gotthard Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σε ευχαριστώ για το αρχείο. Δεν είδα κάποια διαφορά...μια από τα ίδια. Πότε ακριβώς το αγόρασες το κινητό και τί ρομ φορούσε όταν σου ήρθε; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα! Πότε ακριβώς το αγόρασες το κινητό (εγώ Δεκ 2013 και το είχα στα χέρια μου Φεβ 2014), και τί ρομ φορούσε όταν σου ήρθε; Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσε ο Μέγιστος batsilos όταν έκανε διαχωρισμό σε πριν-1.0.4 V3's και μετά, ως προς την nvram (οπού και αναφέρει ότι είχε γίνει upgraded σε αυτήν από την iNew σε 1.08 και έπειτα). Είναι άραγε όντως αυτό το θέμα που έχουν κάποια V3 με το gps ή/και με την φόρτιση, με όλες τις ΚΚ; Ή είναι τελικά θέμα drivers; Τελικά βγήκε σκυλί το τηλέφωνο. Και εγώ Χριστούγεννα '13 το πήρα και δεν περίμενα με τίποτα πως μετά από 2 χρόνια εκτός ότι θα δουλεύει, θα στέκεται με αξιοπρέπεια στον χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δεν θυμάμαι πότε αγοράστηκε το κινητό γτ το πήρα απο έναν ξάδερφο. Σίγουρα το έχει πάνω απο 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveone13 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Και εμένα! Πότε ακριβώς το αγόρασες το κινητό (εγώ Δεκ 2013 και το είχα στα χέρια μου Φεβ 2014), και τί ρομ φορούσε όταν σου ήρθε; Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσε ο Μέγιστος batsilos όταν έκανε διαχωρισμό σε πριν-1.0.4 V3's και μετά, ως προς την nvram (οπού και αναφέρει ότι είχε γίνει upgraded σε αυτήν από την iNew σε 1.08 και έπειτα). Είναι άραγε όντως αυτό το θέμα που έχουν κάποια V3 με το gps ή/και με την φόρτιση, με όλες τις ΚΚ; Ή είναι τελικά θέμα drivers; Το αγορασα Φεβρουαριο του 2014 και παραλαβα τον Μάιο. Ειναι v4.0 WCDMA900/2100 GSM 850/900/1800/1900 και η ρομ που φορουσε οταν μου ηρθε ηταν η inew_v3e_v1.0.1 Ειναι λογικα η πρωτη ρομ που υποστηριζε 3G στα 900/2100. Με το gps σε καποιες ρομ ειχα θεμα αλλα με διαφορα fix εφτιαχνε παντα. Με την φορτιση σε ολες τις ρομ δεν ειχα κανενα θεμα εκτος απο το γνωστο σκαλοπατι 100->85 και 15->0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Το αγορασα Φεβρουαριο του 2014 και παραλαβα τον Μάιο. Ειναι v4.0 WCDMA900/2100 GSM 850/900/1800/1900 και η ρομ που φορουσε οταν μου ηρθε ηταν η inew_v3e_v1.0.1 Ειναι λογικα η πρωτη ρομ που υποστηριζε 3G στα 900/2100. Με το gps σε καποιες ρομ ειχα θεμα αλλα με διαφορα fix εφτιαχνε παντα. Με την φορτιση σε ολες τις ρομ δεν ειχα κανενα θεμα εκτος απο το γνωστο σκαλοπατι 100->85 και 15->0. Ρωτάω για θέμα περίεργης συμπεριφοράς της φόρτισης ή/και ανώμαλη συμπεριφορά του gps μόνο σε ΚΚ ρόμς, και όχι σε JBs. Το σκαλοπάτι έχει σχέση με την JB, αν δεν κάνω λάθος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά βγήκε σκυλί το τηλέφωνο. Και εγώ Χριστούγεννα '13 το πήρα και δεν περίμενα με τίποτα πως μετά από 2 χρόνια εκτός ότι θα δουλεύει, θα στέκεται με αξιοπρέπεια στον χώρο. Αναμφισβήτητα! Σχεδόν 2 χρόνια μετά και είμαι ικανοποιημένος με την αγορά μου :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ρωτάω για θέμα περίεργης συμπεριφοράς της φόρτισης ή/και ανώμαλη συμπεριφορά του gps μόνο σε ΚΚ ρόμς, και όχι σε JBs. Το σκαλοπάτι έχει σχέση με την JB, αν δεν κάνω λάθος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναμφισβήτητα! Σχεδόν 2 χρόνια μετά και είμαι ικανοποιημένος με την αγορά μου :). Εμένα πάντως σε ένα χρόνο + 2 μέρες ακριβώς, έκαψε motherboard. Ίσα που έληξε η εγγύηση δηλαδή. Όσο δούλευε ευχαριστημένος ήμουν, αλλά η χαρά κράτησε για λίγο:-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveone13 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Ρωτάω για θέμα περίεργης συμπεριφοράς της φόρτισης ή/και ανώμαλη συμπεριφορά του gps μόνο σε ΚΚ ρόμς, και όχι σε JBs. Το σκαλοπάτι έχει σχέση με την JB, αν δεν κάνω λάθος. Γενικα απο τοτε που εβαλα KK ρομς δεν εχω κανενα θεμα με σκαλοπατια ή να μην συνδεεται το gps. Αλλα απο οτι εχω καταλαβει αναλογα με την εκδοση του κινητου υπαρχουν και τα αναλογα θεματα. Εγω παντως μετα απο 1,5 χρονο με το συγκεκριμενο κινητο ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσεις την αυτονομια του και οτι ειχα παρει 3ης μπαταριες του και ολες εχουν φουσκωσει και τον τελευταιο μισο χρονο ειμαι μονο με την leagoo lead 5 μπαταρια που του ταιριαζει. Και οτι μετα απο 2 μικρο τουμπες που εφαγε μου ξεκωλισε η οθονη και για να την κολλησω του αλλαξα λιγο τα φωτα αλλα ακομα καλα κρατει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το επομενο μου κινητο θα ειναι καποιο με τεραστια μπαταρια!!! Edited October 23, 2015 by braveone13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Γενικα απο τοτε που εβαλα KK ρομς δεν εχω κανενα θεμα με σκαλοπατια ή να μην συνδεεται το gps. Αλλα απο οτι εχω καταλαβει αναλογα με την εκδοση του κινητου υπαρχουν και τα αναλογα θεματα........ Από περιέργεια, λοιπόν και μόνο, με το που συνδέσεις τον φορτιστή στην πρίζα (το κινητό με ΚΚ), σου βγάζει την ένδειξη ότι φορτίζει κανονικά; Το κόκκινο λαμπάκι ανάβει και μένει κόκκινο; Η οθόνη δεν αναβοσβήνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveone13 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Από περιέργεια, λοιπόν και μόνο, με το που συνδέσεις τον φορτιστή στην πρίζα (το κινητό με ΚΚ), σου βγάζει την ένδειξη ότι φορτίζει κανονικά; Το κόκκινο λαμπάκι ανάβει και μένει κόκκινο; Η οθόνη δεν αναβοσβήνει; Η φορτιση γινεται κανονικα!! Μολις το συνδεω κανει εναν ηχο, αναβει η οθονη και μου δειχνει το ποσοστο της μπαταριας και το κοκκινο λαμπακι μενει μονιμα ανοικτο. Και οχι η οθονη δεν αναβοσβηνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Μάλλον είναι αλλη εκδοση του τηλεφωνο του braveone13. Eμείς με τα "παλια" μάλλον έχουμε το θεμα. Με την miui 5.10 κλειδώνει το gps και χωρίς ιντερνετ; Σε μένα με τίποτα.. Μονο αν μπω έστω κ για λίγο στο ιντερνετ τότε βλέπει τους δορυφόρους και κλειδώνει σχετικά γρήγορα. Διάβασα στο needrom, κάποιος που δεν κλειδωνε εσβησε τα παλιά αρχεια epo. Ξέρει κανείς που-ποια είναι τα αρχεία αυτά; Edited October 24, 2015 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Μάλλον είναι αλλη εκδοση του τηλεφωνο του braveone13. Eμείς με τα "παλια" μάλλον έχουμε το θεμα..... Προφανώς. Είναι γνωστό εδώ και πολλούς μήνες ότι κάτι τρέχει με τα παλιότερα V3's...η ερώτηση είναι βέβαια τί ακριβώς; Άλλαξε προμηθευτές η iNew σε κάποια HW (μετά από κάποια φουρνιά και έπειτα), και συνεπώς κάποιοι drivers δεν λειτουργούν σωστά; :worry::( Τελικά, για μια ακόμη φορά καταλήγω σε JB και συγκεκριμένα στην Tsunami (επίσης η εργοστασιακή μου 1.0.4 είναι jet). Εκτός, αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση..... Βλέπει πολλούς δορυφόρους & κλειδώνει μέσα από το σπίτι (σχετικά κοντά σε παράθυρο) σε μερικά δεύτερα (φυσικά, την πρώτη φορά χρειάστηκε 3 λεπτά), out of the box..χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση! Βέβαια το κλείδωμα δεν είναι πάντα δείκτης καλής λειτουργίας του gps, το θέμα είναι να μην χάνει το σήμα κάθε λίγο και λιγάκι και συνεπώς να σε βγάζει/δείχνει αλλού γι'αλλού, όταν για παράδειγμα οδηγάς! Edited October 25, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Βέβαια το κλείδωμα δεν είναι πάντα δείκτης καλής λειτουργίας του gps, το θέμα είναι να μην χάνει το σήμα κάθε λίγο και λιγάκι και συνεπώς να σε βγάζει/δείχνει αλλού γι'αλλού, όταν για παράδειγμα οδηγάς! Εχεις δίκιο σε αυτό. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει κ τον καλύτερο δέκτη. Εμένα προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει βέβαια γτ έχω άλλα 2-3. Το θέμα της φόρτισης είναι πιο σημαντικό αλλά δεν βλέπω λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Εχεις δίκιο σε αυτό. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει κ τον καλύτερο δέκτη. Εμένα προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει βέβαια γτ έχω άλλα 2-3. Το θέμα της φόρτισης είναι πιο σημαντικό αλλά δεν βλέπω λύση. Κάνε μου μια χάρη..Βγάλε τη μπαταρία, και πες μου τι γράφει το μικρό στρόγγυλο, πράσινο/άσπρο αυτοκόλλητο (στο κινητό), πάνω ακριβώς από το μεγάλο αυτοκόλλητο της iNew. Θα έχει σημειωμένα Μήνα & Χρονιά. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (το κινητο μου ειναι version4) Και εσύ, αν δεν είναι κόπος, braveone13... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλά το θέμα φόρτισης μου την έχει δώσει. Πλέον φορτίζει μόνο με έναν φορτιστή και πάλι ξεκινάει κανονικά απο το 30%. Πιο κάτω αναβοσβήνει η οθόνη φόρτιση-αποφόρτιση. Με του άλλους φορτιστές το κάνει παντού. Προς ενημέρωσή σου, με παλιό φορτιστή της HTC Model: TC P450-EU, HTC P/N: 7H00115-08M, Input:100-240 V~150 mA, Output:5V/1A ΔΕΝ έχει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά με ΚΚ, που έχει με πολλούς άλλους φορτιστές που έχω δοκιμάσει και εγώ :confused:. Φορτίζει κανονικότατα όπως και με τις JB roms. Έχεις καμιά θεωρία, ως προς το γιατί; Edited October 25, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 12ος του 2013 λέει. Οσο για τον φορτιστή ίσως να έχει διαφορετική πραγματική τάση. Ισως και ένταση.. τι να πω. απο την στιγμη που φορτίζει απο pc. Ίσως και συνδιασμός...χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) 12ος του 2013 λέει. Οσο για τον φορτιστή ίσως να έχει διαφορετική πραγματική τάση. Ισως και ένταση.. τι να πω. απο την στιγμη που φορτίζει απο pc. Ίσως και συνδιασμός...χαχα Ωραία! Έχουμε το ίδιο κινητό, θεωρώ. Είσαι V4.0, WCDMA850/2100 GSM 850/900/1800/1900, έτσι; Και με ΚΚ το gps σου δεν είναι οκ, σωστά; Επίσης, τί JB φορούσες πριν μεταβείς σε ΚΚ; Αυτό το έχω ξαναποστάρει....Δες τι συζητάνε οι brizoles & rizalcr με τον δικό μας batsilos: "All the problems you describe point to the fact that your nvram need upgrading too! You have the old pre 1.04 4.2.2 version phone…..Inew had posted an upgrade with 1.08 rom. And again with Kitkat. You can't use old nvram data with Kitkat.". Ίσως σκεφθείς κάτι... Edited October 25, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ωραία! Έχουμε το ίδιο κινητό, θεωρώ. Είσαι V4.0, WCDMA850/2100 GSM 850/900/1800/1900, έτσι; Και με ΚΚ το gps σου δεν είναι οκ, σωστά; Επίσης, τί JB φορούσες πριν μεταβείς σε ΚΚ; Αυτό το έχω ξαναποστάρει....Δες τι συζητάνε οι brizoles & rizalcr με τον δικό μας batsilos: "All the problems you describe point to the fact that your nvram need upgrading too! You have the old pre 1.04 4.2.2 version phone…..Inew had posted an upgrade with 1.08 rom. And again with Kitkat. You can't use old nvram data with Kitkat.". Ίσως σκεφθείς κάτι... Καταρχήν όταν το πήρα είχε μια jb 1.0.1(αν θυμάμαι καλά) . To gps δεν δουλεβε με τίποτα και η φόρτιση κάτω από 30% είχε θέμα. Μετά δοκίμασα την 1,0,8 και πάλι με το gps είχα θέμα αλλά με κάποιες ρυθμίσεις εστρωσε... αλλά όχι τελεια. Απ ότι θυμάμαι είχα θέμα σε εκεινη με την φόρτιση. Επόμενη η v3 v7 προβλημα με φόρτιση κάτω απο 30%. gps δεν θυμάμαι νομίζω πως δεν δουλευε. Επόμενη η tsounami,, αρκετά καλή θα έλεγα με θέμα το 88-100 της φόρτισης. gps κλείδωνε αλλα ηθελε το χρονο του. Αυτο που έχω παρατηρήσει το διάστημα που έχω το κινητο είναι ότι με όλες τις JB στην φόρτιση πάμε εως 4210mV στο 100% ενώ σε όλες τις kk στα 4340mV. Κάπου εκεί εστιάζω το θέμα φόρτισης. Το θέμα gps δεν έχω ιδέα. Στο link Που εδωσες λένε για αλλαγη-αναβάθμιση nvram. Εχεις δοκιμάσει κάτι; Το κινητο είναι το ίδιο με το δικο σου. v4 850 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Το θέμα gps δεν έχω ιδέα. Στο link Που εδωσες λένε για αλλαγη-αναβάθμιση nvram. Εχεις δοκιμάσει κάτι; Το κινητο είναι το ίδιο με το δικο σου. v4 850 κλπ Και αν δεν έχω δοκιμάσει..από τον Μάρτιο ήδη! Δες...εδώ για παράδειγμα. Όρεξη να έχεις για διάβασμα και δοκιμές :D.... Υ.Γ. Το μόνο που δεν κατάφερα να βρω πως γίνεται είναι αυτό. <--"Κανονικά θέλει χτίσιμο , απο την αρχή η NVRAM με το MAUI META 3G." Καμιά ιδέα; Edited October 25, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Και αν δεν έχω δοκιμάσει..από τον Μάρτιο ήδη! Δες...εδώ για παράδειγμα. Όρεξη να έχεις για διάβασμα και δοκιμές :D.... Υ.Γ. Το μόνο που δεν κατάφερα να βρω πως γίνεται είναι αυτό. <--"Κανονικά θέλει χτίσιμο , απο την αρχή η NVRAM με το MAUI META 3G." Καμιά ιδέα; Μπα θελει πολύ ψάξιμο.. Και δεν βλέπω να το έχει κάνει κάποιος. Δεν μου λες,. ισχύουν τα ίδια και σε lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μπα θελει πολύ ψάξιμο.. Και δεν βλέπω να το έχει κάνει κάποιος. Δεν μου λες,. ισχύουν τα ίδια και σε lollipop; Αν μιλάς για την CM12.1 beta του batsilos, τότε ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Υ.Γ. Το μόνο που δεν κατάφερα να βρω πως γίνεται είναι αυτό. <--"Κανονικά θέλει χτίσιμο , απο την αρχή η NVRAM με το MAUI META 3G." Καμιά ιδέα; Είναι εύκολο, και υπάρχουν guides how to αν το ψαξεις. Το χτίσιμο είναι εύκολο, πολύ εύκολο. Πολύ απλά, χρησιμοποιείς τα αρχεία του modem της έκδοσης, πχ. ΚΚ , την default NVRAM κτλ , και με το συγκεκριμένο εργαλείο γεμίζεις αυτά τα αρχεία με τα δικά σου στοιχεία. Δες εδώ ένα basic how to. https://drive.google.com/file/d/0B3p9T-5IMeDudTFsWG5nbWRWZGM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Είναι εύκολο, και υπάρχουν guides how to αν το ψαξεις. Το χτίσιμο είναι εύκολο, πολύ εύκολο. Πολύ απλά, χρησιμοποιείς τα αρχεία του modem της έκδοσης, πχ. ΚΚ , την default NVRAM κτλ , και με το συγκεκριμένο εργαλείο γεμίζεις αυτά τα αρχεία με τα δικά σου στοιχεία. Δες εδώ ένα basic how to. https://drive.google.com/file/d/0B3p9T-5IMeDudTFsWG5nbWRWZGM Καταρχήν να πω ότι πλέον το gps κλειδώνει συχνα σχεδόν ακαριαία. Που και που ,συνηθως μετά απο κάποια επανακίνηση δεν βρισκει τίποτα αλλά στην επόμενη στρώνει. Πιστευεις ότι με το "χτίσιμο" nvram θα στρώσει κ η φόρτιση; Edited October 26, 2015 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Είναι εύκολο, και υπάρχουν guides how to αν το ψαξεις. Το χτίσιμο είναι εύκολο, πολύ εύκολο. Πολύ απλά, χρησιμοποιείς τα αρχεία του modem της έκδοσης, πχ. ΚΚ , την default NVRAM κτλ , και με το συγκεκριμένο εργαλείο γεμίζεις αυτά τα αρχεία με τα δικά σου στοιχεία. Δες εδώ ένα basic how to. https://drive.google.com/file/d/0B3p9T-5IMeDudTFsWG5nbWRWZGM Φίλε kokofli, χαμένο σε είχαμε...τσιμπήσαμε άλλο κινητό full-extra και ξεχάσαμε τον θρύλο!;;;!!!:p. Λοιπόν, αυτό που βλέπω, αν δεν κάνω λάθος, αναφέρεται σε hard-restore των imei στην κρυφή nvram (που βρίσκεται στην emmc). Είναι κάτι που έχω δοκιμάσει, ήδη, από το προηγούμενο Πάσχα...ΚΑΙ το έχω χρησιμοποιήσει, κατά κόρον, στις δοκιμές μου έκτοτε...και συγκεκριμένα στον δεύτερο κύκλο δοκιμών μου που ξεκίνησα πρόσφατα (και ενημερώνω το forum σχετικά). Έχω την εντύπωση ότι αυτή η μέθοδος έχει να κάνει μόνο με επαναφορά των imei's και όχι με την επαναφορά των λοιπών data (π.χ. calibration, config files etc) στην nvram, άλλα πάλι δεν είμαι ειδικός. Εξάλλου εδώ είχες ρωτήσει τον batsilos αν εννοούσε αυτό που λες για το χτίσιμο της nvram από την αρχή. Σου είχε απαντήσει ότι: "Χτίσιμο είναι να πάρεις το BPLU αρχείο και να το περάσεις με MAUI αφόυ όμως πριν έχεις περάσει ένα fake nvram.bin (γεμάτο μηδενικά) στην Nvram με flash tools και χωρίς μπαταρία! Βασικά το ιδανικό είναι αμέσως μετά το system format!". Ποίο είναι αυτό το fake nvram.bin; Έχεις εσύ τέτοιο αρχείο; Εκτός αν εννοεί να πάρεις μια "default" nvram.bin από μια ΚΚ και να τη γεμίσεις με μηδενικά (π.χ. με dd σε Linux ή με κάποιο πρόγραμμα σε Windows). Αυτό μου ακούγεται διαφορετικό από αυτό που λες. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ, με την πρώτη ευκαιρία να το διευκρινίσεις. Καταρχήν να πω ότι πλέον το gps κλειδώνει συχνα σχεδόν ακαριαία. Που και που ,συνηθως μετά απο κάποια επανακίνηση δεν βρισκει τίποτα αλλά στην επόμενη στρώνει. Πιστευεις ότι με το "χτίσιμο" nvram θα στρώσει κ η φόρτιση; Περιέργως, έχω πλέον ΚΑΙ εγώ gps σε ΚΚ 1.0.14 & σε MIUI του batsilos, από σήμερα το μεσημέρι. WTF! Πρέπει να επαναλάβω τα άπειρα, χαοτικά βήματα που έκανα μπας και βρεθεί η απάντηση, το πως το πέτυχα αυτή τη φορά. Φόρτιση τα ίδια φυσικά! Πάντως, εμένα δε με είχε βοηθήσει τότε αυτό το restore, ως προς το gps με ΚΚ. Και δεν πιστεύω ότι λύνει το θέμα της φόρτισης σε ΚΚ. Δοκίμασέ το και ενημέρωσέ μας.... Edited October 26, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Προς ενημέρωσή σου, με παλιό φορτιστή της HTC Model: TC P450-EU, HTC P/N: 7H00115-08M, Input:100-240 V~150 mA, Output:5V/1A ΔΕΝ έχει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά με ΚΚ, που έχει με πολλούς άλλους φορτιστές που έχω δοκιμάσει και εγώ :confused:. Φορτίζει κανονικότατα όπως και με τις JB roms. Έχεις καμιά θεωρία, ως προς το γιατί; Πες μου λίγο με τον συγκεκριμένο φορτιστή σε ποση ώρα φορτίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Πες μου λίγο με τον συγκεκριμένο φορτιστή σε ποση ώρα φορτίζεται; Δεν είναι δικός μου. Θα τον έχω πάλι, από αύριο, οπότε και θα σε ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Βασικά νομίζω ότι με οποιονδήποτε φορτιστή κάτω από 600-700ma μπορείς να φορτίσεις κανονικα. Edited October 27, 2015 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Βασικά νομίζω ότι με οποιονδήποτε φορτιστή κάτω από 600-700mah μπορείς να φορτίσεις κανονικα. Θεωρείς ότι ο HTC του 1Α (αναγραφόμενου), που σου έχω αναφέρει, είναι τόσο κάτω; Με Sony-Ericsson GreenHeart 5v/850mA (ο χαμηλότερος σε Α που έχω), τα ίδια με τη φόρτιση σε οποιαδήποτε ΚΚ. Έχεις δοκιμάσει εσύ με φορτιστές κάτω του 1Α; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts