Jump to content

Greek13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Greek13

  1. Ναι υπάρχει η δυνατότητα και δίνει πολύ καλύτερα αποτέλεσματα! Βέβαια θέλει, unlocked bootloader και magisk για την εγκατάσταση των modules!
  2. Με Google HDR+ έχει ασχοληθεί κανείς; Ποια έκδοση προτιμάτε;
  3. Επειδη βαριέμαι απίστευα να ψάχνω, θέλει ο αδερφός μου ένα φτηνό tv box (<40€). Aπαιτήσεις: -RAM: 2gb -cpu/gpu: Amlogic Στείλτε μου ενα λινκ να παραγγείλω, θανκςςςς... :)
  4. ναι, μια χαρά δουλεία κάνει, όσο αντιγράφουν τον κόπο των άλλων.... Οι devs που πραγματικά γράφουν κώδικα και βγάζουν σοβαρά addons είναι πολλοί λίγοι... Και ο lambda είναι ένας από τους πιο σημαντικούς devs και ίσως ο λόγος που ασχολούμαστε με το kodi. Όλοι οι υπόλοιποι απλά αντιγράφουν...
  5. ι) Ναι ίσως να μην έχεις και στους δύο φακέλους. ιι) Πατας παρατεταμενα πάνω στο αρχειο που θέλεις να διαγράψεις. ιιι) Unroot μεσα από την εφαρμογή Supersu. ιν) Ναι, καθόλου google apps. v) H εγκατάσταση του go έγινε μέσω file explorer (apk).
  6. Αγορασμένο από gearbest! Έχω περάσει άλλη ROM. "Tronsmart MXIII Plus_106L1" Διέγραψα πρώτα το busybox μεσω file explorer από τους δύο φακέλος (system -> bin) & (system -> xbin). Ίσως να μην έχεις. Unroot μέσα από την εφαρμογή. *Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, δεν έχω gapps, η εγκατάσταση δεν έγινε από το playstore!
  7. Χωρίς να ξέρω από που έχεις πάρει τα stream μάλλον είναι τεστάκι της μιας μέρας! π.χ. http://iptvfree1.com:6969/live/==>_www.iptvrestream.net_<==/==>_www.iptvrestream.net_<==/3456.ts Εκεί που είναι με κοκκινο χρειάζεται να το αντικαταστήσεις με username/passowrd. (αλλάζει κάθε μέρα) Μπορείς να το βρεις εύκολα με το "URL Helper" ή με οποιοδίποτε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα.
  8. Μόλις τώρα δοκίμασα το novago σε mxiii-g και παίζει. Το έκανα unroot και όλα κομπλέ. http://oi64.tinypic.com/15zjxxz.jpg
  9. Αν και δεν το έχω το δοκιμάσει, δες το mele f10 deluxe http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_68068.html?wid=21
  10. To mxiii το έχω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν... Του έχω περάσει τη rom της tronsmart, διέγραψα κάτι περίεργες εφαρμογές που είχε και δεν μου έβγαλε ούτε ένα πρόβλημα! Έχω παραγγείλει άλλα 2 για γνωστούς και πάλι κανένα θέμα! Στη θέση σου βέβαια ίσως αγόραζα το beelink λόγο νεότερου επεξεργαστή! Όποιο και να πάρεις θα είσαι κομπλέ! Δες και ένα review για το δεύτερο http://www.cnx-software.com/2016/09/09/beelink-gt1-4k-tv-box-review-part-1-unboxing-and-teardown/
  11. Τσέκαρε το quasar, είναι η συνέχεια του pulsar! http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=257967
  12. Και στην 1.0.0.14 δεν παίζει πια..
  13. Όποιο απο τα δυο και να διαλέξεις δεν νομιζω πως θα έχεις πρόβλημα... Εγω πάντως έχω το MXIII-G. Δοκιμασε την έκδοση 1.0.0.14 + Hide my Root. Και αναβάθμησε το box στην τελευταία έκδοση (106L1)!
  14. Όχι για μένα, για την φουκαριάρα τη... Κοπέλα μου...
  15. Μου φαινεται ίδια με τη LP, βέβαια στη LP ήμουν rooted και όχι temp-rooted που ειμαι τώρα στην ΜΜ. Αρα, μπορεί να είναι λίγο καλυτερη η διαχειριση της μπαταριας. Είμαι στο 9% με: Χρήση: 23h 30m Οθονη: 4h 25m (50%) Κλήσεις: 55m (8%) Browser: 48m (7%) Bluetooth, Wifi, Data συνεχεια ανοιχτα. Όχι 4G. http://s16.postimg.org/5865qmm79/image.png
  16. Μονο με το LGup μπορείς να κανεις downgrade. Το flash tool δεν λειτουργει στην ΜΜ. :)
×
×
  • Create New...