malamadre Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 χρεωστική ; ποιο κατάστημα στην Ελλάδα δέχεται δόσεις με χρεωστική ; και πως λειτουργεί αυτό ; φορτώνεις την κάρτα , γίνεται η αγορά με δόσεις και μετά ; δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη όλο το ποσό ; πρώτη φορά ακούω για δόσεις με χρεωστική ... πολύ ενδιαφέρον αν ισχύει κάτι τέτοιο ! :D:D Η χρεωστικη καρτα ειναι αυτη που κανουμε αναληψη απο ΑΤΜ. Πιστωτικη ειναι η καρτα που κανουμε δοσεις.Για αυτο και δεν την δεχεται το καταστημα αφου δεν ειναι πιστωτικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 H lg hellas καλύπτει μονο τα ευρωπαϊκά μαύρα 16ρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Και τα λευκά. Τα εισάγει κανονικά. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XRYSLAM Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) Θα παρακαλούσα για την βοήθειά σας. Βρήκα το συγκεκριμένο τηλέφωνο (16gb) στο expansys, στην τιμή των 303,00€ (ενδοκοινοτική συναλλαγή χωρίς ΦΠΑ), θέλω να θέσω είναι τα εξής ερωτήματα: 1. Γράφει B-Stock, μήπως γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό, πρόκειται για επισκευασμένο, μεταχειρισμένο. Γιατί απ' ότι βλέπω το επόμενο διαθέσιμο, μαζί με την quik windows case, κοστίζει 100,00€ παραπάνω. 2. Για εγγύηση, θεωρώ ότι καλύπτομαι κανονικά, από την LG Hellas, για επισκευές, όχι όμως αντικατάσταση. 3. Θέμα συμβατότητας, θεωρώ ότι δεν υπάρχει με τα ελληνικά δίκτυα (αναφέρει η ιστοσελίδα έκδοση UK), δηλ. δεν χρειάζεται κάποια "παρέμβαση", από μέρους μου, καθότι άσχετος από αυτά. 4. Θέματα αναβαθμίσεων δεν τίθεται, αφού θεωρώ ότι είναι ίδιο μ' αυτά που εισάγονται στην χώρα. 5. Αν έχει κάποιο άλλο μέλος, της κοινότητας έχει προμηθευτεί την συσκευή, από το συγκεκριμένο κατάστημα και θέλει να μας μεταφέρει τις εμπειρίες του, θα του ήμουν υπόχρεος. Ζητώ την κατανόησή σας, αν τα ερωτήματά μου φαίνονται αστεία ή έχουν απαντηθεί, σε κάποιες σελίδες πίσω, αλλά η ασχετοσύνη και το μεγάλο πλήθος των μηνυμάτων, με δυσκολεύουν. Ευχαριστώ πολύ. Edited February 24, 2014 by XRYSLAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Το expansys είναι εγγύηση..παρε άφοβα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Από play247 έχει αγοράσει κανεις να μας πει από που ειναι η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Θα παρακαλούσα για την βοήθειά σας. Βρήκα το συγκεκριμένο τηλέφωνο (16gb) στο expansys, στην τιμή των 303,00€ (ενδοκοινοτική συναλλαγή χωρίς ΦΠΑ), θέλω να θέσω είναι τα εξής ερωτήματα: 1. Γράφει B-Stock, μήπως γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό, πρόκειται για επισκευασμένο, μεταχειρισμένο. Γιατί απ' ότι βλέπω το επόμενο διαθέσιμο, μαζί με την quik windows case, κοστίζει 100,00€ παραπάνω. 2. Για εγγύηση, θεωρώ ότι καλύπτομαι κανονικά, από την LG Hellas, για επισκευές, όχι όμως αντικατάσταση. 3. Θέμα συμβατότητας, θεωρώ ότι δεν υπάρχει με τα ελληνικά δίκτυα (αναφέρει η ιστοσελίδα έκδοση UK), δηλ. δεν χρειάζεται κάποια "παρέμβαση", από μέρους μου, καθότι άσχετος από αυτά. 4. Θέματα αναβαθμίσεων δεν τίθεται, αφού θεωρώ ότι είναι ίδιο μ' αυτά που εισάγονται στην χώρα. 4. Αν έχει κάποιο άλλο μέλος, της κοινότητας έχει προμηθευτεί την συσκευή, από το συγκεκριμένο κατάστημα και θέλει να μας μεταφέρει τις εμπειρίες του, θα του ήμουν υπόχρεος. Ζητώ την κατανόησή σας, αν τα ερωτήματά μου φαίνονται αστεία ή έχουν απαντηθεί, σε κάποιες σελίδες πίσω, αλλά η ασχετοσύνη και το μεγάλο πλήθος των μηνυμάτων, με δυσκολεύουν. Ευχαριστώ πολύ. 1. Δεν το ξερω. Ρωτα τους καλυτερα. 2. Σωστα. 3. Σωστα. 4. Αλλη ROM τα αγγλικα αλλη τα ελληνικα αλλα ειναι ολόιδιες. Απλως καποιες μικρες αναβαθμισεις καποιος θα τις περνει νωριτερα και καποιος αργοτερα ή ποτε. Μιλαμε για τις μικρες αναβαθμισεις a,b,c,d,... που κανενας δεν εχει καταλαβει τη διαφορα τους. 5. Κι εμενα απο expansys ειναι 32άρι και ειναι σκανδιναβικο (ΝΕU). Το καταστημα, οπως λεει και ο φιλος gsir ειναι εγγυηση! Οποτε με αυτην την τελεια τιμη μην κολλας και χτυπα το αφου πρωτα ξεδιαλυνεις τί ειναι το B-stock. Υ.Γ. Εχεις βαλει δύο "4". Edited February 24, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Δηλαδή αν η συσκευη ειναι πχ από Γερμανια αλλά αγορασμενη από εδω από από καποιο σκρουτζομάγαζο και τυχει να θες να το πάς στο service θα δεχτουν αντικατάσταση συσκευης αν εχει κάτι που δεν επισκευάζεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Το Β-stock είναι ανοιγμένο είτε από επιστροφή είτε από επισκευη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Από play247 έχει αγοράσει κανεις να μας πει από που ειναι η συσκευή? Ελληνική συσκευή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ελληνική συσκευή είναι. εμενα ενδιαεφερεται ο φιλος μου να το παρει απο το birdphone το ελληνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ελληνική συσκευή είναι. Να υποθεσω πως το εχεις παρει απο εκει και το γνωριζεις σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Να υποθεσω πως το εχεις παρει απο εκει και το γνωριζεις σιγουρα. είναι όντως Ελληνικά...και εγω από εκεί έχω πάρει το δικό μου :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 είναι όντως Ελληνικά...και εγω από εκεί έχω πάρει το δικό μου :) απο birdphone το εχεις παρει εσυ?ολα κομπλε?σου ηρθε μια χαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 απο birdphone το εχεις παρει εσυ?ολα κομπλε?σου ηρθε μια χαρα? από birdphone έχω αγοράσει άλλο κινητό και δεν είχα κανένα πρόβλημα... το G2 το πήρα από play247! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 απο birdphone το εχεις παρει εσυ?ολα κομπλε?σου ηρθε μια χαρα? Από το birdphone το πήρα εγώ. Κανένα πρόβλημα. Την μια μέρα το παρήγγειλα,την επόμενη ήρθε. Έχω αγοράσει πολλά κινητά από εκεί και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Από το birdphone το πήρα εγώ. Κανένα πρόβλημα. Την μια μέρα το παρήγγειλα,την επόμενη ήρθε. Έχω αγοράσει πολλά κινητά από εκεί και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. ελληνικο με καινουργια παρτιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 ελληνικο με καινουργια παρτιδα? Ναι, 401 και ελληνικό. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitsi58 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 γιατι ρε παιδια εξαφανιστηκαν μεγαλα μαγαζια απο το skroutz που μεχρι χτες ειχαν διαθεσιμοτητα του g2?παιζει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Γιατί μάλλον δεν έχουν απόθεμα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Γιατι μάλλον μόλις ειδανε τι εβγαλε η samsung έτρεξαν να αγοράσουν όλοι το g2....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Γιατι μάλλον μόλις ειδανε τι εβγαλε η samsung έτρεξαν να αγοράσουν όλοι το g2....:p Μα έτσι ακριβώς όμως :p Ίδια specs, πολύ πιο ωραίο το G2, και είναι ήδη δοκιμασμένο. Πραγματικά τι σκέφτονται -αν σκέφτονται δηλαδή- εκεί πέρα στην Samsung :rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Τρελό fail to S5 .Πραγματικά η αγορά του LG G2 ήταν η καλυτερη επιλογή για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Οσοι αγορασατε με νεα παρτιδα (401)μπορειτε να μας πειτε ποτε ειναι κατασκευασμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Οσοι αγορασατε με νεα παρτιδα (401)μπορειτε να μας πειτε ποτε ειναι κατασκευασμενα? εμένα είναι 24/1/14 Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts