vrwmiaris Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Το έχει αναλάβει η ομάδα του, τρέχει κανονικά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Αρα κανονικα αναβαθμιζουμε,σωστα; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Ναι, το αναβάθμισα κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Και τι έγινε; Μια χαρά κάνει την δουλειά και το Specto fork. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek13 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Και τι έγινε; Μια χαρά κάνει την δουλειά και το Specto fork. Sent from my m1 note using Tapatalk ναι, μια χαρά δουλεία κάνει, όσο αντιγράφουν τον κόπο των άλλων.... Οι devs που πραγματικά γράφουν κώδικα και βγάζουν σοβαρά addons είναι πολλοί λίγοι... Και ο lambda είναι ένας από τους πιο σημαντικούς devs και ίσως ο λόγος που ασχολούμαστε με το kodi. Όλοι οι υπόλοιποι απλά αντιγράφουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 ναι, μια χαρά δουλεία κάνει, όσο αντιγράφουν τον κόπο των άλλων.... Οι devs που πραγματικά γράφουν κώδικα και βγάζουν σοβαρά addons είναι πολλοί λίγοι... Και ο lambda είναι ένας από τους πιο σημαντικούς devs και ίσως ο λόγος που ασχολούμαστε με το kodi. Όλοι οι υπόλοιποι απλά αντιγράφουν... Και τι να κάνουμε; να το παίξουμε αστυνομία; στη ζωή αυτό γίνεται.Εσύ αλλά add-on που αντιγράφουν άλλους δεν χρησιμοποιείς; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Και τι να κάνουμε; να το παίξουμε αστυνομία; στη ζωή αυτό γίνεται.Εσύ αλλά add-on που αντιγράφουν άλλους δεν χρησιμοποιείς; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται ότι χρησιμοποιούμε οποια add-ons μας εξυπηρετούν για τη δουλειά που τα χρειαζόμαστε. Απλά μάλλον ο φίλος αναφερόταν στο γεγονός το εν λόγω addon αποτελεί mirror του genesis που απλά κάνει update τα sources και τίποτα παραπάνω, οπότε δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με την original δουλειά του lambda και να καθυσυχαζομαστε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα τώρα που ο lambda αποσύρθηκε. Βασικά αυτός ήταν και ένας από τους βασικους λόγους που αποσύρθηκε, ότι πολλοί απλά χρησιμοποιούσαν τους δικούς του κώδικες χωρίς να δίνουν credits. Και θα συμφωνήσω ότι το kodi θα ήταν πολύ διαφορετικό χωρίς τον lambda, πολλά add-ons ούτε καν θα υπήρχαν. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Ο lambda ήταν το Kodi. Ας ακούγεται υπερβολικό, έτσι ήταν. Παγκοσμίως δεν πρέπει να υπήρχε ούτε μία εγκατάσταση Kodi χωρίς το Genesis. Αυτό και το exodus μετέπειτα ήταν με διαφορά τα καλύτερα addons. Γρήγορα, όμορφα, εύχρηστα, άψογα από όλες τις απόψεις. Έχω δοκιμάσει 100 addons για ταινίες/σειρές και δεν έχω βρει ούτε ένα που να τα πλησιάζει σε ποιότητα. Τα μόνα που το κάνουν είναι ...οι κλώνοι τους. Specto, zen κλπ. Είναι απελπιστικό ότι δεν έχει βρεθεί ούτε ένας dev να κάτσει να φτιάξει κάτι παρόμοιο αλλά με δικό του κώδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Ο lambda ήταν το Kodi. Ας ακούγεται υπερβολικό, έτσι ήταν. Παγκοσμίως δεν πρέπει να υπήρχε ούτε μία εγκατάσταση Kodi χωρίς το Genesis. Αυτό και το exodus μετέπειτα ήταν με διαφορά τα καλύτερα addons. Γρήγορα, όμορφα, εύχρηστα, άψογα από όλες τις απόψεις. Έχω δοκιμάσει 100 addons για ταινίες/σειρές και δεν έχω βρει ούτε ένα που να τα πλησιάζει σε ποιότητα. Τα μόνα που το κάνουν είναι ...οι κλώνοι τους. Specto, zen κλπ. Είναι απελπιστικό ότι δεν έχει βρεθεί ούτε ένας dev να κάτσει να φτιάξει κάτι παρόμοιο αλλά με δικό του κώδικα. Τα παραλές...Αυτά είναι ....όταν το kodi γίνεται mainstream (εδώ λέμε ότι σιγά σιγά χάνεται ....) φυσικα και όλοι τον lamda ξέρουν (ένας από τους τελευταίους ,Μάλλον ο τελευταίος...Ελπίζω να μην κλείσει την πόρτα ) ΑΛΛΆ πριν τον lamba ΥΠΗΡΧΕ το Mash Up + πολλά άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Ο lambda ήταν το Kodi. Ας ακούγεται υπερβολικό, έτσι ήταν. Παγκοσμίως δεν πρέπει να υπήρχε ούτε μία εγκατάσταση Kodi χωρίς το Genesis. Αυτό και το exodus μετέπειτα ήταν με διαφορά τα καλύτερα addons. Γρήγορα, όμορφα, εύχρηστα, άψογα από όλες τις απόψεις. Έχω δοκιμάσει 100 addons για ταινίες/σειρές και δεν έχω βρει ούτε ένα που να τα πλησιάζει σε ποιότητα. Τα μόνα που το κάνουν είναι ...οι κλώνοι τους. Specto, zen κλπ. Είναι απελπιστικό ότι δεν έχει βρεθεί ούτε ένας dev να κάτσει να φτιάξει κάτι παρόμοιο αλλά με δικό του κώδικα. Υπερβολές δίχως αύριο. Επειδή εσύ ξέρεις τα addons του Lambda, δεν σημαίνει ότι το KODI δεν υπάρχει χωρίς αυτόν. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Πας Σύστημα>ρυθμίσεις>πρόσθετα>τα πρόσθετα μου>υπότιτλοι>OpenSubtitles.org>Διαμόρφωση>Login Details βάζεις το username και το password που δημιούργησες πατάς εντάξει και είσαι έτοιμος. Έβαλα τους κωδικούς από xsubs. Το περίεργο είναι ότι τώρα μου βγάζει αποτελέσματα μόνο από xsubs και όχι από τα άλλα 2. Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει αρκετούς υποτιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Τα παραλές...Αυτά είναι ....όταν το kodi γίνεται mainstream (εδώ λέμε ότι σιγά σιγά χάνεται ....) φυσικα και όλοι τον lamda ξέρουν (ένας από τους τελευταίους ,Μάλλον ο τελευταίος...Ελπίζω να μην κλείσει την πόρτα ) ΑΛΛΆ πριν τον lamba ΥΠΗΡΧΕ το Mash Up + πολλά άλλαΤο είπα ότι είναι υπερβολή αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Μην κοιτάς εσένα, κοίτα τη μάζα. Την πραγματικότητα την ορίζει το 90% των χρηστών (το mainstream κοινό) για τους οποίους kodi=genesis=exodus. Αυτό εννοώ. Εδώ ρε συ το genesis έχει εγκαταληφθεί σχεδόν 2 χρόνια και ακόμα και σήμερα μπαίνει κόσμος και ρωτάει πως θα το εγκαταστήσει. Το αν αυτό το άνοιγμα του Kodi στο ευρύ κοινό έκανε καλό ή κακό είναι άλλη συζήτηση. Υπερβολές δίχως αύριο. Επειδή εσύ ξέρεις τα addons του Lambda, δεν σημαίνει ότι το KODI δεν υπάρχει χωρίς αυτόν.Δεν είμαι ο τύπος που ξέρει μόνο τα addons του lambda ούτε είπα πουθενά ότι το Κοντι δεν υπάρχει χωρίς αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ο lambda ήταν το Kodi. Ας ακούγεται υπερβολικό, έτσι ήταν. Παγκοσμίως δεν πρέπει να υπήρχε ούτε μία εγκατάσταση Kodi χωρίς το Genesis. Αυτό και το exodus μετέπειτα ήταν με διαφορά τα καλύτερα addons. Γρήγορα, όμορφα, εύχρηστα, άψογα από όλες τις απόψεις. Έχω δοκιμάσει 100 addons για ταινίες/σειρές και δεν έχω βρει ούτε ένα που να τα πλησιάζει σε ποιότητα. Τα μόνα που το κάνουν είναι ...οι κλώνοι τους. Specto, zen κλπ. Είναι απελπιστικό ότι δεν έχει βρεθεί ούτε ένας dev να κάτσει να φτιάξει κάτι παρόμοιο αλλά με δικό του κώδικα. Με το συμπάθειο, αλλά εγώ έχω Kodi από όταν πρωτοβγήκε το xbmc (και μάλιστα σε original xbox), και δεν χρησιμοποιώ κανένα από τα παραπάνω addons... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Δες λίγο τι έγραψα ακριβώς πάνω από το ποστ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 είχε κάνεις άλλος θέμα με ελληνικούς υπότιτλους εχθές? από όπου και να έψαχνα μου έβγαζε ότι δεν έβρισκε τίποτα ,ενώ και το opensubtitles πέταγε συνέχεια λάθος κωδικός/user name ενώ τα στοιχεία ήταν σωστά. καμία άλλη πηγή υπάρχει για ελληνικούς υπότιτλους? έχω ήδη το subtitles.gr , το opensubtitles.org και το subztv.gr (το οποίο δεν δουλεύει εδώ και καιρό). καμία άλλη ιδέα? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Διάβασες πιο πάνω τι γίνεται ακριβώς; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 είχε κάνεις άλλος θέμα με ελληνικούς υπότιτλους εχθές? από όπου και να έψαχνα μου έβγαζε ότι δεν έβρισκε τίποτα ,ενώ και το opensubtitles πέταγε συνέχεια λάθος κωδικός/user name ενώ τα στοιχεία ήταν σωστά. καμία άλλη πηγή υπάρχει για ελληνικούς υπότιτλους? έχω ήδη το subtitles.gr , το opensubtitles.org και το subztv.gr (το οποίο δεν δουλεύει εδώ και καιρό). καμία άλλη ιδέα? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ δες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7079844#post7079844 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 οκ .ευχαριστώ @letom Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Παιδιά την βοήθεια σας. Από χτες εντελώς ξαφνικά εκεί που βλέπω μια ταινία (και όχι μόνο) στο kodi πετάει διαφορά παράθυρα διαφημιστικά για προστασία κτλ.. Είναι πολύ εκνευριστικό μιας και μου παγώνει την ταινία και πρέπει να πατάω κάθε τρεις και λίγο το χ στο παράθυρο για να φύγει.. Υπάρχει κάποιο προγραμμα αφαίρεσης η προστασίας; Δοκίμασα το cm security αλλα δεν βελτιώθηκε η κατάσταση Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Παιδιά την βοήθεια σας. Από χτες εντελώς ξαφνικά εκεί που βλέπω μια ταινία (και όχι μόνο) στο kodi πετάει διαφορά παράθυρα διαφημιστικά για προστασία κτλ.. Είναι πολύ εκνευριστικό μιας και μου παγώνει την ταινία και πρέπει να πατάω κάθε τρεις και λίγο το χ στο παράθυρο για να φύγει.. Υπάρχει κάποιο προγραμμα αφαίρεσης η προστασίας; Δοκίμασα το cm security αλλα δεν βελτιώθηκε η κατάσταση Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Κανονικά δεν πρέπει να σου πετάει αλλά κάνε εγκατάσταση το adaway (χρειάζεται να είσαι Root) http://adaway.en.uptodown.com/android Αφού κάνεις εγκατάσταση ανοίξε το πρόγραμμα και κάνε λείψει αρχειων και εφαρμογή αποκλεισμού διαφημίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Παιδιά την βοήθεια σας. Από χτες εντελώς ξαφνικά εκεί που βλέπω μια ταινία (και όχι μόνο) στο kodi πετάει διαφορά παράθυρα διαφημιστικά για προστασία κτλ.. Είναι πολύ εκνευριστικό μιας και μου παγώνει την ταινία και πρέπει να πατάω κάθε τρεις και λίγο το χ στο παράθυρο για να φύγει.. Υπάρχει κάποιο προγραμμα αφαίρεσης η προστασίας; Δοκίμασα το cm security αλλα δεν βελτιώθηκε η κατάσταση Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Βάλε το malwarebytes να σου βρει ποια εφαρμογή στο προκαλεί αυτό και απενεργοποιησε τη ή διέγραψε τη. Αν συνεχιστεί, τότε Κάνε εγκατάσταση ρόμ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Μετά την αναβάθμιση σε 17 , δεν λειτουργεί όπως πριν το trakt. Ενώ μου κάνει τους συγχρονισμούς, δεν μου βγάζει την επιλογή για βαθμολογία της ταινίας και δεν μου δείχνει την ταινία ή επεισόδιο σειράς σαν να την έχω δει. Σε εσάς δουλεύει κανονικά; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Μετά την αναβάθμιση σε 17 , δεν λειτουργεί όπως πριν το trakt. Ενώ μου κάνει τους συγχρονισμούς, δεν μου βγάζει την επιλογή για βαθμολογία της ταινίας και δεν μου δείχνει την ταινία ή επεισόδιο σειράς σαν να την έχω δει. Σε εσάς δουλεύει κανονικά; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Σε μένα δουλεύει κανονικά :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Και μένα το ίδιο. Ενώ δείχνει να συνδέεται, δεν συγχρονίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 εμένα πριν από λίγο που είδα ένα επεισόδιο ενημερώθηκε κανονικά το seriesguide το οποίο έχω συνδέσει με το trakt. btw κάνα add on για μπάλα έχουμε ή μόνο το sportsdevil? τώρα που πήγα στο 17 όλο error μου βγάζει στα περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts