Jump to content

vaspan133

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vaspan133

  1. Το ιδιο συμβαινει και με μενα.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξερει κανεις αν υπαρχει ρυθμιση γι αυτο?
  2. Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Θα ηθελα να ρωτησω αν κατα την διαρκεια της φορτισης το notification led παραμενει πρασινο η εχει διαφορετικο χρωμα οταν φορτιζει..
  3. ps://www.digitallife.gr/huawei-p9-lite-kathysterei-i-enimerosi-tou-se-android-7-0-nougat-54891
  4. Καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ.Υπαρχει καποιος τροπος να περναω μουσικη στο τηλεφωνο χωρις να χρησιμοποιω καρτα sd? Ευχαριστω.
  5. Ξερει καποιος αν εχει notification led?
  6. Πολυ καλο τηλεφωνο.Καλη επιτυχια σε ολους!!!
  7. Ευτυχως γιατι η κατασταση θα ηταν μη αναστρεψιμη!!!
  8. Φιλοι μου θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια ασχημη εμπειρια που ειχα με το τηλεφωνο. Ειμαι κατοχος του δεκαπεντε μερες περιπου αλλα προχτες οπως το κρατουσα μου γλυστρησε απο το χερι μου και πεφτοντας κατω βρηκε σε μια γωνια μου εκανε μια μικρη αμοιχη στην πλαστικη γραμμη που ειναι καθετη στην οθονη. Δυστυχως συμβαινουν και αυτα!!
  9. Φιλε αγορασε το με κλειστα ματια. Το εχω μια βδομαδα και ειμαι καταενθουσιασμενος!!! Το προηγουμενο κινητο μου ηταν τι G2
  10. Οι ειδοποιησεις για facebook, viber και e-mail ερχονται κανονικα μεσω notification led;
  11. καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω αν στο λογισμικο emui του p9 lite δουλευουν ολες οι εφαρμογες του play store γιατι καπου διαβασα οτι καποιες δεν λειτουργουν π.χ. αν κατεβασεις ενα ξυπνητηρι. ευχαριστω
  12. καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει τον κοπο να στειλω το κινητο για αλλαγη ταινιας οθονης στο σερβις. η θηκη εχει γρατζουνησει λιγο την οθονη και το σκεφτομαι. ειμαι απο πατρα,αν καποιος εχει αναλογη εμπειρια ας γραψει κατι. ευχαριστω.
  13. Καλησπερα.Ειμαι και εγω κατοχος περιπου δεκα ημερες ενος Lg g2. Εχω αγορασει τη γνησια θηκη του ομως το μεταλικο πλαισιο του παραθυρου εσωτερικα μου εχει γδαρει την οθονη. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια? Καλυπτει αλλαγη προσοψης το service?
  14. Ξερουμε τη δεικτη sar εχει?
  15. Ξερει κανεις αν εχει οθονη γκοριλα γκλας¨
  16. θα ηθελα ν α ρωτησω καποιους φιλους που εχουν αρκετο καιρο το κινητο αν ειναι ευχαριστημενοι και αν ειναι αξιοπιστη μια τετοια αγορα. ευχαριστω
  17. -εχει περασει σε καποιον σκονη στο φακο της καμερας? Ξερουμε αν το καλυπτει η εγγυηση?
  18. παιδια εχω ενα προβλημα και θελω τη βοηθεια σας. οταν δεχομαι κληση και απαντω ακουω τον συνομιλητη μου με καποια καθυστερηση μερικων δευτρολεπτων.κανω επανακινηση υου κινητου και ολα ενταξει. μπορει καποιος να βοηθησει?
  19. το εχω παρατηρησει και εγω στο δικο μου,ισως ευθυνεται καποια εφαρμογη που εχεις εγκαταστησει
  20. παιδια εχω ενα προβλημα και θελω τη βοηθεια σας. οταν απαντω σε μια κληση ακουω το συνομιλητη μου με διαφορα 1-2 δευτερολεπτων και οχι αμεσως. μπορει καποιος να βοηθησει?
  21. εχω ενα προβλημα και θελω καποιος αν ξερει να βοηθησει. οταν απαντω σε μια κληση δεν ακουω αμεσως αυτον που με καλει, αλλα με καθυστερηση μερικων δευτερολεπτων. μπορει καποιος να βοηθησει?
  22. Ευχαριστω πολυ Ξερει καποιος να μου πει πως γινεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?
  23. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GALAXY S ADVANCE ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟ 50% ΣΕ 22% . ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  24. Μηπως μπορεις να μου πεις φιλε WR200 πως μπορω να περασω τις επαφες μου απο τη καρτα sim στο τηλεφωνο? Ευχαριστω
×
×
  • Create New...