hitek Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Μια απλή ερώτηση! Σκέφτομαι τη σημερον ημέρα να πάρω ένα nexus 5x. Τι λέτε; να δώσω 240 η δεν αξίζει; θα σηκώνει το nougat και γενικά έχει βγάλει προβλήματα ; δεν έχω ξαναπάρει nexus συσκευή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Εδώ γράφουμε για το LG Nexus 5, όχι το 5Χ. Είμαστε μια γενιά πίσω. Μπες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=425885 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitek Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ευχαριστώ έψαξα λίγο και δεν έβρισκα το σχετικό θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλησπέρα...δείτε το αγαπημένο μου Nexus 5 με Nougat και pixel launcher χωρίς κολλήματα,πλήρως λειτουργικό...και φυσικά πηγαίνει σφαίρα! https://youtu.be/X6q4oRpW1ow Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ποια rom είναι; Μου δίνεις κανένα link να μπω στον πειρασμό να βάλω custom rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ποια rom είναι; Μου δίνεις κανένα link να μπω στον πειρασμό να βάλω custom rom; κατά 99% aosp από xda :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Μετά απο 3 χρόνια εδωσα το nexus 5 στην κόρη μου και πήρα ένα 5x 32άρι (200€ 1 μηνός κουκλί). Τουλάχιστον θα μείνει στην οικογένεια γιατι πολύ το γούσταρα αυτό το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 κατά 99% aosp από xda :) Κάτι τέτοιο φαντάστηκα κι εγώ αλλά επειδή το nexus είναι το εταιρικό κινητό δεν θέλω να κάνω πειράματα και να βρεθώ τη Δευτέρα χωρίς κάποια απαραίτητη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Για αλλαγή μπαταρίας στη Θεσσαλονίκη έχετε να προτείνετε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ποια rom είναι; Μου δίνεις κανένα link να μπω στον πειρασμό να βάλω custom rom; http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/wip-aosp-nougat-nexus-5-t3446875 ή rom είναι αυτή..έχω βάλει έξτρα τον pixel launcher , Google pixel dialer και μόλις έβαλα και τα navigation buttons...θα ανεβασω σύντομα και άλλο βίντεο... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μετά από πτώση το κινητό δεν ανοίγει. Αν το βάλω στον φορτιστή προσπαθεί να ξεκινήσει και κάνει bootloop και δείχνει το logo της google. Αν πατήσω τα πλήκτρα για recovery το δείχνει για ένα δευτερόλεπτο και ξαναπέφτει σε bootloop. Καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolfin Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Έχει μεινει κολλημένο το πλήκτρο on/off. Δεν ξερω αν ωφειλεται στην πτώση ή ετυχε να συμβεί τωρα αλλά είναι γνωστό πρόβλημα κι απ'οτι έχω καταλάβει αργά ή γρηγορα το παθαίνουν όλες οι συσκευές. Στην δικιά μου πρόλαβα ευτυχώς την εγγύηση και μου το επισκεύασαν. Στάλθηκε από το XT1092 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Μετά από αρκετές δοκιμές το power button "ξεκόλλησε". Βάζω τα εισαγωγικά γιατί και κατά την δυσλειτουργία φαινόταν να λειτουργεί κι είχε κανονική επαναφορά. Τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Nexus 5 aosp nougat 7.1: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Μετά από αρκετές δοκιμές το power button "ξεκόλλησε". Βάζω τα εισαγωγικά γιατί και κατά την δυσλειτουργία φαινόταν να λειτουργεί κι είχε κανονική επαναφορά. Τέλος καλό όλα καλά. Και μένα το είχε πάθει πρόσφατα μετά από πτώση... Δεν άνοιγε και μετά ανοιγολεινε. Αλλά μετά από κανένα εικοσάλεπτο έστρωσε μόνο του.... Είναι τώρα πάνω από 3 εβδομάδες και δεν έχει ξαναεμφανιστει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για αλλαγή μπαταρίας στη Θεσσαλονίκη έχετε να προτείνετε κάτι; Πάρε μια από το σκρουτζ, αλλάζει πανεύκολα, αρκεί να δεις φώτο από ifixit. Com (γράψε nexus 5 teardown) Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Πάρε μια από το σκρουτζ, αλλάζει πανεύκολα, αρκεί να δεις φώτο από ifixit. Com (γράψε nexus 5 teardown) Παρήγγειλα ήδη από ebay.co.uk. Έρχεται από Ιρλανδία μέσα στη βδομάδα. Είδα και video στο youtube, όντως αλλάζει εύκολα. Ευχαριστώ όπως και να έχει. Edited October 24, 2016 by axelgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Nexus 5 aosp nougat 7.1: Ενδιαφέρον! Είναι σταθερό για καθημερινή χρήση; Όσο σταθερό μπορεί να είναι ένα developer preview δηλαδή. Το πρόβλημα με το βίντεο έχει λυθεί; HDR τραβάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Ενδιαφέρον! Είναι σταθερό για καθημερινή χρήση; Όσο σταθερό μπορεί να είναι ένα developer preview δηλαδή. Το πρόβλημα με το βίντεο έχει λυθεί; HDR τραβάει; Είναι απολυτα σταθερό...HDR δουλεύει κανονικα...δύο μέρες τώρα το έχω λιώσει και είναι άψογο...έχω αφήσει το s6 edge plus μου και δουλεύω το Nexus 5 Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Είχα δοκιμάσει μια nougat αλλά δεν κατάφερα να βρω λειτουργικά gapps και δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω τον google λογαριασμό μου. Ποια χρησιμοποιείτε; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 25, 2016 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Και Google assistant 100% λειτουργικό...έχω το pixel phone στο Nexus 5 μου!!!:D Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Εγώ έχω nougat με pure nexus rom. Μια χαρά είναι, πάει σφαίρα. Αν την βαρεθω θα πάω στην aosp. Για την ώρα περιμένω Xposed σε nougat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Πέρασα κι εγώ pure nexus rom. Νομίζω η κατανάλωση της μπαταρίας είναι λίγο μεγαλύτερη. Δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα. Ούτε ένα fc στις 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Συγγνώμη αλλά σχολιάζετε σε λάθος μέρος τα των custom roms. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378100/URL] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Εκανα το τελικο setup στο nexus 5...και το εχω φερει σε πολυ καλο σημειο ωστε να ειναι ειναι λειτουργικο 100% για καθυμερινη χρηση...το widget του καιρου δουλευει κανονικα πλεον....και στην υπαρχει και η δυνατοτητα για night ligt mode το οποιο ειναι πολυ χρησιμο το βραδυ... Αυτα... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Στην procordia η αλλαγη της μπαταριας γινεται επι τοπου η πρεπει να ξαναπας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts