Karthan7 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 την εξελληνισμενη εκδοση πηρες?απο vickmall?αυτη η εκδοση δεν εχει τα gapps? Αγγλικα κινεζικα, δεν ειχε google app. Αυριο θα σου πω για το στιγμα και για το igo ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Αγγλικα κινεζικα, δεν ειχε google app. Αυριο θα σου πω για το στιγμα και για το igo ;) να μου πεις να μου πεις :lol: βασικα δες και εν στασει πως συμπεριφερεται ο κερσορας.μενει ακινητος η παει απο εδω κι απο κει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Για δειτε παιζει το βιντεο ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Για δειτε παιζει το βιντεο ? ναι,παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) βαλε 8sms .απλα στο μανισιο sms προγραμμα απενεργοποιησε την ειδοποιηση και μην ξαναασχοληθεις με το μαμα προγραμμα! Εβαλα το 8sms. Με αυτο διορθωνεται ο περιορισμός των ελληνικων χαρακτηρων αλλα δεν υπαρχει η επιλογη καρτας (σε dual sim κινητο) στην αποστολή sms ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Xposed Framework + Gravity Box + Strip Unicode chards δοκίμασες; Τι ειναι αυτα ; Προγραμματα ; (apk) ? Edited March 20, 2014 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Απο οτι ειδα φοραει το Android 4.2.2 Αναρωτιεμαι εαν θα μπορει να γινει αναβαθμισηη σε 4.3 η 4.4 Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Αγγλικα κινεζικα, δεν ειχε google app. Αυριο θα σου πω για το στιγμα και για το igo ;) κι εγω το πηρα απο το vickmal,θα ερθει διχως google aps και ελληνικα θες να πεις?αυτοι εγραφαν οτι θα ειναι ρουταρισμενο και με ελληνικα και google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 κι εγω το πηρα απο το vickmal,θα ερθει διχως google aps και ελληνικα θες να πεις?αυτοι εγραφαν οτι θα ειναι ρουταρισμενο και με ελληνικα και google play. Απο etotalk ηρθε το δικο μου. Goggle play ειχε (γραφω πιο πανω με ποια ιδιαιτερότητα) σταgoogle app υπαρχει προβλημα (κι εδω βλεπε πιο παλια ποστ) . Ελληνικα δεν υπαρχουν ουτε για δήγμα κι ας τα πλήρωσα εξτρα. Τους εστειλα mail και τους διαμαρτηρηθηκα και απαντησαν οτι ..... οι τεχνικοι τους εργαζονται σκληρα για να το διορθωσουν και να βαλλουν ελληνικα !!! Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ήχο δεν έχει το βίντεο ? Προτιμώ με σχολιασμό... Lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδες απο vickmal παρελαβε κανενας? Η τελευταια ενημερωση που εχω απ το tracking number, ειναι απο τις 6 μαρτιου οτι εφυγε για Ελλαδα (Despatched to overseas (Country code: GR). Εδω και 2 βδομαδες τιποτα!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδες απο vickmal παρελαβε κανενας? Η τελευταια ενημερωση που εχω απ το tracking number, ειναι απο τις 6 μαρτιου οτι εφυγε για Ελλαδα (Despatched to overseas (Country code: GR). Εδω και 2 βδομαδες τιποτα!!!:( πρεπει να φτανουν,κοντα θα τα παραλαβουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Για αποστολές αντικειμένων υπάρχει ξεχωριστό θέμα στους οδηγούς. Μείνετε σε ότι έχει να κάνει με την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Το τηλεφωνο το πηρα απο το vickmall, οταν εκανα παραγγελια δεν ειχε στις επιλογες ουτε root ουτε τα ελληνικα. Το τηλεφωνο δειχνει ωραιο στο ματι με την αντιθεση μαυρο-λευκο, ειναι ανετο στο χερι και ελαφρυ. Θα ηθελα το πισω καπακι να ξεκουμπωνει ποιο δυσκολα γιατι βγαινει ευκολα. Στο πισω μερος χτυπωντας απαλα με το δακτυλο στο σημειο που γραφει honor και προς τα κατω ακουγεται ενα κουφιο/κενο που υπαρχε, δεν εφαπτεται το καπακι με το σωμα, στα ακρα δεν υπαρχει αυτος ο θορυβος. Του εχω βαλει τη διαφανη θηκη της imak. Ηρθε με την εκδοση Β106 και αμεσος μου εβγαλε ενημερωση για διαθεσιμο OTA update στην Β111 οπου και το εκανα. Μετα δεν εβγαλε καποιο ota update, εβαλα στη καρτα την B117 και το εκανα, ολα αυτα χωρις root. Προσπαθησα να περασω το google play αλλα στην αναζητηση μου εβγαζε μονο το google earth. ''Εστειλα'' το google play apk με bluetooth απο ενα αλλο τηλεφωνο στο 3c και το εκανα εγκατασταση, εβαλα το mail μου και μετα εκανα επανεκκινηση το τηλεφωνο για να ανοιξει το play. Εκανα root με το frameroot apk και επελεξα τη δευτερη επιλογη ''faramir'' μετα εβαλα το Mobileuncle MTK Tools εκανα backup τα imei, περασα το cwm recovery και πηρα backup. Η οθονη του μου αρεσει, δειχνει να εχει φυσιολογικα χρωμματα και εχει πολυ καλες γωνιες θεασης, δεν βλεπω πιξελ και επισης δεν κουραζει τα ματια οση ωρα και να την κοιτας. Τωρα το βραδυ εχω τη φωτεινοτητα τερμα χαμηλα και την ημερα σε εσωτερικους χωρους ~ στο 1/3. Σε ηλιο εξω δεν μπορω να πω ακομα, εκανα τεστ μεσα στο αμαξι για να δω το gps και εβγαλα φωτογραφιες και βιντεο για να σας δειξω. Το ακουστικο του ειναι πολυ καλο σε ποιοτητα, σε ενταση δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, ουτε πολυ δυνατο ουτε χαμιλο. Το digitizer ακουει με ελαχιστο αγγιγμα. Το double touch για ενεργοποιηση της οθονης δουλευει μια χαρα, ωραιο αυτο. Οι εφαρμογες ανοιγουν ανετα, ε 2gb ran εχει. Το ποιο λιγο free ram που εχω δει ειναι ~800mb με ~290 εφαρμογες, το android δεν χορταινει με τιποτα...... Δεν εχω διαγραψει ακομα καποιες αχρηστες για εμενα μαμισιες εφαρμογες. Αναπαραγωγη βιντεο 1080p εικονα τρια Εβαλα δυο sim, η μια sim ειναι παντα ενεργη και εχω παντα ανοικτα data(εκτος απο το gps τεστ που εκανα),οταν δεν εχω wi fi και θελω να μπω στο internet ανοιγω τη δευτερη sim με 3g. Το gps test με κλειστα data κλειδωσε μεσα στο αυτοκινητο εν κινηση με ~30-40χλμ σε ~35-40δευτερολεπτα, μετα ανοιξα το igo και δεν εχασα πουθενα το στιγμα μεσα στο κεντο της πολης, δεν εκανε τιποτα ''χαζα'' και ηταν σταθερο. Η πρωτη εικονα ειναι μεσα στην πολη και το δευτερο εκει που εβγαλα της ημερισιες φωτογραφιες. Το navigon 5.1.0 που μου ''χαρισε ο θειος'' μου παιζει κανονικα. Μπαταρια, χθες το βραδυ σε αναμονη 5 ωρες με ανοικτο wi fi εχασε 1%. Σε χρηση με ανοικτη οθονη δεν βλεπω να κανει θαυματα. Ειμαι στη δευτερη φορτηση οποτε θα δουμε. Οι εικονες με τα στατιστικα ειναι με αναπαραγωγη τρεις φορες το βιντεο που και εξι φωτογραφιες με φλας, το φλας ειναι πολυ δυνατο. Η φωτογραφιες και το βιντεο για τα δικα μου γουστα ειναι ικανοποιητικες, δεν εχω γνωσεις πανω στο θεμα οποτε θελω την αποψη σας. Αυτο που διαβασα στο internet (το βλεπω και εγω) ειναι οτι την ημερα εχει την ταση να ''ασπριζει''. Ολες ειναι στο αυτοματο. Κατεβαστε απο εδω https://cloud.mail.ru/public/9a855b038b48/camera.rar ή εδωhttp://www.uploads.ws/25fG3f της φωτογραφιες και απο εδω https://cloud.mail.ru/public/add705858b85/VID_20140320_133244.3gp το βιντεο, το ανεβασα και στο youtube , ειδα οτι ειναι σε 1280χ720 αυτο που εβγαλα, υπαρχει ρυθμιση μεσα στο μενου για 1080p Προβληματα. Δοκιμασα πολλα root (frameroot - root.zip - VRoot - eroot) και με ολα εχω το εξις προβλημα, παω στη διαδρομη /system/etc για να διαγραψω το ''hosts''(θελω να βαλω το δικο μου αρχειο) και δεν το διαγραφει, κατεβαζω εφαρμογες τυπου addfree για να βαλουν αυτες το hosts και μου βγαζει προβλημα. Στη διαδρομη /system/media διεγραψα το φακελο video κανονικα χωρις προβλημα. Γενικα βλεπω ενα προβλημα με το root. Λιγες φορες οταν ανοιγω μια εφαρμογη βλεπω για μια στιγμη μια ασπρη γραμμη στο επανω μερος και δεξια στην οθονη, το ιδιο εκανε και ενα zopo zp820 (mtk6582) με πολλες rom που δοκιμασα στο zopo. Aν κανω επανεκκινηση το τηλεφωνο δεν ''ξυπνανε'' καποιες εφαρμογες, το widget locker πρεπει να το ανοιξω μια φορα χειροκινητα για να ξυπνησει. Το viber και το android assistant δεν τα βγαζει στη status bar μεχρι να το ανοιξω χειροκινητα. Χανει την ''προσβασιμοτητα'' σε εφαρμογες. gravity δεν δοκιμασα ακομα, της επομενες ημερες. Το σαββατοκυριακο θα δοκιμασω σε ποιο παλιες εκδοσεις για να δω αν συνεχειζουν αυτα τα προβληματα. Edited March 21, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 ...Στο πισω μερος χτυπωντας απαλα με το δακτυλο στο σημειο που γραφει honor και προς τα κατω ακουγεται ενα κουφιο/κενο που υπαρχε, δεν εφαπτεται το καπακι με το σωμα, στα ακρα δεν υπαρχει αυτος ο θορυβος. Προβληματα. Δοκιμασα πολλα root (frameroot - root.zip - VRoot - eroot) και με ολα εχω το εξις προβλημα, παω στη διαδρομη /system/etc για να διαγραψω το ''hosts''(θελω να βαλω το δικο μου αρχειο) και δεν το διαγραφει, κατεβαζω εφαρμογες τυπου addfree για να βαλουν αυτες το hosts και μου βγαζει προβλημα. Στη διαδρομη /system/media διεγραψα το φακελο video κανονικα χωρις προβλημα. Γενικα βλεπω ενα προβλημα με το root. Λιγες φορες οταν ανοιγω μια εφαρμογη βλεπω για μια στιγμη μια ασπρη γραμμη στο επανω μερος και δεξια στην οθονη, το ιδιο εκανε και ενα zopo zp820 (mtk6582) με πολλες rom που δοκιμασα στο zopo. Aν κανω επανεκκινηση το τηλεφωνο δεν ''ξυπνανε'' καποιες εφαρμογες, το widget locker πρεπει να το ανοιξω μια φορα χειροκινητα για να ξυπνησει. Το viber και το android assistant δεν τα βγαζει στη status bar μεχρι να το ανοιξω χειροκινητα. Χανει την ''προσβασιμοτητα'' σε εφαρμογες. Αντε karthan, καλοδούλευτο! Επειδή θα το διαβάσουν το ποστ σου αρκετοί (ίσως επιφανειακά), καλό είναι να διευκρινιστεί οτι αυτό που περιγράφεις ως "προβλήματα" αφορά στην μειοψηφία των χρηστών που θα θελήσουν να αξιοποιήσουν το τηλέφωνο ΠΑΡΑΠΑΝΩ από τον μέσο χρήστη! Τώρα, το κενο στο καπάκι, ίσως μπορεί να λυθεί με ένα αυτόκολλητο αφρολεξάκι Η πρόσβαση στο hosts ίσως ειναι δύσκολη αν το χρησιμοποιεί ήδη κάποια εφαρμογή - δεν κοιτάς με το Android Assistant Startup Manager μήπως απενεργοποιήσεις κάτι στην εκκίνηση? Τα υπόλοιπα υποθέτω οτι έχουν σχέση με το EMotion UI (το οποίο για μένα θα είναι κάτι εντελώς νέο) οπότε θα τα δούμε ελπίζω στην πορεία! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Αντε karthan, καλοδούλευτο! 1) Επειδή θα το διαβάσουν το ποστ σου αρκετοί (ίσως επιφανειακά), καλό είναι να διευκρινιστεί οτι αυτό που περιγράφεις ως "προβλήματα" αφορά στην μειοψηφία των χρηστών που θα θελήσουν να αξιοποιήσουν το τηλέφωνο ΠΑΡΑΠΑΝΩ από τον μέσο χρήστη! 2) Τώρα, το κενο στο καπάκι, ίσως μπορεί να λυθεί με ένα αυτόκολλητο αφρολεξάκι 3) Η πρόσβαση στο hosts ίσως ειναι δύσκολη αν το χρησιμοποιεί ήδη κάποια εφαρμογή - δεν κοιτάς με το Android Assistant Startup Manager μήπως απενεργοποιήσεις κάτι στην εκκίνηση? 4) Τα υπόλοιπα υποθέτω οτι έχουν σχέση με το EMotion UI (το οποίο για μένα θα είναι κάτι εντελώς νέο) οπότε θα τα δούμε ελπίζω στην πορεία! Ευχαριστω ! στα αριθμησα για να απαντησω :) 1) Ναι σωστα οσοι δεν κανουν root δεν θα εχουν προβλημα. 2) Εχω βαλει θηκη και δεν εχω προβλημα, απλα το εγραψα γιατι καποιοι μπορει να ενοχληθουν, σε αλλους μπορει να μην το κανει. 3) Το αλλαζα χωρις προβλημα σε οσα τηλεφωνα ειχα. Την καρτα sd την εβαλα ''βρομικη'' και την ειχα στο προηγουμενο τηλεφωνο, λετε λογο αυτου να τα κανει αυτα ? - Με Android Assistant Startup Manager δεν το εχω δουλεψει, θα το δω παντος για τις εφαρμογες που δεν ξυπνανε :) Επισης οι εφαρμογες που δεν ξυπνανε της εχω κανει εφαρμογες συστηματος. 4) Δεν καταλαβα, τι εννοεις ? για την οθονη και αυτο που κανει για μια στιγμη ? Εχω apex pro. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το παρήγγειλα και εγώ εχθές το μεσημέρι απο vickmall και σήμερα το πρωι μου έστειλαν το tracking number (singpost). Σύνολο βγήκε 148 ευρώ με δώρο ακουστικά θήκη και ζελατίνα οθόνης. Επίσης στο site γραφει οτι απο 25/2 ολα τα honour έρχoνται ρουταρισμένα , εγκατεστημένο google play και multilanguage rom. Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voreius Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Karthan7 , αν δεν κάνω λάθος, κάπου διάβασα ότι έχεις "δουλέψει" και το xiaomi red rice.Έκλινα προς αυτό, χωρίς να έχω καταλήξει, αλλά είδα και το Honor 3c και μπερδεύτκα ακόμη περισσότερο.Ίσως πείτε ότι δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη λόγω μνήμης κτλ του honor, δεδομένου όμως ότι δεν κάνω βαριά χρήση στα τηλεφωνά μου θα ήθελα μια σαφή άποψη από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει και τα δυο. Μπορεί να είμαι και λίγο-πολύ εκτός νήματος αλλά παρακαλώ βοηθήστε!Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ευχαριστω ! στα αριθμησα για να απαντησω :) 1) Ναι σωστα οσοι δεν κανουν root δεν θα εχουν προβλημα. 2) Εχω βαλει θηκη και δεν εχω προβλημα, απλα το εγραψα γιατι καποιοι μπορει να ενοχληθουν, σε αλλους μπορει να μην το κανει. 3) Το αλλαζα χωρις προβλημα σε οσα τηλεφωνα ειχα. Την καρτα sd την εβαλα ''βρομικη'' και την ειχα στο προηγουμενο τηλεφωνο, λετε λογο αυτου να τα κανει αυτα ? - Με Android Assistant Startup Manager δεν το εχω δουλεψει, θα το δω παντος για τις εφαρμογες που δεν ξυπνανε :) Επισης οι εφαρμογες που δεν ξυπνανε της εχω κανει εφαρμογες συστηματος. 4) Δεν καταλαβα, τι εννοεις ? για την οθονη και αυτο που κανει για μια στιγμη ? Εχω apex pro. Θανάση δοκίμασες αν υποστηρίζει usb otg; Και επίσης έχει όντως fast charge; Πόση ώρα κάνει να φορτίσει η μπαταρία; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το double touch για ενεργοποιηση της οθονης δουλευει μια χαρα, ωραιο αυτο. . Τι ειναι αυτο karthan ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Θανάση δοκίμασες αν υποστηρίζει usb otg; Και επίσης έχει όντως fast charge; Πόση ώρα κάνει να φορτίσει η μπαταρία; Θα το δοκιμάσω το βράδυ Χρήστο και θα δω και την ώρα φόρτισης. Τι ειναι αυτο karthan ? Σε αναμονή (κλειστή οθόνη )πατάς 2 φορές στην οθόνη και ξυπνάει, οπως στο lg g2 και στο Sony z2 . Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σε αναμονή (κλειστή οθόνη )πατάς 2 φορές στην οθόνη και ξυπνάει, οπως στο lg g2 και στο Sony z2 . Το δικο μου δεν ξυπναει .... Χρειαζεται να εχεις κατι ενεργοποιησει πριν ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) 3) Το αλλαζα χωρις προβλημα σε οσα τηλεφωνα ειχα. Την καρτα sd την εβαλα ''βρομικη'' και την ειχα στο προηγουμενο τηλεφωνο, λετε λογο αυτου να τα κανει αυτα ? - Με Android Assistant Startup Manager δεν το εχω δουλεψει, θα το δω παντος για τις εφαρμογες που δεν ξυπνανε :) Επισης οι εφαρμογες που δεν ξυπνανε της εχω κανει εφαρμογες συστηματος. 4) Δεν καταλαβα, τι εννοεις ? για την οθονη και αυτο που κανει για μια στιγμη ? Εχω apex pro. Εγω πιστεύω οτι έχει σχέση, καλύτερα να την "φορμάρεις" και να συνεχίσεις μετά...! Ο Android Start Manager (και άλλα, πχ ES Task Manager) σου επιτρέπουν να ρυθμίσεις τι θα φορτώσει στην εκκίνηση. πχ το ebay app, μετά την εγκατάσταση του, ρυθμίζει τον εαυτό του να φορτώνει στην εκκίνηση, κάτι περιττό κατ' εμέ! Τσεκάρεις λοιπόν αναλυτικά και αφαιρείς! Προσοχή όμως, σε τηλεφωνα όπως το 3C (με extra launcher οπως το Emotion UI) θέλει προσοχή, μην αφαιρέσεις κάτι που χρειάζεται στο "συστημα". Επίσης, ίσως είναι ο λόγος (Apex pro) που έχει αυτά τα μικρά "conflicts"... Karthan7 , αν δεν κάνω λάθος, κάπου διάβασα ότι έχεις "δουλέψει" και το xiaomi red rice.... θα ήθελα μια σαφή άποψη από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει και τα δυο. Μπορεί να είμαι και λίγο-πολύ εκτός νήματος αλλά παρακαλώ βοηθήστε!Ευχαριστώ. Δεν ξέρω γιατί, αλλα η σύγκριση Honor 3C - Red Rice παιζει πολυ, ακόμα και στο Youtube να κοιτάξεις, θα βρεις καμια 10αριά συγκριτικά. Αν δεν σε χαλάει το (ελάχιστα) μεγαλύτερο μέγεθος, πάρε το Honor, εχει καλύτερες προδιαγραφές (για μένα), απλώς τις τελευταίες 2 μέρες, η διαφορά τιμής έφτασε στα $35+ (υπερ του Red Rice) Το δικο μου δεν ξυπναει .... Χρειαζεται να εχεις κατι ενεργοποιησει πριν ; Δες το snapshot που έβαλε ο karthan, δείχνει ακριβώς την ρύθμιση _________ η παραγγελία μου είναι στο αεροδρόμιο, αρα και γω παραλαμβανω Δευτερα ή Τετάρτη (ανευ απροόπτου) Edited March 21, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σε αναμονή (κλειστή οθόνη )πατάς 2 φορές στην οθόνη και ξυπνάει, οπως στο lg g2 και στο Sony z2 . Δες το snapshot που έβαλε ο karthan, δείχνει ακριβώς την ρύθμιση _________ Ευχαριστω πολύ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voreius Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 asot να σαι καλά φίλε. Περιμένω και από σένα εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ήρθε ένα ota b118 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts