mimoko Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Αν έχεις διαλέξει DHL κατά 99% το τηλέφωνο θα περάσει τελωνείο. Με ems συνήθως δεν περνάς τελωνείο, αν και έχω ακούσει ότι το τελευταίο διάστημα έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι και στα πακέτα που έρχονται με ems. αυτο σημαινει οτι θα το εκτελωνησουν και θα πληρωσω εξτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 αυτο σημαινει οτι θα το εκτελωνησουν και θα πληρωσω εξτρα? Να είσαι προετοιμασμένος πάντως , δεν είναι απολύτως σίγουρο , αλλα είναι αρκετά πιθανόν . Υπάρχουν και μέλη που δεν πλήρωσαν πάντως . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Να είσαι προετοιμασμένος πάντως , δεν είναι απολύτως σίγουρο , αλλα είναι αρκετά πιθανόν . Υπάρχουν και μέλη που δεν πλήρωσαν πάντως . Eίναι αρκετά απίθανο θα έλέγα μην αγχώνεις το παιδί στη πρώτη του αγορά. Είναι αρκετά σπάνιο να σε πιάσει το τελωνειο. Συμβαινει αλλά στο 10-15% των δεμάτων που φτάνουν. Εδώ ταμπλετ με μεγάλο κουτι και δε σε σταματαει σε κινητο λογω μικρης συσκευασιας ακομα πιο απιθανο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Eίναι αρκετά απίθανο θα έλέγα μην αγχώνεις το παιδί στη πρώτη του αγορά. Είναι αρκετά σπάνιο να σε πιάσει το τελωνειο. Συμβαινει αλλά στο 10-15% των δεμάτων που φτάνουν. Εδώ ταμπλετ με μεγάλο κουτι και δε σε σταματαει σε κινητο λογω μικρης συσκευασιας ακομα πιο απιθανο Εχει συζητηθεί πολλάκις το συγκεκριμένο θεμα και καλό θα ειναι να μην το αναλύσουμε εδώ μιας και βγαίνουμε off topic. Ειναι γνωστό ωστόσο πως οταν μπλέκονται γνωστές courier σε αγορές εκτός Ευρώπης (FedEx, dhl κτλ) περνάνε όλα απο τελωνείο. Η εξαίρεση ειναι να μην περάσουν αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό μιας και εξαρτάται απο άλλους παράγοντες. Θα παρακαλέσω όμως μα επανέλθουμε. Η συζήτηση περί αποστολών από Κίνα ας συνεχιστεί στο σχετικό θεμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ρε παιδια που παιζει κουπονι για το τηλ.? Για 200$ ακριβο μου φαινετε για ο ρισκο και μονο γιατι με 200-210$ παιζουν δοκιμασμενα τηλεφωνα αλλα αν παιζει κουπονι τοτε ναι αξιζει το ρισκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Ρε παιδια που παιζει κουπονι για το τηλ.? Για 200$ ακριβο μου φαινετε για ο ρισκο και μονο γιατι με 200-210$ παιζουν δοκιμασμενα τηλεφωνα αλλα αν παιζει κουπονι τοτε ναι αξιζει το ρισκο.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5087705#post5087705 εγω ειμαι αναμεσα σ αυτο κ στο huawei honor 3c μπορει καποιος να βοηθησει να αποφασισω? Edited December 22, 2013 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 αυτο σημαινει οτι θα το εκτελωνησουν και θα πληρωσω εξτρα? Φυσικά ..... Στείλε μνμ στο μαγαζί να το δηλώσουν 30$ μήπως και τη γλιτώσεις.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ρε παιδια που παιζει κουπονι για το τηλ.? Για 200$ ακριβο μου φαινετε για ο ρισκο και μονο γιατι με 200-210$ παιζουν δοκιμασμενα τηλεφωνα αλλα αν παιζει κουπονι τοτε ναι αξιζει το ρισκο. http://www.pandawill.com/activity20131217.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5087705#post5087705 εγω ειμαι αναμεσα σ αυτο κ στο huawei honor 3c μπορει καποιος να βοηθησει να αποφασισω? ρε συ κ εγς το ιδιο διλημα εχω.μου αρεσει παρα πολυ το inew αλλα το αλλο ειναι εγγυηση απλα. κ αμα το παρεισ κ δουλεψει μονο 1 μηνα?αντε γεια.μαλλον προσ ηθαςει λεω αλλα δε ξερω αμα την κανω την τρελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5087705#post5087705 εγω ειμαι αναμεσα σ αυτο κ στο huawei honor 3c μπορει καποιος να βοηθησει να αποφασισω? ρε συ κ εγς το ιδιο διλημα εχω.μου αρεσει παρα πολυ το inew αλλα το αλλο ειναι εγγυηση απλα. κ αμα το παρεισ κ δουλεψει μονο 1 μηνα?αντε γεια.μαλλον προσ ηθαςει λεω αλλα δε ξερω αμα την κανω την τρελα... Tοτε καντε λιγο υπομονη μεχρι να παραλαβουν οι πρωτοι οποτε και θα εχετε μια ολοκληρωμενη αποψη ειδικα ως προς το αγνωστο INEW V3 που παραγγειλαμε ολοι εμεις! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 δεν κρατηθηκα το παρειγγειλα απο το to2c και ο θεος βοηθος!!!!!καλη σας χρονια κυριοι...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 23-12-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) Καλές γιορτές!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ότι μου ήρθε το tracking number.Με το καλό να μας έρθει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εγω αγορασα στισ 2 η ωρα.την ιδια μερα στελνει tracking ή την επομενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εφυγε και το δικο μου σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimakis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 2013-12-23 14:11, Receive Item From Customer, IPS..... τι σημαινει αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Και το δικό μου έφυγε σημερα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Posting Date | Status Date | Status Description 23-12-2013 | 23-12-2013 | Despatched to overseas (Country code: GR) :D Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Γεια μχαρα και καλες γιορτες. Γνωριζει κανεις που να εχει παραγγειλει με ems express αντι για singpost; Στο to2c στην επιλογη ems express λεει για 6-12 μερες. Ισχυει κατι τετοιο; Επισης, υπηρξε καποια επιπλεον χρεωση κατα την παραδοση; Την τελευταια φορα που παρηγγειλα με singpost μου ηρθε το πακετο σε 2 μηνες, οποτε σκεφτομαι χαλαλι τα 23 ευρω, αν ειναι να το παρω σε 10 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Τελικα το παρηγγειλα με ems express, ελπιζω να το χω μεσα στον Γεναρη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 http://www.1949deal.com/inew-v3-mtk6582-1-3ghz-quad-core-android-4-2-smartphone-1g-ram-16g-rom-5-0-inch-hd-gorilla-glass-screen-nfc-black.html πολλες φωτο Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimoko Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Εμένα μου ήρθε αλλά έλειπα από το σπίτι.την Παρασκευή θα πάω ο ίδιος να το πάρω.εκανε 3 μέρες ναρθη με την DHL σε ερώτηση μου,αν έχω να πληρώσω τίποτα έξτρα μου είπαν όχι μόνο να παραλάβω το πακέτο.την Παρασκευή το απόγευμα θα δω και θα σας πω εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Η DHL μαλλον λογο εορτων και πολυ δουλεια δεν τα περναει τα πακετα απο τελωνειο,Δεν εξηγητε διαφορετικα γιατι σε τρεις περιπτωσεις γνωστων μου που πηραν μεχρι και μαιμου nike παπουτσια η dhl τους τα περασε απο τελωνειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Εμένα μου ήρθε αλλά έλειπα από το σπίτι.την Παρασκευή θα πάω ο ίδιος να το πάρω.εκανε 3 μέρες ναρθη με την DHL σε ερώτηση μου,αν έχω να πληρώσω τίποτα έξτρα μου είπαν όχι μόνο να παραλάβω το πακέτο.την Παρασκευή το απόγευμα θα δω και θα σας πω εντυπώσεις Θα περιμενουμε. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts