bill_phone Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Το κινητό, το σταμάτησε και στη δική μου περίπτωση το πόδι μου. Προφανώς, έτσι, η ενέργεια της κρούσης απορροφήθηκε σε μεγάλο ποσοστό, διότι το κινητό δουλεύει άψογα. Το μόνο αρνητικό, κάποιες εκδορές σε 1 από τα 2 μεταλλικά φινιρίσματά του, το οποίο και επισκεύασα ερασιτεχνικά, φυσικά. Το υλικό της θήκης, τώρα που λες, (εσωτερική πλευρά) ελκύει το χνούδι. Το τελευταίο, με τη σειρά του, κολλάει στην ταινία και με την πάροδο του χρόνου (το έχω ένα μήνα), ενδέχεται να χάνει τη δυναμική της. Από τη μία προσφέρει μια σχετική προστασία η θήκη του, αλλά βέβαια, άλλο να σου πέσει με σιλικονάτη θήκη, και άλλο με αυτήν :) Μέσα από τον ES File Explorer, έχεις τη δυνατότητα στο "view" να επιλέξεις Large (Icon,List Detail). Εκεί φαίνονται οι φωτογραφίες πάντως. Αυτό σε βοηθάει, ίσως; Ωραίος. Δεν το είχα ψάξει με τον es. Πάντως για την θήκη, περιμένω και εγώ να βγει μία καλή σιλικονάτη. Αλλά μέχρι στιγμής αυτή κάνει την δουλεία της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Εγώ πάντως με την δώρο θηκούλα είμαι υπερευχαριστημένος μόνο απο θέμα προστασίας αλλά ήδη παρήγγειλα την (μπλιαχ) άσπρη σιλικονάτη διοτι απλά ΔΕΝ παλεύεται το άνοιξε-κλείσε όταν θες να κάνεις η να απαντήσεις σε κλήση. Να προσθέσω ότι ναι μαζεύει χνούδια και βρομίζει σχετικά εύκολα ,ασπρη γαρ, αλλά την έχω πλύνει με υγρο μαντηλάκι μέσα έξω, εκτός απο το αυτοκόλλητο, και έχει επανέλθει σχεδον στη καθαρή του κατάσταση, επίσης αν και την έχω ξεκολλήσει αρκετές φορές το αυτοκόλλητο κρατάει γερά ακόμα. Πιστεύω πως με την σιλικονάτη και ένα screen protector+gorilla glass έχω έτοιμη την smart-ρακέτα μου για το καλοκαίρι άφοβα :lol::lol::lol::lol: καμια απαντηση γι αυτο που ρωταω μερικα ποστς πριν ? Χαλασε η θηκη η εχει προβλημα το τηλεφωνο ? δοκιμασε στο ιδιο σημειο που βλεπεις αν κλειδωνει-ξεκλειδωνει τότε κατι τρέχει με το μαγνητη στη θηκη σου, ίσως μετακινηθηκε(?). Αν δεν κλειδώνει-ξεκλειδώνει με μαγνητακι τότε κάτι έχει η συσκευή *όταν λέω κλειδώνει-ξεκλειδώνει εννοώ "κοιμάται-ξυπνάει" Edited March 14, 2014 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Ρε μαγκες inew_v3e_1.0.1 λέει...την παλιά έχει? edit* Τον χώρο αποθήκευσης τον βλέπει ενιαίο! http://i35.photobucket.com/albums/d197/nikosni/photo2_zps92606907.jpg http://i35.photobucket.com/albums/d197/nikosni/photo3_zps94dad805.jpg http://i35.photobucket.com/albums/d197/nikosni/photo55_zps759efee3.jpg Edited March 14, 2014 by Nikosni Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εγώ πάντως με την δώρο θηκούλα είμαι υπερευχαριστημένος μόνο απο θέμα προστασίας αλλά ήδη παρήγγειλα την (μπλιαχ) άσπρη σιλικονάτη διοτι απλά ΔΕΝ παλεύεται το άνοιξε-κλείσε όταν θες να κάνεις η να απαντήσεις σε κλήση. Να προσθέσω ότι ναι μαζεύει χνούδια και βρομίζει σχετικά εύκολα ,ασπρη γαρ, αλλά την έχω πλύνει με υγρο μαντηλάκι μέσα έξω, εκτός απο το αυτοκόλλητο, και έχει επανέλθει σχεδον στη καθαρή του κατάσταση, επίσης αν και την έχω ξεκολλήσει αρκετές φορές το αυτοκόλλητο κρατάει γερά ακόμα. Πιστεύω πως με την σιλικονάτη και ένα screen protector+gorilla glass έχω έτοιμη την smart-ρακέτα μου για το καλοκαίρι άφοβα :lol::lol::lol::lol: *όταν λέω κλειδώνει-ξεκλειδώνει εννοώ "κοιμάται-ξυπνάει" Αν είχαν προνοήσει να έχει και τρυπούλα για το led θα ήταν κομπλέ! Ανοίγει βέβαια και μόνη της. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εγώ πάντως με την δώρο θηκούλα είμαι υπερευχαριστημένος μόνο απο θέμα προστασίας αλλά ήδη παρήγγειλα την (μπλιαχ) άσπρη σιλικονάτη διοτι απλά ΔΕΝ παλεύεται το άνοιξε-κλείσε όταν θες να κάνεις η να απαντήσεις σε κλήση. Αυτό το έχεις δει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ρε μαγκες inew_v3e_1.0.1 λέει...την παλιά έχει? edit* Τον χώρο αποθήκευσης τον βλέπει ενιαίο! Πως γίνεται αυτό; Έχεις δηλαδή αποθηκευτικό χώρο 13,49; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ρε μαγκες inew_v3e_1.0.1 λέει...την παλιά έχει? edit* Τον χώρο αποθήκευσης τον βλέπει ενιαίο! Πρέπει να είναι διαφορετικά τα καινούρια τηλέφωνα και αυτή η ρομ δεν έχει καμία σχέση με την 1.0.1 από τον Δεκέμβριο και δεν πρέπει να είναι συμβατή με τα παλιότερα τηλέφωνα και το αντίστοιχο. Πρόσεξέ το γιατί κάποιοι στο chinaphonearena τα μπρικάρανε βάζοντας την 1.0.4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Πρέπει να είναι διαφορετικά τα καινούρια τηλέφωνα και αυτή η ρομ δεν έχει καμία σχέση με την 1.0.1 από τον Δεκέμβριο και δεν πρέπει να είναι συμβατή με τα παλιότερα τηλέφωνα και το αντίστοιχο. Πρόσεξέ το γιατί κάποιοι στο chinaphonearena τα μπρικάρανε βάζοντας την 1.0.4! Δεν το ήξερα αυτό. Αν μπορεί ο φίλος ας ανεβάσει μία φώτο από antutu με τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Πάντως πριν 2 βδομάδες που πήρα για 2 φίλους μου μια χαρά δέχτηκε την 1.0.4 plus. Ευτυχώς που δεν τα τούβλιασα!!!! :D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Ρε μαγκες inew_v3e_1.0.1 λέει...την παλιά έχει? edit* Τον χώρο αποθήκευσης τον βλέπει ενιαίο! 1.model number v3 και οχι V3-E 2.baseband version 2014/02 πολυ προσφατη 3. Αριθμος εκδοσης(build number) εμενα λέει cxq_v3_inew_v1.0.4 Έχω την πρωτη φουρνια και το εχω αναβαθμισει στην 1.0.4 Του αδερφου μου που ηρθε πριν κανα δυο μέρες λέει ακριβως τα ιδια με το δικό μου και πρόκειται προφανώς για την "δευτερη" φουρνια με προεγκατεστημενη την 1.0.4 Φίλε μου απο που και πότε το πηρες εσυ? *στα δεξια το δικο μου Edited March 14, 2014 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reklas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-cqx-inew-v3-v1-0-5 Edited March 14, 2014 by reklas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Θα ρωτήσω και τους φίλους μου να δω τι έκδοση έχουν. Πάντως νομίζω ότι έλεγαν V3-E. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Η αγορά έγινε 5/3 απο to2c με ΕΜS.... το πήρα στα χέρια μου χτές! http://i35.photobucket.com/albums/d197/nikosni/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-03-14-15-47-57_zpsf9948548.png http://i35.photobucket.com/albums/d197/nikosni/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-03-14-15-48-13_zps572eae8c.png http://i35.photobucket.com/albums/d197/nikosni/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-03-14-15-48-29_zpscc71a55d.png http://i35.photobucket.com/albums/d197/nikosni/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-03-14-15-48-40_zps3ba13fb8.png http://i35.photobucket.com/albums/d197/nikosni/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-03-14-15-48-48_zpse11e7b00.png Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Να θυμίσω ότι εδώ είναι φόρουμ και όχι chat room, συνεπώς τα off topic έφυγαν. Ας επικεντρωθούμε στα της συσκευής, αρκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Δεν το ήξερα αυτό. Αν μπορεί ο φίλος ας ανεβάσει μία φώτο από antutu με τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Πάντως πριν 2 βδομάδες που πήρα για 2 φίλους μου μια χαρά δέχτηκε την 1.0.4 plus. Ευτυχώς που δεν τα τούβλιασα!!!! :D:D:D:D Αν έχεις τα κατάλληλα αρχεία (preloader για αρχή) δεν υπαρχει πρόβλημα. Αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς παίζει με τα καινούρια και γιατί αυτή η ασυμβατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inepenthe Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Έχω παρατηρήσει το εξής. Οταν μιλάω στο τηλέφωνο σε ανύποπτο χρόνο η συσκευή χάνει το σήμα και κάνει drop την κλήση. Αρχικά, επειδή κινούμαι όλη μέρα με το αυτοκίνητο θεώρησα πως φταίει το γεγονος πως αλλάζοντας γεωγραφική θέση αλλάζει και η κεραία με την οποια επικοινωνεί. Σε ένα ευρύτερο τεστ το οποίο έκανα σε συνδιασμό με παράπονα απο αυτούς που με καλούν πως δεν έχω σήμα, αποφάσισα να παρατηρήσω τι παίζει με το σήμα. Σε αυτό που κατέληξα είναι πως σε ακανόνιστο χρόνο το τηλέφωνο χάνει το σήμα και επανέρχεται πάλι άμεσα. Έχει κανείς παρόμοια ζητήματα?. "O provider που έχω είναι η wind." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Έχεις μέσα και άλλη κάρτα sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 και το δικο μου και της γυναικας μας κανει το ιδιο.χανει στιγμιαια το σημα και το ξαναβρισκει.και οι δυο εχουμε 2 καρτες μεσα(wind kai voda).1h εκδοση της γυναικας δευτερη η δικια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Κανένα call drop μέχρι στιγμής, σε καμία από τις δύο sim. Voda-cosmo Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Και το δικο μου το κανει. Wind και Cosmote εχω εγω Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis4 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Με το που φτανει η μπαταρια στο 11% κλεινει.Με τις φορτισεις αυτο διορθωνεται η υπαρχει αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inepenthe Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εγώ έχω μόνο μια κάρτα μέσα, της wind. Είμαι στην 1.04 την stock.ελπίζω να είναι θέμα software και μελλοντικά να βρεθεί ίσως κάποια λύση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Όσοι από εσάς είπατε ότι χάνει το σήμα έχετε όλοι μια κάρτα wind. Τυχαίο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καλημέρα. Μου τ ο έκανε και εμένα αυτό με το σήμα. Απενεργοποίησα το 3g και όλα καλά. Έχω wind στην 1η και cosmote στην 2η. Στην 2η δεν έχει τύχει να βάλω 3g. Όταν έχω καλό σήμα στην wind δεν μου το χάνει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 1.0.4 με wind συμβόλαιο στην μεγάλη και f2g στην μικρή , χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα πλέον μου το κάνει η μπαταρία αφού αποφάσισε πως σε φόρτιση δεν θα ανεβαίνει πάνω απο 89%. Τουλάχιστον γλύτωσα το σκαλοπάτι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskone Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΤΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ TO INEW V3-C.ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΙΝΕΖΙΕΣ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ROM ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ V3-Ε ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ?Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SOFTWARE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts