bill_phone Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 θα ηταν πιο συνετο δηλαδη να δωσω 140 ευρω να το πιασω στα χερια μου και αν δεν μου κανει ή δεν ειναι οπως το περιμενα να το αφησω. νομιζω οτι το φορουμ υπαρχει γι αυτο τον λογο για να προστατευσει απο λαθος αγορες. δεν ξερω τι λες για την σαμσουν δεν ειχα και δεν θα παρω ποτε. αντιθετα ειναι το πεμπτο κινητο κινεζικο που θελω να αγορασω. ολες οι αλλες αγορες που εκανα παιζανε σ'αυτα τα λεφτα και χωρις κανενα παραπονο στα πλαστικα. αν τωρα για σενα επειδη εχει ολα τα χαρακτηριστικα που αναφερατε σου ειναι αδιαφορο το θεμα που εχω με τα πλαστικα τι να πω. δεν με περισευουν τα 140 ευρω πως να το κανουμε και ουτε θελω να αλλαζω κινητο καθε ενα εξαμηνο. αν λοιπον εχει θεμα το πισω πλαστικο απο την πρωτη μερα δεν προκειται να βγαλει χρονο με τιποτα καθως σκονες και υγρασια θα το καταστρεψουν υ.γ. αναφερεις οτι το χρησιμοποιεις στο ποδηλατο. εχεις βρει καποια βαση ή το εχεις σε τσαντακι? Το περισσεύουν είναι σχετικό και δεν είναι επί του παρόντος. Το κινητό το έχω σε τσαντάκι στο ποδήλατο. Δεν έχω βρει - ψάξει για κάτι εξειδικευμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τελικά έχει και 3g ένδειξη.. Σήμερα αποκαλύφθηκε σε μένα :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τελικά έχει και 3g ένδειξη.. Σήμερα αποκαλύφθηκε σε μένα :-P Έγραψε 3g ; εγώ δεν έχω δει ποτέ. Εκτός αν εννοείς για ταχύτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τελικά έχει και 3g ένδειξη.. Σήμερα αποκαλύφθηκε σε μένα :-P Ναί, και σε μένα έχει εμφανιστεί αρκετές φορές το 3G. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Χτυπάτε το. http:// www.amazon.co.uk/gp/product/B00BQ5KHJW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2PGPJL0BBLHLX και με κουπόνι ASTROE4B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 νεκρο link...κ δεν βλεπω να υπαρχει στο αμαζον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 νεκρο link...κ δεν βλεπω να υπαρχει στο αμαζον http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BQ5KHJW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2PGPJL0BBLHLX Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Κατά την προσωπική μου άποψη η ευκολία της 2ης μπαταρίας δεν αντικαθίσταται με κανένα power bank Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Όπως το δει κανείς. Για να φορτίσεις την 2η μπαταρία θα πρέπει να περιμένεις να φορτώσει η πρώτη για να βάλεις την δεύτερη, ή να έχει εξωτερικό φορτιστή. Επίσης με το βάλε βγάλε χαλαρώνει το καπάκι και πρέπει να ανοιγοκλείνεις και το κινητό. Με το power bank δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχουν σε μικρά μεγέθη και σε χαμηλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Να ρωτήσω εκτος απο την επίσημη θήκη που κυκλοφορεί στο to2c και κοστίζει 40 δολλάρια, έχετε βρει κάτι άλλο ??? Για ζελατίνες υπάρχει κάτι αξιόλογο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Να ρωτήσω εκτος απο την επίσημη θήκη που κυκλοφορεί στο to2c και κοστίζει 40 δολλάρια, έχετε βρει κάτι άλλο ??? Για ζελατίνες υπάρχει κάτι αξιόλογο ?? Η επίσημη θήκη ειναι αυτή που ερχεται μαι με το τηλ. και κοστ'ιζει 12.99 δολ. Η άλλη θήκη των 40 δολ. ειναι από γνήσιο δέρμα άλλα όχι επίσημη. Απλα σαν διευκρινηση το αναφερω. Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick84 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Χτυπάτε το. http:// www.amazon.co.uk/gp/product/B00BQ5KHJW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2PGPJL0BBLHLX και με κουπόνι ASTROE4B thx το χτύπησα :) πανω που διάβασα τα αρνητικά σχολια και μπορω να πω οτι δεν ξέρουμε κατα ποσο αξιόπιστο ειναι γιατι σε μερικούς κανει νερά... αλλα με το κουπόνι αξιζει να το δοκιμάσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Για όσους έχουν πρόβλημα με το ότι η μπαταρία ξεφορτίζει γρήγορα από το 100-85% η λύση είναι να μην το αφήνετε στον φορτιστή όταν φτάσει η φόρτηση φτάσει στο 100%. Εκείνη την στιγμή σταματάει η φόρτηση και ξεκινάει το τηλ να εκφορτίζεται χωρίς όμως να μειώνετε το ποσοστό! Εγώ το έχω βρεί το πρωί στο 100% και η τάση ήταν στο 3,95mv!! Κάποια άλλα περίεργα συμβαίνουν γιατί όταν σύνδεσα ξανά τον φορτιστή μετά από 2-3 λεπτά (ήταν στο 95%) συνέχισε το ποσσοστό να κατεβαίνει με τα volts να ανεβαίνουν! Μετά από λίγο αφού η τάση είχε φτάσει στο maximoum (4,2 στην περίπτωσή μου) το ποσσοστό είχε πέσει μέχρι και στο 93%, έφτασε στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Αυτό θα έγραφα και εγώ τώρα.Το κινητό αν όχι σε όλους,σίγουρα σε αρκετούς (το διάβασα και στο xda) απο εμας,φορτίζει μέχρι το 85% .Αν το αφήσουμε στο φορτιστή να φτάσει μέχρι το 100% ουσιαστικά χάνουμε σε αυτονομία. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Eίναι λίγο διαφορετικό αυτό που λέω. Αν δηλαδή βάλεις το κινητό να φορτίζει το βράδυ και ας πούμε ότι φορτίσει στο 100% και 4,2v (στην περίπτωσή μου) στις 02:00 την νύχτα, τότε αν το βγάλεις το πρωί κατά τις 8:00 μπορεί να σου δείχνει 100% αλλά θα είναι σαν να είναι stanby 6 ώρες! Κάτι γίνεται με το κύκλωμα που φορτίζει (ή τουλάχιστον οι οδηγίες που παίρνει από κακογραμμένο ίσως SW) και ενώ σταματάει να φορτίζει αφού φτάσει στο 100% δεν ξεκινάει πάλι την φόρτιση όταν πέσει η τάση. Edited January 30, 2014 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Καταλαβαίνω καλά τι λες.Το πρόβλημα το έχω και εγώ και είναι ένας επιπλέον λόγος που φορτίζω την μπαταρία σε εξωτερικό φορτιστή.Το κινητό έχει άριστη οθόνη και κάμερα για τα χρήματά του,αξιοπρεπές gps και wifi.Ειναι οι λόγοι που δεν το έχω "σπρώξει" ακόμη αν και βρίσκω να το δώσω όσο το πήρα.Η πραγματική μπαταρία του κινητού ειναι ουσιαστικά απο 85% εώς περίπου 10%.Στο δικό μου στο 85% φτάνει στα 4188mv.Απο εκει και πάνω,κατεβαίνει και θέλει βάλε-βγάλε το φορτιστή για να δείξει 100% και πρακτικά τα ίδια mv με αυτά που έχω στο 85% Edited January 30, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Θα δοκιμάσω ένα βράδυ να το φορτίσω σε recovery mode για να δούμε αν φταίει το SW ή το ΗW. Πολλές φορές το έχω φορτίσει πριν πάω για ύπνο και μέχρι το πρωί είναι στο 93% πολύ καλύτερα από ότι με τον φορτιστή συνδεδεμένο. Που σημαίνει ότι με τον φορτιστή καρφωμένο καταναλώνει πιο πολύ ρεύμα! Για αυτό από εδώ και πέρα θα το φορτίζω από πριν ώστε να μπορώ να το παρακολουθώ. Ότι έχει φοβερή οθόνη, ξαναπέστο. Πολλές φορές το βγάζω από το αυτόματο και βάζω την φωτεινότητα στο τέρμα και κάθομαι και το χαζεύω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ότι έχει φοβερή οθόνη, ξαναπέστο. Πολλές φορές το βγάζω από το αυτόματο και βάζω την φωτεινότητα στο τέρμα και κάθομαι και το χαζεύω!!:w00t::w00t::w00t: Δικός μας είσαι και εσύ......:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Αν είναι να το φορτίσω στο recovery δηλαδή να ειναι κλειστό, προτιμω να φορτίζω την μπαταρία στον εξωτερικό φορτιστή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Όπως το δει κανείς. Για να φορτίσεις την 2η μπαταρία θα πρέπει να περιμένεις να φορτώσει η πρώτη για να βάλεις την δεύτερη, ή να έχει εξωτερικό φορτιστή. Επίσης με το βάλε βγάλε χαλαρώνει το καπάκι και πρέπει να ανοιγοκλείνεις και το κινητό. Με το power bank δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχουν σε μικρά μεγέθη και σε χαμηλές τιμές. πηρα αυτο και ειμαι ΟΚ απο μπαταρια.... http://www.banggood.com/Wallet-Design-20000mAh-Power-Bank-Mobile-Charger-For-IPhone-Tablet-p-79283.html γκουμουτσα θα μου πειτε.. αλλά.... το παρηγγειλα 13/1 και ηρθε σημερα.!!!! Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Αν είναι να το φορτίσω στο recovery δηλαδή να ειναι κλειστό, προτιμω να φορτίζω την μπαταρία στον εξωτερικό φορτιστή Αυτό θέλω να το κάνω για να δω αν είναι SW ή HW πρόβλημα και να δούμε αν θα μπορούμε να ελπίζουμε σε μελλοντικό fix ή όχι. Το λέω αυτό γιατί όταν είχα δοκιμάσει την rom από smartdigi δεν φορτιζε όταν το τηλέφωνο ήταν ανοιχτό ή σβηστό. Φόρτιζε μονο όταν ήταν σε recovery mode. Προφανώς το SW έλεγχει το κομάτι αυτό ακόμα και όταν το τηλ είναι σβηστό αλλά όχι όταν είναι σε recovery, για αυτό ελπίζω ότι θα βγάλω κάποιο συμπέρασμα, όταν το φορτίσω εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εχω ενδειξη στο στατους κλεισιμο IPS απο 14/1 και ακομα τιποτα, διαβασα τον οδηγο αλλα λεει πως σπανιως κανουν πανω απο 2 βδομαδες να ανοιξουν το σακο στην Ελλαδα, ειναι φυσιολογικο αυτο? Η πλακα ειναι πως εβαλα σινγκ ποστ για καλο, ενω οτι αγοραζω απο κινεζους-ιμπει(china-post) ολα αυτα τα χρονια ποτε δεν μου εκανε πανω απο 3 βδομαδες συνολο ενω τωρα δευτερα κλεινω μηνα απο την αρχη της διαδικασιας... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Είχα αναφέρει αυτό που συζητάτε. Εμένα μου το έκανε αυτό πριν την καλιμπράρω. Τώρα μου πιάνει 4300+mV από το 95%. Βέβαια πριν 2 φορτίσεις έπιασε 100% και 4200mV από 4379mv που πιάνει συνήθως. Edited January 30, 2014 by bill_phone Λάθος σύνδεσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Είχα αναφέρει αυτό που συζητάτε. Εμένα μου το έκανε αυτό πριν την καλιμπράρω. Τώρα μου πιάνει 4300+mV από το 95%. Βέβαια πριν 2 φορτίσεις έπιασε 100% και 4200mV από 4379mv που πιάνει συνήθως. Aυτό σε μένα δεν κάνει τίποτα. Ότι και να κάνω δεν ξεπερνάει τα 4,2v. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ουτε σε μένα δεν ξεπερνάει τα 4.2v Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts