Jonous Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Τώρα που έκανα μερικές εγκαταστάσεις από το playstore σε browser βλέπω ότι μου εμφανίζει το μοντέλο ως Wind LGE LG-D802. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 @ggazas Τί εννοεις φιλε μου ''μαυρο''; Για το χρωμα; Αν ναι, τί μειονεκτημα εχει και προτινεις να μην το παρει; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 @ggazas Τί εννοεις φιλε μου ''μαυρο''; Για το χρωμα; Αν ναι, τί μειονεκτημα εχει και προτινεις να μην το παρει; Εκτός του ότι για τους περισσότερους ειναι "άσχημο" η δαχτυλιές φαίνονται υπερβολικα πολύ στο μαυρο.Αυτα τα μειονεκτήματα πιστεύω θα βλέπει και ο φίλος.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Γούστα είναι αυτά παιδιά, υποκειμενικά πράγματα.. Εμένα γενικά μ αρέσουν τα μαύρα κινητά αλλά το g2 σε μαύρο είναι πολύ glossy μου βγάζει κάτι άσχημο. Στο λευκό φαίνεται και Καλύτερα το πατερν πίσω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Γούστα είναι αυτά παιδιά, υποκειμενικά πράγματα.. Εμένα γενικά μ αρέσουν τα μαύρα κινητά αλλά το g2 σε μαύρο είναι πολύ glossy μου βγάζει κάτι άσχημο. Στο λευκό φαίνεται και Καλύτερα το πατερν πίσω.. Κι εμένα το άσπρο μου αρέσει πιο πολύ, αλλά αν είναι να γλιτώσω 50 ευρώ, δε θα με χαλάσει το μαύρο. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 και εγώ που το πήρα σε ασπρο παιδιά είναι φανταστικό δείχνει πολύ καλύτερο απο το μαύρο που το εβλεπα στο πλαίσιο .... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 παιδια εγω μαυρο κλασσικα, το ασπρο μετα απο λιγο καιρο το βαριεμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Παράγγειλα τελικά το άσπρο από digivire. Δεν είχα ποτέ μου άσπρο κινητό και είναι ενδιαφέρουσα μια αλλαγή! Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται, μπήκα στο live chat και τους ζήτησα στα ίσια κουπόνι για έκπτωση, και μου έδωσαν κατευθείαν 10 ευρώ. Edited November 20, 2013 by farenight Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 ωραιος άντε με το καλο να σου ρθει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Μόλις έδωσα παραγγελία μαύρο 32 από eGlobal Digital Store. Μου έδωσαν και 2 κουπόνια το ένα 6 λίρες και το άλλο 5 και έτσι μου βγήκε μαζί με τα μεταφορικά 353 Συμβουλες για μεμβράνες? Αν και κάτι ακόμα έχει βάλει κανεις exoskin? Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 ...και έτσι μου βγήκε μαζί με τα μεταφορικά 353 353 ΛΙΡΕΣ όχι Ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gusgen Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Πήγα να αγοράσω-παραλάβω το κινητό 16άρι όχι Branded όπως δήλωναν από Galaxystore και μάλλον έπεσα σε "περίεργη" παρτίδα. Έφεραν ένα κουτί με ζελατίνα (?) και χωρίς το αυτοκόλλητο "Do not accept if this seal is broken" και είπαν την κλασσική ατάκα "έτσι μας τα φέρνουν..." Όχι τίποτα άλλο απλώς αναριωτόμουν γιατί δεν εμφανίζεται στο σκρουτζ! Mήπως κάνω λάθος? Από την άλλη δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει ταινία ασφαλείας? Edited November 20, 2013 by Gusgen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 353 ΛΙΡΕΣ όχι Ευρώ... Λίρες ναι ££ Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Παράγγειλα τελικά το άσπρο από digivire. Δεν είχα ποτέ μου άσπρο κινητό και είναι ενδιαφέρουσα μια αλλαγή! Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται, μπήκα στο live chat και τους ζήτησα στα ίσια κουπόνι για έκπτωση, και μου έδωσαν κατευθείαν 10 ευρώ. Ξέχασα να πω ότι είναι ασιατικό μοντέλο, μου το ξεκαθάρισαν από την αρχή, άρα ίδιο με αυτό που στέλνει ο Κινέζος του ebay χωρίς όμως το φόβο τελωνείου και την αναμονή. Έχει ευρωπαϊκό φορτιστή κανονικά. Τελική τιμή, μια και δε χρεώνουν μεταφορικά, €469 και αύριο θα το έχω, ήδη έγινε dispatch 1 ώρα μετά την παραγγελία. Κανονικό invoice δεν έδωσαν, μόνο ένα χαρτί που το λένε "proof of purchase" και έχει το ΙΜΕΙ πάνω, αλλά βαριέμαι να τσακωθώ εφόσον και τον daospi που είχε πρόβλημα με το GPS τον κάλυψαν κανονικά (2 χρόνια εγγύηση). Παράγγειλα επίσης την quickwindow case από το play247.gr αλλά έβγαλε ότι είναι "κατόπιν παραγγελίας", ελπίζω να μην αργήσει πολύ. Αν κάποιος την έχει εντοπίσει και αλλού, ας ρίξει pm! Edited November 20, 2013 by farenight Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaitsef87 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Παιδια μολις το πηρα σταχερια μου απο τον γνωστο seller ολα καλα το μονο προβλημα ειναι οτι το κουτι δεν ειχε κατι με ταινια ασφαλειας που ειχατε αναφερει!βεβαια εχει αυτοκολλιτο με imei...να ανησυχισω?(απο αυτο σας γραφω, δεν εχω βγαλει ζελατινες ακομη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 και μενα στα ιδια ηταν φιλε. ολο το δεμα ηταν κλειστο σαν λουκανικο αλλα το κουτακι του δεν ειχε καποια ταινια. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Ξέχασα να πω ότι είναι ασιατικό μοντέλο, μου το ξεκαθάρισαν από την αρχή, άρα ίδιο με αυτό που στέλνει ο Κινέζος του ebay χωρίς όμως το φόβο τελωνείου και την αναμονή. Έχει ευρωπαϊκό φορτιστή κανονικά. Τελική τιμή, μια και δε χρεώνουν μεταφορικά, €469 και αύριο θα το έχω, ήδη έγινε dispatch 1 ώρα μετά την παραγγελία. Κανονικό invoice δεν έδωσαν, μόνο ένα χαρτί που το λένε "proof of purchase" και έχει το ΙΜΕΙ πάνω, αλλά βαριέμαι να τσακωθώ εφόσον και τον daospi που είχε πρόβλημα με το GPS τον κάλυψαν κανονικά (2 χρόνια εγγύηση). Παράγγειλα επίσης την quickwindow case από το play247.gr αλλά έβγαλε ότι είναι "κατόπιν παραγγελίας", ελπίζω να μην αργήσει πολύ. Αν κάποιος την έχει εντοπίσει και αλλού, ας ρίξει pm! http://www.expansys.com.gr/lg-quick-windows-case-for-lg-optimus-g2-white-253197/ αν καταφέρουν και βγάλουν κανά mod να υποστηρίζει και άλλα προγράμματα όπως εμφάνιση email facebook, κ.λ.π θα είναι φοβερή Edited November 20, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaitsef87 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Οκ ευχαριστω πολυ φιλε...αγχωθηκα προς στιγμην! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ξέχασα να πω ότι είναι ασιατικό μοντέλο, μου το ξεκαθάρισαν από την αρχή, άρα ίδιο με αυτό που στέλνει ο Κινέζος του ebay χωρίς όμως το φόβο τελωνείου και την αναμονή. Έχει ευρωπαϊκό φορτιστή κανονικά. Τελική τιμή, μια και δε χρεώνουν μεταφορικά, €469 και αύριο θα το έχω, ήδη έγινε dispatch 1 ώρα μετά την παραγγελία. Κανονικό invoice δεν έδωσαν, μόνο ένα χαρτί που το λένε "proof of purchase" και έχει το ΙΜΕΙ πάνω, αλλά βαριέμαι να τσακωθώ εφόσον και τον daospi που είχε πρόβλημα με το GPS τον κάλυψαν κανονικά (2 χρόνια εγγύηση). Παράγγειλα επίσης την quickwindow case από το play247.gr αλλά έβγαλε ότι είναι "κατόπιν παραγγελίας", ελπίζω να μην αργήσει πολύ. Αν κάποιος την έχει εντοπίσει και αλλού, ας ρίξει pm! για να λεμε του στραβου το δικιο, παρολο που το πηρα απο τον κινεζο, μετα το expansys απο το digivire ειναι η πιο λογικη αγορα για το 32αρι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ20-11-2013 12:12ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Ουφφφφ! ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ20-11-2013 15:18ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Την γλύτωσα κι εγώ νομίζω! Edited November 20, 2013 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 σου ρχεται George, μην ανησυχεις! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 http://www.expansys.com.gr/lg-quick-windows-case-for-lg-optimus-g2-white-253197/ Πάει πολύ ακριβά, βγαίνει €65 μαζί με μεταφορικά, ενώ κανονικά κάνει €50. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Πληροφοριακά, μίλησα μόλις με την LG για να τσεκάρω το ΙΜΕΙ και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου πουν πια μέσω ΙΜΕΙ, πρέπει να δω τι γράφει πάνω η συσκευασία που αναφέρει τη χώρα για την οποία προορίζεται το μοντέλο (π.χ. GRC = Greece). Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 @ggazas Τί εννοεις φιλε μου ''μαυρο''; Για το χρωμα; Αν ναι, τί μειονεκτημα εχει και προτινεις να μην το παρει; Μαύρο στο κατάστημα που θέλει +3% για πιστωτικές κάρτες. Αν πέσει στην αντίληψη των τραπεζών θα του αφαιρέσουν τη δυνατότητα πωλήσεων με πιστωτικές κάρτες γιατί απαγορεύεται. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ξέχασα να πω ότι είναι ασιατικό μοντέλο, μου το ξεκαθάρισαν από την αρχή, άρα ίδιο με αυτό που στέλνει ο Κινέζος του ebay χωρίς όμως το φόβο τελωνείου και την αναμονή. Έχει ευρωπαϊκό φορτιστή κανονικά. Τελική τιμή, μια και δε χρεώνουν μεταφορικά, €469 και αύριο θα το έχω, ήδη έγινε dispatch 1 ώρα μετά την παραγγελία. Κανονικό invoice δεν έδωσαν, μόνο ένα χαρτί που το λένε "proof of purchase" και έχει το ΙΜΕΙ πάνω, αλλά βαριέμαι να τσακωθώ εφόσον και τον daospi που είχε πρόβλημα με το GPS τον κάλυψαν κανονικά (2 χρόνια εγγύηση). Παράγγειλα επίσης την quickwindow case από το play247.gr αλλά έβγαλε ότι είναι "κατόπιν παραγγελίας", ελπίζω να μην αργήσει πολύ. Αν κάποιος την έχει εντοπίσει και αλλού, ας ρίξει pm! Για να καταλάβω : to digivire σου ειπε οτι είναι ασιατικό το μοντέλο? (D802) Θα παίζει με 4G/LTE εδώ? ή πρέπει να βάλεις ευρωπαϊκή ROM? Θέλω να παίζει από το κουτί του... Τελικά τι ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts