Jump to content

vegg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vegg

  • Ημ. Γέννησης 26/03/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

vegg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωραίοι διαγωνισμοί! Καλή μας τύχη!
  2. Χαιρετώ την παρέα! ;) Έχω το LG G2 D802 (πολύ ωραίο κινητό!), με την 5.0.2 κι έχω αρκετά λαγκαρίσματα κατά περιπτώσεις και υψηλή θερμοκρασία πίσω-πάνω. Αρχικά σκέφτηκα να ακολουθήσω τους κλασικούς οδηγούς για πισωγύρισμα στην σταθερή 4.2.2. Θα ήθελα, ωστόσο, τη γνώμη όσων έχουν πειραματιστεί με παλιότερες αλλά και νεότερες εκδόσεις, ώστε να έχω μια συνολική εικόνα-εκτίμηση για να επιλέξω. Τελικά σε ποια έκδοση να καταλήξω? Υπάρχουν θετικά κι αρνητικά κατά περίπτωση? Υπάρχει κάτι σύγχρονο και αξιόπιστο, αντί την 4.2.2 ? ΥΓ: Κάθε έμπειρη γνώμη θα βοηθήσει ιδιαίτερα, αφού δεν έχω ανάλογη εξοικείωση με Android εκδόσεις και απλά θέλω να βάλω μια δοκιμασμένη.
  3. Ακολουθούν σύνδεσμοι με σχετικά θέματα, απλά θέλει χρόνο, προσοχή στις οδηγίες και φυσικά πρώτα Back Up... ;) https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Στο παραπάνω υπάρχει όλο το υλικό... http://www.android.gs/install-stock-android-4-4-2-firmware-on-lg-g2-compatible-with-sprint-att-and-verizon-models/ Άλλη μια προσέγγιση... Και φυσικά του φόρουμ εδώ - ελληνικός οδηγός: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Κι άλλη μια ελληνική αναφορά: https://www.doctorandroid.gr/2016/02/lg-flashtool.html Όποια αλλαγή - παρέμβαση κάνει κάποιος, να είναι σίγουρος ότι ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, από την αρχή μέχρι το τέλος... Αν αξίζει...: ΌΛΟΙ όσοι έκαναν το ΛΑΘΟΣ να «αναβαθμίσουν» το firmware και επανήλθαν (downgrade) στο αρχικό, λένε ότι σώθηκαν!
  4. Έλα μου ντε... Τι να "παίζει"..? Και ενώ θα ήθελα να πάρω κάτι ελληνικό, προβληματίζομαι... :worry:
  5. vegg

    Asus P535

    Μα καινούρια είναι αυτή που του έβαλα... Από τον Δίσιο πήγα και την πήρα σχεδόν 20 ευρώ ... τι, δεν κάνει? Να ζητήσω άλλη? Να πάρω αυτή που μου πουλάει η ASUS μέσω Omnitech 30 ευρώ με τα μεταφορικά? ? τι μου προτείνεται ρε παιδιά...? κρίμα είναι.. μια χαρά δούλευε όσο τη λειτουργούσα τη συσκευή...
  6. vegg

    Asus P535

    Γεια χαρά παίδες!!! Είχα παροπλισμένο αρκετό καιρό το P 535 μου και όταν αποφάσισα να το βάλω για φόρτιση, το λαμπάκι δεν έλεγε να ξεκοκκινίσει (να γίνει πορτοκαλί ώστε να είναι σε φόρτιση και λειτουργικό), με αποτέλεσμα να μην ανάβει καθόλου [δοκίμασα και hard reset]. Πήγα κέντρο και πήρα μια συμβατή μπαταρία (~20 ευρώ) πιστεύοντας ότι τα είχε φτύσει η παλιά (λογικό μετά από τόσο καιρό που δε το χρησιμοποιούσα), αλλά και πάλι τα ίδια... Ξέρει κανείς τι παίζει? Υπάρχει πιθανότητα να φταίει και η καινούρια μπαταρία? Ή έχω θέμα με τη μητρική του κινητού?? Όποιος το κατέχει το θέμα ας με διαφωτίσει παρακαλώ πολύ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλές γιορτές σε όλους!
×
×
  • Create New...