funk Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Χρόνια πολλά παιδιά. Ετοίμασα ένα βιντεάκι με το πρώτο Ελληνικό drop test να δούμε τις αντοχές. Μια του ipad δυο του ipad τρεις και το ipad τέζα. Καθαρά απο περιέργεια και μονο και επειδή δεν μου δωθηκε ποτέ μέχρι τωρα η δυνατότητα να ρωτήσω κάποιον "dropper" για ποιο λόγο να το κανεις αυτο το τεστ οικειοθελώς;; Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth81 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 299 ευρω 16gb mediamarkt για οσους πιστους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Χρόνια πολλά παιδιά. Ετοίμασα ένα βιντεάκι με το πρώτο Ελληνικό drop test να δούμε τις αντοχές. Μια του ipad δυο του ipad τρεις και το ipad τέζα. Σιγά τα ωά, εμένα έσπασε με τη μια όπως το έκανες εσύ....Άντε σου δωσα και view τυχερέ... Edited December 30, 2014 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Παιδιά επειδή τώρα λειτουργώ πρώτη φορά το ιος μπορεί να μου πει κάποιος εάν γίνεται να κατεβάσω ένα αρχείο μέσω του safari ας πούμε;Μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει και ή δεν γίνεται ή κάνω εγώ κάτι λάθος! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ο Safari στο iOS δεν έχει τη δυνατότητα λήψης αρχείων, μιας και δεν έχει πρόσβαση στο σύστημα αρχείων (file system). Ωστόσο, μπορείς να κατεβάσεις ορισμένους τύπους αρχείων, αρκεί να έχεις πρώτα εγκαταστήσει τις εφαρμογές οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν τους αντίστοιχους τύπους αρχείων. Σε αυτή την εκδοχή, με το που θα πατήσεις σε ένα link για να κάνεις λήψη του αρχείου, ο Safari θα σε ρωτήσει με ποια εφαρμογή θα ήθελες να ανοίξεις το συγκεκριμένο αρχείο, εμφανίζοντάς σου μια λίστα με τις εφαρμογές που έχουν αυτή τη δυνατότητα. Μια εφαρμογή που έχει τη δυνατότητα να ανοίγει αρκετά είδη αρχείων αλλά και να παίζει το ρόλο του file explorer είναι η Documents by Readdle. Άλλη εκδοχή είναι να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή που παίζει το ρόλο του browser και του downloader. Μια τέτοια εφαρμογή είναι η Downloads — Downloader & Download Manager. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλε ! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μπορεί το ipad να λειτουργήσει σαν gps; Μιλάω για την απλή έκδοση και χωρίς Ίντερνετ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ναι, πρέπει να κατεβάσεις κάνα navigator σαν το sygic, για να δουλέψει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Νομίζω πως όχι φίλε μόνο η cellularέκδοση δουλεύει ως gps οι άλλες οχι. Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποια θήκη τύπου smart case αλλά όχι την original γιατί δεν με ψήνει πολύ να δώσω 70 € για μια θήκη Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Μπορεί το ipad να λειτουργήσει σαν gps; Μιλάω για την απλή έκδοση και χωρίς Ίντερνετ .Οχι. Η εκδοση που δεν ειναι cellurar δεν εχει δεκτη gps. Θα πρεπει να γινει pair με καποιο κινητο με data ανοιχτα για να παιρνει στιγμα απο το ιντερνετ. Εκτος και αν το κανεις jb , τοτε με ενα android κινητο μπορεις απλα να του δινεις σημα gps (να λειτουργει δηλαδη το κινητο ως δεκτης BT) χωρις data. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ή μπορει να αγορασει εναν εξωτερικο δεκτη gps οπως αυτον: Garmin GLO with Vehicle Power Cable https://www.amazon.co.uk/dp/B00AYAZENY/ref=cm_sw_r_awd_mxpRub0AVQ3ST Δεν τον εχω αλλα εχω διαβασει πως γινεται... Με κοστος βεβαια. (Χρηματικο...) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Αφου εχει καποιους σενσορες σχετικους με την κατευθυνση νομιζω.. Αν κατεβασω τον χαρτη, δε θα δουλευει σε offline mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Αφου εχει καποιους σενσορες σχετικους με την κατευθυνση νομιζω.. Αν κατεβασω τον χαρτη, δε θα δουλευει σε offline mode; Δεν θα δουλέψει καθώς η wifi only έκδοση δεν διαθέτει A-GPS ώστε να εχει στίγμα. Όπως προείπαν υπάρχουν Bluetooth εξωτερικά GPS, που μπορείτε να κάνετε χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Έγινε, ευχαριστώ. Έχω και ένα θέμα με το πληκτρολόγιο. Ενώ είναι πολύ γρήγορο και κάνει κορυφαίες διορθώσεις, δε με βολεύει καθόλου έτσι όπως έχει τους αριθμούς. Θα τους ήθελα στο ίδιο πληκτρολόγιο ή έστω να μη φαίνονται, αλλα με παρατεταμένο πάτημα των γραμμάτων της πρώτης σειράς να μου τους εμφανίζει. Έψαξα στο AppStore για αλλα πληκτρολόγια αλλα δεν υπάρχουν πολλά, ποσό μάλλον στα ελληνικά. Υπάρχει κάποια λύση; Γίνεται με κάποια ρύθμιση ή mod να το αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillyK Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Έγινε, ευχαριστώ. Έχω και ένα θέμα με το πληκτρολόγιο. Ενώ είναι πολύ γρήγορο και κάνει κορυφαίες διορθώσεις, δε με βολεύει καθόλου έτσι όπως έχει τους αριθμούς. Θα τους ήθελα στο ίδιο πληκτρολόγιο ή έστω να μη φαίνονται, αλλα με παρατεταμένο πάτημα των γραμμάτων της πρώτης σειράς να μου τους εμφανίζει. Έψαξα στο AppStore για αλλα πληκτρολόγια αλλα δεν υπάρχουν πολλά, ποσό μάλλον στα ελληνικά. Υπάρχει κάποια λύση; Γίνεται με κάποια ρύθμιση ή mod να το αλλάξω; Για κοίτα το Themeboard (είναι free). Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ίσως σου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή και ταυτόχρονα σε σχετικά καλή τιμή θήκη; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή και ταυτόχρονα σε σχετικά καλή τιμή θήκη; Νομίζω πως καλό θα ήταν να απευθυνθείς στο forum των αξεσουάρ, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Λάθος μου θα απευθυνθώ εκεί! Ευχαριστώ για την επισήμανση. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiozos20 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλησπέρα!Ήθελα να ρωτήσω το ipad mini retina display μπορεί να ανταπεξέλθει σε βαρύ gaming τύπου modern combat 5?ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλησπέρα!Ήθελα να ρωτήσω το ipad mini retina display μπορεί να ανταπεξέλθει σε βαρύ gaming τύπου modern combat 5?ευχαριστώ εκ των προτέρων..Το συγκεκριμενο παιχνιδι απαιτει το λιγοτερο ipad 2... Χαοτικη διαφορα στις επιδοσεις. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα για συγχρονα παιχνιδια για τουλαχιστον 2 χρονια ακομη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλησπέρα!Ήθελα να ρωτήσω το ipad mini retina display μπορεί να ανταπεξέλθει σε βαρύ gaming τύπου modern combat 5?ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Μια χαρά το παίζει φίλε μου και στο απλό που είχα(iPad mini) μια χαρά το έπαιζε χωρίς κανένα κόλλημα Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiozos20 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπερα!!Επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του συγκεκριμενου,γνωριζετε τι διαφορες ενα ipad mini 2 ευρωπαικης προελευσης απο ενα μη ευρωπαικης προελευσης?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Αν μιλάμε για το wifi και όχι το 4g η μονη διάφορα ειναι στον φορτιστή που εχει μεσα το πακέτο . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiozos20 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Στο 4g τι διαφορα εχει?Με την εγγυηση ειναι ολα οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Προφανως το chip για το δικτυο πρεπει να ειναι συμβατο με τα ελληνικα. Δεν εχω ασχοληθει ομως για να πως σιγουρα. Με την εγγυηση ισως εχεις ενα θεμα αν αγοραστει απο αμερικη, αλλα γνωστος μου που ειχε παρει απο Νεα Ορλεανη περασε κανονικα η εγγυηση σε iphone 5 με αντικατασταση κουμπιου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts