rohamis13 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω το lg g2 και μου κάνει το εξης θέμα..δεν μπορω να κλείσω το τηλέφωνο μετα απο όταν παίρνω τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω το lg g2 και μου κάνει το εξης θέμα..δεν μπορω να κλείσω το τηλέφωνο μετα απο όταν παίρνω τηλεφωνο Εννοείς να κλείσεις την κλήση? Δηλαδή τι ακριβώς σου κάνει? Συνεχίζει η γραμμή και μένει ανοιχτή μέχρι να την κλείσει ο συνομιλητής? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis13 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλησπέρα φιλε μου ναι μένει ανοιχτή κ πρεπει να την κλείσει ο συνομιλητής εμένα δεν μου δίνει επιλογή καθόλου..και έχω κανει και επαναφορά εργοστασιακών δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Με παίρνουν τηλέφωνο από άγνωστο. Μετά την κλήση πατάω αποθήκευση του αριθμού ως νέο. Διαλέγω να αποθηκευτεί στον λογαριασμό google και όχι στο τηλέφωνο. Το βλέπω ότι έχει αποθηκευτεί. Μετά τον επόμενο συγχρονισμό, η επαφή έχει χαθεί. Κρατιέται ο αριθμός που με πήρε στην ιστορικότητα, αλλά δεν υπάρχει το όνομα που είχα καταχωρήσει. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; LG G2, 5.0.2 V30D-EUR-XX Πολωνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα φιλε μου ναι μένει ανοιχτή κ πρεπει να την κλείσει ο συνομιλητής εμένα δεν μου δίνει επιλογή καθόλου..και έχω κανει και επαναφορά εργοστασιακών δεδομενων Δεν σου έχει την επιλογή κατά την κλήση για να κλείσεις την γραμμή? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες.... Το πήρες πρόσφατα μεταχειρισμένο; Το εμφανίζει τώρα ή από την αρχή; Μήπως έβαλες προστασία οθόνης και κάλυψες τον αισθητήρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Με παίρνουν τηλέφωνο από άγνωστο. Μετά την κλήση πατάω αποθήκευση του αριθμού ως νέο. Διαλέγω να αποθηκευτεί στον λογαριασμό google και όχι στο τηλέφωνο. Το βλέπω ότι έχει αποθηκευτεί. Μετά τον επόμενο συγχρονισμό, η επαφή έχει χαθεί. Κρατιέται ο αριθμός που με πήρε στην ιστορικότητα, αλλά δεν υπάρχει το όνομα που είχα καταχωρήσει. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; LG G2, 5.0.2 V30D-EUR-XX Πολωνικό Βλέπω ότι έχεις lg g2....... Ρώτα εδώ που είναι το επίσημο θέμα του g2 μήπως ξέρει κανείς να σου πει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369723 εκεί έχεις περισσότερες πιθανότητες (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis13 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Παιδιά δεν μου δίνει καν την επιλογή κατα την κλήση να κλείσω το τηλέφωνο μετα..πρεπει να το κλείσει ο άλλος..όχι δεν έχει ζελατίνα και είναι καινουριο αγορασμενο ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κ το εμφάνισε μετα απο 2 μήνες περίπου ..στην αρχή δεν είχε κανένα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surveyor81 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Γεια σας και καλό Πάσχα. Ενδιαφέρομαι να πάρω το G2 d801. Το έχω βρει στο ebay στα 109€. Έχω δει ότι το 802 είναι international ενώ το 801 είναι T-mobile. Γνωρίζει κανείς αν θα έχω κάποιο πρόβλημα στη λήψη σήματος? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantos1 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Μετά από αλλαγή μπαταρίας, το G2 πλέον έχει πρόβλημα στις κλήσεις. Γενικώς μόνο το GSM παίζει. LTE κσι WCDMA παίζουν μια το ένα, μία το αλλο. Φεύγω για εξωτερικό πριν ανοίξουν τα καταστήματα, οπότε λύσεις του τύπου να το πάω στο service δεν παίζουν. Ούτε μπορώ εκεί να μπλέξω με αντιπροσωπείες λόγω χρόνου. Έχεις κάποιος ανοίξει το G2 μόνος τους και μπορεί να μου πει τι να προσέξω στη συνδεσμολογία; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Edited May 3, 2016 by Pantos1 Αμέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 καλησπερα σας! επειτα απο πτωση το LG G2 ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ SIM. μαλλον οπως ειπαν στον γερμανο ειναι η κεραια. κοστος ευρω +. ειναι ετσι ?υπαρχει καποιο μαγαζι να απευθυνθω εξιδικευμενο? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα g2 f320 και κατά διαστήματα είναι σαν να χάνω τον "έλεγχο" ανοίγουν και κλείνουν μόνες τους οι εφαρμογές και εν γένει κάνει ότι θέλει μόνο του. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; έχετε ιδέα τι μπορεί να έχει χαλάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλημερα, εχεις απο το πρωι που δεν μπορω να δεκτω η να κανω καμια κληση, παταω να κανω κληση κ μου την τερματιζει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα, τα μνμ δουλευουν, το ιντερνετ αστερι wifi/4g, το σημα 4-5γραμμες, το εκλεισα εκανα επανεκκινηση εβγαλα sim τπτ. Εχει καποιος καμια ιδεα το τι μπορει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaBrInHa Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλησπερα. To κινητο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. Το αναβω, μπουταρει κανονικα αλλα βλεπει την μπαταρια στο 0% οποτε βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη θα απενεργοποιηθει και κλεινει. Αν το συνδεσω σε φορτιστη αναβει, μπουταρει, πεταει το παραπανω μηνυμα, σβηνει, αναβει παλι, μπουταρει παλι, πεταει το μηνυμα, σβηνει και παλι απο την αρχη. Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο; Να αναφερω οτι δεν μπαινει σε recovery ουτε download mode. Δεν συνδεεται και με τον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 καλησπέρα! έχω ένα g2 d802 και μου κάνει τα εξής δεν ανοίγει καθόλου μόνο όταν συνδέσω το καλώδιο μου ανάβει 8 φορές το κόκκινο ledaki μια παύση και πάλι από την αρχή έβαλα άλλη μπαταρία τα ίδια δοκίμασα τις λύσεις που δίνουν στο xda για hard brick δεν άλλαξε τίποτα πάλι το ledaki ανάβει https://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/fix-unbrick-lg-g2-stuck-qualcomm-hs-usb-t2933830 https://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/lg-g2-unbrickable-fix-real-hard-brick-t2904404 καμιά ιδέα κάποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionter Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Έχω το lg g2 f320k και στην προσπάθεια μου να το κανω root το εκανα επαννεκινηση αλλα δεν ανοιξε ποτε. Καθε φορα μου βγαζει κατω απο το σημα LG security error και σβηνει.δεν μπορω να βγαλω ακρη οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Τι ROM φοράει το κινητό; Με ποιο πρόγραμμα προσπάθησες να ρουτάρεις; Πως το κατάφερες να πάρεις την κορεάτικη συσκευή; :) Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DKANDREASDK Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 καλησπερα παιδια.εχω το LG G2 32GB και μετα απο αναβαθμιση της LG μου πηγε στα 10GB χωρητικοτητα.ξερει καποιος πως μπορω να το φτιαξω?μου εχει μπλοκαρει 20GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Admax Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 2 χρόνια έχω το lg g2 και ξαφνικά χθες το wifi τα επαιξε. Το ανοιγω και κολλαει στην ενεργοποιηση, αν αποφασισει να ανοιξει ποτε αποσυνδεεται και συνδεεται οποτε του καπνισει. Με δεδομενα μπαινω κανονικοτατα. Έχει κανεις να προτεινει καποια λυση εκτος απο reset που του εκανα ηδη; Επισης αν μπορουσατε να μου προτεινετε καποιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και οικονομικο service θα το εκτιμουσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskoko Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Θελω να παρω μετχ/νο ενα απο τα δυο. Ποιο προτεινετε και γιατι ; Δε θελω βλαβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drakakis Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Μόλις πατήσω το πράσινο πλήκτρο για να κάνω κλείσει μου σβήνει η οθόνη και δεν μπορώ να επέμβω. Το τηλέφωνο όμως συνεχίζει να λειτουργήσει. Ξέρει κάποιος τη μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ πολλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 έχεις πρόβλημα στον αισθητήρα εγγύτητας. το κινητο νομίζει οτι το πλησιάζεις στο αυτι και κλείνει την οθόνη. πάτα το κεντρικό κουμπί πίσω και δεν αν ανάβει Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Καλησπέρα Έχω ένα LG G2 και θέλω να επαναφέρω την 4.4.2 Ξέρει κανείς τον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegg Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 (edited) Ακολουθούν σύνδεσμοι με σχετικά θέματα, απλά θέλει χρόνο, προσοχή στις οδηγίες και φυσικά πρώτα Back Up... ;) https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Στο παραπάνω υπάρχει όλο το υλικό... http://www.android.gs/install-stock-android-4-4-2-firmware-on-lg-g2-compatible-with-sprint-att-and-verizon-models/ Άλλη μια προσέγγιση... Και φυσικά του φόρουμ εδώ - ελληνικός οδηγός: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Κι άλλη μια ελληνική αναφορά: https://www.doctorandroid.gr/2016/02/lg-flashtool.html Όποια αλλαγή - παρέμβαση κάνει κάποιος, να είναι σίγουρος ότι ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, από την αρχή μέχρι το τέλος... Αν αξίζει...: ΌΛΟΙ όσοι έκαναν το ΛΑΘΟΣ να «αναβαθμίσουν» το firmware και επανήλθαν (downgrade) στο αρχικό, λένε ότι σώθηκαν! Edited June 19, 2018 by vegg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Παιδιά μια απάντηση εδώ έχω το ίδιο πρόβλημα..ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts