Jump to content

Προτάσεις παιχνιδιών για Windows Phone 8

Rey_619
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

asikis said:
Γενικα μεγαλη απογοητευση τα παιχνιδια....Εγω προσωπικα πλεον σ εκινητο δεν παιζω παιχνιδια, εχω το iPad για αυτη την δουλεια. Αλλα αυτο τομεγαλο κενο σε σχεση με iΟS/Android πραγματικα ειναι σοβαρος λογος για καποιον να μην παει σε WP....Κατι πρεπει να κανει η MSFT για αυτο το κομματι....

Το iΟS μετράει περίπου 10 χρόνια ζωής και το Android κάτι λιγότερο.

Τα Windows Phone περίπου 3 χρόνια:D

Μην περιμένετε ίδια υποστήριξη - ποιότητα στις εφαρμογές και τα παιχνίδια.

Επίσης τα WP δεν απευθύνονται σε σκληροπηρινικούς χρήστες που θέλουν να "σκαλίζουν" όλη την ώρα αλλά σε κάπως πιό χαλαρό κοινό...;)

• Απαντήσεις 329
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ParafronGR said:
Τελευταίοι των τελευταίων είμαστε όσον αφορά τα παιχνίδια. Το Lara Croft GO που το περίμενα πως και πως σε έκπτωση, ενώ μπήκε σε προσφορά σε Play Store και App Store στα 2,99€, σε μας παρέμεινε στα 4,99€.

Άλλα μικρότερα παιχνίδια όπως το Fruit Ninja έχουν να αναβαθμιστούν χρόνια ενώ στο Android που έπαιζα την προηγούμενη βδομάδα, τρέχει ειδική, επετειακή έκδοση.

Γιατί έτσι, ρε παιδιά? :down:

Tο παιχνίδι αυτό ήταν σε προσφορά δύο βδομάδες πριν αν θυμάμαι καλά, στα 2.99€ .

Λόγω νέας άφιξης κλπ κλπ. Το είδα στο laptop που τρέχω τα 10αρια και όχι στο κινητό που έχω τα 8.1.

Αλλά 10cents τα Halo?.. πώς γυρνάμε region στα win10 σε λάπτοπ είπαμε;;; :p

How Soon™ is now?

MadMaxS said:

Στα Settings,πας στο Time&Language και εκει θα βρεις την ρυθμιση για το region.

Το θεμα ειναι να μπορεσεις να δηλωσεις,αμερικανικη διευθυνση και τηλεφωνο και μετα απλα βαζεις την πιστοτικη ή το paypal σου.

MadMaxS said:
Tο παιχνίδι αυτό ήταν σε προσφορά δύο βδομάδες πριν αν θυμάμαι καλά, στα 2.99€ .

Λόγω νέας άφιξης κλπ κλπ. Το είδα στο laptop που τρέχω τα 10αρια και όχι στο κινητό που έχω τα 8.1.

Μα ειλικρινά, να δίνουν τη δυνατότητα αγοράς μέσω VF και να μην το εμφανίζει στο Store; Το λες και ατυχία. :p

tsiv said:
Το iΟS μετράει περίπου 10 χρόνια ζωής και το Android κάτι λιγότερο.

Τα Windows Phone περίπου 3 χρόνια:D

Μην περιμένετε ίδια υποστήριξη - ποιότητα στις εφαρμογές και τα παιχνίδια.

Επίσης τα WP δεν απευθύνονται σε σκληροπηρινικούς χρήστες που θέλουν να "σκαλίζουν" όλη την ώρα αλλά σε κάπως πιό χαλαρό κοινό...;)

Φίλε μου, με τελείως καλή διάθεση και εντελώς φιλικά, αυτή η καραμέλα με τα Windows Phone πρέπει να σταματήσει. Τα Windows Phone δεν είναι νέο λειτουργικό, υπήρξαν και τα 7.5 και τα 7.8 πριν από τα 8 αλλά η μικρή διείσδυσή τους και η απόφαση της MSFT (κυρίως αυτή) να μην δώσει τα 8 στις συσκευές με 7.5 τα έκανε να μην έχουν εφαρμογές.

Οι developers που ξεκίνησαν να φτιάχνουν εφαρμογές για τα 8, παράτησαν τα 7.5 καθώς τα θεώρησαν νεκρή πλατφόρμα, εν αντιθέσει με κάποιους που έκαναν optimized τις 7.5 εφαρμογές τους για τα 8.

Και το iPhone 4 έχει μείνει στο iOS 7 αλλά μια χαρά Store έχει ακόμα (πχ δεν υποστηρίζει τη VSCam αλλά έχει πολλές εναλλακτικές)

Τέλος, ακόμα και το iPhone 5s πχ που έχει 1600Mah μπαταρία, 4ίντσες οθόνη και δεν έχει και must OS για σκάλισμα, μια χαρά παίρνει τις ίδιες αναβαθμίσεις με το Android και έχει την ίδια ή και καλύτερη ποιότητα app.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

ParafronGR said:

Φίλε μου, με τελείως καλή διάθεση και εντελώς φιλικά, αυτή η καραμέλα με τα Windows Phone πρέπει να σταματήσει. Τα Windows Phone δεν είναι νέο λειτουργικό, υπήρξαν και τα 7.5 και τα 7.8 πριν από τα 8 αλλά η μικρή διείσδυσή τους και η απόφαση της MSFT (κυρίως αυτή) να μην δώσει τα 8 στις συσκευές με 7.5 τα έκανε να μην έχουν εφαρμογές.

Οι developers που ξεκίνησαν να φτιάχνουν εφαρμογές για τα 8, παράτησαν τα 7.5 καθώς τα θεώρησαν νεκρή πλατφόρμα, εν αντιθέσει με κάποιους που έκαναν optimized τις 7.5 εφαρμογές τους για τα 8.

Και το iPhone 4 έχει μείνει στο iOS 7 αλλά μια χαρά Store έχει ακόμα (πχ δεν υποστηρίζει τη VSCam αλλά έχει πολλές εναλλακτικές)

Τέλος, ακόμα και το iPhone 5s πχ που έχει 1600Mah μπαταρία, 4ίντσες οθόνη και δεν έχει και must OS για σκάλισμα, μια χαρά παίρνει τις ίδιες αναβαθμίσεις με το Android και έχει την ίδια ή και καλύτερη ποιότητα app.

Και εγώ εντελώς φιλικά τα γράφω όλα.

Είχα iPhone 4 από το 2010 , πήρα Android το 2014 και Windows Phone το 2015

Έχω προσωπική άποψη για όλα τα λειτουργικά και αυτήν ακριβώς εκφράζω.

Είμαστε οφφ τόπικ όμως και δεν θα το συνεχίσω :)

ParafronGR said:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone

Βασικά από το Οκτώβριο/Νοέμβριο του 2010 για την ακρίβεια.

Φιλικά και γω να συμπληρώσω ότι ναι, έχουμε βαρεθεί να το ακούμε.

Μείνετε στο θέμα παρακαλώ σε αυτό που αναφέρει ο τίτλος. Υπάρχουν άλλα μέρη για τέτοιου είδους συζητήσεις.

World of Tanks Blitz heading to Windows phones and Windows 10

Eπιτέλους! :D

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

ardonhs said:
World of Tanks Blitz heading to Windows phones and Windows 10

Eπιτέλους! :D

Όταν έχεις νέα ενημέρωσέ μας.

Thank you!

Δεν είπα ότι είναι διαθέσιμο. Είναι πιθανό να φτιάξουν το παιχνίδι και για windows 10.

Εφόσον άρχισαν να το ψάχνουν, το πιο πιθανό είναι να το φτιάξουν κάποια στιγμή.

Στο παιχνίδι Dragon Mania Legends , ξέρει κάποιος πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω referral codes , απο καποιον φιλο μου ?

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Έχω φάει κόλλημα με το iBasket. Είναι πολύ καλό και απλό.

http://store-images.s-microsoft.com/image/apps.23151.13510798886720138.35e08c5d-2059-454b-9517-ce57fcf64d9c.03987ac5-8ad3-4522-ab29-75cfdc881954?w=191&h=191

• 2 weeks later...

Ένα ωραίο πάζλ παιχνιδάκι, παλιό αλλά τώρα είδα ότι είναι και free,Glean.

Ρίξτε και μια ματιά σε ένα άρθρο από το wmpoweruser.com

http://store-images.s-microsoft.com/image/apps.9802.9007199266247219.b94daacd-43f1-4b70-b9e4-74482189ed9c.1286e46a-c05d-48d1-8618-1efaa8ce0002?w=191&h=191 http://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chl=https%3A%2F%2Fwww.microsoft.com%2Fstore%2Fapps%2Fglean%2F9wzdncrfhx1g&chs=200x200&chld=L%7C0

• 1 month later...

Σήμερα στο myAppfree έχει ένα παιχνίδι που με γύρισε καμιά 30ρια χρόνια πίσω. Στο 2016 με παιχνίδια στα κινητά που μοιάζουν αληθινά, σε εμάς βάζουν παιχνίδια της εποχής που ήμασταν εμείς παιδιά.

Ο νοών νοείτο.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Διαθέσιμο για WP το Traffic Rider.

FEATURES:

• First person camera view
  • 20 motorbikes to choose from
  • Real motor sounds recorded from real bikes
  • Detailed environments with day and night variations
  • Career mode with 40+ missions
  • Support for 17 languages

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Φοβερό παιχνίδι και πραγματικό κόλλημα στο Android! Πολύ καλή προσθήκη στο Store των Windows .

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Το κατεβάζω και εγώ. Μόλις το είδα είπα να το προσθέσω στο φόρουμ αλλά με είχατε προλάβει.