Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεωρείς ότι ο HTC του 1Α (αναγραφόμενου), που σου έχω αναφέρει, είναι τόσο κάτω; Με Sony-Ericsson GreenHeart 5v/850mA (ο χαμηλότερος σε Α που έχω), τα ίδια με τη φόρτιση σε οποιαδήποτε ΚΚ. Έχεις δοκιμάσει εσύ με φορτιστές κάτω του 1Α;

Ναι.. Εχω δοκιμάσει 2 μέχρι τώρα. Έναν 300 κ εναν 500 και είναι οκ.

Ο htc ίσως να είναι και αρκετά πιο κάτω.

Είχα παλιά εναν htc κ έλεγε 1000 και ήταν κάτω από 600.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..

Από την άλλη όμως το κινητό από μόνο του περιορίζει τα ποσα mΑ θα περνάνε στην φόρτιση,

Αυτό ειναι που δεν καταλαβαίνω.

Edited by geoanto555

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

3ος 2014 αν δεν κανω λαθος!

Ωραίος, ευχαριστώ. Μάλλον, επιβεβαιώνει τα περί διαφορετικής φουρνιάς στο θέμα της φόρτισης με KK...

thanks

Ψαχνω να βρω αν έχει συζητηθεί το θέμα εδω αλλά δεν βρίσκω κάτι.

Τελικά, τί έκανες;

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Χαιρεται παιδες!Ειμαι κατοχος του Inew V3C εδω και αρκετους μηνες και θα ηθελα τα φωτα σας!!Θελω να κανω Upgrade το κινητο μου σε κιτ κατ αλλα δεν υπαρχει επισημο ρομ για το μοντελο μου.....Γινεται να φλασαρω το ρομ του Inew V3,με το οποιο φερει ελαχιστες διαφορες;και αν ναι,πως;

πως μπορω να περιηγιθω στο μενου του κινητου με αλλον τροπο γιατι εχει σπασει η οθονη και δεν ανταποκρινετε? Εχει otg να βαλω ποντικι?

πως μπορω να περιηγιθω στο μενου του κινητου με αλλον τροπο γιατι εχει σπασει η οθονη και δεν ανταποκρινετε? Εχει otg να βαλω ποντικι?

Έχει otg το κινητό μας και το ποντίκι δουλεύει μια χαρά.

Edited by apollo_el

Ρε παιδια βοηθηστε και μενα.

Αν γνωριζετε φυσικα. Ψαχνω να αλλάξΩ usb portal και earphone.

εχει συζητηθει καπου το θέμα και δεν το βλέπω εγώ?

Καλησπέρα αν και αργοπορημενα ορίστε ή φωτό από τα βύσματα που είχα πει ότι θα ανέβαζα.

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/13/2e3f4919b2689f0f57966aa0df462139.jpg

Αν κάποιος χρειαστεί μητρική έχω μια που κάθετε, ας μου στείλει μήνυμα κ θα τα βρούμε.:)

παιδιά έχω πρόβλημα. θέλω να φτιάξω το παλιό μου iNew v3 (4πύρηνο μοντέλο) και δεν βρίσκω πουθενά οθόνη σε νορμάλ τιμή. απο ebay βρίσκω οθόνες χωρίς frame κάπου στα 50 ευρώ και απο κινεζομάγαζα την δίνουν 70κάτι δολάρια ενώ το τηλέφωνο κάνει 80-90 max (πλέον).

Μήπως ξέρουμε κάποιο μαγαζί με φτηνά ανταλλακτικά? Αν στείλω μήνυμα στους κινέζους θα δεχτούν να το επισκευάσουν? είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία?

Ευχαριστώ.

Τι πρόβλημα έχει το κινητό? Μόνο ή οθόνη έχει χαλάσει?

Όταν λες να το δώσεις στους κινέζους να το επισκευάσουν το ίδιο πράγμα δεν είναι να πάρεις μια οθόνη να την αλλάξεις κ να γλυτώσεις και την ταλαιπωρία?

Εγώ έχω μια οθόνη με λευκό frame αν ενδιαφέρεσαι αλλά είναι καινούργια δεν την έχω δουλέψει καθόλου,μόνο για να την δοκίμασω αν δουλεύει. Αν σε ενδιαφέρει στειλε μου.

• 2 weeks later...
Καλημέρα. Θέλω να αναβαθμίσω το τηλ (κατά προτίμηση lollipop) ώστε να το δώσω στην κόρη αλλά να έχω επιλογές Child protection. Είμαι ακόμα με την μαμά ρομ από την μέρα που βγήκε. Μια ματιά που έριξα, χάθηκα, οπότε οποίος μπορεί ας με βοηθήσει λίγο.

https://www.dropbox.com/s/xmkmdglyb7yoxo7/shared_prefs.zip?dl=0

Απλά βάλε τις δικές σου συντεταγμένες.

Θύμισέ μου...το αρχείο agps_profile.xml τί permissions έχει;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα. Θέλω να αναβαθμίσω το τηλ (κατά προτίμηση lollipop) ώστε να το δώσω στην κόρη αλλά να έχω επιλογές Child protection. Είμαι ακόμα με την μαμά ρομ από την μέρα που βγήκε. Μια ματιά που έριξα, χάθηκα, οπότε οποίος μπορεί ας με βοηθήσει λίγο.

Να φανταστώ ότι μιλάς για kitkat, και όχι lollipop. Προτείνεται η MIUI V7 ρομ του δικού μας, batsilos. Έχει child mode. Υπάρχουν οδηγίες. Θα χρειαστεί πρώτα να περάσεις μια kitkat (αν έρχεσαι από JB), όπως αυτή.

Edited by apollo_el

Καλημέρα στην κοινότητα!!!

Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το inew v3 μου.

Να τα πω από την αρχή για να σχηματίσετε γνώμη.

Από πριν το καλοκαίρι μετά από κάτι τούμπες άρχισε να ψιλό ξεκολλάει η οθόνη του και μετά από διάφορα πειράματα την έφτιαξα με κόλλα στιγμής. Όλα μια χαρά για κάμποσο καιρό ώσπου ξεκόλλαγε πάλι είτε από τούμπες που έτρωγε είτε από την χρήση, και την ξανά κόλλαγα.

Πριν καμιά 20αριά μέρες έφυγα για χωριό για να μαζέψω ελιές και είχε ελάχιστα ξεκολλήσει η πάνω δεξιά γωνιά του. Κακώς δεν την κολλησα αλλά δεν άνοιξε και άλλο, κράτησε όσο ήταν.

Άρχισε να μου κλείνει 1 ή 2 φορές την μέρα και συνήθως όταν το είχα στην τσέπη μου στο χωράφι. Μετά για να ανοίξει έπρεπε να βγάλω μπαταρία και άνοιγε.

Ώσπου μια μέρα δεν άνοιγε με τίποτα είτε έβγαζα μπαταρία είτε έκανα οτιδήποτε.

Όταν γύρισα σπίτι το σύνδεσα με το λάπτοπ και έκανα με το sp flash tool εγκατάσταση την 1.0.13 και άνοιξε μια χαρά.

Μετά από λιγότερο από μέρα πάλι τα ίδια. Δεν άνοιγε, έκανα πάλι εγκατάσταση την 1.0.13 και άνοιξε.

Αυτό έγινε τρεις φορές μέσα σε τρεις μέρες.

Μια φορά μάλλον το πέτυχα λίγο πριν ψοφήσει και παρατήρησα ότι είχε ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία και κόλλησε η οθόνη στο μενού που ήταν. Έβγαλα αμέσως την μπαταρία και το άφησα λίγο να κρυώσει. Μετά δεν άνοιγε όμως πάλι. Να πω σε αυτό το σημείο ότι είχα παρατηρήσει να έχει μπει σκόνη κάτω από την οθόνη και ότι το κινητό το χρησιμοποιούσα κυρίως για να δίνω ίντερνετ στο λάπτοπ. Αφού πήγα σπίτι έκανα για άλλη μια φορά εγκατάσταση με το sp flash tool αλλά αυτή την φορά έβαλα την 1.0.8 GPS-Fix MNShop.cz

Όλα μια χαρά, άνοιξε και δούλεψε για 3 - 4 μέρες χωρίς κανένα κόλλημα(αν δεν κάνω λάθος τότε άρχισα και το άφηνα σπίτι).

Αλλά ένα βράδυ εκεί που ήμουν συνδεδεμένος στο ίντερνετ με το λάπτοπ μου και είχα το κινητό δίπλα το έριξα για άλλη μια φορά κάτω.

Το σήκωσα και είδα ότι είχε κολλήσει το κινητό στο μενού που ήταν. Του βγάζω και του ξανά βάζω την μπαταρία και τίποτα. Το συνδέω στο λάπτοπ και κάνω νέα εγκατάσταση της 1.0.8 GPS-Fix MNShop.cz και πάω να το ανοίξω αλλά τίποτα. Του ξανά κάνω πάλι την εγκατάσταση μήπως και έγινε κάτι λάθος αλλά πάλι τίποτα. Δοκιμάζω για άλλη μια φορά με την 1.0.13 αλλά πάλι τίποτα. Μετά του κάνω ένα format από το sp flash tool και δοκιμάζω να εγκαταστήσω μια rom άλλα αν δεν κάνω λάθος από τότε δεν κάνει τίποτα το sp flash tool δεν του κάνει τίποτα. Δοκίμασα και με MTK Multi Port Flash αλλά τίποτα. Τον ήχο που έκανε όταν το σύνδεα συνεχίζει να το κάνει αλλά δεν γίνεται καμιά εγκατάσταση με όποιον τρόπο και αν δοκίμασα (format all + download, firmware upgrade, download only, mota siu like και με οποιονδήποτε download agent).

Θέλω την βοήθεια σας για να μπορέσω να το ξανά ζωντανέψω.

Συγνώμη για το τεράστιο ποστ και Ευχαριστω!!!

Έχω μια μητρική από inew v3 που κάθετε αν προλαβω θα ανεβασω φωτό αύριο μήπως μπορείτε να δείτε τπτ καλύτερα.

Θύμισέ μου...το αρχείο agps_profile.xml τί permissions έχει;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να φανταστώ ότι μιλάς για kitkat, και όχι lollipop. Προτείνεται η MIUI V7 ρομ του δικού μας, batsilos. Έχει child mode. Υπάρχουν οδηγίες. Θα χρειαστεί πρώτα να περάσεις μια kitkat (αν έρχεσαι από JB), όπως αυτή.

Δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν ξεκινάει η εργασία αναβάθμισης. Έχω 2 υπολογιστές με Windows 10 64bit. Ίσως εκεί να υπάρχει θέμα. Ούτε με λειτουργία σαν 7 πάντως έγινε κάτι άλλο τρόπο να περάσω έχει; το κινητό τελικά αν θυμάμαι καλά φοράει την 4.2.2

Πρέπει να εγκαταστάσεις κ τα απαραίτητα driver στο pc σου εκτός από το sp flash tool.

Εμένα στα windows 7 pro δουλεύει κανονικά.

Επίσης παίζει ρόλο κ πια έκδοση του sp flash tool χρησιμοποιεις γιατί την έχω πατήσει κ σε πιο παλιό inew μου δούλευε καλά με πιο παλιά έκδοση sp flash tool.

Για αρχή το αναγνωρίζει το κινητό σου όταν το συνδέσεις το πρόγραμμα?

Flash

Μάλλον απο τις πολλές τούμπες τα έχει παίξει η Flash..... Και εφόσον έιχε ξεκολήσει και η οθόνη και μάλλον θες και Μ/Β ......

Δεν συμφέρει να του κάνεις τίποτα. (Αν δοκίμασες FORMAT ALL χειροκίνητα!)

Batsilos (Bilias aka Fazer-1000)

HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa

http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom

Τι εννοείς Format All χειροκίνητα? Αυτό που έκανα με το flash tool στην καρτέλα format λες να το αποτελείωσε? Μηπως θα μπορουσες φιλε batsilos να διαθεσεις καποια στιγμη λιγη ωρα για να μπεις μεσω TeamViewer και να δεις μηπως καταφερεις τιποτα?

πες μου πότε....

Batsilos (Bilias aka Fazer-1000)

HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa

http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom

γεια σας

ειμαι νεο μελος και θα ηθελα βοηθεια

απο χθες το inew του γιου μου νεκρωσε. Το εκλεισε για λιγο και δεν ξανανοιξε. οταν το εκλεισε η μπαταρια ηταν 100%. Δεν ανταποκρινεται καθολου. Ουτε με power και volume up. Με τον η/υ δεν συνδεεται, κανει βεβαια τον ηχο συνδεσης αλλα ο η/υ δεν το βλεπει καθολου. ειμαι αρχαριος σε αυτα τα θεματα και θα ηθελα καποιος να με βοηθησει αν μπορει. Το τηλεφωνο ειναι 8 μηνων απο το geekbying.

ευχαριστω εκ των προτερων

Έχεις δεύτερη μπαταρία να δοκιμασεις?

Όσον αφορά το ποσοστό μπαταρίας που λες εμένα το δικό μου τρώει σκαλωματα μπορεί να δείχνει 100% αλλά αν το κλείσω,βγάλω την μπαταρία κ την ξαναβαλω μετά μου δείχνει το σωστό ποσοστό κ συνεχίζει κ ή φόρτιση κανονικά.

Δοκίμασε κ αυτό κ δες αμα θα σου ανάψει κ το κόκκινο λαμαπακι το ενδεικτικο όταν βάλεις τον φορτιστη.

Αλλά το καλύτερο θα ηταν να δοκιμασεις μια δεύτερη μπαταρία για αρχή.

Edited by giannhs07gg

καλησπερα

η μπαταρια μολις ειχε φορτιστει

με το πολυμετροδειχνει 3,75 v

ο φορτιστης ειναι ενταξει

οταν συνδεω το τηλ για φορτηση δεν κανει τιποτε, καμια ενδειξη οτι φορτιζει

αλλη μπαταρια δεν εχω

ουτε οταν το συνδεω στο η/υ δειχνει κατι

Αν έχεις εξωτερικό φορτιστή δοκίμασε να την φορτίσεις.

Εμένα δεν μου κάνει για πρόβλημα μπαταρίας ξέροντας βέβαια ότι τα συγκεκριμένα τηλέφωνα η τουλάχιστον μια φουρνιά απο αυτά έχουν θέματα με φορτίσεις κλπ.

Για μένα επικοινώνησε με geekbuying για να το στείλεις κ ίσως σου βγεί σε καλο.