apollo_el Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Καλησπέρα bill. 1.0.13 KK σε διάφορα flavors. Υπάρχουν και τα καταπληκτικά ports του batsilos στο needrom, με πολύ δυνατό το V7 port. Ούτε εγώ είχα προβλήματα με το gps με 1.0.4 JB, αλλά με ΚΚ τώρα υστερώ σε κάποιο βαθμό. Είμαι, όμως, ακόμα σε testing mode. Δοκίμασε για να μας πεις. Λίγες σελίδες πιο πίσω, αναφέρω τα βασικά θέματα που συνάντησα εγώ στη μετάβασή μου. Για αρχή, Οδηγός επιβίωσης για Flashing, αν δεν γνωρίζεις. Αν θες ΚΚ, μιλάμε για 1.0.13 πλέον. Διαφορετικά, σε JB πολύ καλή και η δοκιμασμένη Tsunami (που είχα και εγώ στο παρελθόν). Οδηγίες εγκατάστασης υπάρχουν για κάθε rom στο needrom. Δες, όμως, και το προηγούμενο post μου, για τις roms του δικού μας super batsilos. Edited March 15, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 :D Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. ΥΓ Αν κάποιος έχει κάποιο σπασμένο τηλέφωνο που δεν το χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου. Δεν είναι απαραίτητο να είναι Inew! (Αν είναι ακόμα καλύτερα) Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξει τα flash το δικό μου! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλημέρα Πώς είναι δυνατόν, να εχω κανει προσπάθεια και με τους 3 τρόπους, να επαναφέρω τα ΙΜΕΙ στην συσκευή και ουτε ενας να μη πετυχαίνει. Ειχα περασει στην συσκευη την 1.0.8 GPS FIX και με CWM περασα την 1.0.13 ΚΙΤ ΚΑΤ, για να μη εχω flashtools κλπ. Με την 1.0.13 κανενα προβλημα με τα ΙΜΕΙ ( δεν τα εχασε ), μολις ομως παω με CWM να περασω καποια άλλη π.χ. ΤΣΟΥΝΑΜΙ, εκει χανονται τα ΙΜΕΙ, ακολουθω τους τροπους αποκαταστασης ( δηλαδη μεσα απο τον ΘΕΙΟ κανω restore το αρχειο backup που ειχα κανει, αλλά τιποτα, χρησιμοποιω mtk droids nvram ή restore τα ΙΜΕΙ που ειχα κρατησει backup και παλι τιποτα, παλι απο τον ΘΕΙΟ radio information phone 1 & phone 2 και απο εκει τιποτα.) Μηπως φταιει, που στο μερος που ειναι η μπαταρια γραφει android 4.4 kai V4, παιζει κανα ρολο αυτο στο να μη δεχεται τα ΙΜΕΙ απο αλλη ΡΟΜ ( π.χ. 4..2.2 ) Εχω τρελλαθει. Sorry φιλε μου. Εχω το ιδιο προβλημα με σενα. Περασα την τσουναμι μεσω του gps fix και δεν μπορω ν επαναφερω το imei. Δοκιμασα ολους τους τροπους, ακομα και το imei.exe.. Επισης εκτος απο το imei μου λεει baseband uncnown και οι εντολες στο engineering δεν δουλευουν. Ξερει καποιος καποιο τροπο? Επισης δεν βρισκω πουθενα την official kitkat, διοτι αυτο που εχει στο needrom δεν το φλασαρει με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Πετάξτε το θείο! Είναι απαρχιωμένος! Πάρτε αυτό. NVRAM BACKUP KITKAT Επαναφορά με MTKDROID TOOLS. Έχω αλλάξει τα ΙΜΕΙ σε 863000134140009 863000134140017 για ευνόητους λόγους. Όταν μπουν (Απο το μενού IMEI/NVRAM - RESTORE - επιλογή πρώτα του Nvram και μετα του Data αρχείου) κάνουμε επανεκκίνηση και αλλάζουμε τα ΙΜΕΙ με τα δικά μας που είναι γραμμένα κάτω απο την μπαταρία! Το τηλέφωνο πρέπει να είναι ΡΟΟΤ και να έχετε εγκαταστήσει και το busybox. Τέλος! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αν δεν δουλευει η εντολη για το ιμει δοκιμασε να αφησεις ενα κενο πριν τον αριθμο. Το εχω διαβασει σε ενα σχολιο στο you tube και δουλεψε στο amoi που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Πετάξτε το θείο! Είναι απαρχιωμένος! Πάρτε αυτό. NVRAM BACKUP KITKAT Επαναφορά με MTKDROID TOOLS. Έχω αλλάξει τα ΙΜΕΙ σε 863000134140009 863000134140017 για ευνόητους λόγους. Όταν μπουν (Απο το μενού IMEI/NVRAM - RESTORE - επιλογή πρώτα του Nvram και μετα του Data αρχείου) κάνουμε επανεκκίνηση και αλλάζουμε τα ΙΜΕΙ με τα δικά μας που είναι γραμμένα κάτω απο την μπαταρία! Το τηλέφωνο πρέπει να είναι ΡΟΟΤ και να έχετε εγκαταστήσει και το busybox. Τέλος! Χιλια ευχαριστω. Εχεις μηπως για την 1.0.8? Διοτι για καποιο λογο δεν μπορω να φλασαρω την κιτκατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Δώσε μου πρόσβαση με Teamviewer και θα σου δείξω πως γίνεται. Κάνει και για 4.2.2 , λογικά! Δοκίμασε Edited March 15, 2015 by batsilos Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Δώσε μου πρόσβαση με Teamviewer και θα σου δείξω πως γίνεται Μισο να το βαλω... Αυτο το συγκεκριμενο μπορω να το περασω στην 1.0.8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Κακό δεν κάνει! Δοκίμασε. Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Κακό δεν κάνει! Δοκίμασε. Μπαα. παλι νουλ.. Edited March 15, 2015 by Crazygrouzin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Ετοιμός ο φίλος μου! Edited March 15, 2015 by batsilos Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstapa Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Ψάχνω για inew V3 χαλασμένο αλλα με οθόνη σώα... Αν τυχόν κανείς έχει => 6947001224 (θα πληρώσω κατι εννοείται αλλα η οθονη πρέπει να δουλεύει...) Edited March 16, 2015 by konstapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ψάχνω για knew V3 χαλασμένο αλλα με οθόνη σώα... Αν τυχόν κανείς έχει => 6947001224 Από που είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstapa Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θήβα. Η Αθηνα με βολεύει μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πετάξτε το θείο! Είναι απαρχιωμένος! Πάρτε αυτό. NVRAM BACKUP KITKAT Επαναφορά με MTKDROID TOOLS. Έχω αλλάξει τα ΙΜΕΙ σε 863000134140009 863000134140017 για ευνόητους λόγους. Όταν μπουν (Απο το μενού IMEI/NVRAM - RESTORE - επιλογή πρώτα του Nvram και μετα του Data αρχείου) κάνουμε επανεκκίνηση και αλλάζουμε τα ΙΜΕΙ με τα δικά μας που είναι γραμμένα κάτω απο την μπαταρία! Το τηλέφωνο πρέπει να είναι ΡΟΟΤ και να έχετε εγκαταστήσει και το busybox. Τέλος! Σε ευχαριστούμε για το συγκεκριμένο Backup! Δεν ειχα κανει ποτε save την δικη μου NVRAM και πάντα είχα θέματα. :mad: Ερώτηση: Το MAC στο συγκεκριμένο backup να υποθέσω είναι κενό; ή θα είναι κοινό για όσους την περάσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Δεν το άλλαξα αλλά είναι μάλον το σωστό για να πέρνει μόνο του. Δοκιμή μόνο αν έχεις 2 Inew στο ίδιο WLAN Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispp Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλημερα, Εχω παρατηρήσει οτι το τελευταίο διάστημα η οθόνη στο πάνω μερος , εκει που ειναι η μπροστινή καμερα, αρχίζει να σηκώνεται. Λες και κατι διογκώνεται εσωτερικά και την σπρώχνει προς τα έξω. Φοβάμαι ότι θα ξεκολλήσει. Ειναι ακριβός στο σημειο που ζεσταίνεται το κινητο. Ξέρει κανεις κατι;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Καλημερα, Εχω παρατηρήσει οτι το τελευταίο διάστημα η οθόνη στο πάνω μερος , εκει που ειναι η μπροστινή καμερα, αρχίζει να σηκώνεται. Λες και κατι διογκώνεται εσωτερικά και την σπρώχνει προς τα έξω. Φοβάμαι ότι θα ξεκολλήσει. Ειναι ακριβός στο σημειο που ζεσταίνεται το κινητο. Ξέρει κανεις κατι;;;;;;; Θεος ο Batsilos, εσωσε το κινητο μου... Χιλια θενξ. Τωρα ειμαι στην Mere rom.. Προς το παρον ολα super Edited March 17, 2015 by Crazygrouzin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω τα ακουστικα xiaomi και ο appolo κάνα 2 σελίδες πιο πίσω παρεθεσε αυτό το λινκ http://www.pandawill.com/original-xiaomi-brand-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p84667.html. Είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά; http://m.banggood.com/Original-Xiaomi-Earphone-With-Remote-And-Microphone-For-SmartPhone-p-82744.html Δεν ρωτάω από άποψη αξιοπιστίας απλά τα θέλω σε χρώμα ασημί! Αν είναι η ίδια έκδοση (pistons 2 νομίζω), τα χτυπάω αμέσως! :) Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδια κατεβασα την λενοβο σουπερ καμερα που υπαρχει στισ προηγουμενεσ σελιδεσ αλλα δε μπορω να του κανω εγκατασταση παταω εγκατασταση αλλα δεν εκτελειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Το μεταφέρεις στο /system/priv-app με rw-r-r. Δεν το κάνεις εγκατάσταση! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπερα ξερουμε σιγουρα τι version ειναι το bluetooth ? 2 η 4 ? υπαρχει εφαρμογη να κανει ελεγχο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Βασιλη, γιατι δεν ανεβαζεις τις ρομ σου στο xda? Πολλοι δεν ξερουν για το needrom, και εμενα μου πηρε μερες να καταλαβω οτι υπαρχει development για το κινητο μας. Να προσθεσω, οσοι εχουν την μερε ρομ και υπαρχει μεγαλο battery drain απο το android system ας κανουν disable το apolo και to calendar και θα λυθει.. Edited March 18, 2015 by Crazygrouzin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπερα ξερουμε σιγουρα τι version ειναι το bluetooth ? 2 η 4 ? υπαρχει εφαρμογη να κανει ελεγχο ? Από όσο είχε συζητηθεί παλιότερα είναι v2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπερα ξερουμε σιγουρα τι version ειναι το bluetooth ? 2 η 4 ? υπαρχει εφαρμογη να κανει ελεγχο ? Δε γνωρίζω για κάποια εφαρμογή (αξιόπιστη τουλάχιστον), αλλά η συγκεκριμένη σελίδα θεωρείται ως μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών. Υποστηρίζει ότι είναι 2.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts