sakisdani Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Η οθόνη μου όταν ήμουν στο 50% έκανα βλακεία χτες και δεν έβγαλα και screenshot οθόνης και έβγαλα μόνο χρήση. Πάντως για να ξέρετε πως βγήκαν αυτά τα λεπτά ήταν με gsm κλειδωμένο ίντερνετ λίγο μόνο Wi-Fi(ήθελα να μην μπω καθόλου ίντερνετ αλλά δεν γίνεται τόσες μέρες το χρειάζεσαι) και τα βράδια συνήθως το έβαζα σε πτήση όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές. Το κινητό είναι θηρίο. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 To πρώτο περίεργο με την μπαταρία συνέβη χθες. Το έβαλα σε airplane κατά τις 11μμ με περίπου 13%, και σήμερα το πρωί κατά τις 9.30πμ το βρήκα κλειστό :wacko: Ακριβώς πριν το κλείσω είχα παίξει κανά μισάωρο, οπότε πιθανότατα να μην είχε ακριβή εικόνα της εναπομείνουσας φόρτισης, αλλά και πάλι...Anyway, ακόμα και έτσι είχα φτάσει και πάλι τις 50+ ώρες, με πάνω από 3 ώρες οθόνη, σχεδόν όλη σε παιχνίδια :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 εχω παθει πλακα με την αναμονη τις συσκευης!τετιες αναμονες ειχα να δω απο τα παλια symbian τις nokia!:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/2014-01-02-14-49-04_zpsmu2qh4q0.png http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/2014-01-02-14-49-22_zpsg8bscewx.png http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/2014-01-02-14-49-33_zpsdraf0oh6.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Δεν θα σας πω κατι νεο η κατι που δεν ξερετε ηδη... Απλα ΑΠΟΡΩ πως μια τοσο δυνατη συσκευη με snap800 και 5.2 tft οθονη οχι amoled κραταει τοσο μα τοσο πολυ. Η g-ram τελικα εκανε το θαυμα της και η lg διεπρεψε. Πρωτη φορα εχω στα χερια μου τετοιο κινητο και να μου κραταει η μπαταρια 2 μερες με την χρηση που του κανω. Πραγματικα αξιοθαυμαστο και ισως κατι το οποιο οι κατασκευαστες ειχαν ξεχασει να δωσουν σημασια απλα ασχολιοντουσαν με το ποιος θα βγαλει παραπανω στο antutu και στο quadrant. Κινητα με τις μισες επιδοσεις και δυνατοτητες κρατανε το μισο σε διαρκεια. Ειμαι ευχαριστημενος 101%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ελπίζω η 4.4 να μην χαλάσει την εξαιρετική αυτή μπαταρία! Ας μείνει και στα ίδια δε με νοιάζει να τη βελτιώσει! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Ελπίζω η 4.4 να μην χαλάσει την εξαιρετική αυτή μπαταρία! Ας μείνει και στα ίδια δε με νοιάζει να τη βελτιώσει! Αν κρίνω από την εμπειρία μου με το nexus 4 ετοιμάσου για χοντρή έκπληξη με την KitKat :) ειδικά με art runtime:happy: Επί της ευκαιρίας να που βρίσκομαι τώρα.Εκπληκτική η LG δεν έχω λόγια. Edited January 2, 2014 by firekostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ελπίζω η 4.4 να μην χαλάσει την εξαιρετική αυτή μπαταρία! Ας μείνει και στα ίδια δε με νοιάζει να τη βελτιώσει! δες την τελευταία παράγραφο στο παρακάτω: http://techblog.gr/mobile/korean-lg-g2-owners-will-receive-kitkat-update-next-week-9899/ λέει για κάποιους λίγους χρήστες ότι είχαν draining στην μπαταρία με την επίσημη kit kat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ωχωχωχ μην λετε τετοια κ περιμενω να την περασω πως κ πως! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 δες την τελευταία παράγραφο στο παρακάτω: http://techblog.gr/mobile/korean-lg-g2-owners-will-receive-kitkat-update-next-week-9899/ λέει για κάποιους λίγους χρήστες ότι είχαν draining στην μπαταρία με την επίσημη kit kat Αυτό είδα κι ανησυχησα αλλά δεν μπορείς να βασιστεις σε μερικούς χρήστες μόνο όπως λέει το άρθρο. Ως τώρα firekostas η 4.4 έδειξε να βελτιώνει τη μπαταρία.ας ελπίσουμε να ισχύει και εδώ..που είναι ο arfi να μας πει τις εντυπώσεις του! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους μας! εδω ειναι η τελευταια φορα πριν το φορτισω. δεν ειναι κανενα τρελο νουμερο αναμονης, συνηθως ειμαι κοντα στις 48ωρες+- αλλα η χρηση που του εκανα ηταν πιο εντονη. εχω παντα ανοιχτο wifi και data οταν ειμαι εκτος (2g-3g) , το bluetooth μονιμα ανοιχτο εκτος απο οταν κοιμαμαι επειδη μιλαω me handsfree, συγχρονισμο εχω 1gmail,καιρο, viber,foursquare και whatsup αν θυμαμαι καλα. Αυτη τη φορα δουλεψα αρκετα το browsing και ακομα πιο πολυ viber με chat αλλα και κλησεις. εστειλα και καμποσα sms λογω ημερων.τραβηξα και λιγες φωτο. γενικα εκανα all around χρηση (αν το λεω σωστα)... νομιζω καλα ειναι τα νουμερα,τι λετε??? http://i963.photobucket.com/albums/ae118/johni41/lg%20g2%20battery/Screenshot_2014-01-01-21-27-30_zpse5035e82.png http://i963.photobucket.com/albums/ae118/johni41/lg%20g2%20battery/Screenshot_2014-01-01-21-27-47_zps1ea8377a.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Σε συνέχεια του χθεσινού μου ποστ, έκλεισα τελικά έτσι.Πολύ πολύ πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ρε μην την ξεζουμιζετε!! Οτι ηταν να δουμε το ειδαμε!! Παμε για 10ωρα τωρα με 4.4!!! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μεχρι να ερθει η 4.4 θα εχουμε αλλαξει κινητο..... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Θα εχεις αλλάξει κινητό μέσα στον επόμενο μήνα; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Κάποιος κάνει πλακα. Ολο ανεβαίνει η απόδοση. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλημέρα, νομίζω ότι για να είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη στην κατανάλωση της μπαταρίας θα πρέπει να συνοδεύουμε τα screenshots με την χρήση που κάναμε (wifi, 3G, 2G, παιχνίδια, κλήσεις, κλπ). Ένα screenshot απο μόνο του δεν λέει τίποτα. :) Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 αν χρησιμοποιείς το κινητό σου συνέχεια κυρίως για browsing, με χαμηλή φωτεινότητα, μέσα σε μία μέρα (το δουλεύεις δηλαδή δεν το έχεις μερες σε αναμονή) φτάνεις τις 7 ώρες on screen time. αλλά αυτό μέσα σε μία μέρα (περίπου 20-30 ώρες συνολικής διάρκειας από την πρώτη φόρτιση). τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει πλέον 4-5 ώρες πιάνω εγώ γιατί το λιώνω και με άλλα πράγματα εκτός του browsing. πχ εχτές κατέβασα το real racing 3 από το μάρκετ γιατί διάβασα στο αντίστοιχο thread ότι υπάρχει ένα bug και σου βγάζει άπειρα λεφτά σε μερικούς χρήστες. είμουν τυχερός και το είχε και σε εμένα το bug, και αγόρασα όλα τα αμάξια ξεκλείδωσα όλες τις πιστες, έκανα και backup... και το έλιωσα... ε η μπαταρία μου κράτησε λίγες ώρες.....:lol: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλημέρα, νομίζω ότι για να είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη στην κατανάλωση της μπαταρίας θα πρέπει να συνοδεύουμε τα screenshots με την χρήση που κάναμε (wifi, 3G, 2G, παιχνίδια, κλήσεις, κλπ). Ένα screenshot απο μόνο του δεν λέει τίποτα. :) Εχεις απόλυτο δικιο. Παντα η χρηση που κανω ειναι 70-30 wifi - 3G Φωτεινότητα 50% Συγχρονισμοι παντα ανοιχτοί με ενα λογαριαδμο gmail και ενα Facebook Χρηση για τα παντα μιας και στα screenshots πιο πανω ειχα και 30 λεπτα κλήσεις που δεν μετράει η οθονη. Βλακεια που δεν τα εγραψα απλα τα γραφω παντα και δεν αλλαζει κατι στην χρηση που κανω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 χαλαρη χρηση μεσα στο σκ..tapatalk, browsing, 2g, επιλεκτικοι συγχρονισμοι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Tapatalk, wifi Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boumboum Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Σε αναμονή 9.30 ωρών έμεινε σταθερή στο 100% Edited January 6, 2014 by boumboum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Σε αναμονή 9.30 ωρών έμεινε σταθερή στο 100% Φόρτισα χθες το βράδυ κατά τις 11.30, το άφησα με τα πάντα ανοιχτά για καμιά ώρα (~1π.μ.), το έβαλα airplane, και σήμερα μετά από 1 ώρα που τα ξανάνοιξα όλα (πλην ΒΤ θυμίζω), είχε μείνει καρφωμένο στο στρογγυλάκι χωρίς νούμερο (100%) :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Τούμπανο :D. Stock, rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Έχω την εντύπωση ότι όσο πάει και βελτιώνεται! Stock 10b HKG rooted xposed και greenify.Εκτός από ένα οχτάωρο ύπνου που ήταν σε flight mode όλο το υπόλοιπο είναι με WiFi always on και sync always on.φωτεινότητα στο 40%.Έχω και ένα δίωρο που ήταν με 3g φωτεινότητα στο 100% music playback συνέχεια και μισή ωρίτσα runkeeper.βαρύ πρόγραμμα γυμναστικής είχαμε σήμερα.να προσθέσω ότι δοκίμασα δύο βδομάδες interactive governor αλλά τελικά είδα καλύτερη αυτονομία με ondemand.προφανώς είναι καλύτερα optimized.Α και να προσθέσω ότι έχω Facebook, Google+, Yahoo,Gmail, viber συνέχεια ανοιχτά.Με δύο λόγια μπράβο LG! Υ.Γ. πάντως κάτι λάθος έχουν κάνει στην απεικόνιση των στατιστικών.Είναι λίγο κουλό να είναι πρώτο το Google services με 15 λεπτά λειτουργίας μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts