Jump to content

farenight

Members
  • Δημοσιεύσεις

    160
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About farenight

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

farenight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Μου δίνουν δώρο στη δουλειά μία από τις τρεις αυτές συσκευές, ποια προτείνετε να πάρω; Θα είναι για backup συσκευή ανάγκης ή δώρο σε καμιά πεθερά/μάνα. Ευχαριστώ
  2. Δε διαφωνώ μαζί σου, και καλύτερα να το έδιναν σαν credit να μπορώ να βάλω εγώ τη διαφορά και να πάρω κάτι καλύτερο, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επιλέξω ένα από αυτά τα δύο (ή το J3 που είναι εμφανώς πολύ χειρότερο) ή τίποτα, οπότε δε θα πω όχι! Κι εγώ προς το Samsung κλείνω, μια τελευταία ερώτηση αν ξέρει κάποιος, ποιο από τα δύο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες; Κάνει διαφορά η δεύτερη camera του Huawei; Μάλλον για χάρισμα σε συγγενή μου θα πάει που τη νοιάζει να βγάζει τα εγγόνια της.
  3. Καλημέρα. Έχω να επιλέξω ένα από τα δύο αυτά κινητά, ποιο θα μου προτείνατε; Είναι από τη δουλειά (άρα δε θα το πληρώσω).
  4. Για φορητότητα από Forthnet προς ΟΤΕ (μέσω του 6295102 που γράφετε πιο πάνω): 24/8 υπέγραψα στον κούριερ την αίτηση φορητότητας 26/8 την παρέλαβε ο ΟΤΕ Δε με έχει ενοχλήσει κανείς από τις 2 εταιρείες έκτοτε. Μετά από δική μου ερώτηση, χτες το βράδυ μου απάντησαν από τη forthnet γραπτώς ότι δεν έχει υποβληθεί κάποιο αίτημα, ενώ από τον ΟΤΕ επιμένουν ότι η αίτηση έφυγε από το εμπορικό τμήμα στις 26/8 και μου λένε να περιμένω μερικές μέρες ακόμα. Πόσο καιρό κάνει δηλαδή όλη η ιστορία; Έχουν ήδη περάσει 10 μέρες και ακόμα δεν έχει πάει καν το αίτημα στη Forthnet!
  5. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Στη Forthnet το router που σου δίνουν σου ανήκει. Οπότε προφανώς για να σου δώσουν καινούριο (που τους κοστίζει κάποια χρήματα), θέλουν να είναι σίγουροι ότι δε θα αλλάξεις πάροχο την άλλη μέρα, γι' αυτό και σου ζητάνε να ανανεώσεις το συμβόλαιο. Αντίθετα, στον ΟΤΕ το router ανήκει στον ΟΤΕ και σου δίνεται με χρησιδάνειο. Αυτό σημαίνει ότι αν πάψεις να είσαι συνδρομητής ΟΤΕ, υποχρεούσαι να τους το επιστρέψεις. Από την άλλη πλευρά όμως, το αντικαταστούν άμεσα αν χαλάσει χωρίς λοιπές δεσμεύσεις με συμβόλαια κλπ, εφόσον εξακολουθεί να ανήκει σε αυτούς και απλά στο "δανείζουν" (πρακτικά έχει εγγύηση για πάντα όσο είσαι πελάτης τους).
  6. Εϊχα κάνει αίτημα φορητότητας στην Cosmote και μου έκαναν αντιπρόταση από Vodafone. Για πάγιο 12,50 ευρώ, μου έδωσαν και δωρεάν το full σήμα (τους είπα ότι το κακό σήμα στο σπίτι μου ένας από τους λόγους που θέλω να φύγω), που είδα αλλού ότι το χρέωναν μέχρι και 90 ευρώ. Μόνο όταν ζητάς μεγάλη επιδότηση στα κάνουν τούμπανα, τα υπόλοιπα τα μοιράζουν αβέρτα!
  7. Δε χρειάζεται απόδειξη. Αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι, βλέπουν από τo service την ημερομηνία ενεργοποίησης ηλεκτρονικά και ισχύουν από τότε 2 χρόνια εγγύηση. Μιλάμε πάντα για μοντέλο που έχει αγοραστεί σε χώρα της ΕΕ. Δεν ξέρω τι πολιτική έχουν οι Vodafone/Cosmote/Wind στην Ελλάδα για τις συσκευές που πουλάνε αυτές, πάντως τα Applestore και η infoquest δε χρειάζονται απόδειξη για εγγύηση.
  8. Εγώ είμαι πελάτης Vodafone και ζήτησα προσφορά από την Cosmote για φορητότητα (τηλεφωνικά, όχι σε κατάστημα). Μου πρότειναν το Cosmote 35 plus με 24,70 ευρώ το μήνα (όλα μέσα), το οποίο πέφτει στα 21 ευρώ αν έχει κάποιος και σταθερό ΟΤΕ. 18μηνο συμβόλαιο.
  9. Ναι, τις οδηγίες σου ακολούθησα. 20 λεπτά να κατέβει η rom, τους drivers τους είχα, και το φλασάρισμα το έκανα γρήγορα γιατί το έχω κάνει 100 φορές από χτες προσπαθώντας μόνος μου! Σε ευχαριστώ και πάλι. Υ.Γ. Τώρα δε δέχεται τη sim μου αλλά φαντάζομαι με ένα restart θα στρώσει.
  10. Το κινητό είναι ασιατικό και δεν έχει εγγύηση. Το είχα πάρει από digivire που μάλλον έκλεισε/χρεοκόπησε/εξαφανίστηκε οπότε πάπαλα η εγγύηση. Εννοείται θα πληρώσω και δεν έχω πρόβλημα για αυτό, απλά μη μου πουν ότι δεν μπορούν να το αναλάβουν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΕΦΤΙΑΞΕ (προς το παρόν)!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Θα προσπαθήσω να περάσω και το backup αργότερα το βράδυ να δω αν σώθηκε τίποτα από contacts κλπ!
  11. Σε ευχαριστώ. Αυτό που δεν είχα κάνει είναι να έχω τη Rom στον ίδιο φάκελο με το flash tool, αλλά όπως είπα δοκίμασα και αυτόματα επίσημα μέσω του mobile support tool της LG και δεν έφτιαξε. Υποθέτω αν δεν πετύχει και τώρα, πάω αναγκαστικά service. Φαντάζομαι θα δεχτούν να το φτιάξουν με πληρωμή (SEA), σωστά; Εννοείται θα ενημερώσω.
  12. Κατεβαίνει. Αυτή την έκδοση μου πέρασε και το lg mobile support tool αυτόματα αλλά δεν έφτιαξε. Μακάρι τώρα να πετύχει!
  13. Κι εγώ αυτό είχα καταλάβει, γιαυτό και προχώρησα. Το μόνο λάθος που έκανα, είναι ότι την πρώτη φορά έκανα normal flash, αλλά μετά μόλις είδα ότι έχει κόλλημα, πέρασα από πάνω το άλλο που κάνει και format. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Σε download mode μπαίνει κανονικά, είναι το μόνο που δουλεύει απροβλημάτιστα! Πιστεύω ότι με ένα hard reset θα έφτιαχνε, αλλά δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα! Μέχρι και update repair μέσα από το επίσημο πρόγραμμα της LG δοκίμασα, έκανε αυτό το φλασάρισμα της stock που θεωρούσε σωστή (80220c SEA) αλλά το πρόβλημα με την παγωμένη οθόνη παρέμεινε.
  14. Δεν έκανα ούτε το hosts ούτε το script, απλά ακολούθησα αυτές τις οδηγίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 To root έφυγε, οκ, αλλά το τηλέφωνο είναι brickaρισμένο και δεν ξεκολλάει με τίποτα. Με το που ανοίγει, βγαίνει στην αρχική σελίδα που ρυθμίζεις τη γλώσσα, και η οθόνη είναι παγωμένη. Το ξανακλείνω αναγκαστικά με το power button πατημένο. Δοκίμασα να κάνω hard reset πάνω από 20 φορές, αλλά δε δουλεύει, εμφανίζεται το lg logo και μετά απλά φεύγει και το τηλέφωνο παραμένει κλειστό. Έχω κάνει παλιά hard reset και το είχα πετύχει με τη μία, άρα δεν κάνω εκεί λάθος. Πέρασα διαφορετικές rom πολλές φορές (europe και sea για να ταιριάζει και με το κινητό) και το πρόβλημα παραμένει. Έχω απελπιστεί. Αν το πάω στην LG πόσο χρεώνουν να το φτιάξουν; Το κινητό είναι SEA, δεν έχω εγγύηση. Υ.Γ. Όταν λες το stock, να περάσω αυτό που είχε όταν το αγόρασα, το 4.2.2;
×
×
  • Create New...