Jump to content

surveyor81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About surveyor81

  • Ημ. Γέννησης 19/01/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

surveyor81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Γεια σας... Δε θυμάμαι πότε ήταν η προηγούμενη φορά που έβαλα ακουστικά στο τηλέφωνο. Πάει πάρα πολύ καιρός. Σήμερα του έβαλα ακουστικά και δεν ακουγόταν καθόλου ήχος από την εφαρμογή μουσικής. Δοκίμασα και με άλλα ακουστικά και πάλι το ίδιο. Έβαλα και ραδιόφωνο να δω αν φταιει το προγραμμα μουσικής και παρατήρησα ότι ενω είχε τα ακουστικά, ο ήχος του ραδιοφώνου ακουγόταν από το ηχείο του τηλεφώνου. Είχε κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα με τα ακουστικά???
  2. Γεια σας. Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βλέπω βίντεο από youtube η άλλα αντίστοιχα sites στην τηλεόραση χωρίς να την συνδέσω με καλώδιο στο PC καθώς είναι αρκετά μακριά μεταξύ τους. O υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο ρουτερ με ethernet και η τηλεόραση με wifi. Εχω windows 7. Ευχαριστώ
  3. Γεια σας παιδιά. Η γυναίκα μου έχει το lumia 532 με windows 8. Πλέον δεν της δουλεύει το messenger. Υπάρχει τρόπος να δουλέψει για το συγκεκριμένο κινητό?
  4. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση φίλε. Το ηχείο του ήχου κλήσης ή της μουσικής δεν με ενοχλεί αν είναι χαμηλής έντασης. Στην ποιότητα της κλήσης κολλάω. Αφού φτιάχτηκε το δικό σου μετά από επαναφορά εννοείς ότι ήταν θέμα software και όχι hardware?
  5. Γεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό αλλά διάβασα καποιες αναφορές στο skroutz για χαμηλής ενταση ηχείο. Αν είναι το εξωτερικο ηχείο δεν με ενοχλεί, αλλά θα ήθελα να μάθω αν ο ήχος στη συνομιλία είναι καλός γιατί είναι σημαντικό για μενα. Με το προηγούμενο (lg g2) είχα πρόβλημα. Δε με άκουγαν καθαρά ουτε κι εγώ το συνομιλητή μου.
  6. Παιδιά καλημέρα. Έχω το lg g2 αλλά η οθόνη (touch) δε δουλεύει σε 2-3 σημεία και το κόστος αλλαγής πάει στα 120€. Σκεφτόμουν μιας και το κόστος αλλαγής είναι τόσο υψηλό μήπως πάρω το redmi 3s που είναι στα 170€ στο skroutz αυτή τη στιγμή. Αξίζει να παρατήσω το g2 και να πάρω το 3s? Έχει κανείς άποψη? Ευχαριστώ
  7. Καλημέρα παιδιά. Τις τελευταίες ημέρες δεν δουλεύει το touch στο πάνω σημείο της οθόνης. Γύρω από την περιοχή που βρίσκονται τα πίσω κουμπιά για την ακρίβεια. Αυτό άρχισε μια περίοδο που έπαιζα πολύ παιχνίδια και το κινητό τσουρουφλιζόταν. Είναι θέμα οθόνης ή είναι άλλο το touch και άλλο η οθόνη? Γνωρίζει κανείς πόσο πάει περίπου να το φτιάξω?
  8. Εννοείς στο xda ή στο βίντεο που ανέφερα??? Και τι λέει η CM σε σχέση με την cloudy?
  9. Διάβασα στο xda ότι το καλύτερο για να πας σε CM13 είναι από stock lollipop.... Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πάω από coudy 2.2 σε stock lollipop?
  10. Εγώ το πήρα πριν κανα δίμηνο από ebay στα 135€. Δεν έχει εγγύηση βέβαια αλλά είναι μισή τιμή....
  11. Είμαι σε cloudyg2 2.2 και θέλω να πάω σε cyanogenmod 13. Γίνεται ακολουθώντας τις οδηγίες αυτού του βίντεο?
  12. Το d802 έχω με 4.4.2 Το τηλέφωνο έγινε root και κατάφερα τελικά να μπω στο recovery με rebooter.
  13. Το κινητό μου έχει stock D80220C-HKG-XX. Μπορώ να περάσω την SRK? Στις νεότερες οδηγίες για την συγκεκριμένη δεν αναφέρει τα wipes. Φαντάζομαι τα κάνουμε.
  14. Έκανα root με το stump root σύμφωνα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας και εγκατέστησα το supersu. Εγκατέστησα και το AutoRec, αλλά όταν το τρέχω μου βγάζει ένα μήνυμα "one or both files didn't get lokified, I can't let you flash". Εγκατέστησα το D802T_AutoRec που είχε ο οδηγός αλλά είδα ότι στο XDA υπάρχει και το D802_AutoRec. Δεν ξέρω αν έχουν διαφορά. Επίσης σταμάτησε να λειτουργεί το άνοιγμα της οθόνης με το διπλό χτύπημα. Το κλείσιμο με διπλό χτύπημα λειτουργεί κανονικά. Καμιά βοήθεια please.
  15. Οταν ειχα βαλει τη CM στο samsung ειχα περασει με odin την CM, τον kernel και τα ggapps. Τωρα απλως χρειαζεται να περασω τη rom? Χρειαζεται να ειναι root το κινητο; Εχω την 4.4.2 μαλλον καποια κινεζικη.
×
×
  • Create New...