Jump to content

CaBrInHa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CaBrInHa

  1. Καλησπερα. To κινητο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. Το αναβω, μπουταρει κανονικα αλλα βλεπει την μπαταρια στο 0% οποτε βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη θα απενεργοποιηθει και κλεινει. Αν το συνδεσω σε φορτιστη αναβει, μπουταρει, πεταει το παραπανω μηνυμα, σβηνει, αναβει παλι, μπουταρει παλι, πεταει το μηνυμα, σβηνει και παλι απο την αρχη. Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο; Να αναφερω οτι δεν μπαινει σε recovery ουτε download mode. Δεν συνδεεται και με τον υπολογιστη.
  2. Καμμια ιδεα; Επισης λειπει το ραδιοφωνο. ενημερωση: Περασα την τελευταια εκδοση που βρηκα στη σελιδα της huawei. Μετα απο αυτη λειπει πλεον και το ασπρομπλε huawei πληκτρολογιο και εχει μονο αυτο του android το οποιο επισης δεν υποστηριζει ελληνικα. Τα υπολοιπα (ραδιοφωνο και τα κουμπια στο notification bar) δε απουσιαζουν παλι. Για να βοηθησω πριν το δωσω για την επισκευη το κινητο ξεκινουσε με ενα ωραιο logo με χρωματα ενω τωρα δειχνει ενα σκετο "android". Επισης δεν περιειχε εφαρμογες οπως σε ρομ που βαζουν στα branded κινητα. Eιναι δυνατον η μαμα ρομ να εχει τετοιες ελλειψεις?
  3. Σε συνεχεια των παραπανω να σας ενημερωσω οτι το τηλεφωνο πηγε στην arvato και εγινε αντικατασταση πλακετας κατα τα λεγομενα τους. Ειναι η 2η φορα. Και πριν ενα χρονο παλι τα ιδια ειχα αντιμετωπισει. Ευτυχως φτιαχτηκε και τις δυο φορες. Το κινητο με το που το πηρα του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αν και ειχε ηδη γινει απο την αρβατο αυτο. Αυτα που παρατηρησα ειναι τα εξης. Το πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικα και γενικως δεν υπαρχουν τα πακετα γλωσσων στο κινητο. Θυμαμαι πριν ειχε πολλα (hwime greek κλπ.). Το δευτερο ειναι οτι οταν κατεβαζω κατω την οθονη για να δω τις ειδοποιησεις λειπει απο το πανω μερος η μπαρα που ειχε πριν για ενεργοποιηση bluetooth, wifi, gps, αναστροφη οθονης. Τωρα ειναι κενο και πολυ ενοχλητικο γιατι δεν μπορω να χειριστω βασικες λειτουργιες χωρις να μπω στο μενου των ρυθμισεων. 4.03 τρεχει αυτη την στιγμη και αν δεν κανω λαθος αυτη ετρεχε και πριν. Καμμια ιδεα; υγ. Το κινητο ειναι αστερι παντως, εχει οθοναρα και ειναι φοβερα βολικο στο πιασιμο και στην χρηση. Επισης αν το αλλαξετε φροντιστε αυτο που θα παρετε να εχει λεντακι μπροστα να αναβοσβηνει οταν υπαρχει καποια ειδοποιηση.
  4. To κινητο αν το συνδεσω στον υπολογιστη δειχνει οτι κατι συνδεεται αλλα δεν το αναγνωριζει. Στο κινητο δεν δειχνει τιποτα. Δοκιμασα να βγαλω μπαταρια αλλα τιποτα. Κατι αντιστοιχο ειχε κανει και πριν κανα χρονο (τοτε αναβε η οθονη και κολλουσε στο σημα της huawei) και το ειχα στειλει στην Αθηνα για επισκευη. Οταν εφυγα απο τη δουλεια δουλευε κανονικα. Το εβαλα στην τσεπη οταν εφυγα, γυρισα σπιτι και μετα απο κανα 2ωρο που πηγα να το βγαλω απο την τσεπη αρχισε τα δικα του...
  5. Kαλησπερες. Θα ηθελα τα φωτα σας. Εβγαλα πριν λιγο το κινητο απο την τσεπη γιατι περιμενα καποια τηλεφωνα, βλεπω την οθονη σβηστη και το λεντ να αναβοσβηνει πρασινο. Πατισα το κουμπι για να ανοιξει η οθονη να δω τις αναπαντητες αλλα τιποτα. Βγαζω την μπαταρια, την ξαναβαζω και απο εκεινη την ωρα δεν δουλευει τιποτα. Ουτε σε recovery μπαινει, ουτε η οθονη αναβει, ουτε η δονηση λειτουργει τιποτα. Ακομα και οταν το συνδεω σε φορτιστη δεν κανει τιποτα. Ειμαι εδω και καιρο ρουταρισμενος και τρεχω μαμα ics ρομ.
  6. Θα ειχα μπει στη διαδικασια αυτη αλλα δεν θελω ακριβως λογω εγγυησης. Αυτο που προσπαθω τωρα ειναι να περασω την μαμα ρομ (ics) με vol up+vol down+pw. Kαι ενω ξεπακεταρει και ολα δειχνουν ενταξει, λιγη ωρα αφου ξεκινησει η εγκατασταση βγαζει μηνυμα setup failed.
  7. Kαλημερα σε ολους. Εδω και λιγες ημερες εχω το g300 με ics. Ολα καλα μεχρι πριν λιγο που πηγα να το χρησιμοποιησω και ειδα την οθονη κλειστη και να μην ανοιγει. Ηξερα οτι απο μπαταρια ειμαι γεματος και ετσι την εβγαλα και την επανατοποθετησα μηπως ειχε κολλησει. Ανοιγει το κινητο. Δειχνει την εικονα με το λογοτυπο huawei ascend και μετα απο λιγα δευτερολεπτα κλεινει και δεν ανταποκρινεται σε καμια ενεργεια. Οσες φορες και αν δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια και να το ανοιξω παλι τα ιδια. Δοκιμασα να μπω σε recovery pwr btn+vol up) αλλα δεν κανει τιποτα. Ανοιγει η εικονα με το λογοτυπο και παραμενει εκει. Το κινητο εχει μαμα ρομ και δεν ειναι rooted. Καμια ιδεα?
  8. Ενα ειναι το wmirc, δεν το εχω δοκιμασει ομως και δεν μπορω να σου προτεινω ρυθμισεις και να το αξιολογησω.
  9. Πηγαινε στο εικονιδιο με το αυτοκινητο ή τον πεζο (κατω αριστερα) και μετα πατησε στο διευθυνση. Περασε οδο και αριθμο και μετα πηγαινε στο πλοηγηση (τερμα κατω αριστερα).
×
×
  • Create New...