malamadre Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Λοιπόν ήρθε σήμερα η κινητάρα μου απο eshop made in korea λέει 401 version το άνοιξα και είχε γλώσσα κανονικά Eλληνικά προεπιλεγμένη!!! To κουτί του είναι απο Ελλάδα κανονικά έχει 2 χρόνια εγγύηση και doa !!! Aυτά πάω να το λιώσω !!! Περιεργα πραγματα...Πριν ενα μηνα τους ειχα ρωτησει γιατι αναφερουν στο site τους οτι δεν εχει Ελληνικα και να μου πουν απο που ερχεται η συσκευη και δεν ηξεραν να μου απαντησουν.Καποιοι απο εδω μεσα ειχαν πει πως το e shop δεν φερνει ελληνικες συσκευες αλλα εσυ λες οτι ειναι Ελληνικη.Δεν μπορω να καταλαβω τελικα τι παιζει με τα μαγαζια εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Η 402 εχει προβλημα με το gps? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τη 4.4.2 πριν το δώσεις :D Λες???θα δείξει:-P Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καλησπερα φιλοι μου,πριν απο λιγο εφεραν στο birdphone σε μαυρο ευρωπαικο και με παρτιδα 402,το πηρα κατεθειαν.πιστευω να βγει καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Δηλαδη η 401 ή 402 παρτιδα δεν αναφερεται μονο στα Ελληνικα τηλεφωνα αλλα ισχυει και για τα ευρωπαικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ενα τηλεφωνο δεν εξελισεται σε χαρακτηριστικα στις διαφορες παρτιδες.Αυτο ομως που διορθωνεται ειναι τα διαφορα μικροπροβληματακια που εντοπιζουν στη γραμμη παραγωγης τα οποια και διορθωνουν με τις παρτιδες.Το θεμα ειναι οτι τα καταστηματα που κανουν την εισαγωγη εδω φερνουν απο τον προμηθευτη τους οτι αυτος εχει διαθεσιμο την καθε στιγμη.Ισως για αυτο και τη μια φορά το ταδε καταστημα εχει την μια παρτιδα και την επομενη φερνει την αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitsi58 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Σε επικοινωνια που ειχα πριν απο 2 ωρες με την lg τους ρωτησα εαν γνωριζουν για προβλημα στο gps αυτο που μου ειπαν ειναι οτι γνωριζουν οπως γνωριζουν οτι εχει κυκλοφορησει νεα εκδοση lg g2 εαν θυμαμαι καλα ειπε revision2 που διορθωνει μαλλον το προβλημα με το gps ενω στην ερωτηση μου για το ποιες εκδοσεις κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη (οι νεοτερες του ανεφερα για την 402) μου ειπε οσο πιο καινουργιο τοσο καλυτερα οσο για την 402 ειναι εκδοση του Φεβρουαριου του 2014 οποτε οτι πιο καινουργιο.Δεν μενει τιποτα αλλο νομιζω απο το να μας πουνε οι κατοχοι της 401-402 εκδοσης εαν το προβλημα συνεχιζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Τελικά επέστρεψα κι εγώ,σε 32αρι όμως και βλέπουμε. Εσύ δεν ήσουν που είχες πάει σε νεξους 5; Πώς και γύρισες σε g2 τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Δηλαδη η 401 ή 402 παρτιδα δεν αναφερεται μονο στα Ελληνικα τηλεφωνα αλλα ισχυει και για τα ευρωπαικα? Πως βλέπουμε αυτο το 402 η 401 κλπ ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Πως βλέπουμε αυτο το 402 η 401 κλπ ρε παιδια? με αυτό το νούμερο ξεκινάει το s/n! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εσύ δεν ήσουν που είχες πάει σε νεξους 5; Πώς και γύρισες σε g2 τελικά; Τα ιδια εκανε και με το 4X...:):) Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εσύ δεν ήσουν που είχες πάει σε νεξους 5; Πώς και γύρισες σε g2 τελικά; Κόλλημα με το nexus...κάτι με προβλημάτισε και το έδωσα. Έκανα υπομονή μετά να δω τι θα παρουσιάσει η samsung,είδα,απογοητεύτηκα,πήρα το g2 κι ίσως πάω και σε z1 compact. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 με αυτό το νούμερο ξεκινάει το s/n! Εμένα τι είναι δηλαδη? tmobile 16αρι ειναι, δειτε την φωτο απο το κουτι http://oi60.tinypic.com/312ebup.jpg Ποιο ειναι το s/n? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εμένα τι είναι δηλαδη? tmobile 16αρι ειναι, δειτε την φωτο απο το κουτι http://oi60.tinypic.com/312ebup.jpg Ποιο ειναι το s/n? από την άλλη μεριά μήπως??γιατί εκεί δεν το βλέπω πουθενά... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα την επειγουσα βοηθεια σας εχω μεινει χωρις κινητο και λεω εντος της ημερας να παρω ενα μεταχειρο lg g2 που εχω βρει καποια εχω κανει καποια τηλ... Το θεμα ειναι επειδη ακουω για προβλημα στο gps και για παρτιδες νεες -παλιες τι να προσεξω στο μεταχειρο για να μου βγει καλο και να μην εχει προβλημα το gps του ?? Παρτιδα 401 - 402 κατι αλλο εχει knox counter να δω μηπως και εχει μετρησει και γενικα η lg hellas δεχεται για service τα ευρωπαικα-σκρουτζικα μαγαζια οπως π.χ καιζερ η κανει νερα και δεχεται για εγγυηση μονο αυτα που ειναι ελληνικα και γενικα τι πρεπει να προσεξω ?? Παρακαλω οσο γινεται γρηγορα την βοηθεια σας γιατι ειμαι χωρις κινητο και θελω αν γινεται και σημερα να παρω ενα!!! ;) ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Knox ή κάτι τέτοιο δεν έχει. Αυτό το προνόμοιο το έχουν μόνο τα samsung. Το service δέχεται όλα τα 16άρια που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά της ένωσης. Οπότε κοίτα από ποια χώρα είναι μιας και κυκλοφορούν πολλά από σκρουτζομάγαζα που είναι ασιατικά. Πάρε όποια παρτίδα θέλεις. Καλύτερο δε θα βρεις. Όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσεις απλά θα πας στο service. Ευχαριστω φιλε αυτο που βρηκα ειναι απο πλαισιο οποτε παω για αγορα.... ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 επειδη το ψηνω απο βδομαδα για αγορα του g2, στα σκρουτζομαγαζα βλεπω παιζει στα 350 στις μεγαλες αλυσιδες αστο.... απο που να το παρω ρε παιδια ωστε να εχω εγγυηση αν και βλεπω να γραφει "EU" που να το καταλαβω εκεινη την στιγμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Πολύ απλά θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα τους ρωτήσεις!!!!!! Αν δεν το κάνεις,όταν το παραλάβεις θα δεις στο κουτί τρία γράμματα και θα καταλάβεις από που είναι,κάτω δεξιά είναι. τι γραμματα; στη φωτο που ανεβασε ο φιλος πιο πανω που ειναι αυτα τα γραμματα; http://oi60.tinypic.com/312ebup.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλημέρα παιδιά και καλή αποκριά!!! Θα πάρω και εγώ το G2 και ψάχνομαι απο ποιο skroutz-ομάγαζο να το πάρω. Υπάρχει η Ελληνική έκδοση σε κάποιο απο αυτά με τιμή μέχρι 370€ ή όλα είναι ευρωπαϊκά εισαγωγής??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Αν θες Ελληνικό Βρες από κανένα παιδί που το πήρε και δεν βολεύτηκε,εγώ έτσι το πήρα Ελληνικό 15 ημερών και 300 ευρώ,αλλιώς στο Σκρουτζ θέλει προσοχή γιατί κυκλοφορούν και πολλά Ασιατικα,προτίμησε μαγαζιά που γράφουν Eu. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν ισχύει ακόμη η προσφορά της lg Ελλάς για μείον 100 ευρώ; Θέλω να το αγοράσω από το on line κατάστημα της cosmote... γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παρείγγειλα το g2 f320 από merimobiles.com στα 382€ μαζί με μεταφορικά, μαυρο.Ήμουν διστακτικός λόγω κεραίας αλλά τελικά το προσπέρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Τι έγινε ρε παιδιά. Τις τελευταίες μέρες ο "συναγωνισμός" για το ποιος έχει την φθηνότερη τιμή στο Skroutz, έχει κάνει άλματα... :lol: Από χτες το βράδυ, έπεσε 3 ολόκληρα ευρώ, ενώ τόσες μέρες η πτώση ήταν κάποια λεπτά ανά ημέρα.... Λέτε να γίνει κανα ΜΠΑΜ και να το βγάλει κανα Mediamarkt στα 300€? Θα περιμένω λίγο ακόμα γιατί φαίνεται να "τρέχει" το πράμα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Τι έγινε ρε παιδιά. Τις τελευταίες μέρες ο "συναγωνισμός" για το ποιος έχει την φθηνότερη τιμή στο Skroutz, έχει κάνει άλματα... :lol: Από χτες το βράδυ, έπεσε 3 ολόκληρα ευρώ, ενώ τόσες μέρες η πτώση ήταν κάποια λεπτά ανά ημέρα.... Λέτε να γίνει κανα ΜΠΑΜ και να το βγάλει κανα Mediamarkt στα 300€? Θα περιμένω λίγο ακόμα γιατί φαίνεται να "τρέχει" το πράμα... :rolleyes: λες; εχω δωσει το iphone και ειμαι με samsung με 1 ιντσα οθονη που δεν εχει ουτε ραδιοφωνο και εχω τρελαθει.. ελεγα αυριο μεθαυριο να παω να το παρω απο σκρουτζομαγαζο.. μακαρι να γινει αυτο το μπαμ αυριο μεθαυριο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα αν δεν βγαλει νεο μοντελο η lg σε κυκλοφορια μην περιμενετε να πεσει η τιμη 300 ευρω κατω στα ελληνικα μαγαζια-αλυσιδες. Ειναι προτιμοτερη η αγορα του απο σκρουτζομαγαζο με ευρωπαικη συσκευη και καλες κριτικες παρα να περιμενετε να πεσει η τιμη του.Εξαλλου πολλα σκρουτζομαγαζα εχουν ελληνικη συσκευη στα 430 περιπου ευρω που θεωρω οτι ειναι πολυ καλη ευκαιρια σε σχεση με τα 599 των μεγαλων αλυσιδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts