hitech Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Στο γερμανικο αμαζον υπολογισε κανα 15-20 ευρω τα μεταφορικα. Το Lenovo miix 10 ειναι περσινο μοντελο αυτο που ειδες εδω, δεν αξιζει καν. Εβγαλε αναβαθμισμενο μοντελο,αλλα ειναι στα 450-500 ευρω εξωτερικο που ηδη αρχισε η κυκλοφορια του http://shop.lenovo.com/de/de/tablets/ideatab/miix-series/lenovo-miix2-10-inch/ - Έχει πολύ καλές υλοποιήσεις η άτιμη!!! Σκέψου το περυσινό μοντέλο και είναι αστέρι ... που τουλάχιστον η οθόνη του σε σχέση με ένα της dell 11.3" ,που ήταν στημένα διπλά διπλα σε αλυσίδα ,του dell φαινόταν ξεπλυμενη μπροστά στου lenovo!!! - Φαντάζομαι πως θα είναι το νέο μοντέλο που δείχνεις στο λινκ!!!! ..... Και από ντιζάιν κορυφή !!! - Και το ρημάδι το ThinkPad 8" η αλήθεια είναι ότι λέει .... και ντιζάιν και 8,3" καρέ και 1080 οθόνη και 64αρι και hdmi θύρα ,... για τον Ζ3770 δεν λέω κάτι διότι πιστευω ότι δεν θα κάνει και καμία τραγική διαφορά από τον 3740. Άλλα και 500€!! .... 200€ πάνω σχεδόν από το Toshiba .... δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει αυτή την διαφορά !! Στο 400αρι πιστευω θα ήταν πιο τίμιο. Τις εφαρμογές που έχετε σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο πως τις περνάτε, με αντάπτορα από την micro usb θύρα? - Ή έτσι ... ή αντιγραφή σε microSD card και τοποθέτηση στην αντίστοιχη θύρα. Edited February 21, 2014 by hitech Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 - Έχει πολύ καλές υλοποιήσεις η άτιμη!!! Σκέψου το περυσινό μοντέλο και είναι αστέρι ... που τουλάχιστον η οθόνη του σε σχέση με ένα της dell 11.3" ,που ήταν στημένα διπλά διπλα σε αλυσίδα ,του dell φαινόταν ξεπλυμενη μπροστά στου lenovo!!! - Φαντάζομαι πως θα είναι το νέο μοντέλο που δείχνεις στο λινκ!!!! ..... Και από ντιζάιν κορυφή !!! - Ή έτσι ... ή αντιγραφή σε microSD card και τοποθέτηση στην αντίστοιχη θύρα. Σωστά και έτσι γίνεται από ένα άλλο λαπτοπ που έχει υποδοχή σε micro sd όπου τα μεταφέρεις και τα εγκαθιστάς στο tablet ΥΓ:Βέβαια να ξέρεις η σειρά ThinkPad είναι η premium της Lenovo για αυτό και τσιμπημένες οι τιμές,αλλα στο Mixx επειδή έχει κι πληκτρολόγιο για αυτό υψηλή η τιμή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Το μόνο που δεν κατάφερα είναι να περάσω το διαμέρισμα αποκατάστασης σε micro sd γιατί μου ζητάει usb για να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Το μόνο που δεν κατάφερα είναι να περάσω το διαμέρισμα αποκατάστασης σε micro sd γιατί μου ζητάει usb για να γίνει. Αν συνδέσεις την κάρτα μνήμης πάνω σε ένα reader, δεν θα έχεις πρόβλημα. Έτσι το έκανα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Το μόνο αλλά και σπουδαίο πρόβλημα που έχω ότι στα hidden object games δεν μου εμφανίζεται το πληκτρολόγιο για να γράψω όνομα,να δημιουργήσω προφίλ και να ξεκινήσω το παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ένα θέμα που αντιμετώπισα είναι ότι όταν συνδέω οθόνη στην hdmi πέφτει η ταχύτητα του WiFi και από ότι έψαξα στο διαδίκτυο είναι κάτι που το εμφανίζουν όλα τα ανάλογα ταμπλετ με έξοδο hdmi εύχομαι σύντομα η Microsoft να το φτιάξει αυτό. Α και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι σε λίγες ημέρες θα έχουμε Nokia maps που μας λύνει το πρόβλημα με τα προγράμματα gps αφού από μόνο του είναι ανάλογα καλό με τα άλλα που χρησιμοποιούσα όπως το sygic , igo κλπ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Το μόνο αλλά και σπουδαίο πρόβλημα που έχω ότι στα hidden object games δεν μου εμφανίζεται το πληκτρολόγιο για να γράψω όνομα,να δημιουργήσω προφίλ και να ξεκινήσω το παιχνίδι. Δοκιμασε τοτε με εξωτερικο πληκτρολογιο/ποντικη να εισαγεις το προφιλ σου. Ένα θέμα που αντιμετώπισα είναι ότι όταν συνδέω οθόνη στην hdmi πέφτει η ταχύτητα του WiFi και από ότι έψαξα στο διαδίκτυο είναι κάτι που το εμφανίζουν όλα τα ανάλογα ταμπλετ με έξοδο hdmi εύχομαι σύντομα η Microsoft να το φτιάξει αυτό. Α και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι σε λίγες ημέρες θα έχουμε Nokia maps που μας λύνει το πρόβλημα με τα προγράμματα gps αφού από μόνο του είναι ανάλογα καλό με τα άλλα που χρησιμοποιούσα όπως το sygic , igo κλπ. Πολυ ευχαριστη ειδηση που γινεται πραγματικοτητα οπως αναφεραμε σε αλλο νημα σαν ευχη. http://360.here.com/2014/02/21/here-maps-arriving-soon-for-all-windows-8-1-devices/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Λοιπόν υπάρχει ένα θέμα που φαίνεται να είναι σχετικά διαδεμένο, ότι το tablet ενίοτε δεν ξυπνάει από το sleepmode, δεν κάνει full shutdown(αναμμένο μπλε λαμπάκι και windows button που δίνει δόνηση) και κολλάει και στις επανεκκινήσεις με αποτέλεσμα να χρειάζεται τρεις την ώρα το υποχρεωτικό shutdown με το παρατεταμένο πάτημα του powerburton. Τα φαινόμενα αυτά αναφέρονται και σε διάφορα reviews. Εμένα τα είχε και τα τρία συμπτώματα και μετά από πολλά νεύρα και σκάλισμα με χαρά αναφέρω ότι διορθώνεται αν απενεργοποιήσεις την επιλογή της γρήγορης εκκίνησης (fast startup). Από το google αργότερα διασταύρωσα ότι όντως αυτή η επιλογή έχει συνδεθεί με τέτοιου είδους προβλήματα σε OEM κατασκευαστές. Τέλος να πω ότι απενεργοποιώνυας την επιλογή ΔΕΝ παρατηρήθηκε καν αύξηση του χρόνου εκκίνησης. Το αναφέρω μην τυχόν και έχει κανείς ανάλογα προβλήματα αν και από ότι κατάλαβα στο φόρουμ μας δεν είναι διαδεμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Λοιπόν υπάρχει ένα θέμα που φαίνεται να είναι σχετικά διαδεμένο, ότι το tablet ενίοτε δεν ξυπνάει από το sleepmode, δεν κάνει full shutdown(αναμμένο μπλε λαμπάκι και windows button που δίνει δόνηση) και κολλάει και στις επανεκκινήσεις με αποτέλεσμα να χρειάζεται τρεις την ώρα το υποχρεωτικό shutdown με το παρατεταμένο πάτημα του powerburton. Τα φαινόμενα αυτά αναφέρονται και σε διάφορα reviews. Εμένα τα είχε και τα τρία συμπτώματα και μετά από πολλά νεύρα και σκάλισμα με χαρά αναφέρω ότι διορθώνεται αν απενεργοποιήσεις την επιλογή της γρήγορης εκκίνησης (fast startup). Από το google αργότερα διασταύρωσα ότι όντως αυτή η επιλογή έχει συνδεθεί με τέτοιου είδους προβλήματα σε OEM κατασκευαστές. Τέλος να πω ότι απενεργοποιώνυας την επιλογή ΔΕΝ παρατηρήθηκε καν αύξηση του χρόνου εκκίνησης. Το αναφέρω μην τυχόν και έχει κανείς ανάλογα προβλήματα αν και από ότι κατάλαβα στο φόρουμ μας δεν είναι διαδεμένα.και πώς το κάνουμε αυτό? είναι κάτι απλό? κάποια ρύθμιση? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Για παράδειγμα δες εδώ http://www.addictivetips.com/windows-tips/what-is-fast-startup-windows-8-disable-it/. Πες μου μόνο αν δούλεψε ή αν ήταν τυχαία η παρατήρηση. Edited February 22, 2014 by GΚOOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Για παράδειγμα δες εδώ http://www.addictivetips.com/windows-tips/what-is-fast-startup-windows-8-disable-it/. Πες μου μόνο αν δούλεψε ή αν ήταν τυχαία η παρατήρηση.Εντάξει, το έκανα. Το ίδιο γρήγορα βλέπω να ανοίγει. όσο για την εξαφάνιση των προβλημάτων, πρέπει να το παρακολουθήσω μέρες... Για εμένα το κυριοτερο πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές στην εκκίνηση δεν βγαινει το πληκτρολόγιο να βάλω τον κωδικό. Και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Εντάξει, το έκανα. Το ίδιο γρήγορα βλέπω να ανοίγει. όσο για την εξαφάνιση των προβλημάτων, πρέπει να το παρακολουθήσω μέρες... Για εμένα το κυριοτερο πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές στην εκκίνηση δεν βγαινει το πληκτρολόγιο να βάλω τον κωδικό. Και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Περιεργο αυτο Γιαννη. Δεν ειχα/εχω τετοιο θεμα ουτε με το Asus ουτε με το surface που πιο πολυ καιρο το εχω. Μπορεις να αφαιρεσεις τη δυνατοτητα παντως να σου ζηταει κωδικο. Εδω. http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-8&faq=8 Edited February 22, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Για εμένα το κυριοτερο πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές στην εκκίνηση δεν βγαινει το πληκτρολόγιο να βάλω τον κωδικό. Και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Ή απενεργοποίησε τον κωδικό τελείως ή ζητα να βάζεις τετραψηφιο PIN που είναι άλλο πληκτρολογιο μήπως και το βγάζει (μενού πίνακας ελεγχου- λογαριασμοι-επιλογές εισόδου αν θυμάμαι καλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Λοιπόν υπάρχει ένα θέμα που φαίνεται να είναι σχετικά διαδεμένο, ότι το tablet ενίοτε δεν ξυπνάει από το sleepmode, δεν κάνει full shutdown(αναμμένο μπλε λαμπάκι και windows button που δίνει δόνηση) και κολλάει και στις επανεκκινήσεις με αποτέλεσμα να χρειάζεται τρεις την ώρα το υποχρεωτικό shutdown με το παρατεταμένο πάτημα του powerburton. Τα φαινόμενα αυτά αναφέρονται και σε διάφορα reviews. Εμένα τα είχε και τα τρία συμπτώματα και μετά από πολλά νεύρα και σκάλισμα με χαρά αναφέρω ότι διορθώνεται αν απενεργοποιήσεις την επιλογή της γρήγορης εκκίνησης (fast startup). Από το google αργότερα διασταύρωσα ότι όντως αυτή η επιλογή έχει συνδεθεί με τέτοιου είδους προβλήματα σε OEM κατασκευαστές. Τέλος να πω ότι απενεργοποιώνυας την επιλογή ΔΕΝ παρατηρήθηκε καν αύξηση του χρόνου εκκίνησης. Το αναφέρω μην τυχόν και έχει κανείς ανάλογα προβλήματα αν και από ότι κατάλαβα στο φόρουμ μας δεν είναι διαδεμένα. εδώ και 2 μήνες που το έχω δεν παρατήρησα κάτι αντίστοιχο, βέβαια έβγαλα από την πρώτη μέρα McAfee και λοιπά Toshiba tools. Αυτά τα προβλήματα πρέπει να έχουν σχέση με τα προγράμματα που εγκαταστάθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Περιεργο αυτο Γιαννη. Δεν ειχα/εχω τετοιο θεμα ουτε με το Asus ουτε με το surface που πιο πολυ καιρο το εχω. Μπορεις να αφαιρεσεις τη δυνατοτητα παντως να σου ζηταει κωδικο. Εδω. http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-8&faq=8 Περιεργο ε; Ξερω και εφω, τι να πω. Παντως ακομα και ετσι μπορω να μπω με εξωτερικο πληκτρολογιο ή ακομα και με το πληκτρολογιο οθονης που βγαζει (σε στυλ win7). Δεν θελω να βγαλω τελειως τον κωδικο γιατι δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται, φορητο μηχανημα ειναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μετα απο μερικες μερες λειτουργιας να γραψω 2 λογια κι εγω οχι πολλα. 1) Το tablet ειναι ταχυτατο, ξεπερναει αρκετα τις προσδοκιες που ειχα σε αυτα που περιμενα σε σχεση παντα με τα windows tablet λογω των μικρων ιντσων πανω απ ολα, ολα τρεχουν αψεγαδιαστα αρκετα ευκολα και πολυ γρηγορα. 2) Η οθονη του αψογη. Αν και δεν εχω εχω πιασει τα dell και lenovo δεν νομιζω να εχουν ιδιαιτερες διαφορες σε ποιοτητα απεικονισεις και χρωματων, μα ακομη και να υπαρχουν πιστευω οτι θα ειναι ελαχιστες και η οθονη του encore θα τους καλυψει απολυτα οποιονδηποτε χρηστη ενδιαφερεται να το αγορασει. 3) Τα πλαστικα του μετριας ποιοτητας, θα τα ηθελα σιγουρα καλυτερα, δυστηχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. 4) Ενα προβλημα που εντοπιζω, που βεβαια θα εχει να κανει (λογικα) με ολα τα windows tablet που εχουν μνημη emmc ειναι η ταχυτητα προσπελασης σε εγγραφη, πχ ενημερωσεις των windows. Ενω στα αλλα ειναι ταχυτατο εκει μας δειχνει μια αργη γενικα μεταφορα που συγουρα σε αυτο τις απολυτες ευθυνες τις εχει ο τυπος της συγκεκριμενης μνημης. Μια μνημη τυπου ssd θα απογειωνε το μηχανημα σε αυτον το τομεα. 5) Προβληματα που αναφερθηκαν παραπανω απο τον φιλο Γιαννη, με το πληκτρολογιο να μην ανοιγει κατα την εκκινηση η το bluetooth κατα την εκκινηση να κολλαει πιθανον λογω μη φορτωσης drivers και να χρειαζεται επαννεκινηση το windows tablet, εμενα δεν μου εχει συμβει κανενα απολυτως προβλημα ουτε σε αυτα ουτε σε κατι αλλο, βεβαια εγω δεν το αφησα "μαμα" πανω απο λιγες ωρες για να ελεγξω πιθανα προβληματα, ηδη την επομενη μερα του περασα δικα μου καθαρα windows και ξεχωριστα φυσικα τους drivers και οπως ειπα ολες αυτες τις μερες που το λειτουργω ολα τρεχουν απολυτα ομαλα χωρις το παραμικρο κολλημα προβλημα η αναγκαστικη επαννεκινηση. Δεν ξερω τι αλλο να γραψω παιδια καθ οτι ολα εχουν ηδη αναφερθει, εγω προσωπικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το συγκεκριμενο tablet και πλεον το επομενο tablet στην επομενη αγορα μου οταν γινει, σιγουρα θα ειναι παλι windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 μπραβο φιλε μου!!ετσι ακριβως οπως τα γραφεις γενικα για ολα τα windows tablets!μακραν οτι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει απο πλευρας tablet!+1 και απο μενα για την επομενη αγορα ξανα windows!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 εάν βρίσκαμε και ένα τρόπο να φτιάξουμε καλώδιο που να φορτίζει το ταμπλετ και να λειτουργεί και το κομμάτι της usb διασύνδεσης και παράλληλα το θέμα να λειτουργεί το hdmi χωρίς να κόβει το wifi θα είναι όνειρο.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μετα απο μερικες μερες λειτουργιας να γραψω 2 λογια κι εγω οχι πολλα. 1) Το tablet ειναι ταχυτατο, ξεπερναει αρκετα τις προσδοκιες που ειχα σε αυτα που περιμενα σε σχεση παντα με τα windows tablet λογω των μικρων ιντσων πανω απ ολα, ολα τρεχουν αψεγαδιαστα αρκετα ευκολα και πολυ γρηγορα. 2) Η οθονη του αψογη. Αν και δεν εχω εχω πιασει τα dell και lenovo δεν νομιζω να εχουν ιδιαιτερες διαφορες σε ποιοτητα απεικονισεις και χρωματων, μα ακομη και να υπαρχουν πιστευω οτι θα ειναι ελαχιστες και η οθονη του encore θα τους καλυψει απολυτα οποιονδηποτε χρηστη ενδιαφερεται να το αγορασει. 3) Τα πλαστικα του μετριας ποιοτητας, θα τα ηθελα σιγουρα καλυτερα, δυστηχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. 4) Ενα προβλημα που εντοπιζω, που βεβαια θα εχει να κανει (λογικα) με ολα τα windows tablet που εχουν μνημη emmc ειναι η ταχυτητα προσπελασης σε εγγραφη, πχ ενημερωσεις των windows. Ενω στα αλλα ειναι ταχυτατο εκει μας δειχνει μια αργη γενικα μεταφορα που συγουρα σε αυτο τις απολυτες ευθυνες τις εχει ο τυπος της συγκεκριμενης μνημης. Μια μνημη τυπου ssd θα απογειωνε το μηχανημα σε αυτον το τομεα. 5) Προβληματα που αναφερθηκαν παραπανω απο τον φιλο Γιαννη, με το πληκτρολογιο να μην ανοιγει κατα την εκκινηση η το bluetooth κατα την εκκινηση να κολλαει πιθανον λογω μη φορτωσης drivers και να χρειαζεται επαννεκινηση το windows tablet, εμενα δεν μου εχει συμβει κανενα απολυτως προβλημα ουτε σε αυτα ουτε σε κατι αλλο, βεβαια εγω δεν το αφησα "μαμα" πανω απο λιγες ωρες για να ελεγξω πιθανα προβληματα, ηδη την επομενη μερα του περασα δικα μου καθαρα windows και ξεχωριστα φυσικα τους drivers και οπως ειπα ολες αυτες τις μερες που το λειτουργω ολα τρεχουν απολυτα ομαλα χωρις το παραμικρο κολλημα προβλημα η αναγκαστικη επαννεκινηση. Δεν ξερω τι αλλο να γραψω παιδια καθ οτι ολα εχουν ηδη αναφερθει, εγω προσωπικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το συγκεκριμενο tablet και πλεον το επομενο tablet στην επομενη αγορα μου οταν γινει, σιγουρα θα ειναι παλι windows Τωρα, να πω την αληθεια, εχουν αρκετο καιρο να μου συμβουν αυτα τα προβληματα. Αυτο με το bt πανω απο 15 μερες, ενω αυτο με το πληκτρολογιο στην εναρξη, αφου το γυρισα μια φορα σε 4ψηφιο πιν και μετα το ξαναγυρισα σε κανονικο κωδικο, δεν μου το εχει ξανακανει. (πανω απο 20 εκκινησεις χωρις προβλημα). Στο μεταξυ ερχονται συχνα windows updates και ισως να διορθωθηκαν καποια πραγματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) - Κάτοχος κι εγώ από προχθές :D - Αέρα πατέρα το εργαλείο. - Με το που το πηρα του εκανα μια επαναφορά και φόρτωσα το recovery σε USB flash. Έτσι από τα 28,5 γίγα εμεινα με τα 16,5. Σήμερα το πρωί έσκασε ένα πακέτο 8 ενημερώσεων και μου έφαγε 1γιγα :cry: Όμως από τη σούμα που κάνω βρίσκω ότι καταναλωνω 11 γίγα ,απ τα 15,5 που μου έμειναν σήμερα το πρωί μέχρι τα 28,5 είναι 13 γίγας δεσμευμένα , ψαχνω τα 2 και δεν μπορώ να τα βρω ... μήπως ξέρει κανένας τίποτα :ninja: Ο φίλος ο aby που είναι ανήσυχος τι λέει; Υπάρχει περίπτωση να έχει δεσμευμένο κι άλλο partition η Toshiba ; - Πηγα να κάνω άλλη μια επαναφορά μέσα από το recovery USB που εφτιαξα ,αλλα σε κάποιο σημείο ζητάει κλειδι αποκατάστασης και το παράτησα. Ειπα μήπως έτσι δω τα διαμερίσματα του δισκου και διαγράψω αυτό που τρώει τα 2 γίγα ,αλλα ενδεχομένως να είναι και κάποιο αρχείο με τα εργαλεία της Toshiba το οποίο προσπαθησα να ανοίξω με τον file manager ,αλλά δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση. - Ένα άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι πως από 32γιγα διατίθενται μόνο τα 28,5 ... τα υπόλοιπα 3,5γιγα που δεσμεύονται;;; από τα λίγα που ξέρω ,υπάρχει ένα αρχικο διαμέρισμα πολύ μικρο με βασικά σκριπτς εκκίνησης του λειτουργικού το οποίο υπάρχει σε όλους του δίσκους και είναι πολύ μικρού μεγέθους ,επιφυλασομαι , ... νομίζω γύρω από μερικά μεγαμπαιτς. Τέλος πόντων αν γνωρίζει κάποιος και έχει διάθεση ας μου πει! - Κατά τα αλλά το εργαλείο για αρχή πετάει !!! Τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί από κάποιους φίλους δεν τα συνάντησα!!!! Το πρόβλημα μου είναι μόνο ... πως θα χρειαστώ γυαλιά λόγω των πολύ μικρών γραμματοσειρων:X κατά τα άλλα είναι αστέρι. Οθόνη πολύ καλή και από κατασκευή μια χαρά φαίνεται ... δεν βλεπω να τρίζει η να χάσκει σε κάποιο σημείο!!! Τώρα αν κάποιοι φίλοι θέλουν να βλέπουν μεταλλο ,αλλαζει. Αυτο που βλεπω και κρατω στα χέρια μου είναι μια πολύ καλή κατασκευή της οποιας η ποιοτητα των υλικων θα φανεί σε βάθος χρόνου. - Με USB otg ,τις μνήμες τις διαβάζει φαρσί ,δισκο δεν εχω βάλει αλλά απ ότι λέει το manual δέχεται μόνο δίσκους με εξωτερική τροφοδοσία. Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι που βρήκε κι εγκατέστησε στις συσκευές από μόνο του την TV μου!!!! Σήμερα που το ψαχουλευα ,ανοιξα τις συσκευές και η Sony ήταν εκεί!!! Οπότε φαντάζομαι πως η σύνδεση WiFi θα είναι για πλάκα!!! Θα ανοίξω τώρα και τον εκτυπωτή να δω;;!! - Από μπαταρία δεν φαίνεται να χαμπαριαζει!!! Εχθές όλη μέρα το πάλευα και αργά το βράδυ το έβαλα για τάισμα με 6% !!! - Το περίεργο και ασυνήθιστο για μένα είναι που δεν έχει κάποια ένδειξη όταν φορτίζει. Δηλαδή όταν είναι σβηστό και φορτίζει δεν ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ... μόνο αν πιάσεις τον γορτιστη μπορεί να καταλάβεις !!! Αν είναι ζεστός ,πινει μιλιαμπερ ,αν είναι δροσερός ,εχει χορτάσει!!! :rolleyes: - Αυτά για την ώρα .. και εννοείται πως γράφω από αυτό ... και το πληκτρολόγιο παρα το μέγεθος του πηγαίνει αέρα ... πολύ καλές εντυπώσεις λοιπόν από την νέα γενια κανονικών υπολογιστών !!!!!!!!! Φιλικά Edited February 27, 2014 by athanaso77 Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 δες λιγο ποσο πιανει αυτος ο φακελος C:\Windows\SoftwareDistribution\Download οσο και να πιανει μπορεις να διαγραψεις οτι εχει μεσα!κατι αλλο,εκκαθαριση δισκου εκανες? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 δες λιγο ποσο πιανει αυτος ο φακελος C:\Windows\SoftwareDistribution\Download οσο και να πιανει μπορεις να διαγραψεις οτι εχει μεσα!κατι αλλο,εκκαθαριση δισκου εκανες? - Χρησιμοποιώ το ccleaner κατά βάση. Τώρα που το λες θα το κάνω και θα δω και το φακελο αυτό! Το θέμα μου είναι τα 2 γίγα που δεν ισολογιζονται ... στα διαθέσιμα και τα δεσμευμένα ;;;; - programdata = 1.10gb - user/appdata = 445mb - windows=8.91gb - αρχεία εφαρμογών=622mb - Ο φακελος που λες είναι 60mb ,.. πολύ λίγο!! Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μετα απο μερικες μερες λειτουργιας να γραψω 2 λογια κι εγω οχι πολλα. 1) Το tablet ειναι ταχυτατο, ξεπερναει αρκετα τις προσδοκιες που ειχα σε αυτα που περιμενα σε σχεση παντα με τα windows tablet λογω των μικρων ιντσων πανω απ ολα, ολα τρεχουν αψεγαδιαστα αρκετα ευκολα και πολυ γρηγορα. 2) Η οθονη του αψογη. Αν και δεν εχω εχω πιασει τα dell και lenovo δεν νομιζω να εχουν ιδιαιτερες διαφορες σε ποιοτητα απεικονισεις και χρωματων, μα ακομη και να υπαρχουν πιστευω οτι θα ειναι ελαχιστες και η οθονη του encore θα τους καλυψει απολυτα οποιονδηποτε χρηστη ενδιαφερεται να το αγορασει. 3) Τα πλαστικα του μετριας ποιοτητας, θα τα ηθελα σιγουρα καλυτερα, δυστηχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. 4) Ενα προβλημα που εντοπιζω, που βεβαια θα εχει να κανει (λογικα) με ολα τα windows tablet που εχουν μνημη emmc ειναι η ταχυτητα προσπελασης σε εγγραφη, πχ ενημερωσεις των windows. Ενω στα αλλα ειναι ταχυτατο εκει μας δειχνει μια αργη γενικα μεταφορα που συγουρα σε αυτο τις απολυτες ευθυνες τις εχει ο τυπος της συγκεκριμενης μνημης. Μια μνημη τυπου ssd θα απογειωνε το μηχανημα σε αυτον το τομεα. 5) Προβληματα που αναφερθηκαν παραπανω απο τον φιλο Γιαννη, με το πληκτρολογιο να μην ανοιγει κατα την εκκινηση η το bluetooth κατα την εκκινηση να κολλαει πιθανον λογω μη φορτωσης drivers και να χρειαζεται επαννεκινηση το windows tablet, εμενα δεν μου εχει συμβει κανενα απολυτως προβλημα ουτε σε αυτα ουτε σε κατι αλλο, βεβαια εγω δεν το αφησα "μαμα" πανω απο λιγες ωρες για να ελεγξω πιθανα προβληματα, ηδη την επομενη μερα του περασα δικα μου καθαρα windows και ξεχωριστα φυσικα τους drivers και οπως ειπα ολες αυτες τις μερες που το λειτουργω ολα τρεχουν απολυτα ομαλα χωρις το παραμικρο κολλημα προβλημα η αναγκαστικη επαννεκινηση. Δεν ξερω τι αλλο να γραψω παιδια καθ οτι ολα εχουν ηδη αναφερθει, εγω προσωπικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το συγκεκριμενο tablet και πλεον το επομενο tablet στην επομενη αγορα μου οταν γινει, σιγουρα θα ειναι παλι windows Όποτε έχεις χρόνο γράψε αν θες και αν μπορείς πώς το έκανες γιατί θέλω να το κάνω κι εγώ αλλά επειδή δεν το έχω ξανακάνει διστάζω. Διάβασα όλο το thread και πήρα μια ιδέα αλλά χωρίς step by step οδηγίες δε θα το τολμήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Τελικά στα hidden object δημιουργώ profile name με εξωτερικό πληκτρολόγιο. Το παιχνίδι το εγκαθιστώ στην microsd που είναι class 10, αν το έβαζα στο δίσκο θα πήγαινε πιο γρήγορα? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένας φίλος είδε το toshiba και ψήνεται για windows tablet. Έιναι σε προσφορά το acer στα 219 ευρώ. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902743 Να το πάρει ή να δώσει 300+ για το toshiba? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Που το βρήκε στα 219???? 399 το εχει το ε-σοπ. Νομιζω ειναι η προηγούμενη γενιά και όχι bay trail . Προσοχή! Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts