Jump to content

BillyK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    200
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BillyK

  1. Καλό μήνα και καλή μας τύχη! Ευχαριστούμε!
  2. Ευχαριστούμε και καλή μας τύχη! Καλό καλοκαίρι σε όλους!
  3. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία! @Nikos_Mpl @amanwithaplan ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Παρατήρησα τελικά ότι το θέμα αφορά το συγχρονισμό των επαφών. Οι επαφές είναι σε Outlook account και κάθε φορά που γίνεται συγχρονισμός, οι επαφές χάνονται από την πλαϊνή οθόνη. Οπότε, τις έβαλα στο κινητό σαν αρχείο και μετά θα κάνω διαχωρισμό από το account και θα σταματήσω τον αυτόματο συγχρονισμό στις επαφές. Δοκίμασα ήδη αυτόν τον τρόπο και είδα ότι λειτουργεί.
  4. Καλησπέρα. Σε ένα καινούριο Galaxy S6 Edge προσπαθώ να αποθηκεύσω επαφές και εφαρμογές στην Edge οθόνη (την πλαϊνή). Αφού περάσει ένα χρονικό διάστημα, όμως, διαγράφονται από εκεί και πρέπει να τις ρυθμίσω πάλι. Μήπως χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση? Μου φαίνεται περίεργο να γίνεται κάτι τέτοιο.
  5. Καλή μας επιτυχία και ευχαριστούμε myphone για τα δώρα!
  6. Καλή μας επιτυχία! Ευχαριστούμε myphone για το φοβερό δώρο!
  7. Χρησιμοποιώ πιο πολύ το Dropbox, κυρίως για έγγραφα για τη Σχολή. Έχω λογαριασμό όμως και στις άλλες υπηρεσίες (Google, Microsoft, Box).
  8. Καλή επιτυχία και ευχαριστούμε το myphone για τα δώρα του! :)
  9. Καλή μας τύχη! Ευχαριστούμε myphone για το υπέροχο δώρο! :happy:
  10. Έχεις βάλει ανάποδα τα γραμμάρια, το 6S Plus είναι 192 γρ. και το 6 Plus 172 γρ. :)
  11. Όλα αυτά που αναφέρεις είναι όντως μειονεκτήματα-ελλείψεις και δε νομίζω ότι κάποιος τα παρουσιάζει σαν πλεονεκτήματα, απλά τα προσπερνάει γιατί ίσως δεν τα χρειάζεται τόσο πολύ ώστε να τον αποτρέπουν από την αγορά του συγκεκριμένου κινητού. Προσωπικά, αυτά που με ενδιαφέρουν πιο πολύ είναι η απουσία κάρτας μνήμης και το κλείδωμα bluetooth για αποστολή αρχείων. Τα υπόλοιπα, μη με παρεξηγήσεις, αλλά δε με απασχολούν. Όσον αφορά το Apple Pencil, απ' ότι φαίνεται είναι μόνο για ζωγραφική, σχέδια και σημειώσεις? Δε βλέπω κάποια λειτουργία τύπου S-Pen (το οποίο είναι τρομερό, χωρίς αμφιβολία).
  12. Προσωπικά, έχοντας "διανύσει" την πορεία Android->Windows->Android->iOS, δε θα έλεγα όχι στο να ξαναδοκιμάσω τα Windows γιατί μου άρεσε η απλότητα και η ταχύτητα του λειτουργικού, η lag-free εμπειρία και αυτό το κάτι διαφορετικό που δίνουν εμφανισιακά. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά το στυλ με τα διαδραστικά tiles. Αυτό όμως που βάζει σε αμφιβολίες είναι το κατάστημα εφαρμογών, που το έβλεπα ελλιπές παλιότερα αλλά ακόμα δεν είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Ένας λόγος που προτιμώ το iOS είναι γιατί σχεδόν καθημερινά βλέπω καινούριες εφαρμογές, άριστα σχεδιασμένες και χρήσιμες. Μου αρέσει να κατεβάζω εφαρμογές, να τις δοκιμάζω, να βλέπω την υλοποίηση, το UI, την πρακτικότητά της και ύστερα μπορεί και να την κρατήσω, μπορεί και όχι. Μου αρέσει πάντως να βλέπω καινούριες και όμορφες ιδέες και υλοποιήσεις, είτε χρήσιμες εφαρμογές είτε παιχνίδια. Αυτό πιστεύω ότι μου λείπει από τα Windows, καινούριες "εμπειρίες", καινούριες εφαρμογές, όμορφα (και σωστά, εννοείται) σχεδιασμένες. Αν το αλλάξει αυτό η Microsoft με τα Windows 10 (αν και θα πάρει αρκετό καιρό, πιστεύω), εμένα θα με κάνει να μπω στη διαδικασία να ξαναδοκιμάσω.
  13. Λογικό, λοιπόν, να μεγαλώνουν οι κατασκευαστές συνέχεια το μέγεθος της οθόνης μετά από τέτοιες δημοσκοπήσεις, ας μη μας κάνει εντύπωση πλέον... Προσωπικά, πιστεύω ότι όλα είναι θέμα συνήθειας. Από 3,7'' (Lumia 610) πήγα σε 4,8'' (S3) και μετά σε 4'' (iPhone 5S) και κάθε φορά έλεγα πώς θα μου φανεί η διαφορετική οθόνη. Μετά από λίγο, αυτό που είχα μου φαινόταν και το πιο ιδανικό :p. Από την 4''άρα οθόνη είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και δεν είμαι light user. Το ιδανικότερο για μένα είναι 4,3''-4,5''. Θεωρώ ότι πάνω από 5'' το τηλέφωνο γίνεται δύσχρηστο και άβολο (χωρίς να αποκλείω το ενδεχόμενο να αγοράσω ένα τέτοιο στο μέλλον), για παραπάνω ίντσες υπάρχουν τα tablets.
  14. Ωραία ευχαριστώ! :) Γενικά είναι καλό τηλέφωνο? Είστε ευχαριστημένοι όσοι το έχετε? Θα το προτείνατε για αγορά?
  15. Καλησπέρα. Διάβασα κάπου ότι το A3 δεν έχει ραδιόφωνο και hotspot. Ισχύει κάτι τέτοιο?
  16. Καλή (μου) τύχη! :happy: Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά το myphone για τα απίστευτα δώρα του! :) :)
×
×
  • Create New...