Jump to content

Crazygrouzin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Crazygrouzin

  • Ημ. Γέννησης 28/06/1985

Crazygrouzin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια η οθονη του κινητου εγινε ξαφνικα μαυρη. Δουλευει κανονικα καθως το βλεπω στο σουιτ, δουλευει και το τατς. Προσπαθησα να ξαναπερασω την ρομ αλλα παλι τα ιδια. Ξερει κανεις αν υπαρχει λυση? Αν οχι τοτε πως μπορώ να το στειλω για σερβις?? Το κινητο ειναι μολις 5 μηνων.
  2. Παιδια η οθονη του κινητου εγινε ξαφνικα μαυρη. Δουλευει κανονικα καθως το βλεπω στο σουιτ, δουλευει και το τατς. Προσπαθησα να ξαναπερασω την ρομ αλλα παλι τα ιδια. Ξερει κανεις αν υπαρχει λυση? Αν οχι τοτε πως μπορώ να το στειλω για σερβις?? Το κινητο ειναι μολις 5 μηνων.
  3. Παιδια ειναι λογικο αυτο? 5 μερες και δεν φανηκε Ελλαδα.. Tracking number RS588064007NL
  4. Υπαρχει καποιος που να εχασε τα λεφτα του? Ειχα παραγγιλει απο το paypal της γυναικας μου και ειπα να το αλλαξουν στο ονομα μου. Και χθες το paypal με ρωτησε για αυτο. Παντως το vicmall κανει τα παντα για να κερδισει τα claims. Κι ας ξερει οτι τα δεματα εκλαπησαν
  5. Παρελαβε κανεις απο 22/4? Διαβασα κοντα στις 50 σελιδες αλλα δεν ειδα τιποτα.
  6. Ισως να εχει απαντηθει, αλλα σκρολαρω εδω και 1 ωρα και δεν βρισκω τιποτα. Εκανα το σαββατο αναληψη απο paypal στην alpha bank. Αλλα ακομα δεν μπηκαν τα λεφτα. Ξερει κανεις ποσες μερες διαρκει και τι ποσο κραταει η alpha bank?
×
×
  • Create New...