ntisco Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Και κάτι άλλο πως μπορώ να δω αν δουλεύει το nfc έχω tags Sony αλλά μόλις τα ακουμπαω πίσω δεν κάνει κάτι.Φυσικά και το έχω ανοιχτό το nfc. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Εχει δοκιμασει κανεις κανενα αλλο προγραμμα φωτογραφικης που να ειναι καλυτερο απο αυτο που εχει μαμα μεσα?Καποιο λινκ θα βοηθησει να το κατεβασω..Ευχαριστω Lenono Super Camera app. Ψάξε λιγάκι στο forum εδώ και στο Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Lenono Super Camera app. Ψάξε λιγάκι στο forum εδώ και στο Google. Σε ευχαριστώ Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Lenovo super camera Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjGrivas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Παιδιά παρέλαβα το κινητό μου πριν από 3ημερες πριν είχα πάλι το v3 αλλά με την 1,0,4 και τώρα έχω αυτήν (εικονα) τι λέτε να την αλλάξω από ότι βλέπω η παλιά ήταν λίγο καλύτερη σε θέματα ταχύτητας Τ. Υ δεν έχω αλλάξει πότε ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο θέμα, μην μπεις στην διαδικασία προτείνω εγώ Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HliasK Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) wraio to inew v3 Edited July 21, 2014 by HliasK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για επαφές και back up επαφών? Ψάχνω κάποιο που να επιτρέπει την καταχώρηση γραμμάτων στο ίδιο πεδίο με τους αριθμούς, π.χ:6937777888 WIND. Στο προηγούμενο κινητό που είχα, με WINDOWS 6.5 γινόταν. Με το ANDROID όσες επαφές πέρασα σε αυτή τη μορφή από το προηγούμενο κινητό, δεν τις καλεί, αν έχουν γράμματα μετά τα ψηφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Myphone Explorer πολύ καλό. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Και κάτι άλλο πως μπορώ να δω αν δουλεύει το nfc έχω tags Sony αλλά μόλις τα ακουμπαω πίσω δεν κάνει κάτι.Φυσικά και το έχω ανοιχτό το nfc. Είμαι σε ίδια κατάσταση... προσπαθώ να αποφασίσω τι nfc tags να παρω ..... όποιος καλός Σαμαρείτης χρησιμοποιεί ας μας δώσει καμιά ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ναι κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παιδιά Το κινητό σας έχει βγει καλο? Με ενδιαφέρει κυρίως το θέμα της κάμερας... να είναι τουλάχιστον καλύτερη από το Star S5 που Έχω αυτή τη στιγμή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Myphone Explorer πολύ καλό. Το εγκατέστησα στο κινητό, αλλά δε βρίσκω πώς μπορώ να δω τα περιεχόμενά του στο PC...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Παιδιά Το κινητό σας έχει βγει καλο? Με ενδιαφέρει κυρίως το θέμα της κάμερας... να είναι τουλάχιστον καλύτερη από το Star S5 που Έχω αυτή τη στιγμή ... Το κινητό αξίζει! Είναι vfm, αυτό περιλαμβάνει και την camera του. Φυσικά, ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια, αλλά πιστεύω ότι η κοινή συνισταμένη είναι αυτή :D Edited July 23, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Πλέον δεν είναι vfm, έχει κρατήσει πολύ υψηλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του όταν στα ίδια λεφτά ή και φτηνότερα αγοράζεις 6592 και 2 gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το εγκατέστησα στο κινητό, αλλά δε βρίσκω πώς μπορώ να δω τα περιεχόμενά του στο PC...:( Πρεπει και στο pc να περασεις το προγραμμα απο την σελιδα του.Μετα ανοιγεις και στα 2 το προγραμμα και ρυθμιζεις τις παραμετρους που θες ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλέον δεν είναι vfm, έχει κρατήσει πολύ υψηλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του όταν στα ίδια λεφτά ή και φτηνότερα αγοράζεις 6592 και 2 gb ram. Πιστευω οτι για την ποιοτητα αλλα και καμερα του ειναι στο οριο...αν δεν ριξει την τιμη τον επομενο μηνα σιγουρα θα βγουν αλλα φτηνοτερα και καλυτερα...μην ξεχναμε την ποιοτητα (οσο μπορουμε να μιλαμε για αυτην) Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλά, σε κάποιο σχόλιο του, ηλεκτρονικό κατάστημα ελληνικής καταγωγής με ανάρτηση του στο φατσοβιβλιο, χαρακτήρισε το ν3 χαμηλής ποιότητας..... Αφου τα ειπαμε ενα χεράκι, όπως ηταν φυσικό, διεγραψε την συνομιλια Τι να πεις...... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλά, σε κάποιο σχόλιο του, ηλεκτρονικό κατάστημα ελληνικής καταγωγής με ανάρτηση του στο φατσοβιβλιο, χαρακτήρισε το ν3 χαμηλής ποιότητας..... Αφου τα ειπαμε ενα χεράκι, όπως ηταν φυσικό, διεγραψε την συνομιλια Τι να πεις...... Κοιτα εχω πολλα κινητα αλλα και εχω αλλαξει και πολλα....Οκ δεν συζηταμε για τα ακριβα...αλλα τα Sony που εχω τωρα ανετα τα βαζει κατι σε ολα τα επιπεδα...Ακομα και στην μπαταρια.Ειναι οπως και να το κανεις ενα πολυ καλο κινητο για τα χρηματα του.4πυρηνα μοντελα μαρκας πανω απο 400 ευρω....με 5αρα οθονη αλλα και τα specs του inew! Ειναι το μονο κινητο που μολις συνδεσα στο pc αμεσως το αναγνωρισε και οχι μονο αυτο αλλα μεσα απο τις επιλογες του κινητου επιλεγεις αν θες μονο φορτωμα μπαταριας..μονο να το δει σαν χωρο αποθηκης...σαν μεταφορα μονο φωτογραφιων...και πολλες ακομα....Τρελα σκετη. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Πλέον δεν είναι vfm, έχει κρατήσει πολύ υψηλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του όταν στα ίδια λεφτά ή και φτηνότερα αγοράζεις 6592 και 2 gb ram. Πήρα το V3, πριν 1 μήνα στα 115 ευρώ για ένα φίλο που χαρακτηριστικά μου είπε "και 110 αν μπορέσεις ακόμα καλύτερα για ένα τέτοιο κινητό!". Αν κάποιος θέλει να επενδύσει 30 ευρώ παραπάνω και τα έχει (αυτή τη στιγμή), για παράδειγμα, μια καλή επιλογή ίσως να ήταν αυτό. Όπως λέει ο φίλος, παραπάνω, μιλάμε για 2GB RAM & 6592. Στα ίδια ακριβώς χρήματα με το V3, με ανάλογη αισθητική & συντελεστή απόδοσης, αλλά όχι παντόφλα, προσωπικά δε γνωρίζω. Στην εποχή των ισχνών αγελάδων, κάποιοι μετράνε και το ευρώ, δυστυχώς, πια. Για αυτούς, αλλά και τους μέσους χρήστες που δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσουν 8 πυρήνες, εξακολουθώ και το προτείνω. Για τους λοιπούς large και tech-junkies, θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω ότι υπάρχουν επιλογές, καλύτερες από το V3, πλέον. Αλλά, περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καλη η προταση της λενοβο αλλά προσοχη, το 3g ειναι μόνο για Κίνα Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) στο τελος θα γινω γραφικος αλλα το πιο κοντα σε inew για μενα ηταν το dg550 αλλα τελικα μετα απο απιστευτη ταλαιπωρια κατεληξα στο nibiru. Edited July 24, 2014 by ninjamoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis4 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 καλημερα.Παρελαβα τι v3 απο το to2c,ρουταρισμενο με την 1,1,1.Ολα καλα μονο που η εφαρμογη root ειναι στα κινεζικα και πεταει καποια κινεζικα.Μπορω να την απεγκαταστησω χωρις να υπαρξει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Νομίζω αν κάποιος ήθελε σήμερα vfm κινητό , η 1η του επιλογή θα ήταν το coolpad f1... θυσιάζοντας τη μισή χωρητικότητα και το nfc του inew ... Ργώ προσωπικά αν υπήρχε έκδοση με 2GB ram θα σκεφτόμουν να το ξαναπάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Νομίζω αν κάποιος ήθελε σήμερα vfm κινητό , η 1η του επιλογή θα ήταν το coolpad f1... θυσιάζοντας τη μισή χωρητικότητα και το nfc του inew ... Ργώ προσωπικά αν υπήρχε έκδοση με 2GB ram θα σκεφτόμουν να το ξαναπάρω προσωπικα το θεωρω κακασχημο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παντος παιδια περασα τον γνησιο launcher της Sony και ολα τα widjets αλλα και το walkman και πλεον εχω ολο το λειτουργικο (οπτικο παντα) της sony μαζι με καμερα της lenovo super. Τελειο!!!! Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts