Jump to content

scion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    227
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

scion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έπαιξε αμέσως, αλλά η sim ήταν ήδη ενεργοποιημένη για νοwifi από ένα samsung παλιότερα
  2. ναι δουλεύει μια χαρά σε Cosmote
  3. Η καλύτερη τιμή που θυμάμαι για το 8 pro 128 Black. 576€ χωρίς ΦΠΑ αυτή την στιγμή στο ιταλικό αμαζον!
  4. Και εγώ στο pro δεν έχω καμία προστασία οθόνης και είναι ΟΚ μέχρι στιγμής. Βέβαια το προσέχω και στις δύσκολες αποστολές παίρνω το 6t (twin sim). Στο 6t έχει γίνει μια γρατσουνιά την οποία κάνω πως δε βλέπω! Όσο για την ταχύτητα, μια χαρά γρήγορο είναι το pro όπως και πριν τη μετάβαση στην 11, η οποία έγινε χωρίς reset.
  5. Έγινε μέσω Oxygen updater η αναβάθμιση σε 11. Όντως θυμίζει Samsung one UI, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Γενικά πολύ stable και smooth το κινητό όπως και πριν. Για μπαταρία δε μπορώ να πω γνώμη γιατί το χρησιμοποιώ εναλλάξ με ένα 6t. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε 8 pro EU
  6. Με το χρώμα συσκευής που έχεις κάθε θήκη δείχνει super! Τη fusion x την έχω σε Poco f1 και μου φαίνεται αρκετά bulky. Τη φοβήθηκα για το pro. Πως σου φαίνεται; Από προστασία είναι πάντως αστέρι. Ο μόνος που δεν έχει καμία προστασία οθόνης στο pro , είμαι εγώ μάλλον ε; Να ανησυχώ;
  7. Καλοδουλευτο φίλε kwnana! Το θέμα με τα sms το έχω λύσει με τον εξής απλό τρόπο:δεν στέλνω sms! Σοβαρά τώρα, νομίζω πρέπει να βάλεις άλλη εφαρμογή, π.χ. της google. Εμένα το pro δεν αναβάθμιζε πάνω από την 5.8 Με το μαγικό Oxygen updater πήγε 5.12
  8. Ναι το 8 /128 είναι σε μαύρο. Δύο είναι οι λόγοι που ξηλώθηκε το screen protector στο 5λεπτο. Είχε μια άγρια αίσθηση στο swipe up και στο pull down όταν το δάχτυλο ακουμπούσε την άκρη του protector. Και το κυριότερο όταν το κοιτούσες από το πλάι έβγαζε μια ενοχλητική για μένα ροζ απόχρωση. Με το καλό να παραλάβουν όσοι περιμένουν και το 8 και το pro! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Thx για τις ευχές! πολύ καλή τιμή για το 8ρι πέτυχες. Τη Spigen αυτή την έχω στα υπόψιν για μελλοντική αγορά. Αν δεν είχα μαύρη συσκευή θα την είχα πάρει πρώτη (για να δείχνει χρώμα)!
  9. Για το 8 pro έγραφα. 622.60 η τιμή
  10. Παρέλαβα σήμερα από Ισπανικό αμαζον στα 623 χωρίς ΦΠΑ (τιμολόγιο). Είχα σκοπό να το πάρω κοντά στην Black Friday αλλά με τέτοια τιμή, δεν άντεξα! Ξηλώθηκε screen protector και το έχω με την karbon θήκη της OP. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι προστατεύει την κάμερα πολύ οριακά σε ύψος.κατα τα άλλα το τηλ πετάει. Προηγουμενη συσκευή OP 6t.
  11. Καλημέρα. Η υλοποίηση volte, vowifi βασίζεται σε "proprietary Samsung code" και οι AOSP-based ROMs όπως η Lineage δεν τον περιλαμβάνουν. Αν γίνει port rom με βάση το one ui2, λογικά θα έχουμε volte στο Ν8 με Android 10.
  12. Το πρόβλημα που βρήκα στην Lineage 17.1 είναι ότι δεν υποστηρίζει volte και vowifi. Κατά τα άλλα ηταν οκ στις δύο μέρες που την είχα. Τώρα έβαλα την pixel που πρότεινε ο freco. so far so good. Δύσκολα θα δούμε Android 10 και volte μαζί νομίζω.
  13. scion

    Poco F1

    Πρόσφατα έβαλα Pixel experience beta 10 και είναι πολύ καλή, ακόμη και για daily driver, και εννοείται με native dark theme.
  14. Δεν μου δίνει καθόλου επιλογή για enterprise licence παρά μόνο για την καινούρια samsung knox license που αντικαθιστά τις άλλες. Λογικά όταν πάτε να ανανεώσετε τα κλειδιά σας θα το βρείτε μπροστά σας. Ελπίζω να κάνω λάθος.
  15. Παίδες thanks για τις συμβουλές. Εγώ αυτά που βλέπω είναι τα εξής: https://s15.postimg.cc/wd615ji6z/Screenshot_20180702-232143_Chrome.jpg https://s15.postimg.cc/aqr0ojm7f/Screenshot_20180702-232426_Chrome.jpg
×
×
  • Create New...