Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

JPOWER73

Μολις αυτο διαβαζα και εγω και οτι ηδη εβγαλε TOUCH RECOVERY:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ το παράγγειλα το Inew v3 από το επίσημο site τους και θα σας πω αν θα έχει κάποια διαφορά.Είμαι ήδη χρήστης Κινέζικου τηλεφώνου jiayu g3 το οποίο τρέχει στην ίδια ανάλυση οθόνης με το Inew (1280x720) και το κινητό πάει τρομερά γρήγορα αν και διπύρηνο (mtk 6577) 1 gb ram. Όσον αφορα τη μπαταρία του που φυσικά δεν συγκρίνεται με την χωρητικότητα του jyau (2750 mah) πιστεύω να βγάζει άνετα μια μέρα κανονικής χρήσης. Μεγάλο ρόλο παίζει και η έκδοση του λειτουργικού στην διάρκεια της μπαταρίας γιατί με το που έβαλα rom στο jiayu me 4.2.2 apo 4.1 που είχε αρχικά είδα μεγαλη διαφορά στην οικονομία της μπαταρίας.. Μην κολλάτε με τα antutu benchmarks κτλπ. Αυτή η cpu που έχει το Inew είναι υπερ αρκετη. Το μόνο που με χάλασε είναι το ψέμα που είπαν για το πάχος του τηλεφώνου....
Petrotech

Εγώ το παράγγειλα το Inew v3 από το επίσημο site τους

ποιο ειναι αυτο?

Μολις αυτο διαβαζα και εγω και οτι ηδη εβγαλε TOUCH RECOVERY

της γυναίκας του δεν άρεσε,το σκοτώνει ο τύπος :X

JPOWER73

Μολις αυτο διαβαζα και εγω και οτι ηδη εβγαλε TOUCH RECOVERY:)

[CWM] iNew V3 CWM 6.0.4.4 Touch Recovery

Includes scatter. Flash through SP Flash Tool or if rooted already, copy to SD and flash with Mobile Uncle app.

http://ge.tt/144sBkB1/v/0?c

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Εντάξει έχω πειστεί πλέον ότι το κινητό ειναι vfm ακόμη και με την 18αρα κάμερα

Κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά των κλώνων, αλλά και τις διάφορες φωτογραφιες που κυκλοφορούν στα κινέζικα, αλλά και με εγγλέζικα λογάκια φαίνεται ότι στα inew το f/2.2 το έχουν κανει f/2.0. Διατηρούσα συνεχώς την αμφιβολία για το ότι θα ήταν τόσο φωτεινός ο φακός, καθώς δεν συμφωνούσε αυτό και με τις προδιαγραφές του sony exmor 13mp αισθητήρα (πάει πακέτο με φακό).

Οπότε μάλον σίγουρα μιλάμε για f/2.2 και 13mp. Τα 18mp που φαίνονται στα antutu tests είνα interpolatεd.

Not bad at all

εστειλα email στην sony ρωτωντας αν εχουν οντως εχει exmor το inew. βεβαια μετα σκεφτηκα οτι 1. ισως δεν θα ασχοληθουν να απαντησουν 2. ισως να μην ξερουν-θελουν να πουν 3. ισως να μην παρουμε εν τελη γνησια inew... παντως οι photos πιο πανω δειχνουν πολυ καλες και ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ. μακαρι.

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

εστειλα email στην sony ρωτωντας αν εχουν οντως εχει exmor το inew. βεβαια μετα σκεφτηκα οτι 1. ισως δεν θα ασχοληθουν να απαντησουν 2. ισως να μην ξερουν-θελουν να πουν 3. ισως να μην παρουμε εν τελη γνησια inew... παντως οι photos πιο πανω δειχνουν πολυ καλες και ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ. μακαρι.

Δεν νομίζω να σου απαντήσουν θετικά γιατί μετά θα αγοράσουμε όλοι το Inew και η Sony τι θα πουλήσει?

Το τρίτο κομμάτι του πρώτου ας το πούμε review

http://www.gizbeat.com/2885/mt6582-inew-v3-review-led-external-speaker-microphone-earpiece/

Από τους κλώνους (τώρα ποιος αντιγράφει ποιόν) μάλλον βγαίνει συμπέρασμα για την κάμερα

http://goophoneshops.net/goophone-v92-smartphone-50-inch-gorilla-screen-mtk6582-quad-core-3g-nfc-otg-air-gesture-p-46.html

Τελικα στο ντουκου περασαμε οι περισσοτεροι το ποστ σου που ισος ειναι και το σημαντικοτερο!

Ισος τελικα να εξηγει τα περισσοτερα ερωτηματα μου σχετικα με το τηλεφωνω,ετσι οπως το κοβω μαλλον το INEW V3 να ειναι branded τηλ. της INEW οπως δηλ. κανει το πλαισιο και αγοραζει τηλ. απο την INEW και τα κανει TourboX ετσι και η INEW αγοραζει τηλ. απο καποια αλλη Κινεζικη εταιρια και τα βαφτιζει INEW οπως επισης κανει και η goophone κ.τ.λ!

σε συνέχεια προηγούμενης παρατήρησης μου, παραθέτω απόψεις για την συσκευή από κάποιον που παρέλαβε, υπογραμμίζοντας αυτο που, προηγουμένως, παρατήρησα κι εγώ. Ο κύριος είναι-δηλώνει επαγγελματίας φωτογράφος....

...και το συγκρινει με το S4

S4 No Flash

http://i1153.photobucket.com/albums/p504/shanosburgess/th_s4noflash_zps12b2a0e8.jpg

S4 Flash

http://i1153.photobucket.com/albums/p504/shanosburgess/th_s4flash_zps52df50bc.jpg

V3 No Flash

http://i1153.photobucket.com/albums/p504/shanosburgess/th_v3noflash_zps725d5006.jpg

V3 Flash

http://i1153.photobucket.com/albums/p504/shanosburgess/th_v3flash_zps33e24218.jpg

Πολύ καλή η απόδοση της κάμερας απ' όσο μπορώ να δω (λόγω ανάλυσης).

Και με μεγαλύτερο εύρος λήψης σε σχέση με την (πολύ καλή) κάμερα του S4.

Όντως ''μυρίζει'' Sony...

Κι εδώ ένα βίντεο Unboxing & Hands On που μας δείχνει και την λειτουργία OTG...

Ερώτηση Νο1: Τα παιχνίδια που παίζει το κινεζάκι στο βίντεο θεωρούνται ''βαριά'' σε απαιτήσεις μνήμης και cpu;

Ερώτηση Νο2: Αν κάποιο παιδί γνωρίζει το όνομα της κοπέλας που τραγουδάει στο video clip ας το ποστάρει.

Πολύ θα το εκτιμήσουμε όλοι εδώ μέσα πιστεύω... :D :D :D :D

Edit: Ακόμα ένα βίντεο εδώ με πολλά δείγματα από φωτό και video recording.

Edited by MORRISSEY4
Π.Α.Ο.Κ. 1926

Includes scatter. Flash through SP Flash Tool or if rooted already, copy to SD and flash with Mobile Uncle app.

Τι διαφορα εχει το touch recovery με το απλο?

Τι σημαινει οτι περιεχει scatter:blink:

Sorry αλλα μπλεξατε με newbie

:hunter:

Επειδή το έχω ψιλοχάσει το θέμα, μπορεί να έχει ξανα ερωτηθεί...

Στα παιδιά που μιλάνε με την Inew , έχει αναφέρει κανείς το θέμα με (το μη λειτουργικό) otg για την πρώτη παρτίδα που αγοράσαμε από t2c ?

Υπάρχει επίσημη απάντηση ότι ναι τα πρώτα 1000 κομμάτια είναι έτσι ?

Επειδή το έχω ψιλοχάσει το θέμα, μπορεί να έχει ξανα ερωτηθεί...

Στα παιδιά που μιλάνε με την Inew , έχει αναφέρει κανείς το θέμα με (το μη λειτουργικό) otg για την πρώτη παρτίδα που αγοράσαμε από t2c ?

Υπάρχει επίσημη απάντηση ότι ναι τα πρώτα 1000 κομμάτια είναι έτσι ?

Απαντηση απο To2C

friend,we have asked the factory about this,the first batch of this phone iNEW V3 cannot support OTG cable,sorry to tell you we can do nothing for it.it is hardware problem,we cannot gain OTG after a software update,sorry.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Πολύ καλή η απόδοση της κάμερας απ' όσο μπορώ να δω (λόγω ανάλυσης).

Και με μεγαλύτερο εύρος λήψης σε σχέση με την (πολύ καλή) κάμερα του S4.

Όντως ''μυρίζει'' Sony...

Κι εδώ ένα βίντεο Unboxing & Hands On που μας δείχνει και την λειτουργία OTG...

Ερώτηση Νο1: Τα παιχνίδια που παίζει το κινεζάκι στο βίντεο θεωρούνται ''βαριά'' σε απαιτήσεις μνήμης και cpu;

Ερώτηση Νο2: Αν κάποιο παιδί γνωρίζει το όνομα της κοπέλας που τραγουδάει στο video clip ας το ποστάρει.

Πολύ θα το εκτιμήσουμε όλοι εδώ μέσα πιστεύω... :D :D :D :D

Edit: Ακόμα ένα βίντεο εδώ με πολλά δείγματα από φωτό και video recording.

Το ονομα της κοπελας ειναι Oksana Fedorova

Οριστε και το clip

Οσο για τα παιχνιδια θα ελεγα πως ανηκουν στα 'βαρια' παιχνιδια.

Παιδια καλημερα κι απο μενα!

Χρονια πολλα σε Ολους!

απο την εμπειρια σας παίζει το κινητο να ακριβυνει?

η θα φτηνηνει οποτε να περιμενουμε οταν θα βγει το οκταπυρηνο να αποφασισουμε οσοι δεν το εχουμε παρει ακομη?

Παιδια καλημερα κι απο μενα!

Χρονια πολλα σε Ολους!

απο την εμπειρια σας παίζει το κινητο να ακριβυνει?

η θα φτηνηνει οποτε να περιμενουμε οταν θα βγει το οκταπυρηνο να αποφασισουμε οσοι δεν το εχουμε παρει ακομη?

Εξαρτάται πολύ από την ζήτηση και τον ανταγωνισμό. Αν το κινητό δεν έχει κάποιο major flaw μην σε παραξενέψει αν αυξηθεί σημαντικά η τιμή του. Προσωπική μου εντύπωση είναι ότι μάλλον θα αυξηθεί λίγο η τιμή

Τι διαφορα εχει το touch recovery με το απλο?

Τι σημαινει οτι περιεχει scatter:blink:

Sorry αλλα μπλεξατε με newbie

Το touch recovery σημαίνει ότι δουλεύει και με την οθόνη αφής.Το απλό δουλεύει μόνο με τα πλήκτρα φωνής και power.Το scatter ειναι ένα αρχείο που το βάζουμε στο πρόγραμμα sp flash tools και δηλώνει στο κινητό σε ποιο ακριβώς σημείο της μνήμης του,να φλασάρει το recovery και όχι μόνο.Σχετικά δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

Παιδια καλη χρονια να εχουμε . Αν λοιπον καποιος θελει να ξαναπαραγειλει την δευτερη παρτιδα κ θελει να πουλησει αυτο ας μου στειλει P.M ευχαριστω πολυ .

http://ge.tt/144sBkB1/v/0?c

ΠΡΟΣΟΧΗ.......

From the maker of the recovery (Gizbeat) :

Guys, DO NOT, I repeat DO NOT factory reset with this recovery, it formats /system which then will soft brick your phone.

If you must factory reset, make a backup first to SD through this recovery. Then after factory reset, select 'advanced restore', then choose "/system". Please share this with any forum you see this recovery posted.

Thank GOD I had accidentally made a backup.

Will try to get to the bottom of the issue.

Redmi Note 9 Pro 6-128

Καλησπέρα παιδιά.

Το κουπόνι από το antelife έληξε. Έχει κανένα άλλο site κανένα κουπόνι για το συγκεκριμένο κινητό;;;

Φανταστικά βιντεακια!!!

Δίνουν την εντύπωση καλής κάμερας.

Μαλλον τα περι εξμορ.. Αληθεύουν ή τουλάχιστον πλησιάζουν τα δηλωθεντα

Σχετικά με την βλάβη, καπου διάβασα ότι το έπαθε και καποιος αλλος. Βέβαια, ο παθών, ζητάει από το χδα κάποιος να του δώσει την ορίτζιναλ ρομ ούτως ώστε να επαναφέρει την συσκευή του σε.. Εντος εγγύησης κατάσταση...

Προφανώς την πείραξε.....

Απ' ότι θυμάμαι, την αγόρασε απο το to2c.

Το συμβαν ελαβε χώρα την Παρασκευή, οποτε το να ειναι αυτή η προβληματική συσκευή του φίλου, το θεωρώ απίθανο

Μάλιστα, το γεγονός ότι το ανέβασαν οι ίδιοι, πιστεύω οτι είναι παραδοχή σφάλματος..... Με κάλυψη εγγύησης.

Για την ιστορία, το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από 2 μέρες χρήση

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Φανταστικά βιντεακια!!!

Δίνουν την εντύπωση καλής κάμερας.

Μαλλον τα περι εξμορ.. Αληθεύουν ή τουλάχιστον πλησιάζουν τα δηλωθεντα

Σχετικά με την βλάβη, καπου διάβασα ότι το έπαθε και καποιος αλλος. Βέβαια, ο παθών, ζητάει από το χδα κάποιος να του δώσει την ορίτζιναλ ρομ ούτως ώστε να επαναφέρει την συσκευή του σε.. Εντος εγγύησης κατάσταση...

Προφανώς την πείραξε.....

μ

Απ' ότι θυμάμαι, την αγόρασε απο το to2c.

Το συμβαν ελαβε χώρα την Παρασκευή, οποτε το να ειναι αυτή η προβληματική συσκευή του φίλου, το θεωρώ απίθανο

Μάλιστα, το γεγονός ότι το ανέβασαν οι ίδιοι, πιστεύω οτι είναι παραδοχή σφάλματος..... Με κάλυψη εγγύησης.

Για την ιστορία, το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από 2 μέρες χρήση

δεν το ανεβασε το To2c και εκανα και την ερευνα μου ο τυπος ειναι απο ανταγωνιστικο site

για να κοψει τις πωλησεις του απο το To2C ,γιατι κατι τετοιο επαιζε και παλαιοτερα ;),και δεν ξερουμε και τι συνεβη ,αν επεσε κατω πχ και για αυτο δεν δουλευει η οθονη,το βιντεακι για μενα δεν αποδυκνειει τπτ εχω δει τηλεφωνο τον 600 ευρω να μην δουλευει touchscreen μετα την πτωση ενω εμφανισιακα δεν εδειχνε να παθε τπτ.

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Δεν ξέρω τι και πως αλλα το κινητό με τη χαλασμένη οθόνη φοράει τον εργοστασιακό protector με τα λογότυπα πάνω οπότε λογικά αν είναι αληθινο το βιντεο,το πρόβλημα ήταν απο τη μαμά του...λογικα πάντα...οποτε να περαστικέ αλλη ρομ όπως αναφέρθηκε χλωμό...θα έρθουν μαζεμένα στα παιδιά εδώ και θα έχουμε σαφή εικόνα...τωρα όλα αυτα τα βιντεο και τα review να χουμε να λέμε....καλη χρόνια σε όλους παιδες.