Jump to content

axelgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About axelgr

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

axelgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. axelgr

    OnePlus 6T

    Έχει κανείς θέμα με την ένταση του ήχου στις κλήσεις όταν μιλάει με ενσύρματα ακουστικά; Έχω την ένταση στο ελάχιστο και είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσω τα ακουστικά. Είναι υπερβολικά δυνατή και πάλι.
  2. axelgr

    OnePlus 6T

    Έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί σε SIP account; Μου βγάζει registration unsuccessful τόσο μέσα από τον dialer όσο και μέσα από άλλη εφαρμογή που δοκίμασα.
  3. axelgr

    OnePlus 6T

    Android 10 rolling out for OnePlus 6T https://www.androidpolice.com/2019/11/01/android-10-oneplus-6t-oxygenos-10/
  4. axelgr

    OnePlus 6T

    Καμιά ιδέα για το πως μπορώ μέσω otg μπορεί να δω σκληρό φορμαρισμένο σε exfat;
  5. https://www.oneplus.com/gr/invite#HU3J19MB05VWZKG Ορίστε και από εμένα.
  6. axelgr

    OnePlus 6T

    https://www.soundcore.com/products/variant/spirit-pro/A34020F1 Δεν θα με χαρακτήριζα audiophile. Στα αυτιά μου μια χαρά ακούγονται. Μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος για την ώρα.
  7. axelgr

    OnePlus 6T

    Τελικά πήρα ακουστικά που υποστηρίζουν και AAC και APTX. Οπότε αναγνωρίζονται αυτόματα σε APTX HD. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάρε από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Μπήκα τώρα για να σου δώσω το link και είδα πως βγήκε καινούργια έκδοση προχθές.
  8. axelgr

    OnePlus 6T

    Σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου κατ'αρχήν. Το bug είναι πως ενώ επιλέγεις το AAC ουσιαστικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα επιστρέφει ο ήχος μόνο σε SBC, όχι η ρύθμιση. Εσύ αν βάλεις κάτι να παίξει, όταν γυρνάς σε AAC καταλαβαίνεις κάποια διαφορά στον ήχο; Συνεχίζει ο ήχος να είναι ο ίδιος ή ξανα-αλλάζει σε 2-3 δευτερόλεπτα;
  9. axelgr

    OnePlus 6T

    Μπορείς να τσεκάρεις στα options του Bluetooth http://i.imgur.com/QzyWVeL.png ή/και στα developer options http://i.imgur.com/rZwOkRS.png ποιο codec χρησιμοποιείς. Το AAC δίνει καλύτερη ποιότητα ήχου και απ'ότι λέει το thread που έδωσα υπήρχε bug και δεν μπορούσες να το επιλέξεις.
  10. axelgr

    OnePlus 6T

    Χρησιμοποιεί κανείς Bluetooth ακουστικά με AAC codec; Αν ναι, αναγνωρίζεται ο σωστός codec; Βρήκα ένα thread στο forum της oneplus που λέει πως έχει πρόβλημα και πως θα διορθωνόταν σε επόμενο update. Δεν γράφει κάποιος όμως αν τελικά παίζει σωστά. https://forums.oneplus.com/threads/bluetooth-aac-codec-unsupported.949104/
  11. axelgr

    OnePlus 6T

    Εγώ κοιτούσα αυτά: 2 καλώδια usb 2.0 στα 3A https://www.amazon.co.uk/dp/B072152BWQ/?coliid=IF6Y8YMXAJM9U&colid=32SAVMTBFYL4S 3 καλώδια usb 3.0 https://www.amazon.co.uk/dp/B01HF0YGCK/?coliid=I2MIEZM4MU15ZS&colid=32SAVMTBFYL4S Έχουν και lifetime warranty λέει. Τώρα πόσο καλύτερα είναι από τα κινέζικα ώστε να δικαιολογείται η διαφορά στην τιμή θα σε γελάσω. Δεν έχω παραγγείλει ακόμα.
  12. axelgr

    OnePlus 6T

    Έχετε να προτείνετε κάποιο usb type-c καλώδιο για να μπορώ σε έκτακτη ανάγκη να φορτίσω από κάποιο power bank ή από car charger;
  13. axelgr

    OnePlus 6T

    Βγήκε και η βαθμολογία του στο dxo για όσους δίνουν σημασία, 98 στο σύνολο, 101 στη φωτογραφία https://www.dxomark.com/oneplus-6t-review-good-performer/
  14. axelgr

    OnePlus 6T

    Δοκίμασε την GCam_Pixel3Mod_1.1_build.6.1.013.apk από https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Και το night mode και το bokeh και το slow motion μου παίζουν μια χαρά.
  15. Ας αφήσω κι εγώ ένα 20άρικο https://www.oneplus.com/gr/invite#HU3J19MB05VWZKG
×
×
  • Create New...