Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα. Αν υπάρχει κάποιος που παίζει το clash of clans , μπορεί να μου πει πόσο αντέχει η μπαταρία του? Σε εμένα πάντως βαριά 1,5 ώρα με 3g και 2 ώρες με wifi. 2o και πιο σοβαρό, όταν φορτίζω απο υπολογιστή μέσο usb και ακουμπάω το πλαϊνό μεταλλικό στις γωνίες, χτυπάει ρεύμα. Edited by gotthard

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρησιμοποιώντας μια παλιότερη version του youtube (δεν θυμάμαι ποια) λύνεται τομ πρόβλημα. ..

Έκδοση 4.5.17.

παιδεια....ειδα την καινουρια Rom που εχει βγει (Tsounami)

αυτη τη στιγμη βρισκομαι σε cxq_v3_v1.1.4 και θελω να δοκιμασω μια custom

τι γνωμη εχεται για την tsounami...ειναι σταθερη η εχει προβληματα??

το GPS κλειδωνει γρηγορα?

το nfc,3g, κτλ...δουλευουν κανονικα?

η καμερα?

lugαρει πουθενα Η ειναι smoth!!?

απο καταναλωσει μπαταριας πως ειναι?...θα μου βγαζει καμια μερα με νορμαλ χρηση (λιγο fb,playstore...κανα βιντεο στο youtube που και που και καμια φωτογραφια)

αυτα!!

εαν δεν ειναι καλη κατα τη γνωμη σας...εχεται καποια καλη και ΣΙΓΟΥΡΗ που μπορω να δοκιμασω...αν ναι δωστε καποιο link!! :) :) :D

ευχαριστω!!! :) :) :D

παιδεια....ειδα την καινουρια Rom που εχει βγει (Tsounami)

αυτη τη στιγμη βρισκομαι σε cxq_v3_v1.1.4 και θελω να δοκιμασω μια custom

τι γνωμη εχεται για την tsounami...ειναι σταθερη η εχει προβληματα??

το GPS κλειδωνει γρηγορα?

το nfc,3g, κτλ...δουλευουν κανονικα?

η καμερα?

lugαρει πουθενα Η ειναι smoth!!?

απο καταναλωσει μπαταριας πως ειναι?...θα μου βγαζει καμια μερα με νορμαλ χρηση (λιγο fb,playstore...κανα βιντεο στο youtube που και που και καμια φωτογραφια)

αυτα!!

εαν δεν ειναι καλη κατα τη γνωμη σας...εχεται καποια καλη και ΣΙΓΟΥΡΗ που μπορω να δοκιμασω...αν ναι δωστε καποιο link!! :) :) :D

ευχαριστω!!! :) :) :D

Καλησπέρα δες εδώ την εχω από την 2η μέρα που βγήκε και δύσκολα θα την αλλάξω

Οσο για το gps.conf έχω αυτό εδώ τελικά περασμένο και δουλεύει αψογα.

Προχώρα κατά την άποψή μου πάντα !!!

Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε !

Έκδοση 4.5.17.

κατεβασε την απο εδω

Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε !

Για ρυθμισεις ήχου κοίτα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

και για μια βελτιστη παραμετροποίση κοίτα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41145394&postcount=138.

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι root.Προσοχή! Πριν αλλάξεις τις τιμές των παραμέτρων, σημείωσε κάποιου τις εργοστασιακές μήπως χρειαστεί να επανέλθεις σε αυτές

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. αφού θέλει root θα το τρενάρω λίγο ακόμα..

Εφόσον δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνω root δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία ακόμα.

ίσως αργότερα :D

Καλησπέρα δες εδώ την εχω από την 2η μέρα που βγήκε και δύσκολα θα την αλλάξω

Οσο για το gps.conf έχω αυτό εδώ τελικά περασμένο και δουλεύει αψογα.

Προχώρα κατά την άποψή μου πάντα !!!

φιλε μου τη δοκιαμσα...πολυ καλη...αλλα το GPS παλι δεν μου δουλευει!! :(

φιλε μου τη δοκιαμσα...πολυ καλη...αλλα το GPS παλι δεν μου δουλευει!! :(

πέρνα αυτό ή αυτό και δοκίμασε πάλι & υπομονή στην αρχή.:)

Α και να μην ξεχνάμε ότι πρέπει να δινουμε τις ευχαριστίες στα παιδιά εδώ μεσα που εσχολήθηκαν και έφτιαξαν τα gps.conf και όποια άλλη βοήθεια μας δίνουν.

Edited by costaspap

Το τηλέφωνο το έχω παραγγείλει από To2c, από τις 21-5, αλλά παρακολουθώ τα όσα λέτε εδώ για να ξέρω τι με περιμένει;-).

Ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει back up τη διαμόρφωση του κινητού σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή? Εννοώ, ROM, apps, επαφές κλπ, ώστε να μπορούμε να το επαναφέρουμε σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στη συνέχεια? (π.χ. μετά από εγκατάσταση κάποιας ROM που δε μας ικανοποίησε)

Λοιπόν είσαι σε καλό δρόμο :lol:

Την πέρασα περίπου την περασμένη εβδομάδα και δεν εχω κανένα πρόβλημα (ακόμα) και εγώ όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαι "πειραγμένος" και σκαλίζω συνεχώς

otg OK

nfc OK

bt OK

fm radio OK

gps OK

ήχος - πείραγμα μέσα από τον "θείο" - ΟΚ

συν ότι

1. μιλάω περίπου 100' / μέρα και βάλε

2. ακούω ράδιο (όταν δεν μιλάω) συνεχώς ή mp3

3. ανοίγω - κλείνω το gps (το οποίο δουλεύει άψογα με το gps.conf το δικό σου αν δεν κάνω λάθος - κάνω λάθος έχω περασμένο το άλλο δεν θυμάμαι ποιος forumίστας είναι αλλά μάλλον θα περάσω το δικό σου να δω)

4. τραβάω 5-6 φωτο έτσι για να μην ξεχνιόμαστε

5. σερφάρω περίπου 1-2 ωρες με δεδομένα και μετά το 8ωρο στην δουλειά ανοίγω το wifi

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι ΔΕΝ βγάζω μέρα με μία φορτιση (έχω από την 1η μέρα φορτιστή φορητο) το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό κατά την άποψή μου.

Το επόμενο στάδιο έιναι το τρικάκι της THL μπαταρίας μόλις παραλάβω.

Η ROM tsunami (συγχαρητήρια στην Daniela για την δουλειά που έκανε) θεωρώ ότι είναι πολύ καλή και μην ξεχνάς ότι είναι χτισμένη πάνω στην 1.0.4 !!!

Αυτό τα λέει όλα.

Βλεποντας τα καλα σου λογια ψηθηκα να την βαλω και εγω για να λυθουν απο οτι βλεπω και αρκετα απο τα θεματακια που εχω μηπως ομως μπορεις να μου πεις ποσο δυσκολη σου φανηκε η διαδικασια καθως δεν εχω ξανακανει και απο οτι βλεπω χρειαζεται root αλλα το root checker μου βγαζει sorry you don't have the proper root access .Μηπως να δοκιμασω με καποιο αλλο προγραμμα περα απο το framaroot ?

Βλεποντας τα καλα σου λογια ψηθηκα να την βαλω και εγω για να λυθουν απο οτι βλεπω και αρκετα απο τα θεματακια που εχω μηπως ομως μπορεις να μου πεις ποσο δυσκολη σου φανηκε η διαδικασια καθως δεν εχω ξανακανει και απο οτι βλεπω χρειαζεται root αλλα το root checker μου βγαζει sorry you don't have the proper root access .Μηπως να δοκιμασω με καποιο αλλο προγραμμα περα απο το framaroot ?

Ακολουθα τις οδηγίες από εδω απλά και προχωρα, τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα και όλα κύλησαν ομαλά

Εισαι λογικά ΟΚ

Το επομενο ειναι το θεμα gps οποτε πέρνα αυτό ή αυτό και δοκίμασε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα δεδομενα σου θα χαθουν ΟΛΑ οποτε BackUP everything !!!

Προσωπικά "πείραξα" και όλες τις ρυθμισεις ήχου ακολουθωντας αυτον τον οδηγο και ειδα πολυ σημαντικο αποτελεσμα

Οσο για το ROOT δοκιμασε αυτό ή το συννημενο αρχειο (δεν ειναι δικο μου)

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Πηγές:

needrom

myphone

xda-developers

Καλή επιτυχία

:up:

Το τηλέφωνο το έχω παραγγείλει από To2c, από τις 21-5, αλλά παρακολουθώ τα όσα λέτε εδώ για να ξέρω τι με περιμένει;-).

Ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει back up τη διαμόρφωση του κινητού σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή? Εννοώ, ROM, apps, επαφές κλπ, ώστε να μπορούμε να το επαναφέρουμε σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στη συνέχεια? (π.χ. μετά από εγκατάσταση κάποιας ROM που δε μας ικανοποίησε)

MKT droid tools , ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Batsilos (Bilias aka Fazer-1000)

HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa

http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom

Ακολουθα τις οδηγίες από εδω απλά και προχωρα, τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα και όλα κύλησαν ομαλά

Εισαι λογικά ΟΚ

Το επομενο ειναι το θεμα gps οποτε πέρνα αυτό ή αυτό και δοκίμασε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα δεδομενα σου θα χαθουν ΟΛΑ οποτε BackUP everything !!!

Προσωπικά "πείραξα" και όλες τις ρυθμισεις ήχου ακολουθωντας αυτον τον οδηγο και ειδα πολυ σημαντικο αποτελεσμα

Οσο για το ROOT δοκιμασε αυτό ή το συννημενο αρχειο (δεν ειναι δικο μου)

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Πηγές:

needrom

myphone

xda-developers

Καλή επιτυχία

:up:

Σε υπερευχαριστω απλως μια τελευταια ερωτηση να κανω πρωτα το ροοτ και μετα να βαλω την ρομ η πρωτα ρομ και μετα ροοτ ??

Σε υπερευχαριστω απλως μια τελευταια ερωτηση να κανω πρωτα το ροοτ και μετα να βαλω την ρομ η πρωτα ρομ και μετα ροοτ ??

Πρέπει να είσαι root ,ήδη, για να έχεις τα permissions να πειράξεις το σύστημά σου (πόσο μάλλον να βάλεις άλλη ROM).

Και μετά θα πρέπει να το ξαναρουτάρεις αν θες να βάλεις τίποτα εφαρμογές που θέλουν root δικαιώματα!

πέρνα αυτό ή αυτό και δοκίμασε πάλι & υπομονή στην αρχή.:)

Α και να μην ξεχνάμε ότι πρέπει να δινουμε τις ευχαριστίες στα παιδιά εδώ μεσα που εσχολήθηκαν και έφτιαξαν τα gps.conf και όποια άλλη βοήθεια μας δίνουν.

φιλε μου τα δοκιμασα και τα δυο...παλι τιποτα

ανοιγω gps και a-gps και ιντερνετ...κατεβαζω epo

μετα κανω hot....full και agps ρεσταρτ.....πιανει κανονικα (με ιντερνετ) και μολισ σβησω αgps και ιντερνετ και κανω reboot....ανοιγω gps και δεν βλεπει τιποτα....(ενω εκει που μενω...το gps σε αλλα κινητα κληδωνει κανονικα σε δευτερολεπτα!!! :(

για ριξε καμια ιδεα!!!

ευχαριστω!! :)

Παω για ροοτ με το shuame κανω ολα τα βηματα σωστα και μολις παταω ροοτ μου βγαζει αυτο http://prntscr.com/3q1vri ??? ξερει κανεις τι παιζει ???

τελικα μετα απο προσπαθεια τα καταφερα με vroot

Edited by theosarol

Καλημερα, εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια και το τηλεφωνο μου ξεκινησε σε μια μαυρη οθονη με κινεζικα κιτρινα γραγματα και εκανε τεστ την καμερα, wifi, gps κτλ καμια βοηθεια πως το σωζουμε χωρις να καει? ειναι ολα στα κινεζικα...

Oποιος μπορει ας βοηθησει !!

Edited by gm45

βγαλε μπαταρια και ξαναβαλε την

και πατα, μονο, το κουμπι για να αναψει..

Φαίνεται, χωρις να το καταλάβεις, πατούσες ταυτοχρονα και το κουμπί της εντασης (-)

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128