καμερας πρεπει να ειναι μετριο. Τις υπερ-επεξεργαζεται τις φωτος και φαινονται ψευτικες και σε σημεια θολες. Η λυση ειναι , δυστυχως, ακομη περισσοτερη επεξεργασια με το εργαλειο της huawei,γινονται αρκετα καλυτερα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis_Huawei Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μηπως υπαρχει κατι καλυτερο στο playstore ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Μηπως υπαρχει κατι καλυτερο στο playstore ? Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στο play store. Εμένα προσωπικά με βόλεψε πολύ το "photo editor" του dev.macgyver που χρησιμοποιώ εδώ και αρκετούς μήνες και κάνει αρκετα καλή δουλίτσα στην επεξεργασία φωτο. Edited December 29, 2014 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μηπως υπαρχει κατι καλυτερο στο playstore ? A better camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis_Huawei Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω ! Ασχετο αλλα πριν λιγο προσεξα ενα μαυρο σημαδακι στην οθονη , δεν ειναι βρωμια ουτε γρατζουνιά . Σαν να εχει πεθανει καποιο pixel ! Ελεος ! Η οθονη μας εχει εγγυηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Επίσης αυτό που βλέπω είναι ότι τα πλήκτρα κάτω από την οθόνη δεν φωτίζονται. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω ! Ασχετο αλλα πριν λιγο προσεξα ενα μαυρο σημαδακι στην οθονη , δεν ειναι βρωμια ουτε γρατζουνιά . Σαν να εχει πεθανει καποιο pixel ! Ελεος ! Η οθονη μας εχει εγγυηση ? Έχω την εντύπωση ότι εδώ ισχύει ότι και στους άλλους... στο ένα pixel δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Από τρία και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts